Dodaj do ulubionych

gegra - przekruj gleby - co wpisaliscie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:33
ja to byla gleba? ja sie wachalam miedzy bielicowa a brunatna a wkoncu
napisalam brunatna...
ale cos sie boeje ze to zle:/
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: gegra - przekruj gleby - co wpisaliscie? IP: *.lom.vectranet.pl / *.lom.vectranet.pl 16.05.05, 15:35
      raczej pod tymi choinkami bielica...
      • Gość: Nati Re: gegra - przekruj gleby - co wpisaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:00
        ja jestem pewna że to była bielica. Świadczy o tym chociazby pozom wymywania
        (jasny) i wmywania (ciemny) powstałe w wyliku procesu bielicowania. Poza tym
        skała macierzysta to piasek- no ja raczej nie mam watpliwośći. no i te choinki:)
    • Gość: AsiaSKARŻYSKO Ech dziecinko :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:43
      Raczej chodziło o to ,że bielice tworzą sie na piaskach i iłach (piaskowcach;) )
      i są mało żyzne, dlategosadzi sie na nich np. ziemniaki,czy żyto :P

ja tak napisałam :):):)
      • gdabski Re: Ech dziecinko :))) 16.05.05, 15:49
        Mówicie o różnych zadaniach. Też napisałem bielicowe.

/Gdabski
        • Gość: aaa Re: Ech dziecinko :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:55
          przekrój, wahałam...
          • Gość: twisster Re: Ech dziecinko :))) IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 16.05.05, 16:07
            bielicowa na 100%. to byl przekroj na rozszerzonej , a na podstawie to kurde
            stwierdzilam ze pod tymi glupimi bielicami nic nie rosnie i najpiejw napisalam
            zyto potem skreslilam..heh;P
          • Gość: asik ups:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:07
            blahahaha
            sorki za te bledy, ale poprostu po 4 godzinach egzaminu z gegry juz mi mozg
            wyparowal:PPP
      • Gość: mała_Mi Re: Ech dziecinko :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:24
        heh ja też napisałam o ziemniaczkach ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka