agniecha_k 16.05.05, 13:10 skoro jest wątwek o arabistyce to dlaczego nie zapytac o japonistyke kto isę wybiera na filologie japońską i gdzie (wybór niewielki :P) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Annie Re: japonistyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:21 ja myśle o tym powaznie (już od 2 tygodni, a jak na mnie to duzo :P). I chyba na UJ Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_k Re: japonistyka 16.05.05, 13:22 od 2 tygodni?? wow bo ja przygotowuje ise od 2 lat :) ale życze powodzenia a co zdawałaś na maturze?? ja tez uj wiecm oze spotakmy sie w lipcu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annie Re: japonistyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:26 jak przegladałam informatory to na UJ potrzebny jest polski podst i ang ustny i pis rozszerzony, a właśnie tak zdawałam języki. Nie przyglądałam się jeszzce jak to dokładnie jest opisane na stronie UJ. Wiesz, u mnie to jest raczej myślenie przyszłościowe, a nie fascynacja tą kulturą ;) Ale nie bój się, może nie będę CI robiła konkurencji, bo może mi się jeszcze wszystko odmienić i pókdę na turkologię, albo iranistykę lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: japonistyka IP: *.udn.pl 16.05.05, 13:48 Chyba na UJ nie ma w tym roku w koncu naboru tak slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annie Re: japonistyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:32 a to dlaczego? Sprawdzałam na stronie UJ i jest wszystko tak jak powinno być- co dla tych ze starą i nową maturą Odpowiedz Link Zgłoś