Dodaj do ulubionych

Lupa na geografii :D

14.05.05, 22:32
Hehe macie lupe? Mi dzis mama kupiła taką wielką - średnica 10 cm :D Nie wiem
czy ja brać. Jak myślicie przyda sie?
Obserwuj wątek
    • mangax Re: Lupa na geografii :D 14.05.05, 22:34
      hehehehe :)))

imho, mapkę zawsze lepiej przez lupę niż "na oko" , ja na bank ze sobą lupę
      wezmę - a co! jeśli można trzeba korzystać, a do tego na moją krótkowzroczność
      ostatnio nawet okulary nie pomagają ;))
      • motylek_86 Re: Lupa na geografii :D 14.05.05, 22:37
        Hehe no ja tez jestem krótkowzroczna :D Na majcy to nie widziałam zegara na
        scianie mimo że okulary mam :P Ale po tylu godzinach to chyba nikt by nie
        widział :D W takim razie bioe tą lupe :D
        • Gość: Karolinka-b Re: Lupa na geografii :D IP: *.debnet.pl 14.05.05, 23:04
          JA też kupiłam lupke splecjalnie na egzamin bo jak znam życie i Cke to mogą dać niewyrażną mapę:-))
          • mangax Re: Lupa na geografii :D 14.05.05, 23:20
            "pajęczynowe poziomice" i mikroskopijne literki ;PPP ;)
            • Gość: Pedro Re: Lupa na geografii :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 23:25
              walic lupe, mam sokoli wzork
              • Gość: primaver Re: Lupa na geografii :D IP: *.chello.pl 15.05.05, 01:02
                przez lupe mozna patrzec jakie odpowiedzi ma kolega :D:D
                napewno biore lupe :D
                • Gość: pizzastyczny Re: Lupa na geografii :D IP: *.szczecin.mm.pl 15.05.05, 01:05
                  Ech, a ja szybko przelecialem wzrokiem po temacie watku i to "D" z usmiechu na
                  koncu wskonczylo mi na poczatek (zmiast literki "L"). Echhhh... glodnemu chleb
                  na mysli :(((((((
    • Gość: hahacz a ja biorę lornetkę i mikroskop-nie ufam CKE więc IP: *.pl / 80.48.247.* 15.05.05, 09:38
      może nawet wezmę maskę spawalniczą-mogą dać takie atkusze,które beda oślepiać
      lupa 10cm- gdybym to zobaczył to bym się uśmiał-jestem ktotkowzrokowcem ale
      nawet bez okularów to widać-nie przesadzajcie z tymi lupami
      10cm----rozwaliłaś mnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka