Dodaj do ulubionych

zadania testowe na historii

IP: *.olsztyn.mm.pl 13.05.05, 15:05
ja nie podkreslałam odpowiedzi a brałam w kółko.i co?uznają?
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: zadania testowe na historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:08
      Nie powinni - bo polecenie było wyraźne - podkreśl
    • Gość: majka Re: zadania testowe na historii IP: *.olsztyn.mm.pl 13.05.05, 15:22
      co sadzadzicie?
    • Gość: ewka Re: zadania testowe na historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:54
      aaaaaaa ile ty masz lat,bo chyba jestes juz dorosla,tak? co chwila jakies posty
      że ktoś coś zle zaznaczyl,nie mozna sie nauczyc na cudzych błedach? tyle bylo
      gadania po polskim,angielskim itd. moze jak ci nie uznaja to zaczniesz uwaznie
      czytac, bo to smieszne zeby zakreslac skoro WYRAZNIE i W KAZDYM ZADANIU PISZĄ
      żeby podkreślać. no chyba że nie zrozumiałas polecenia -a właśnie tą
      umiejętność miala m.in. sprawdzać ta matura.
      • Gość: ferrin Qrcze IP: 80.51.233.* 13.05.05, 16:02
        hiper przydatna umiejętność: podkreślic bądź wziąć w kółko - chyba chodzi o to,
        żeby po prostu zaznaczyć dobrą odpowiedź?! bo jednak wiedza jest najważniejsza,
        a nie jakieś kółko czy linia
      • Gość: majka Re: zadania testowe na historii IP: *.olsztyn.mm.pl 13.05.05, 16:04
        słuchaj czy ja swoim postem ci w jakis sposób przeszkadzam?nie wydaje mi sie!!
        nie prosiłam o złosliwe komentarze a o opinie i pomoc bo sie denerwuje.chyba ci
        przyjemnosc sprawia sprawianie przykrosci innym.nie musisz czytac jak cie nie
        interesuje,ale nie musisz tez komentowac i obrazac
        • Gość: majka to było do ewki IP: *.olsztyn.mm.pl 13.05.05, 16:05
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka