Dodaj do ulubionych

JAK TO JEST ZE ŚWIADECTWAMI??????

14.05.05, 12:59
Czy jest tu może ktoś poinformowany i wie ile dostaniemy kopii i czy wogóle takowe dostaniemy??A i czy odpisy notarialne się liczą??
Obserwuj wątek
    • Gość: :/ Re: JAK TO JEST ZE ŚWIADECTWAMI?????? IP: *.icpnet.pl 14.05.05, 13:04
      Dostaneimy 1 oryginał i 1 odpis. Notlarialne moga sie liczyc, to zalezy od
      uczelni, ale raczej bym sie na to nie nastawiala, bo wiekszosc uczelnii
      przyjmuje tylko albo oryginal albo kopie.
      • Gość: KASIA Re: JAK TO JEST ZE ŚWIADECTWAMI?????? IP: *.debnet.pl 14.05.05, 17:30
        NO TO FAJNIE:-((W TAKIM RAZIE CO? TYLKO 2 UCZELNIE?
      • Gość: ziomalka Re: JAK TO JEST ZE ŚWIADECTWAMI?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:42
        dostajemy 2 oryginały , nie ma odpisów , jeżeli chcesz odpis to idziesz do
        notariusza , ale najpierw musisz sie dowiedziec czy szkoła na którą składasz
        przyjumuje odpisy :) a jezeli tak to możesz do ilu chcesz :)
        • Gość: misia Re: JAK TO JEST ZE ŚWIADECTWAMI?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:55
          Dostajemy jeden oryginal, jeden odpis - ma taka sama wartosc jak oryginal. No
          ale nie rozumiem o co Wam chodzi, na wiekszosc uczelni trzeba doniesc dopiero
          wtedy gdy sie dostanie, a tak to ksero lub do wgladu.
    • Gość: misia Re: JAK TO JEST ZE ŚWIADECTWAMI?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:58
      Swiadectwo mam gdzies, ale jak nie dostane wczesniej wynikow to chyba udusze to
      cke :/
    • Gość: misia Re: JAK TO JEST ZE ŚWIADECTWAMI?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:00
      Nie wiem jak ta ostatnia moja odp. sie tu znalazla... Jakies czary-mary, to
      mialo byc w innym poscie ;p
      • Gość: hmmm Re: JAK TO JEST ZE ŚWIADECTWAMI?????? IP: *.debnet.pl 15.05.05, 15:09
        a to ciekawe co powiedziala misia.Bo jak do tej pory to się nie spotkałam z takim stwierdzeniem.
        • Gość: misia Re: JAK TO JEST ZE ŚWIADECTWAMI?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 15:12
          Z ktorym, pierwszym czy drugim?
          Zapewne drugim, bo pierwsze to raczej nie bylo stwierdzenie a informacja ;)
          To nie mialo byc tu jak powiedzialam, chodzi mi o to ze swiadectwo nie jest
          potrzebne przed 30 czerwca. Natomiast wynik by sie przydal. Bo tamten post na
          ktory mialam odpowiedziec byl o tym kiedy dostaniemy swiadectwa a nie ile i
          jakie gdzie sa potrzebne ;) To tyle kwoli wyjasnienia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka