Dodaj do ulubionych

TO NIE WINA CKE!

• Gość: bela Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:39
      niezła PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: była_n Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 17.05.05, 09:45
      Byłam nauczycielką i od początku tej wspaniałej "reformy" patrzę z przerażeniem
      na to co dzieje się z naszą edukacją. Wprowadzona na siłę (z przyczyn
      politycznych) reforma doszczętnie zrujnowała szkolnictwo. Jest kompletnie
      nieprzygotowana pod każdym względem (jak zwykle rzeczy robione na siłę i na
      hurra).Zmniejszono drastycznie ilość godzin lekcyjnych (oprócz religii), nie
      dostarczono na czas informacji dotyczących matur i do tego w znacznym stopniu
      sknocono wszystko od strony organizacyjnej. Próbne matury już powinny dać
      sygnał, że coś jest nie tak, ale kto by sie tam przejmował.
      Współczuję wszystkim tegorocznym maturzystom, bo to oni ponoszą konsekwencje
      braku odpowiedzialności dorosłych (??).
      A tak przy okazji, dziwne, że byli maturzyści (nawet ci ze znacznie starszych
      roczników) poradzili sobie z nowa maturą nieźle (przynajmniej na stopniu
      podstawowym) i nie miało to zwiazku z ich aktualnym wykształceniem. Chyba jednak
      "stara szkoła" nie była taka całkiem do niczego i zamiastradykalnie na siłę ją
      zminiać wystarczyło s t o p n i o w o poprawiać.
      • Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 09:50
        Bo cztery lata to nie dwa i pół. :P
    • Gość: Bartek Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.toya.net.pl 17.05.05, 10:17
      Tak jest! Bijcie się, zagryźcie, utopcie w swojej pianie! Za kudły i o beton!
      Zgnojcie się wszyscy wzajemnie bez litości! Dalej!!!

Jak źle napisaliście, to do roboty, uczyć się do poprawki, a nie siedzieć w
      necie!
      • dee.thepaledevil Re: TO NIE WINA CKE! 17.05.05, 10:59
        DżiiiiiizzzzAS... Tak tylko napisze o jednym niezmiernie irytujacym mnie
        fakcie, albowiem nie chce mi sie czytac tego calego bajzlu. Rozpieprzaja mnie
        texty pokroju "siostra znajomego brata mojej znajomej ma same szostki i nie zda
        matury:(((((((". Ludzie, czy w wogole MYSLICIE, co piszecie(choc... patrzac na
        niezadowolenie ta matura...)?! O ile w ogole "szostkowcy" poodpadaja, a
        cholernie, cholernie mocno w to watpie, to bedzie oznaczalo tylko jedno: tepe
        rycie przez 3 lata, 365/24, w zyciu nie wystarczy. Czyzby jakis powiew
        swiezosci w tym skostnialym systemie? Jakas szansa dla naprawde zdolnych ludzi,
        o ciekawszych osobowosciach, ktorzy nie mysla 24h_na_dobe o szkole? Czyzby w
        koncu kop wymierzony w pupy typowych "kujonow"? To sie okaze w czerwcu, a nawet
        jeszcze pozniej - wtedy, kiedy nowi maturzysci wyjda po studiach na swiat i
        zaczna spelniac swoje funkcje.
        Tak wiec, osoby o srednich powyzej 6,5(;)), zanim zaczniecie wyklinac mature,
        bo Wam nie poszla, a np. kolega z ostatniej lawki(ktory pol roku wagarowal)
        zdal lepiej - zastanowcie sie nad soba. To nie jest konkurs na ilosc wkutego
        materialu:) Tu chodzi o my-sle-nie, chachacha:D
        pozdro szejset

[musialem to wkleic ponownie(soorki) poniewaz wstawilo mi sie gdzies w
        srodku... ehh:D]
      • Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 12:53
        A szkoda że nie czytałeś, ja tam nic nie pisałem o tym, ze mi matura nie poszła :D
      • Gość: shadia Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 13:59
        a ja wcale zle nie napisalam i moge siedziec ile chce w necie bo to jest wolny
        kraj a tobie nic do tego,jak chce to bede wyrazac swoje zdanie na temat tej
        pomylonej matury i rownie pomylonego CKE
        moze lepiej sam usiadz i sie ucz zamiast pisac takie komenty
    • Gość: kaczuch Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:13
      Aż mi pociekło... LOL Chociaż musze pochwalic CKE za przystępną maturę z
      niemieckiego.
    • Gość: Aga Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.futuremedia.pl / 83.17.75.* 17.05.05, 12:26
      Hm... Czyżby Ci dobrze poszlo, bo mama pracuje w CKE?
    • Gość: Agnieszka Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:01
      Też dorzucę swoje trzy grosze, a co!Chciałam powiedzieć, ze prawdopodobnie także
      klasyczny uczeń liceum zakwalifikowałby mnie jako kujona. Dodatkowo - o krok
      byłam od zwolnienia z matury języka polskiego na drodze olimpiady. Moim
      marzeniem jest polonistyka i uczyłam sie polskiego sumiennie nie tylko przez
      cały rok, ale przez całe trzy lata (tak naprawdę zaczęłam wcześniej). Nietety
      nie dostanę wielu punktów z matury z języka polskiego, ponieważ zawarłam w niej
      zbyt dużo informacji z wiedzy poza tekstem. Według mnie ta matura równa w dół, a
      egzaminy z przedmiotów innych niż język polski nie sprawdzają umiejętności
      logicznego myslenia ( a to, o ile się nie mylę, miało być celem nowej matury),
      ale sprawdzają przede wszystkim wiedzę encyklopedyczną. I, z całym szacunkiem
      dla drogiej mamusi i jej bliskich z cke, to jest zwyczajnie do dupy.
      • Gość: :> Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:34
        heh to może matma też?:> a co humanistka może wiedzieć o logicznym myśleniu?:P
    • Gość: diana19 Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 17.05.05, 14:06
      jak to nie ich wina!!!!!?????? jakbym zdawała starą mature dzis nie martwiłabym
      sie o studia i o to czy zdam.Znam poziom swojej wiedzy i wiem jak pracowałam
      mam srednią 4.5 i napewno ta matura nie pokazuje tak naprawde ile
      umiem.POZDRAWIAM WSZYSTKICH W PODOBNEJ SYTUACJI JAK JA!!!
    • Gość: żul To moje wina :D:D:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:06
      Macie wina i sie nie podzieliliscie:P
      • Gość: Współczująca Ej,napiszcie coś jeszcze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 14:17
        Laseczki,napiszcie cos jeszcze,to znowu bede miala dobry dzien
        HAHAHHAHAHAHAHAHA
        Pozdro 600
        • Gość: Diana Re: Ej,napiszcie coś jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:03
          Nie mów tak o mnie- nie jestem żadną laseczką! Jestem Diana, i bardzo proszę
          zwracać się do mnie imiennie.

Internet daje ci anonimowość, więc sobie hulasz po tym forum zapominając o
          szacunku jaki należy się każdemu człowiekowi! Jeśli chcesz ze mną rozmawiać to
          bądź miła, proszę.
          • Gość: HAHAHAH Re: Ej,napiszcie coś jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:05
            TAKIM JAK TY ZAKOCHANYM W SOBIE DIANKOM NIE NALEZY SIE SZACUNEK RYBCIO,IDZ
            POCZYTAJ LEPIEJ SWOJA FILIPINKE DLA 14-NASTO LATEK,WIDAC JAKI POZIOM
            INTELEKTUALNY REPREZENTUJESZ,HAHAHAHA.OHHHH
          • Gość: Współczująca Desolee,Mademoiselle.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 16:23
            Przepraszam,Diano,ale jak sie cofam pamiecia 4 lata wstecz(bo wtedy
            poczytywalam Filipinke:D),to przypomina mi sie,ze na okladki to tylko laseczki
            trafialy,dlatego tez tak o Tobie osmielilam sie napisac...
            HE,HE,HE
    • Gość: alfz Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.tvkdiana.net.pl 17.05.05, 15:11
      Podobasz mi sie
      Niezly post postawilas
      buzka
    • Gość: Karolina Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.c151.petrotel.pl 17.05.05, 15:28
      ehehehehehhehehehehehehehheehhehehehehehehehehehehehheheheheheehhehehehehehehehe
      hhehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheheheehhehehehehehehehehehehehe
      hehehehehehe o kurcze :P nawrocilas mnie!!!!!!!!!!!!!! chyba pojde do spowiedzi
      albo lepiej moze sie powiesze;-(Boze!!jak ja moglam wogole mowic cos zlego na
      ta cudowna sprawiedliowsoc,cudowna nowa mature...;-(
      • Gość: blu Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:31
        Ej, ta Dianka mówi jakby była dzieckiem z podstawówki. Używa takich słów, że
        nasuwa mi sie skojarzenie z dziewczynką w warkoczykach i z kciukiem w buzi. To
        jak ona zdał tą maurę na te 90%?
    • Gość: ja Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:43
      po pierwsze primo najważniejsze to nie wyszła im rzecz podstawowa- TAJEMNICA,
      czyli były najzwyczajniej przecieki i nie tłumacz mi takich bzdet ze ktoś tam
      sie starał jeśli ja WIEM że czesc osób miała arkusze wczesniej i jeśli osoby
      gorsze dostaną sie na studia a ja nie bo oni mieli kase... to niby kogo mam za
      to winić?siebie?
      • Gość: ;-))))))))) Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 15:55
        Super dyskusja, szkoda tylko, ze Diana to prowokacja..śmiesznie by było, gdyby
        tacy ludzie naprawdę istnieli. A Dianan jest inteligentna i robi sobie ze
        wszystkich jaja. Gra pewnie swoje przeciwieństwo. Ale super odstresowuje:-)
      • Gość: wulgarne dziewczę ROTFL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:56
        Kochana Diano, jakie to piękne, ze bronisz swojej mamusi. jako dziecko z mózgiem
        wypchanym zbereźnymi rzeczami, chciałam ci powiedzieć, że pomimo iż również bede
        miala dobre wyniki z matury i rownież w okolicach 90%, to uważam, że matura była
        a) niedopracowana
        b) przekombinowana i na siłe
        c) nieprzyjazna
        d) żenująca
        i naprawde mało mnie obchodzi czym zajmuje sie twoja matka. przeprowadzono
        bezmyślną, niespelniającą swego zadania reformę, ktorej zwieńczeniem była
        żenująca matura. to egzamin dla ludzi myslących schematycznie, nie można popisać
        się wiedzą spoza programow, bo nie ma na to miejsca ani w arkuszu, ani w kluczu.
        licza sie przeczytane lekturki i przerobiony program, tego co zrobilam ponad,
        moje własne analogie i konteksty do dzieł literackich i filmowych spoza programu
        się nie liczą, talent literacki też nie. kluczkluczklucz. i kogo mam winić za to
        że jestem ponizana przez ten schematyzm? siebie? moze moich rodziców, za to ze
        urodzili mnie rok za poźno? moze renomowane liceum? rozumiem, że jesteś
        zachwycona maturą, bo banalne bęcwaly krążące wokoł klucza są nią zachwycone do
        granic, bo to dla nich ten egzamin.
        i moja droga, nie widzę w tym nic dziwnego, ze cke sie starało. ogólnopolski
        egzamin, pierwszy taki i co? mieli sprawę olać? no kochana, cos masz marną
        świadomość rzeczywistości. proponuję, zamiast nieustannego czytania swoich
        wynikow z matury, przejrzeć jakąś gazetę, albo poczytać lekturę spoza programu
        (i wcale nie mam na mysli harrego pottera, ani ani z zielonego wzgorza, panienko)
    • Gość: kropek Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:11
      bo to nie ich wina matura jest dla ludzi inteligentnych i takich ludzi chca na
      studiach ... ja uwazam ze ta matura jest bardzo dobra ... bo wykuc kazdy moze
      ale pomyslec nie
      • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 16:26
        patrząc z tej strony,masz racje,ale ta matura nie jest dobra,bo rownoczesnie
        promuje tych,ktorzy fuksem trafili w dobre odpowiedzi(historia)i ogranicza
        nasze mozliwosci tworczego myslenia(jezyk polski),a nie na tym chyba rzecz
        polega...ludzie inteligentni,a przede wszystkim oczytani nie maja szansy
        wykazania sie,wiec cos jest jednak nie tak
    • Gość: Bartek Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.toya.net.pl 17.05.05, 16:22
      Na następnych maturach zamiast zadań powinni dawać właśnie takie
      prowokacje!!! :) Jak ktoś nie skuma, tzn. że jest ciemny i nie powinien
      podchodzić do matury. Inteligentni się dostaną na studia, a głąby dalej będą
      bluzgać jadem na forum, że tramwaje miały nieczytelne numery:P
      • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 16:28
        Sam jednak przyznasz,ze to fajna zabawa z taka dyskusja :D
        Musze Cie jednakze moj rogi rozczarowac-pierwsza odkrylam,ze to prowokacja,to
        bylo juz wczoraj okolo 1 w nocy:)
        Pozdrawiam serdecznie
        • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 16:30
          naczy jesli o 1 to bylo juz dzis,sorry za nieścisłość :)
    • Gość: Ejcio Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:36
      no wlasnie co pol roku jest ale dlaczego nie w wakacje?! Przez to duza czesc
      maturzystow bedzie miala skichany ponad rok!
      • Gość: Ania S. Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:13
        Martwi mnie niezwykle, że zgodnie z dominującą w społeczeństwie tendencją
        zamaist spojrzeć na siebie i poszukać wad u siebie zwalacie całą winę na cke.
        daelko posunięty fatalizm, źle napisaliście maturę bo tak było na Wielkim
        Zwoju. A jeżeli ktoś się z Wami nie zgodzi, to posądzacie go o niedorozwój
        mózgu. Bardzo wątłe to podstawy, żeby trywializować czyis intelekt.
        • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:18
          a Ty za to musialas uzyc slownika wyrazow obcych zeby napisac tego posta :DDDDD
          w ogole nie czytasz,co kto z nas mowi,czy my mamy pretensje o zle wyniki?????
          NIE!!!Wiec najpierw poczytaj ze zrozumieniem,a potem komentuj
          Dzieki za rade,ale nie potrzebuje Twoich rad ani nie czuje potrzeby szukania
          wad w sobie,bo dawno juz to zrobilam,sorry,you're late
          • Gość: Ania S. Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:30
            Nie dostrzegam w moim poprzednim poście żadnych trudnych słów. Wszystko to było
            w programie szkolnym, który nota bene zakładał egzekwowanie konkretnie takich
            bzdurnych informacji i umiejętności. I nie można mieć o to pretensji. Należy
            się dostosować do zasad, nawet jeśli są kretyńskie. Od dawna było wiadomo na
            czym zasadzać sie będzie matura i zła metodologia przygotowań nie jest winą
            CKE.
            • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:36
              uroczy pojazd,szkod atylko,ze ja nie mowilam o "trudnych slowach",lecz o
              slowach ze slownika jezykow obcych
              bez komentarza....
        • Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 17:27
          Ojojoj! Już poraz n-ty mówię - pokaż mi chociaz jeden taki mój post! Ja się nie
          skarżę na to, że źle mi poszła - wbij sobie to wreszcie do głowy. Nie jestem też
          fatalistą, jetem tylko młodym człowiekiem, który się z Tobą nie zgadza, ale
          najwyraźniej nie jesteś w stanie ogarnąć rozumem racji innych ludzi - na bzdurne
          posty, to macie chęć odpowiadać, a ja mam bardzo konkretne zarzuty - juz dawalem
          linka w poprzednich postach i pozostają dłuuuugo bez odpowiedz. Sama wypowiedz z
          zarzutami jest na pierwszej stronie tego wątku. Poszukaj a znajdziesz. Czekam
          tam na odpowiedź - Twoją lub Diany. Bardzo jestem ciekaw, jakie będą
          tłumaczenia? Równie płytkie co Twoje argumenty, domorosła pani psycholog?
          Fatalizm, buhahahhahahahahah!

P.S. Kocham ten wątek! Powinni nas cytować w Gazecie :D
          • Gość: Ania S. Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:32
            Gdybyś sie chwilę zastanowł/a wątek jest quasihumorystyczny. Troche dystansu
            • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:38
              Ty mowisz o dystansie???
              Wolne żarty
              Jeśli Ty też zarzucilas ten watek jako prowokacje,to powiem Ci,ze do Dianki si
              enie umywasz,bo duuuuzo gorzej prowokujesz(oceniam subiektywnie)
            • Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 17:45
              Nie zmienia faktu, że pasowałoby lepiej do tej roli. :>
        • Gość: kinia Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.compower.pl 17.05.05, 21:49
          LUDZIE bo zem sie K**** wpieprzyła na maxiora!!! co to kurde 86 to jakas nowa
          era ludzkości, moze nowa epoka literacka co???? jak to ze zawsze byla stara
          matura , ludzi na studia przyjmowali i nie mówili ze sa nie inteligentni, kto
          madry ten sie wykazał a kto nie to nie, MATURA to nie sa zawody MILIARD W
          ROZUMIE czy cos, to ma sprawdzic poziom naszego wykształcenia i ma to
          byc..jeden z trywialniejszych egzaminów w naszym zyciu!!! a nie sadze zeby
          roczxnik 86 sie mniej przygoptowywał niz poprzednie. Co to kurde ten Czarnobyl
          zrobił z nas leni i debili??? no nie sadze...weźcie wynajmijcie k**** jakiegos
          BIN LADENOpodobnego i wywalcie to całe zasrane CKE
      • Gość: Ania S. Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:17
        I dodatkowo siedzicie na forum matra i sie kłócicie z nami prz pełnej
        świadomości, ze to nic nie da i nic nie zmieni. Jesteście bandą frustratów.
        Idzcie sobie na impreze, kawe, do parku, cokolwiek. Jeżeli matury Wam żle
        poszły to musiscie się odstresować, bo przed Wami powtórka z rozrywki.
        • Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 17:28
          Ktoś juz powiediał o frustratach - Ty lub Diana, albo jedna i ta sama osoba :D
          Już odpowiedzieliśmy - powtarzasz sie, argumenty sie skończyły? :>
        • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:29
          ekhm,jak juz wspomnielismy z E-e,jestesmy raczej zadowoleni z naszych
          matur,wiec nie ma potrzeby "powtorki z rozrywki"
          Ponadto,moim osobistym zdaniem,dyskusje poszerzaja horyzonty,dlatego tez tu
          jestesmy i wcale sie nie "klocimy",tylko dyskutujemy,ciekawe,ze nie widzisz
          roznicy...
          Jesli Ci to przeszkadza,to zwyczajnie nie odpisuj,nikt Ci nie kaze
          I nie obrazaj nas,juz mowilam,ze nie jestesmy sfrustrowani,w przeciwienstwie do
          niektorych tu obecnych
          A na kawe sobie pojde,a i owszem,nawet na wódkę,ale dopiero jak skoncze
          matury,gdyz,wbrew pozorem,drzemie we mnie troche odpowiedzialnosci
          • Gość: Ania S. Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:39
            Jezeli drzemie w Tobie odpowiedzialnosc to sie ucz a nie poszerzaj horyzonty
            dyskutujac o abstrakcyjnych sprawach na ktore nie masz wplywu.
            • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:41
              Ty robisz to samo
              • Gość: Ania S. Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:42
                ja skonczylam matury kolezanko
                • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:44
                  no i co z tego?juz Ty sie o moja mature nie martw,francuski akurat jest moim
                  drugim jezykiem ojczystym,wiec moge sobie pozwolic na siedzenie na forum jak
                  jest brzydka pogoda
                  • Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 17:48
                    C'est qui la pute? :D Nie zebym kogos obrazal, to tylko cytat :D
                    • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:54
                      la putain,juz jesli :)
                      • Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 17:57
                        Nigdy nie byłem mocny z tego języka... Chociaz, to zalezy z jakiego punktu
                        widzenia : mwahahahaha :)
                        • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:02
                          oj,E-e,widze jakas lekka nutke perwersji!!!...;D
                          • Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:05
                            Oj... zaraz tam perwersji, ja tylko powtarzam co mówią pewne dobrze mi znane
                            osoby :D
                            • Gość: Współczujaca Re:wierze,wierze! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:07
                              no,ja nie watpie,ze dobrze znane,nie watpie!!!
                              • Gość: E-e Re:wierze,wierze! IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:08
                                "Błogosławieni ci, którzy nie widzieli, a uwierzyli", że zacytuję
            • Gość: malutka Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:42
              moge sie wtracic??:> tak mnie zaaferowala wasza dyskusja :P he he he tez chce
              sobie poszerzyc horyzonty :D bo ja mam juz wakacje i nie musze sie uczyc ...
              chodziaz kto wie ;/ pewnie czekaja mnie jeszcze wstepne bo ta maturka to im sie
              wogle nie udala
              • Gość: Ania S. Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:49
                Malutka przynajmniej nie sączy jadu. I nie zwala na nikogo.
                • Gość: malutka Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:52
                  he he he i tu sie mylisz ... najwiekszym bledem jakie zrobili na tej nowej
                  maturze to bylo wogle jej wprowadzenie ... to byl chory pomysl od samego
                  poczatku :D he he he najchetniej bym wystrzelala polowe tej zalogi z CKE czy
                  innych OKE eh... mam juz dosc .. tylko przestalam sie tym przejmowac.. bo
                  szkoda tracic zdrowie na cos takiego, mozna przeciez stracic je inaczej np
                  <pifko> :D
                • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:53
                  No fakt,najbardziej jadowita to Ty bylas
    • Gość: ANA3267 Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:48
      ALE TY GŁUPIA JESTES! MOZE I 90% BEDZIESZ MIAŁA ALE INTELIGENCJA TO NA 0%;[
      • Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 17:48
        :D
    • Gość: xXx Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:50
      czytam se tak te twoje posty diano i wg mnie to jestes typem osoby co od dziecka siedzi w ksiazkach...po prostu kujonka...jestem ciekawy czy masz ta cala wiedze w glowie...czy tez istniaja ona tam tylko na ten chwilowy okres matur (chcialbym zauwazyc ze podobno nowa matura miala wyeliminowac kujonów) Ponadto jak wiele osob tu pisze, wraz ze swoja cudowna kolezanka Ania S nie umiecie odeprzec nawet jednego zarzutu, same ogoly, jakie to jestescie swietne, doskonale, mądre, a wszyscy inni to idioci, srednie osoby, co cale zycie jechaly na sciagach itp. Gdzies tam piszesz, ze nauczyciele pozytywnie oceniaja ta mature, hmmm po czesci się zgodze, wiele moich nauczycieli twierdzi, ze jest ona sprawiedliwa, owszem, w pewnym sensie jest, bo kazdy pisze to samo. Uczniowie niby tez tak pozytywnie sie w TV wypowiadaja. Jesi tak uwazasz, to jestem ciekawy dlaczego ta Twoja TV nie wpadla do mojej szkoly, albo innych szkół, gdzie tyle osob narzeka. Pewnie pojechali do jednej z najlepszych szkół w Polsce, i spytali jakiegos kujonka ze srednia ponad 5.0 jak ocenia mature, ten powiedzial ze prosta, bo cale zycie spedza przed ksiazkami, a w oczach calej Polski wychodzi, ze matura byłą prosta, tylko 90 albo więcej % uczniów się nie nauczyło. WYbacz ale sądze ze to jest parodia, zeby az tyle osob mogło olac mature. Piszesz ze experci itp ją analizowali, nie moze być błędów itp itd. Jesli tak, to ejstem ciekawy, dlaczego zadania z poziomu rozsz na matematyce znalazły się w arkuszu podstawowym. Przeciętny uczen, realizujący tylko program podst nie rozwiąze nierówności wymiernej, bo jego nauczyciel OMIJA TEN TEMAT NA LEKCJI rozumiesz? już nie mówie nawet o Liceach Profilowanych i Zawodowych, gdzie przecież piszą tą sama mature. Z angielskiego tez nie wszystko było jednoznaczne. Po co mi usta z polskiego, po pierwsze nikt na nią nie patrzy, a po drugie jest niesprawiedliwa. Wszystko zalezy od przychylnosci komisji infy matura to już wogole porażka. Na koniec chciałbym powiedzieć, że są również nauczyciele , co nie potrafią niektórych zadan rozwiązać, no chyba że Ty jestes wszechwiedząca, i lepsza od każdej osoby, razem z Anią S. Prawda Cię boli, bo mamusia z CKE, ale NOWA MATURA to porażka, jest kompletnie niedopracowana, tak twierdzą nie tylko uczniowie, ale i wielu nauczycieli. A propaganda o jakiej tu piszą inni polega na tym, ze jak zawsze w TV są ukazane tylko te osoby, ta garsta ludzi, którzy sa zadowoleni, a reszta jest nieistotna. Bo gdziezby nasze polskie szkolnictwo mogło się przyznać do tak wielkiego błędu jaki popełniło. Nasze CKE od tylu lat nie potrafiło dopracować zadan, ja sam się uczyłem duzo, sumiennie i jestem zawiedziony. Z maty z rozsz bede mial nie wiecej niz 70%, rozwiazalem multum zadan, multum zestawów, wygrywałem rózne konkursy. Ale Ty pewnie stwierdzisz ze jestes doskonała, a ja jestem jednym z tych przecietnych, co sie nie uczą. Przepraszam za błedy ale polonista nie jestem:)
      • Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 17:54
        Enter, Walduś, Enter - akapity to podstawa :D!
        • Gość: Ania S. Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:56
          własnie!!! a wszyscy mowia, ze szczegoly sa niewazne. w szczegolach tkwi diabel
          i klucz do klucza!!!
          • Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 17:57
            Ja myślałem, że klucz do klucza należy do CKE :D
        • Gość: xXx Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:08
          ta juz mnie rwie:] bede sie wysilal nad enterami i akapitami...wiesz co Ci powiem...kariere z polskim skonczylem 5 maja:D...spalilem zeszyty z pola i nie chce miec więcej doczynienia z tym shitem:]
          • Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:11
            Zeszyty z czego? :D Od 3 lat nie widziałem :D
    • Gość: Diana Do E-e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:57
      Moje zarzuty o brak szacunku nie były skierowane do ciebie, ale przy takiej
      ilości postów zrozumiała jest chyba generalizacja.

Chyba źle zrozumiałeś to, co chciałam wam przekazać: nie chodzi mi o waszą
      krytykę a o krytykanctwo! I znowu jest to swego rodzaju generalizacją, bo ty
      przedstawiłeś rzeczowe zarzuty, jednak weź pod uwagę większość! Jak można tak
      obrażać ludzi, którzy włożyli tyle serca, poświęcali swój czas, inne
      obowiązki /moja mama na przykład w ostatnim okresie zawiesiła swoją działalność
      kompozytoreską tylko po to, żeby ,matura była zapięta na ostatni guzik, nie
      robiła obiadów, nawet naleśników!/. I co za to dostała? Obelgi pod swoim
      adresem! Toż to nie tylko przykre, a pożałowania godne!
      • Gość: Współczująca Re: Do E-e IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:59
        Przepraszam,ze sie wetne(tylko na chwile),ale nikt nie mowi,ze Twoja mama nie
        pracowala i sie lenila,tylko ze efekty pracy jej i wielu innych ludzi sa
        niezadowalajace,no taka prawda
      • Gość: malutka Re: Do E-e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:00
        skoro tyle czasu poswiecila na zapiecie tego wszystkiego na ostatni guzik, to
        po co sie tak meczyla skoro i tak jej nie wyszlo... eh...
      • axeh Kpina Kpina i Parodia 17.05.05, 18:00
        Najpierw do ani s.:dziewczyno zacznij się leczyć bo ci chyba te otre\ęby
        zaszkodziły,teraz do diany:po pierwsze droga panno nie mamy za co twojej mamy
        przepraszać,po drugie tą maturę układają nauczyciele i profesorowie z cke,więc
        jak już wiele osób zauważyło jest to nieco wyższy poziom niż przewiduję program
        nauczania(chodzi mi o podstawę),po trezcie zdawałaś może maturę z historii,jak
        nie to ją przejrzyj,bo to jest kpina same obrazy i jakieś stroje,wiesz,historia
        to trochę co innego,przede wszystkim fakty!!!Możesz to przekazać swojej
        szanownej Mamie z pozdrowieniami:**************

I moja rada:daj sobie już dziewczyno spokój,nie widzisz że nie dasz rady,chyba
        tylko ty tu masz mamę w cke<buhahaha>wydajesz mi się lekko żałosna:/i powoli
        irytująca i jak ci przeszkadza moja anonimowość przez internet to to samo mogę
        ci powiedzieć w cztery oczy:)
      • Gość: maturzysta Do Diany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:03
        I co mam paść przed Tobą i Twoją mamą za to?Jakoś nigdy nie słyszałem o Twojej
        mamie -kompozytorce.Taka ona kompozytorka jak ja chińczyk;P A TY się uważasz za
        jakiegoś geniusza.Śmieszne.Nie jesteś jedna na świecie egoistko.Skoncz już te
        posty o tym jak to Twoja mama się napracowała,a my się obijaliśmy,bo to
        zwyczajnie jest obraźliwe.I niech Twoja mama nas przeprosi za ten cały stres i
        nerwy.Bo jak reforma zdrowia nie wypaliła to prau pacjentów zmarło,ale uczeń
        wszystko może wytrzymać zdaniem CKE.
        • Gość: malutka Re: Do Diany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:05
          ale teraz zobaczcie kto tam w tym CKE siedzi he he he pewnie ta maturke z matmy
          tez jakis kompozytor ukladal :D a ja sie dziwie ze mi za dobrze nie poszla...
          eh...
        • Gość: Ania S. Re: Do Diany IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:06
          Mój chłopiec jest na 2 roku polonistyki fakt, polski okreslił trywialnym,
          trudno się dziwić. Ale drodzy koledzy i koleżanki matematykę rozwiązał na 89 %.
          i co powiecie? humanista!!
          • Gość: malutka Re: Do Diany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:08
            to widze ze od razu mu sprawdzili na ile zdal... eh... to pewnie tez musi miec
            jakies wtyki w CKE bo ja swoje wyniki poznam dopiero w czerwcu :/
          • Gość: Diana Re: Do Diany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:14
            Oh Aniu! Widzę że coraz więcej nas łączy! Nie dość, że w porównaniu z tym tłem
            forumowym jestyeśmy prawdziwymi omnibusami, to obie spotykamy się z chłopcami
            którzy studiują polonistykę! /mój już skończył/. Powiedz mi w jakim mieście
            twój chłopiec studioje? Mój Krystian skończył polonistykę na UW. Pozdrawiam.

Ah, jeszcze jedno! Uwielbiam "Anię z Zielonego Wzgórza", a ty nie dość, że
            Ania, to jeszcze S.! Wzbudzasz ogromną sympatię! Papatki!
            • Gość: kinia Re: Do Diany IP: *.compower.pl 17.05.05, 22:12
              ej to lepiej sie dowiedz czegos wiecej o tej ANI S bo sie okaze ze to ten sam
              chłopiec....BOSHE jak tp mozna mówic ze sie ma chłopca....omnibusy sie znalazły
              hehe...nie no na prawde DZIEWCZYNKI rzućcie czyms jeszcze to se bede musiała Mr
              Muscle do monitora kupić L:D:D bo go nie domyje od śmiechu :D
      • Gość: E-e Re: Do E-e IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:04
        Ja swojej działalności muzycznej na czas matury nie zawiesiłem. :P

W każdym razie - do obelg należy inaczej podchodzić i z inna postawą, bo ta,
        którą prezentujesz jest po prostu komiczna i nawet mnie ciezko jest się
        powstrzymać od smiechu momentami. To tak jak jest zapisane w pakcie NATO - musi
        być zgodność rekacji. A ja tutaj czytam o Filipince... Ech... w dodatku brak
        odpowiedzi na moje posty... :P
        • Gość: Współczująca Re: Do E-e IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:06
          E-e,przynajmniej ja Ci odpowiadam,my prezentujemy zgodnosc reakcyjna :D
          • Gość: E-e Re: Do E-e IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:10
            "Partnerstwo dla pokoju"? :D
            • Gość: Współczująca Re: Do E-e IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:12
              Cziiiiiiiiiz,nie no,ale sie usmialam!!!
              Punkt dla Ciebie!!!
              :)))))
              • Gość: E-e Re: Do E-e IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:14
                Chyba po to jest cała ta dyskusja :D
      • Gość: o kurde Re: Do E-e IP: *.xtra.pl 18.05.05, 17:28
        nawet naleśników nie robiła powiadasz?
        A Tobie to rączki ucięło?

Jeśli to prowokacja, to gratuluję ;D
        And the Oscar goes to... ;P ;D
    • Gość: hahaha Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:07
      Ale mnie rozbawilas ta odpowiedzia, chyba jestes niepo0wazna.
      • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:10
        Juz fakt mowienia o swoim facecie w wieku 19 lat "moj chlopiec"mowi sam za
        siebie...najpierw zapozyczenia,teraz neologizmy,ANNO S,APELUJE,WROC DO
        SWOBODNEJ POLSZCZYZNY,KTORA SIE WSZYSCY POSLUGUJEMY!!!
        Ludzie,dajmy spokoj,to nie nasza fala
        Przerzucmy sie na nove rytmy ;D
        • Gość: Współczujaca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:11
          przepraszam,mialo byc ARCHAIZMY,zamiast neologizmy,lekko mi sie mozg
          zlasowal,bo walasnie czytam o neologizmach:D
        • axeh Re: TO NIE WINA CKE! 17.05.05, 18:11
          Jestem jak najbardzie za one dwie są siebie warte:/Dwie puste idiotki którym
          się w głowach coś po***
        • Gość: malutka Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:13
          najlepszym wyjsciem byloby spotkanie sie w realu he he he jestem ciekawa czy
          Ania S caly czas tak zaciecie bronilaby swoich przekonan :D
          • axeh [...] 17.05.05, 18:14
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: malutka Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:16
              :> obrazily sie ... boja sie konfrontacji :D
            • Gość: Ania S. Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:17
              moja fryzura intymna nie jest Twoją sprawą.
          • Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:15
            Dawaj, dawaj, na gołe klaty!! :D
            • axeh Re: TO NIE WINA CKE! 17.05.05, 18:16
              A wiesz że może pożądne obicie im mordy sprowadziło by je na ziemię w
              końcu:))))))
            • Gość: malutka Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:17
              dalej! mow kiedy i gdzie! spotkamy sie i sp... paru z CKE :D
              • axeh Organizacja anty cekae 17.05.05, 18:20
                Nie paru tylko wszystkich którym się wydaje że ta matura była udana:)Ale
                chętnie spotkałabym się z Dianą i Anią S. ciekawe czy na żywo też są takie
                wyszczekane,no ale panna Ania to już bije wszystko swoją głupotą.Aniu za dużo
                otrębów wpier***asz
                • Gość: malutka Re: Organizacja anty cekae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:23
                  oki, ale ja jestem taka malutka ze to Ty bijesz :D ja sie schowam :> jeszcze mi
                  cos zrobia.. a tego bym nie chciala :P
                  • axeh Re: Organizacja anty cekae 17.05.05, 18:25
                    spoko,we dwie damy radę:))))zbierzemy jeszcze pare osób:)
                    • Gość: malutka Re: Organizacja anty cekae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:26
                      to spoko! tylko widze ze nasze obiekty juz uciekly eh... teraz to mi sie smutno
                      zrobilo :( nie mamy na kogo krzyczec ...
              • Gość: Ania S Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:25
                Mój chłopiec studiuje w Warszawie również. Tadeusz jest najlepszy na roku. Ja
                tez uwilelnbiam anie z zielonego wzgorza :**********8
                • Gość: Diana Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:30
                  Myślę, że mogłybyśmy być super psiapsiółkami- tyle rzeczy nas łączy!
                  • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:31
                    eeee....wiesz...co by to nie bylo,ale sformulowanie "fryzura intymna" nasuwa
                    zupelnie inne skojarzenia...kiepski dobor slow,typowe dla kolezanki Ani S
            • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:18
              Ej,widzicie???One nas maja za holote!BUHAHAHAHHAHAHAHAHA
              A JA MAM CHLOPCA,KTORY JEST TANCERZEM NA RURZE I CO WY NA TO????
              BUAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
              Nie,no,zaraz fikne ze smiechu!!!
              • Gość: Współczująca AAAAAAAAAA,FRYZURA INTYMNA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:19
                AAAAAAAAAAAAAAAAAAA,FRYZURA INTYMNA,post Ani S,O CO CHODZI???CZYTALISCIE TO???O
                K****,to sie robi ponad moje sily!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                • Gość: malutka Re: AAAAAAAAAA,FRYZURA INTYMNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:21
                  to jest po prostu wspaniale odstresowanie po tych maturkach :D he he he
                  uwielbiam takie rozmowy, ktore "wnosza tak wiele" w moje zycie :D
                • Gość: E-e Re: AAAAAAAAAA,FRYZURA INTYMNA IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:22
                  Co? Gdzie? Jak? Czym? Z kim? :D
                  • Gość: E-e Re: AAAAAAAAAA,FRYZURA INTYMNA IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:23
                    Aaaa, widzę :D
                  • axeh Re: AAAAAAAAAA,FRYZURA INTYMNA 17.05.05, 18:24
                    daj jakieś dokładniejsze namiary na tą fryzurę
                    • Gość: llus Re: AAAAAAAAAA,FRYZURA INTYMNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:25
                      Ludzie zwolnijcie bo szybko dojedziemy do 1000 postów :P
                  • Gość: Współczująca Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:25
                    Pojedz troszke w gore w dyskusji,a znajdziesz:)!

• Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl
                    Gość: Ania S. 17.05.2005 18:17 + odpowiedz

moja fryzura intymna nie jest Twoją sprawą.
                    BUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
                    MEGA-WIELKI-ROTFL ODE MNIE!!!!!!!!!!!!!!<MEGA-WIELKI-ROTFL>
                    • Gość: E-e Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:27
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=24004195&a=24039946
                    • Gość: llus Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:27
                      300
                    • Gość: Współczująca Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:27
                      ej,ale ja naprawde chce cos wiedziec o tej FRYZURZE
                      BUAHAHHAHAHAHAHAA!!!
                    • Gość: Diana Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:28
                      I wy się szczycicie, że niby tak myślicie i czytacie ze zrozumieniem?! Przecież
                      Ania S. odpowiedziała na zarzut o ulizane pipeczki! Stąd ta fryzura intymna,
                      moi pseudogeniusze!
                      • axeh Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D 17.05.05, 18:29
                        Jest i nasza kochana diana,a może odepszerz mój zarzut spotkania się w cztery
                        oczy,bo chcę zobaczyć czy na żywo też z ciebie taki wyszczekany kozak
                        • Gość: malutka Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:30
                          ale czemku tylko w cztery oczy :> ja tez chce tam byc !! :D
                          • axeh Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D 17.05.05, 18:32
                            Diana,czekamy,jak się boisz możesz wziąć swoją przyjaciółkę anię s.
                          • Gość: llus Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:32
                            Ludzie umówmy się na spotkanie i się przekonajmy , zrobimi debatę , albo lepiej
                            , komisję śledczą !!!!
                      • Gość: E-e Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:32
                        Ale to było w mowie potocznej!
                        • Gość: malutka Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:34
                          proponuje jako miejsce spotkania Poznań :D
                          • Gość: llus Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:35
                            JESTEM ZA POZNANIEM !!!! Poznań to najlepsze miejsce by się poznać :P
                            • Gość: malutka Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:36
                              pewnie! najlepsze miasto :P he he he
                              • Gość: llus POZNAŃ POZNAŃ POZNAŃ !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:37
                                Tak , tak nigdzie indziej :P!
                        • Gość: Współczująca VENUS,TYLKO VENUS FIRMY GILETTE!:DDD IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:34
                          "I'M YOUR VENUS, I'M YOUR FIRE,YOUR DESITRE"
                          BUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAA
                          Oto czym najlepiej tworzyć "fryzure intymna"!!!
                          • Gość: Współczująca Re: VENUS,TYLKO VENUS FIRMY GILETTE!:DDD IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:35
                            DESIRE,SORRY ZA POSPIECH :DDD
                            • axeh POZNAŃ 17.05.05, 18:38
                              Jak dla mnie Poznań może być w sumie nie będę miała aż tak strasznie daleko:)
                              tylko co na to Diana i Ania nasze dwie najlepsze przyjaciółki,które mają
                              najwięcej do powiedzenia i jeszcze zapytajmy Dianę czy jej mama też
                              będzie.Diano i jak????????????
                              • Gość: |Współczująca Re: POZNAŃ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:40
                                spoko,spoko,ja tez sie na to pisze!E-e,mój Ty Partnerze dla Pokoju,jedziemy???
                              • Gość: malutka Re: POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:40
                                hm... nie wiem czy cos z tego wyjdzie... one sie nas boja :D
                                • Gość: Współczująca Re: POZNAŃ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:40
                                  ZROBIMY POROZUMIENIE BEZ BARIER!!!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                • axeh Re: POZNAŃ 17.05.05, 18:41
                                  Nie poprostu widzisz,jak przychodzi co do czego to podkuliły ogonek i siedzą
                                  cicho,takie są najlepsze,wiesz że ten pies co najgłośniej szczeka to
                                  najbardziej się boi;)
                                  • Gość: Współczująca Re: POZNAŃ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:43
                                    krowa,która dużo ryczy mało mleka daje,to wszyscy wiemy:)
                              • Gość: Diana Re: POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:41
                                Nie mam najmniejszej ochoty się z wami spotkać. Nie lubię was i gdybym kogoś z
                                was na ulicy zobaczyła to od razu język bym pokazała. Może i nie przystoi
                                takiej damie jak ja, ale jesteście tacy nie mili, że chyba nie mogłabym się
                                powstrzymać!
                                • Gość: malutka Re: POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:42
                                  eh... mowilam ze nic z tego nie wyjdzie .... :( ... ale nie masz sie czego bac,
                                  w poznaniu na prawde jest w miare bezpiecznie :D nic Ci nie grozi
                                • Gość: llus Re: POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:42
                                  Boisz sie nas , bo jesteś w mniejszości . I po co był ten Twój bezsensowny wątek
                                  , użyłaś czerwonej płachty na byka !!!! Teraz musisz z nim walczyć !!! :P
                            • Gość: E-e Ja bym powiedział... IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:41
                              ... że lepsza byłaby piosenka The Velvet Underground - "Venus in Furs" :D
                              • Gość: Współczująca Re: Ja bym powiedział... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:42
                                zaraz sie posikam,choc to pewnie tez nie przystoi TAKIEJ DAMIE JAK JA!!!:DDDDDDD
                                E-e,widzisz,do czego mnie doprowadzasz?!
                                • Gość: E-e Re: Ja bym powiedział... IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:44
                                  Od samego początku mam taki plan :D
                                  • Gość: Współczująca Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:46
                                    Osiagasz szczyty perwersji,kochanie!;)
                                    • Gość: E-e Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:49
                                      Oj, daleko mi od tego, mozesz mi wierzcy, skarbie :D
                                      • Gość: Współczująca Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:51
                                        o,mamo,robi sie goraco!;D
                                        • Gość: E-e Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:53
                                          Tobie też? Otwórz okno :)
                                          • Gość: Współczująca Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:55
                                            mam juz otwarte,kochanie!:)
                                            • Gość: E-e Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.chello.pl 17.05.05, 19:01
                                              Ojoj, to uważaj, bo coś może wpaść, skarbie! :D
                                              • Gość: Współczująca Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:02
                                                Dobrze,kochanie,będę uważała na komary!:D
                                                • Gość: E-e Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.chello.pl 17.05.05, 19:05
                                                  Jakaś moskitiera, albo środek na komary! :)
                                                  • Gość: Współczująca Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:06
                                                    Podrzucisz mi Raid'a???;)
                                                  • Gość: E-e Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.chello.pl 17.05.05, 19:08
                                                    Jasne, a gdzie dokładnie? :D
                                                  • Gość: Współczująca Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:09
                                                    No,no,no,popatrz-FORUM GAZETA:CONNECTING PEOPLE!;D
                                                  • Gość: Współczująca Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:12
                                                    a tak w sumie to rzeczywiscie moglibysmy przejsc na gg
                                                  • Gość: E-e Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.chello.pl 17.05.05, 19:16
                                                    Pokaż swoje, to ja Ci pokaze swój. ;)

A tak serio, zarejestruje się zaraz na portalu, a Ty mi wyślij maila z numerem :D
                                                  • e-e Re: DO E-e,perwersa małego no! 17.05.05, 19:20
                                                    e-e@gazeta.pl No to jestem tutaj :D
                                                  • Gość: Współczująca Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:24
                                                    wyslalam Ci nr gadu
                                                  • Gość: Współczująca Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:32
                                                    No,nie!Czuje sie odrzucona!!!:"""""""""""""""""(((((BUUUUUUUU...!!!!!
                                                  • Gość: E-e Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.chello.pl 17.05.05, 19:13
                                                    To tak jak Nokia, ale na większe odległości :D
                              • Gość: blu Re: Ja bym powiedział... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:43
                                Dianko, słabo odgrywasz swoją rolę. taki język jakiego używasz nie mieści sie w
                                ogólnie przyjetych kanonach. Chociaż i tak już wszyscy skapowali że to
                                prowokacja:)))
                              • axeh DIANO I LOVE YOU 17.05.05, 18:43
                                Damo nie poniżaj się przynajmniej o to cię proszę,my ciebie tutaj wszyscy
                                uwielbiamy chyba to odczuwasz prawda?Wyślij mi swoje zdjęcie,chcę zobaczyć
                                pierwszą damę Polski
                                • Gość: llus Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:45
                                  Ja też chcę Cię zobaczyć... może padne do kolan :P
                                  • Gość: blu Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:46
                                    I zrobimy jej prawdziwą fryzurę intymną:)
                                  • Gość: malutka Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:46
                                    pssss i cio tak jej uwierzycie ze wysle wam swoje zdjecie :> he he he he pewnie
                                    nie ma odwagi i wlasnie wycina jakies z filipinki :P he he he
                                  • axeh Re: DIANO I LOVE YOU 17.05.05, 18:46
                                    Diana powiem ci tylko tyle,że takich dziw**k jak ty nie lubię najbardziej bo
                                    pewnie puszczasz się na prawo i lewo a tu strugasz wielką panią z domu
                                    cekaeowa!!!!!!!!!
                                    • Gość: E-e Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:51
                                      Ej, proszę zachować poziom dyskusji, żadnego wyzywania od dziwek itd. to nic
                                      nowego nie wnosi.
                                      • Gość: llus Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:52
                                        Musimy tak kulturalnie pokierować Dianę by stała się normalną obywatelką tego
                                        kraju :P
                                        • Gość: Współczująca Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:53
                                          dobrze,ze masz poczucie takiej misji społecznej,ja go jeszcze w sobie nie
                                          odkryłam!:D
                                          • Gość: Współczująca Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:54
                                            no niech ona powie,niech powie te kulminacyjne slowa:TO JEST PROWOKACJA,wtedy
                                            wszyscy osiagniemy orgazm(czy tam szczyt,jak kto woli!)i bedzie fajnie!!!

LET'S MAKE LOVE!!!-"Pan Tadeusz",Księga XII
                                            Lubię Adama M.!
                                            • Gość: E-e Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:57
                                              Jak Kordian na Mont Blanc!! Diana Winkelriedem CKE!
                                              • Gość: Współczująca Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:58
                                                A MY CHRYSTUSEM CKE JAK W III CZ."DZIADÓW"!!!BUHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHA
                                                Do zwyciestwa przez cierpienie maturalne
                                                • Gość: E-e Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.chello.pl 17.05.05, 19:00
                                                  Tyś nie jest Bogiem, tyś... Carem! :D
                                                  • Gość: Współczująca Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:01
                                                    aaaaa,ale tego Konrad nie dopowiedział,daibełku Ty jeden!:D
                                                  • Gość: E-e Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.chello.pl 17.05.05, 19:06
                                                    Bo we mnie jest szatan! :D
                                                  • Gość: E-e Ups IP: *.chello.pl 17.05.05, 19:09
                                                    "Troszkie" "mie" "sie" temacik przesunął
                                        • Gość: malutka Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:54
                                          oki ja uciekam ... jak macie zamiar jednak wpasc do poznania to zosawcie tu
                                          jakies swoje zamiary, chetnie podyskutuje jak zniszczyc CKE he he he milej
                                          dyskusji i powodzenia w sprowadzaniu tych panienek na odpowiednia droge :D
                                          pozdroofka
                                      • axeh Re: DIANO I LOVE YOU 17.05.05, 18:53
                                        To o niej sądzę i już mi się nie chcę z tym alienem dyskutować,bo jest
                                        nudna,prymitywna i myśli że jest fajna!Ja się wyłączam.Narazie wszystkim!:*****
    • Gość: Diana Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:52
      Chyba sobie ze mnie dworujecie! Nie rozsyłam swoich zdjęć na lewo i prawo! Skąd
      niby mam mieć pewność, że nie jesteście jakimiś starszymy panami o nieczystych
      myślach?! Ja nie jestem naiwna i wam swoich zdjęć nie wyślę!
      • Gość: llus Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:54
        Jestem tegorocznym maturzystą... Musisz mi zaufać , jak nie będziesz ludziom
        ufać choć trochę to na pewno daleko nie zajdziesz !!!!!
        • Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:55
          Zaufanie to podstawa ładu społecznego. Inaczej tworzą sie konflikty. To był 343
          odcinek z cyklu: WOS w praktyce :D
          • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:57
            alles gute fur Wojtaszczyk!:)))Nie ma to jak wykorzystac wiedze w praktyce!
        • Gość: Diana Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:56
          Ja ludziom ufam, ale tym, których znam. Was nie znam, a jak wiadomo internet
          roi się od ludzi, którzy udają kogoś, kim nie są!
          • Gość: llus Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:00
            I chwała Ci za to :D ale przecież w żadnym getcie nie jesteś. Można ludzi obcych
            poznawać , to nawet wskazane . Mam nadzieje , że choć troche zdobylem Twego
            zaufania :D
      • Gość: blu Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:56
        NORMALNY ROTFL
      • Gość: llus Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:58
        Nasza kochana Diano... :D
        Liczymy na Twoje zrozumienie naszego podejścia do tej sprawy i liczymy , że Cię
        poznamy. Rozmowa z Tobą jest bardzo pasjonująca. Jak chcesz porozmawiać to
        możemy przejść wszyscy na GG :P
        • Gość: dd Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:03
          ja proponuje na skype lub tlena, tam mozna konferencje :D:D
          • Gość: llus Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:04
            na gg tez mozna w kilka osob rozmawiać a gg jest bardziej popularne
          • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:05
            no ale Dianeczka nam nie ufa i nie chce podac swojego gg...
            Czy my sprawiamy wrazenie zboczencow?Gwalcicieli?MATURZYSTÓW???CHHHHHHY!!!
            • Gość: blu Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:06
              krwiożerczy maturzyści. powinno nas sie zamknąć:)
            • Gość: llus Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:07
              Pewnie jest jedynaczką i mamusia musi dbać o jej dobre wychowanie :D A my jak to
              maturzyści nasze głowy zaprzątają teraz imprezy i co za tym idzie poznawanie
              dużo ludzi :D
              • Gość: Diana Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:14
                Mam brata, Mariana, o którym już pisałam. Poza tym mam dwa psy, kota i myszkę-
                Okruszka. Cały zwierzyniec, bo ja kocham zwierzęta. jak czytam to co piszecie,
                to tylko utwierdzam się w przekonaniu o wyższości zwierząt nad wiekszością z
                was- (niby)ludzi!
                • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:17
                  I tu kretynko przegielas,nie wyklinalabym Cie,ale przesadzilas,nikt nawet w
                  zartach nie bedzie mnie porownywal ze zwierzeciem,SPIER****gdzie pieprz rośnie
                  i ciesz sie,ze nie stoisz teraz kolo mnie
                  • Gość: Diana Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:21
                    "Większością" napisałam. Ciebie uważam za osobę kulturalną. Chodzi mi o osoby,
                    które wyzywają mnie i moją mamę (nie będę tu cytować). Przepraszam, jeśli
                    wzięłaś to do siebie. A też weź pod uwagę, ze moje porównanie jest bardzo
                    łagodne w porównaniu z tym, co niektórzy tu o mnie piszą!
                    • Gość: llus Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:23
                      A co o mnie myślisz??? :P
                      • Gość: Diana Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:29
                        O tobie nie myślę.
                        • Gość: llus Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:32
                          Czuję się ignorowany , jakbym nie istniał :P Dlaczego mnie to spotyka , że
                          ludzie mnie nie zauważają... :((( Choć zawsze chciałęm być zwykłym , szarym
                          człowiekiem , ale nie aż do tego stopnia ingnorancji :P
                          • Gość: o kurde Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.xtra.pl 18.05.05, 17:37
                            Ilus, szpila w samo serce.
                            Jak Ty się z tego pozbierasz? ;DDD
                        • Gość: maturzystka Diano pisz więce,bo to wszystko jest b.śmieszne;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:32
                          Kązdy Twój post jest śmieszniejszy od poprzedniego.I z każdym marniejesz w
                          moich oczach.Żałosne pożal się Boże teksty i ta Twoja Filipinka-pismo na
                          poziomie 13-nastolatek;DDDDDD
                        • Gość: Ziomuś Wpadnijcie na czata IP: *.244.157.48.ip4.tnp.pl 17.05.05, 19:49
                          wpadnijcie wszyscy na czaterie (pokoj: matura)Tam koffana Dianko tez bedziesz
                          miala zupelna anonimowosc a jednak bedzie nam sie wszystkim rozmawialo znacznie
                          szybciej:D

www.czateria.interia.pl <--
                    • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:23
                      to nie bylo lagodne porownanie,sorry
                      • Gość: Diana Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:28
                        No chyba żartujesz! Mnie wyzywają od kobiet o lekkich obyczajach, piszą,
                        ze "wydymaliby" moją mamę itp., a ja napisałam, o wyższości zwierząt nad
                        takimi. To i tak jest łagodnie, ciekawe jak ty byś zareagowała, gdyby pisali
                        tak o tobie!
                        • Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:30
                          Diana, z calym szacunkiem,ale to Ty zaczelas nas obrazac
                          Poza tym nikt przy zdrowych zmyslach nie reagowalby z sympatia na wypowiedzi
                          swiadczace o tym,ze jestes zadufana w sobie i zarozumiala,wiec sie nie dziw
                          Skoncz juz te prowokacje,bo przestalo byc zabawnie i zaczynamy zamulać,co?
      • Gość: buuuka Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 17.05.05, 19:06
        Dianko i Aniu S. - jesteście pustymi dziewczynkami, które myślą, że nauczą się
        życia tylko z książek i ze kiedy tupną nużką to bedzie tak jak chcą. Nie
        spierajcie się głupio, że wszystkie matury były odpowiednie - może z
        niemieckiego, z geografii.. Ale reszta??!! Nie mogę wiele powiedzieć bo
        wszystkich nie pisałam ale wiem, że były masakryczne.
        Bardzo chętnie spotkałabym się z Wami na żywo :) Ale widzę, że to taka ściema,
        ciekawe kiedy się skończy..
    • Gość: ankaskakanka Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:55
      aleś ty głupia dziewczyno.... nie dziwię się ze bedziesz miala 90% , gdyby moja
      starsza robiła w cke to nawet bym na 100% wyciągnęła ze wszystkiego...
      • Gość: dd Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:02
        nie musisz nam wysylac swojego zdjecia. mozesz podac nr filipinki, na pewno
        znajdziemy gdzies jakas zakurzona w bibliotece <lol>
        • Gość: llus DIANO !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:11
          Jesteś tak interesującą osobą , że musimy z Tobą na żywo porozmawiać. Pamiętaj
          przez gg nikt Cie nie zgwałci a zawsze można blokować osoby :D Podaj swój numer
          , albo ja podam swój jak chcesz i porozmawiajmy jak maturzysta z maturzystką :D
          • Gość: buuuka Re: DIANO !!!!! IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 17.05.05, 19:16
            WEJDŹCIE WSZYSCY NA:
            czateria.interia.pl/
            pokój - matura
            Diano i Aniu S.!!! CZEKAMY!!!
          • Gość: dd Re: DIANO !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:16
            a moze ona nie ma swojego gg bo to jest niebezpieczne? :P
          • Gość: tricky literacka fikcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:18
            tak sobie poczytałam, ostrożnie wyrabiając choć namiastkę zdania.
            i już je mam. zwykłe i podważalne, ale moje

LADY DI JEST ZBYT PŁYTKA I OGRANICZONA, ŻEBY MOGŁA ISTNIEĆ NAPRAWDĘ ;)

ale lubię zręczne prowokacje. mi by się nie chciało - mam lepsze zajęcia
            i proszę - nie bądźmy tacy poważni.

bbrr
            • Gość: Współczująca Re: literacka fikcja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:21
              taaak,ona jest jak z powieści programowej Buhahahahahahaha
            • Gość: tricky Re: literacka fikcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:27
              czy doczekam się ciętej aczkolwiek prostej i infantylnej riposty?
              i proszę bez powtarzania się, Di

:)

naprawdę to się robi wciągające, jak telenowela.
              ludzi lubią śmiać się z głupszych ludzi, którzy uważają sie za madrzejszych :P
              chwytny temat
              • Gość: llus Re: literacka fikcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:30
                Jak telenowela... :P Tylko na pewno kiedyś się to skończy... wszystkie wątki
                odchodzą w niepamięć. :/
                • Gość: Kaile Re: literacka fikcja IP: *.jjs.pl 17.05.05, 22:30
                  Tricky, szacuneczek. Za poczucie humoru i dystansik. A wątki nie muszą pogrążyć
                  się w otchłani zapomnienia! Zmieńmy to! Już Was zdążyłam polubić, mości Ilusie
                  na przykład. A cną Di nie warto zawracać sobie żadnej części ciała.

Cierpliwości, Maturzyści!
      • e-e Re: TO NIE WINA CKE! 17.05.05, 19:21
        A gdyby mój tata był rektorem, to bym nie musiał matury zdawać :D
    • Gość: Ela Re: TO NIE WINA CKE! IP: 80.51.226.* 17.05.05, 19:19
      buehahahahahahahahahahhahahahaha
      "bardzo smuci mnie fakt....", "mama weszla na forum...", "mam 90% ze wszystkich
      przedmiotow" nie no litosci, mama pracuje w CKE (CZEKA jak ktos ladnie napisal)
      to dlatego masz te 90%? hmmm a mowili, ze zadnych przeciekow nie bylo:P
      wszyscy sie cieszymy Twoja jakze chlubnie zdana matura i uczciwa aczkolwiek
      zasmucona mama!
      prawda jest taka ze ta nowa matura od siedmiu bolesci to jest jeden wielki
      BALAGAN. porazka systemu przez duze P. sami nie wiedzieli jak ona ma wygladac,
      nie byli przygotpowani, wciaz jakies ziany wprowadzali, oglupiali uczniow,
      ktorzy w koncu nie wiedzieli jak i do czego sie przygotowywac, a teraz wciaz
      jakies pretensje ma kazdy do nowej matury! i tak sie starali??? wiesz co,to te
      ich starania na niczym spelzly, poniosly fiasko jak wiesz.nie no zenada, oni
      sie starali jak najbardziej spier.... nam zycie szkolne.
    • Gość: Współczująca PEACE FOR ALL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:35
      Kochani,ja znikam,koniec na dzisiaj,bo zwyczajnie jestem głodna:D
      Pozdrowionka for all:*Do zobaczenia na forum
      Małgorzata
      • Gość: kazik Diana jest betonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:56
        U mnie w szkole mamy taka klase, no mieliśmy bo oni jak i moja klasa w tym roku
        skonczliśmy szkole. ale kontynując ludzi z tej klasy nazywaliśmy betonami bo
        wyróźniali sie na tle calej szkoly swoim lizidupstwem w stosunku do
        nauczicieli, tym że by najlepszeko swojego kumpla za 6 nawet z PO, by sprzedali
        a jak by ktoś uciek z ich klasy z lekcji czy by przez kogoś klasa dostala uwage
        to by go chyba zabili. Dlatego kalsa ta byla tępiona przez wszystkich nawet
        pierwsze klasy sie nad nimi znęcaly i nauczyciele nazywali przez zapomnie
        Betoanmi. Mioi koledzy z innej kalsy byli tak bardzo posunięci w nienawiesi ze
        utworzyli oraganizacje przeciwko nim RAAB- radykalna akcja anty betonowa. I
        wlaśnie takim betonem bys byla ty diano glupia suko. Może ktoś ma e-maiila albo
        ktoś zdobył adres nasze kochanej diany to byś my robili wycieczki maturzystow
        oni by ja oglądali albo rzucali w nia pomidorami cos takiego. Jest taki zwyczaj
        zę jedzie sie przed matura na pilegrzymkę do Czstochowy to by sie wprowdzilo
        nowy zwyczaj że przy okazji maturzysta jechalby do miejsca zamieszkania diany i
        rzucal w nia pomidorami. Czekam na pomysly innych jakbyś mogli uchonorwoać tak
        wspaniala osoba jak Diana.
        • Gość: buuuka Re: Diana jest betonem IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 17.05.05, 21:34
          Buhaha
        • Gość: malutka Re: Diana jest betonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:39
          ja mam pomysl zeby powystrzeelac wszystkich z CKE :D
          • Gość: kazik Re: Diana jest betonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:49
            Ale powystrzelac moze cos bardziej drastycznego jak w średniowieczu nich
            pocierpia śmerrc od pistoletu jest za szybka. ale z drugiej strony to dobrze
            każdy pomysl jest dobry i wszystkie trzeba rozpatrzyć. A ja wracam sie
            zpowrotem zakopac w ksiązki z chemii.
            • Gość: malutka Re: Diana jest betonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:54
              nio to milej nauki he he he a ja pomysle jak ich zniszczyc.. ale mysle ze po
              ogloszeniu wynikow z tej maturki media wystarczajaco ich zniszcza... eh...
              niestety to nie bedzie raczej dla nas zbyt przyjemne... bo jak zwykle to my
              dostaniemy :(
              • Gość: kazik Re: Diana jest betonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:57
                trzeba myślec pozytywnie ja to raczej zdam mozę nie na 90% ze wszystkiego ale
                zdam i Ty pewnie tez to bedzie nas juz dwoje chociaż trioche zadowolonych i
                pozytywnie nastawionych na dalsze życie.
                • Gość: Współczująca-Gosia Mówimy Zdecydowane Nie! :P IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 22:02
                  No,no,no,kochani,bez takich,prosimy!To byla nasza dyskusja z jajem,a jak
                  chcecie sie wyzywac,to zalozcie odrebny watek
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Gosia Re: Mówimy Zdecydowane Nie! :P IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 22:04
                    wyŻywać,nie wyzywać,sorry
    • Gość: dudus Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.icpnet.pl 17.05.05, 20:39
      Mamusia pomogła, to jak Ci miało pójść??
      • Gość: benyora Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:25
        Zgadzam sie z autorem tematu, ludzie niedouczeni ktorzy nie potrafili sprostac
        maturze szukaja winnych wszedzie.....tylko nie w sobie- skoro niektorzy dali
        rade znaczy ze sie dalo... reszte sami sobie dopowiedzcie

i skoncze pie..cz ze matma na podstawowym wykraczala poza podstawowy
        material bo to gowno prawda, jak jakis orzej pisze ze w 1 zadaniu bylo prawd.
        warunkowe to mu 50 przytakuje a nawet nie jest swiadomy ze tam nic takiego nie
        bylo
    • Gość: DIANO WRÓĆ.... Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:32
      CO TAM CIEKAWEGO U CIEBIE SZALONA ALKOHOLICZKO NA OKŁADCE
      FILIPINKI.........ODEZWIJ SIE DO NAS PROSIMY ŁADNIE
    • elutka2101 Re: TO NIE WINA CKE! 17.05.05, 22:35
      Diano!
      Bardzo podoba mi się to co napisałaś. Jestem uauczycielką matematyki i bardzo
      mi się podoba nowa matura. Zdaję sobie sprawę jak bardzo ludzie pracujący nad
      nią nie mogą pogodzić się z opiniami jakie tutaj mogą wyczytać. Ale zrozum nas
      nauczycieli, którzy nie obijali się przez cały okres nauki i pracowali nad
      przygotowaniem młodzieży do matur w moim przypadku z matematyki. Moje dzieci
      też bardzo przeżywają kiedy widzzą swoją mamę też bardzo smutną, która od dnia
      matury z matmy straciła radość z tego co robi. Nikłe to pocieszenie kiedy
      wyczytuję na forum, że ogólnie młodzież z matmy nie jest zadowolona. Dzisiaj
      rozmawiałam z bardzo dobrą uczennicą, która powinna promienieć radością-
      mówiła, że płakała dwa dni po maturze. Taka uczennica spodziewała się zrobienia
      wszystkich zadań typu jak na maturze próbnej czy też zadań z sylabusa.
      Pozdrawiam Ciebie i mamę, która mam nadzieję nie odpowiada za zadania z matmy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka