Dodaj do ulubionych

na jakie studia idziecie po biologi???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:45
jeju ja jeszcze sama nie wiem co wybrac, myslalam o ochronie srodowiska, ale
sama nie wiem... piszcie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: cholercia Weterynaria SGGW IP: *.pl / 80.48.247.* 13.05.05, 20:46
      nie wiem czy dostane sie czy miejsca juz kupione
      • Gość: giezik Re: Weterynaria SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:49
        Jasne najłatwiej powiedziec ze kupione...Ja się dostałem za 2 razem i nie
        wierzę w kupowanie.Jesli zdawałas maturę napewno będzie Ci trudniej niz tym
        którzy zdają egzaminy.
        • Gość: sylwia Re: Weterynaria SGGW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 21:09
          a na weterynarii pewnie duzo chemii, prawda? a u mnie z nia cieniutko, oj
          cieniutko... a co myslicie o ekonomii, specjalnosc ekonomia w agrobiznesie?
          • Gość: elios Re: Weterynaria SGGW IP: *.gdynia.mm.pl 13.05.05, 21:16
            A ja sie wybieram na biotechnologie ;-) [jeszcze za tydzien czeka mnie chemia =="]
            • Gość: Bianka Re: Weterynaria SGGW IP: *.visp.energis.pl 13.05.05, 21:23
              ooo to podobnie jak do dzisiaj ja. A tak z ciekawości to gdzie?
              • Gość: elios Re: Weterynaria SGGW IP: *.gdynia.mm.pl 14.05.05, 22:16
                na uniwerek w gdansku ;-)
        • Gość: Gaja Re: Weterynaria SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 21:52
          A jasne, że najłatwiej.
          Też chciałabym wet na SGGW. Albo AR Wrocławska.
          Jak się spodziewacie, jakie będą progi na SGGW?
          • Gość: l Re: Weterynaria SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:19
            farmacja UJ
        • Gość: Asica Re: Weterynaria SGGW IP: *.aster.pl 14.05.05, 20:28
          moim zdaniem nowa matura jest dużo łatwiejsza niż te testy na sggw, ale i tak
          dostać się będzie trudno.
    • Gość: shaleya Re: na jakie studia idziecie po biologi??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.05, 21:45
      czy nikt nie idzie ściśle na biologie??
      • Gość: aloosia Re: na jakie studia idziecie po biologi??? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.05, 21:58
        ej bez kitu ja ide sobie na biologię. nie wiem czy to dobry dobry kierunek. Jak
        myślicie trudno się dostać na bio??
        • Gość: exhat Re: na jakie studia idziecie po biologi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:00
          Ja na mismap, o ile sie dostane, tam zawsze jakis fajny mix można zrobić.
      • Gość: aga Re: na jakie studia idziecie po biologi??? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 14.05.05, 12:35
        ja sie wybieram na biologie na pedagogicznej w krk
        idzie ktos tez na ten kierunek
    • Gość: Catherina Re: na jakie studia idziecie po biologi??? IP: 81.219.88.* 14.05.05, 19:15
      psychologia= do tego wos rozszerzony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka