Dodaj do ulubionych

:((((((PRL-POLSKA REPUBLIKA LUDOWA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:17
jak myślicie,jak bardzo poważny popełniłem błąd?
Obserwuj wątek
    • Gość: loma Re: :((((((PRL-POLSKA REPUBLIKA LUDOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:19
      :)
      • ssylvia1 Re: :((((((PRL-POLSKA REPUBLIKA LUDOWA 13.05.05, 15:25
        to błąd rzeczowy, nie wiem ile odejmują za to punktów... podejrzewam, ze jeżeli
        jest to jeden w całym tekście to:
        a) zawsze jest możliwość, ze egzaminator tego nie zauważy
        b) z pewnością nie odejmie za to wiele
        • Gość: aga_86 Re: :((((((PRL-POLSKA REPUBLIKA LUDOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:28
          Na maturze nie ma punktów ujemnych więc nic Ci nie odejmą- ważna jest reszta .
          Jeżeli ogólnie wypracowanie jest Ok a tylko to pomyliłaś to będzie dobrze
          • Gość: ssss Re: :((((((PRL-POLSKA REPUBLIKA LUDOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:56
            wiem,że mi nie odejmą,ale boję się,że nie przyznają mi wielu punktów,bo
            pomyślą,że nie wiem o czym pisze:( cały czas pisałem prl,ale jakoś raz
            wystrzeliłem z tą republiką(żenada) nie wiecie może jakie są kryteria oceniania
            takiej pracy?co się przede wszytkim liczy?
    • aneczka003 Re: :((((((PRL-POLSKA REPUBLIKA LUDOWA 13.05.05, 15:56
      ale zblaz!!! ja zrobilam to samo... Polska Republika Ludowa :/ kurcze
      • thurgrim Re: :((((((PRL-POLSKA REPUBLIKA LUDOWA 13.05.05, 16:13
        Hmm kurcze no może być problem bo oficjalna nazwa widomo jaka była choć w sumie Republika też by pasowała ;) ale nie martwcie się bo egzaminator czytający tysięczny raz o PRL może...poprostu nie zauważyć co jest dość prawdopodobne !!!
        P.S :D po co było się rozwodzić nie wystarczyło napisać PRL ?! ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka