Gość: asik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:33 ja to byla gleba? ja sie wachalam miedzy bielicowa a brunatna a wkoncu napisalam brunatna... ale cos sie boeje ze to zle:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: gegra - przekruj gleby - co wpisaliscie? IP: *.lom.vectranet.pl / *.lom.vectranet.pl 16.05.05, 15:35 raczej pod tymi choinkami bielica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: gegra - przekruj gleby - co wpisaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:00 ja jestem pewna że to była bielica. Świadczy o tym chociazby pozom wymywania (jasny) i wmywania (ciemny) powstałe w wyliku procesu bielicowania. Poza tym skała macierzysta to piasek- no ja raczej nie mam watpliwośći. no i te choinki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsiaSKARŻYSKO Ech dziecinko :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:43 Raczej chodziło o to ,że bielice tworzą sie na piaskach i iłach (piaskowcach;) ) i są mało żyzne, dlategosadzi sie na nich np. ziemniaki,czy żyto :P ja tak napisałam :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: Ech dziecinko :))) 16.05.05, 15:49 Mówicie o różnych zadaniach. Też napisałem bielicowe. /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Ech dziecinko :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:55 przekrój, wahałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twisster Re: Ech dziecinko :))) IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 16.05.05, 16:07 bielicowa na 100%. to byl przekroj na rozszerzonej , a na podstawie to kurde stwierdzilam ze pod tymi glupimi bielicami nic nie rosnie i najpiejw napisalam zyto potem skreslilam..heh;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik ups:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:07 blahahaha sorki za te bledy, ale poprostu po 4 godzinach egzaminu z gegry juz mi mozg wyparowal:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała_Mi Re: Ech dziecinko :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:24 heh ja też napisałam o ziemniaczkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś