Gość: SSSS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:17 jak myślicie,jak bardzo poważny popełniłem błąd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loma Re: :((((((PRL-POLSKA REPUBLIKA LUDOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:19 :) Odpowiedz Link Zgłoś
ssylvia1 Re: :((((((PRL-POLSKA REPUBLIKA LUDOWA 13.05.05, 15:25 to błąd rzeczowy, nie wiem ile odejmują za to punktów... podejrzewam, ze jeżeli jest to jeden w całym tekście to: a) zawsze jest możliwość, ze egzaminator tego nie zauważy b) z pewnością nie odejmie za to wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_86 Re: :((((((PRL-POLSKA REPUBLIKA LUDOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:28 Na maturze nie ma punktów ujemnych więc nic Ci nie odejmą- ważna jest reszta . Jeżeli ogólnie wypracowanie jest Ok a tylko to pomyliłaś to będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: :((((((PRL-POLSKA REPUBLIKA LUDOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:56 wiem,że mi nie odejmą,ale boję się,że nie przyznają mi wielu punktów,bo pomyślą,że nie wiem o czym pisze:( cały czas pisałem prl,ale jakoś raz wystrzeliłem z tą republiką(żenada) nie wiecie może jakie są kryteria oceniania takiej pracy?co się przede wszytkim liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka003 Re: :((((((PRL-POLSKA REPUBLIKA LUDOWA 13.05.05, 15:56 ale zblaz!!! ja zrobilam to samo... Polska Republika Ludowa :/ kurcze Odpowiedz Link Zgłoś
thurgrim Re: :((((((PRL-POLSKA REPUBLIKA LUDOWA 13.05.05, 16:13 Hmm kurcze no może być problem bo oficjalna nazwa widomo jaka była choć w sumie Republika też by pasowała ;) ale nie martwcie się bo egzaminator czytający tysięczny raz o PRL może...poprostu nie zauważyć co jest dość prawdopodobne !!! P.S :D po co było się rozwodzić nie wystarczyło napisać PRL ?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś