Gość: bela Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:39 niezła PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była_n Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 17.05.05, 09:45 Byłam nauczycielką i od początku tej wspaniałej "reformy" patrzę z przerażeniem na to co dzieje się z naszą edukacją. Wprowadzona na siłę (z przyczyn politycznych) reforma doszczętnie zrujnowała szkolnictwo. Jest kompletnie nieprzygotowana pod każdym względem (jak zwykle rzeczy robione na siłę i na hurra).Zmniejszono drastycznie ilość godzin lekcyjnych (oprócz religii), nie dostarczono na czas informacji dotyczących matur i do tego w znacznym stopniu sknocono wszystko od strony organizacyjnej. Próbne matury już powinny dać sygnał, że coś jest nie tak, ale kto by sie tam przejmował. Współczuję wszystkim tegorocznym maturzystom, bo to oni ponoszą konsekwencje braku odpowiedzialności dorosłych (??). A tak przy okazji, dziwne, że byli maturzyści (nawet ci ze znacznie starszych roczników) poradzili sobie z nowa maturą nieźle (przynajmniej na stopniu podstawowym) i nie miało to zwiazku z ich aktualnym wykształceniem. Chyba jednak "stara szkoła" nie była taka całkiem do niczego i zamiastradykalnie na siłę ją zminiać wystarczyło s t o p n i o w o poprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 09:50 Bo cztery lata to nie dwa i pół. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.toya.net.pl 17.05.05, 10:17 Tak jest! Bijcie się, zagryźcie, utopcie w swojej pianie! Za kudły i o beton! Zgnojcie się wszyscy wzajemnie bez litości! Dalej!!! Jak źle napisaliście, to do roboty, uczyć się do poprawki, a nie siedzieć w necie! Odpowiedz Link Zgłoś
dee.thepaledevil Re: TO NIE WINA CKE! 17.05.05, 10:59 DżiiiiiizzzzAS... Tak tylko napisze o jednym niezmiernie irytujacym mnie fakcie, albowiem nie chce mi sie czytac tego calego bajzlu. Rozpieprzaja mnie texty pokroju "siostra znajomego brata mojej znajomej ma same szostki i nie zda matury:(((((((". Ludzie, czy w wogole MYSLICIE, co piszecie(choc... patrzac na niezadowolenie ta matura...)?! O ile w ogole "szostkowcy" poodpadaja, a cholernie, cholernie mocno w to watpie, to bedzie oznaczalo tylko jedno: tepe rycie przez 3 lata, 365/24, w zyciu nie wystarczy. Czyzby jakis powiew swiezosci w tym skostnialym systemie? Jakas szansa dla naprawde zdolnych ludzi, o ciekawszych osobowosciach, ktorzy nie mysla 24h_na_dobe o szkole? Czyzby w koncu kop wymierzony w pupy typowych "kujonow"? To sie okaze w czerwcu, a nawet jeszcze pozniej - wtedy, kiedy nowi maturzysci wyjda po studiach na swiat i zaczna spelniac swoje funkcje. Tak wiec, osoby o srednich powyzej 6,5(;)), zanim zaczniecie wyklinac mature, bo Wam nie poszla, a np. kolega z ostatniej lawki(ktory pol roku wagarowal) zdal lepiej - zastanowcie sie nad soba. To nie jest konkurs na ilosc wkutego materialu:) Tu chodzi o my-sle-nie, chachacha:D pozdro szejset [musialem to wkleic ponownie(soorki) poniewaz wstawilo mi sie gdzies w srodku... ehh:D] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 12:53 A szkoda że nie czytałeś, ja tam nic nie pisałem o tym, ze mi matura nie poszła :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shadia Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 13:59 a ja wcale zle nie napisalam i moge siedziec ile chce w necie bo to jest wolny kraj a tobie nic do tego,jak chce to bede wyrazac swoje zdanie na temat tej pomylonej matury i rownie pomylonego CKE moze lepiej sam usiadz i sie ucz zamiast pisac takie komenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuch Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:13 Aż mi pociekło... LOL Chociaż musze pochwalic CKE za przystępną maturę z niemieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.futuremedia.pl / 83.17.75.* 17.05.05, 12:26 Hm... Czyżby Ci dobrze poszlo, bo mama pracuje w CKE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:01 Też dorzucę swoje trzy grosze, a co!Chciałam powiedzieć, ze prawdopodobnie także klasyczny uczeń liceum zakwalifikowałby mnie jako kujona. Dodatkowo - o krok byłam od zwolnienia z matury języka polskiego na drodze olimpiady. Moim marzeniem jest polonistyka i uczyłam sie polskiego sumiennie nie tylko przez cały rok, ale przez całe trzy lata (tak naprawdę zaczęłam wcześniej). Nietety nie dostanę wielu punktów z matury z języka polskiego, ponieważ zawarłam w niej zbyt dużo informacji z wiedzy poza tekstem. Według mnie ta matura równa w dół, a egzaminy z przedmiotów innych niż język polski nie sprawdzają umiejętności logicznego myslenia ( a to, o ile się nie mylę, miało być celem nowej matury), ale sprawdzają przede wszystkim wiedzę encyklopedyczną. I, z całym szacunkiem dla drogiej mamusi i jej bliskich z cke, to jest zwyczajnie do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:34 heh to może matma też?:> a co humanistka może wiedzieć o logicznym myśleniu?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana19 Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 17.05.05, 14:06 jak to nie ich wina!!!!!?????? jakbym zdawała starą mature dzis nie martwiłabym sie o studia i o to czy zdam.Znam poziom swojej wiedzy i wiem jak pracowałam mam srednią 4.5 i napewno ta matura nie pokazuje tak naprawde ile umiem.POZDRAWIAM WSZYSTKICH W PODOBNEJ SYTUACJI JAK JA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żul To moje wina :D:D:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:06 Macie wina i sie nie podzieliliscie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Ej,napiszcie coś jeszcze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 14:17 Laseczki,napiszcie cos jeszcze,to znowu bede miala dobry dzien HAHAHHAHAHAHAHAHA Pozdro 600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: Ej,napiszcie coś jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:03 Nie mów tak o mnie- nie jestem żadną laseczką! Jestem Diana, i bardzo proszę zwracać się do mnie imiennie. Internet daje ci anonimowość, więc sobie hulasz po tym forum zapominając o szacunku jaki należy się każdemu człowiekowi! Jeśli chcesz ze mną rozmawiać to bądź miła, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAHAH Re: Ej,napiszcie coś jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:05 TAKIM JAK TY ZAKOCHANYM W SOBIE DIANKOM NIE NALEZY SIE SZACUNEK RYBCIO,IDZ POCZYTAJ LEPIEJ SWOJA FILIPINKE DLA 14-NASTO LATEK,WIDAC JAKI POZIOM INTELEKTUALNY REPREZENTUJESZ,HAHAHAHA.OHHHH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Desolee,Mademoiselle.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 16:23 Przepraszam,Diano,ale jak sie cofam pamiecia 4 lata wstecz(bo wtedy poczytywalam Filipinke:D),to przypomina mi sie,ze na okladki to tylko laseczki trafialy,dlatego tez tak o Tobie osmielilam sie napisac... HE,HE,HE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfz Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.tvkdiana.net.pl 17.05.05, 15:11 Podobasz mi sie Niezly post postawilas buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.c151.petrotel.pl 17.05.05, 15:28 ehehehehehhehehehehehehehheehhehehehehehehehehehehehheheheheheehhehehehehehehehe hhehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheheheehhehehehehehehehehehehehe hehehehehehe o kurcze :P nawrocilas mnie!!!!!!!!!!!!!! chyba pojde do spowiedzi albo lepiej moze sie powiesze;-(Boze!!jak ja moglam wogole mowic cos zlego na ta cudowna sprawiedliowsoc,cudowna nowa mature...;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blu Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:31 Ej, ta Dianka mówi jakby była dzieckiem z podstawówki. Używa takich słów, że nasuwa mi sie skojarzenie z dziewczynką w warkoczykach i z kciukiem w buzi. To jak ona zdał tą maurę na te 90%? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:43 po pierwsze primo najważniejsze to nie wyszła im rzecz podstawowa- TAJEMNICA, czyli były najzwyczajniej przecieki i nie tłumacz mi takich bzdet ze ktoś tam sie starał jeśli ja WIEM że czesc osób miała arkusze wczesniej i jeśli osoby gorsze dostaną sie na studia a ja nie bo oni mieli kase... to niby kogo mam za to winić?siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-))))))))) Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 15:55 Super dyskusja, szkoda tylko, ze Diana to prowokacja..śmiesznie by było, gdyby tacy ludzie naprawdę istnieli. A Dianan jest inteligentna i robi sobie ze wszystkich jaja. Gra pewnie swoje przeciwieństwo. Ale super odstresowuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wulgarne dziewczę ROTFL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:56 Kochana Diano, jakie to piękne, ze bronisz swojej mamusi. jako dziecko z mózgiem wypchanym zbereźnymi rzeczami, chciałam ci powiedzieć, że pomimo iż również bede miala dobre wyniki z matury i rownież w okolicach 90%, to uważam, że matura była a) niedopracowana b) przekombinowana i na siłe c) nieprzyjazna d) żenująca i naprawde mało mnie obchodzi czym zajmuje sie twoja matka. przeprowadzono bezmyślną, niespelniającą swego zadania reformę, ktorej zwieńczeniem była żenująca matura. to egzamin dla ludzi myslących schematycznie, nie można popisać się wiedzą spoza programow, bo nie ma na to miejsca ani w arkuszu, ani w kluczu. licza sie przeczytane lekturki i przerobiony program, tego co zrobilam ponad, moje własne analogie i konteksty do dzieł literackich i filmowych spoza programu się nie liczą, talent literacki też nie. kluczkluczklucz. i kogo mam winić za to że jestem ponizana przez ten schematyzm? siebie? moze moich rodziców, za to ze urodzili mnie rok za poźno? moze renomowane liceum? rozumiem, że jesteś zachwycona maturą, bo banalne bęcwaly krążące wokoł klucza są nią zachwycone do granic, bo to dla nich ten egzamin. i moja droga, nie widzę w tym nic dziwnego, ze cke sie starało. ogólnopolski egzamin, pierwszy taki i co? mieli sprawę olać? no kochana, cos masz marną świadomość rzeczywistości. proponuję, zamiast nieustannego czytania swoich wynikow z matury, przejrzeć jakąś gazetę, albo poczytać lekturę spoza programu (i wcale nie mam na mysli harrego pottera, ani ani z zielonego wzgorza, panienko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropek Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:11 bo to nie ich wina matura jest dla ludzi inteligentnych i takich ludzi chca na studiach ... ja uwazam ze ta matura jest bardzo dobra ... bo wykuc kazdy moze ale pomyslec nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 16:26 patrząc z tej strony,masz racje,ale ta matura nie jest dobra,bo rownoczesnie promuje tych,ktorzy fuksem trafili w dobre odpowiedzi(historia)i ogranicza nasze mozliwosci tworczego myslenia(jezyk polski),a nie na tym chyba rzecz polega...ludzie inteligentni,a przede wszystkim oczytani nie maja szansy wykazania sie,wiec cos jest jednak nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.toya.net.pl 17.05.05, 16:22 Na następnych maturach zamiast zadań powinni dawać właśnie takie prowokacje!!! :) Jak ktoś nie skuma, tzn. że jest ciemny i nie powinien podchodzić do matury. Inteligentni się dostaną na studia, a głąby dalej będą bluzgać jadem na forum, że tramwaje miały nieczytelne numery:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 16:28 Sam jednak przyznasz,ze to fajna zabawa z taka dyskusja :D Musze Cie jednakze moj rogi rozczarowac-pierwsza odkrylam,ze to prowokacja,to bylo juz wczoraj okolo 1 w nocy:) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 16:30 naczy jesli o 1 to bylo juz dzis,sorry za nieścisłość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ejcio Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:36 no wlasnie co pol roku jest ale dlaczego nie w wakacje?! Przez to duza czesc maturzystow bedzie miala skichany ponad rok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania S. Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:13 Martwi mnie niezwykle, że zgodnie z dominującą w społeczeństwie tendencją zamaist spojrzeć na siebie i poszukać wad u siebie zwalacie całą winę na cke. daelko posunięty fatalizm, źle napisaliście maturę bo tak było na Wielkim Zwoju. A jeżeli ktoś się z Wami nie zgodzi, to posądzacie go o niedorozwój mózgu. Bardzo wątłe to podstawy, żeby trywializować czyis intelekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:18 a Ty za to musialas uzyc slownika wyrazow obcych zeby napisac tego posta :DDDDD w ogole nie czytasz,co kto z nas mowi,czy my mamy pretensje o zle wyniki????? NIE!!!Wiec najpierw poczytaj ze zrozumieniem,a potem komentuj Dzieki za rade,ale nie potrzebuje Twoich rad ani nie czuje potrzeby szukania wad w sobie,bo dawno juz to zrobilam,sorry,you're late Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania S. Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:30 Nie dostrzegam w moim poprzednim poście żadnych trudnych słów. Wszystko to było w programie szkolnym, który nota bene zakładał egzekwowanie konkretnie takich bzdurnych informacji i umiejętności. I nie można mieć o to pretensji. Należy się dostosować do zasad, nawet jeśli są kretyńskie. Od dawna było wiadomo na czym zasadzać sie będzie matura i zła metodologia przygotowań nie jest winą CKE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:36 uroczy pojazd,szkod atylko,ze ja nie mowilam o "trudnych slowach",lecz o slowach ze slownika jezykow obcych bez komentarza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 17:27 Ojojoj! Już poraz n-ty mówię - pokaż mi chociaz jeden taki mój post! Ja się nie skarżę na to, że źle mi poszła - wbij sobie to wreszcie do głowy. Nie jestem też fatalistą, jetem tylko młodym człowiekiem, który się z Tobą nie zgadza, ale najwyraźniej nie jesteś w stanie ogarnąć rozumem racji innych ludzi - na bzdurne posty, to macie chęć odpowiadać, a ja mam bardzo konkretne zarzuty - juz dawalem linka w poprzednich postach i pozostają dłuuuugo bez odpowiedz. Sama wypowiedz z zarzutami jest na pierwszej stronie tego wątku. Poszukaj a znajdziesz. Czekam tam na odpowiedź - Twoją lub Diany. Bardzo jestem ciekaw, jakie będą tłumaczenia? Równie płytkie co Twoje argumenty, domorosła pani psycholog? Fatalizm, buhahahhahahahahah! P.S. Kocham ten wątek! Powinni nas cytować w Gazecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania S. Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:32 Gdybyś sie chwilę zastanowł/a wątek jest quasihumorystyczny. Troche dystansu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:38 Ty mowisz o dystansie??? Wolne żarty Jeśli Ty też zarzucilas ten watek jako prowokacje,to powiem Ci,ze do Dianki si enie umywasz,bo duuuuzo gorzej prowokujesz(oceniam subiektywnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 17:45 Nie zmienia faktu, że pasowałoby lepiej do tej roli. :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.compower.pl 17.05.05, 21:49 LUDZIE bo zem sie K**** wpieprzyła na maxiora!!! co to kurde 86 to jakas nowa era ludzkości, moze nowa epoka literacka co???? jak to ze zawsze byla stara matura , ludzi na studia przyjmowali i nie mówili ze sa nie inteligentni, kto madry ten sie wykazał a kto nie to nie, MATURA to nie sa zawody MILIARD W ROZUMIE czy cos, to ma sprawdzic poziom naszego wykształcenia i ma to byc..jeden z trywialniejszych egzaminów w naszym zyciu!!! a nie sadze zeby roczxnik 86 sie mniej przygoptowywał niz poprzednie. Co to kurde ten Czarnobyl zrobił z nas leni i debili??? no nie sadze...weźcie wynajmijcie k**** jakiegos BIN LADENOpodobnego i wywalcie to całe zasrane CKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania S. Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:17 I dodatkowo siedzicie na forum matra i sie kłócicie z nami prz pełnej świadomości, ze to nic nie da i nic nie zmieni. Jesteście bandą frustratów. Idzcie sobie na impreze, kawe, do parku, cokolwiek. Jeżeli matury Wam żle poszły to musiscie się odstresować, bo przed Wami powtórka z rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 17:28 Ktoś juz powiediał o frustratach - Ty lub Diana, albo jedna i ta sama osoba :D Już odpowiedzieliśmy - powtarzasz sie, argumenty sie skończyły? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:29 ekhm,jak juz wspomnielismy z E-e,jestesmy raczej zadowoleni z naszych matur,wiec nie ma potrzeby "powtorki z rozrywki" Ponadto,moim osobistym zdaniem,dyskusje poszerzaja horyzonty,dlatego tez tu jestesmy i wcale sie nie "klocimy",tylko dyskutujemy,ciekawe,ze nie widzisz roznicy... Jesli Ci to przeszkadza,to zwyczajnie nie odpisuj,nikt Ci nie kaze I nie obrazaj nas,juz mowilam,ze nie jestesmy sfrustrowani,w przeciwienstwie do niektorych tu obecnych A na kawe sobie pojde,a i owszem,nawet na wódkę,ale dopiero jak skoncze matury,gdyz,wbrew pozorem,drzemie we mnie troche odpowiedzialnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania S. Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:39 Jezeli drzemie w Tobie odpowiedzialnosc to sie ucz a nie poszerzaj horyzonty dyskutujac o abstrakcyjnych sprawach na ktore nie masz wplywu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:41 Ty robisz to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania S. Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:42 ja skonczylam matury kolezanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:44 no i co z tego?juz Ty sie o moja mature nie martw,francuski akurat jest moim drugim jezykiem ojczystym,wiec moge sobie pozwolic na siedzenie na forum jak jest brzydka pogoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 17:48 C'est qui la pute? :D Nie zebym kogos obrazal, to tylko cytat :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:54 la putain,juz jesli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 17:57 Nigdy nie byłem mocny z tego języka... Chociaz, to zalezy z jakiego punktu widzenia : mwahahahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:02 oj,E-e,widze jakas lekka nutke perwersji!!!...;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:05 Oj... zaraz tam perwersji, ja tylko powtarzam co mówią pewne dobrze mi znane osoby :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczujaca Re:wierze,wierze! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:07 no,ja nie watpie,ze dobrze znane,nie watpie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re:wierze,wierze! IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:08 "Błogosławieni ci, którzy nie widzieli, a uwierzyli", że zacytuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:42 moge sie wtracic??:> tak mnie zaaferowala wasza dyskusja :P he he he tez chce sobie poszerzyc horyzonty :D bo ja mam juz wakacje i nie musze sie uczyc ... chodziaz kto wie ;/ pewnie czekaja mnie jeszcze wstepne bo ta maturka to im sie wogle nie udala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania S. Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:49 Malutka przynajmniej nie sączy jadu. I nie zwala na nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:52 he he he i tu sie mylisz ... najwiekszym bledem jakie zrobili na tej nowej maturze to bylo wogle jej wprowadzenie ... to byl chory pomysl od samego poczatku :D he he he najchetniej bym wystrzelala polowe tej zalogi z CKE czy innych OKE eh... mam juz dosc .. tylko przestalam sie tym przejmowac.. bo szkoda tracic zdrowie na cos takiego, mozna przeciez stracic je inaczej np <pifko> :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:53 No fakt,najbardziej jadowita to Ty bylas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANA3267 Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:48 ALE TY GŁUPIA JESTES! MOZE I 90% BEDZIESZ MIAŁA ALE INTELIGENCJA TO NA 0%;[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:50 czytam se tak te twoje posty diano i wg mnie to jestes typem osoby co od dziecka siedzi w ksiazkach...po prostu kujonka...jestem ciekawy czy masz ta cala wiedze w glowie...czy tez istniaja ona tam tylko na ten chwilowy okres matur (chcialbym zauwazyc ze podobno nowa matura miala wyeliminowac kujonów) Ponadto jak wiele osob tu pisze, wraz ze swoja cudowna kolezanka Ania S nie umiecie odeprzec nawet jednego zarzutu, same ogoly, jakie to jestescie swietne, doskonale, mądre, a wszyscy inni to idioci, srednie osoby, co cale zycie jechaly na sciagach itp. Gdzies tam piszesz, ze nauczyciele pozytywnie oceniaja ta mature, hmmm po czesci się zgodze, wiele moich nauczycieli twierdzi, ze jest ona sprawiedliwa, owszem, w pewnym sensie jest, bo kazdy pisze to samo. Uczniowie niby tez tak pozytywnie sie w TV wypowiadaja. Jesi tak uwazasz, to jestem ciekawy dlaczego ta Twoja TV nie wpadla do mojej szkoly, albo innych szkół, gdzie tyle osob narzeka. Pewnie pojechali do jednej z najlepszych szkół w Polsce, i spytali jakiegos kujonka ze srednia ponad 5.0 jak ocenia mature, ten powiedzial ze prosta, bo cale zycie spedza przed ksiazkami, a w oczach calej Polski wychodzi, ze matura byłą prosta, tylko 90 albo więcej % uczniów się nie nauczyło. WYbacz ale sądze ze to jest parodia, zeby az tyle osob mogło olac mature. Piszesz ze experci itp ją analizowali, nie moze być błędów itp itd. Jesli tak, to ejstem ciekawy, dlaczego zadania z poziomu rozsz na matematyce znalazły się w arkuszu podstawowym. Przeciętny uczen, realizujący tylko program podst nie rozwiąze nierówności wymiernej, bo jego nauczyciel OMIJA TEN TEMAT NA LEKCJI rozumiesz? już nie mówie nawet o Liceach Profilowanych i Zawodowych, gdzie przecież piszą tą sama mature. Z angielskiego tez nie wszystko było jednoznaczne. Po co mi usta z polskiego, po pierwsze nikt na nią nie patrzy, a po drugie jest niesprawiedliwa. Wszystko zalezy od przychylnosci komisji infy matura to już wogole porażka. Na koniec chciałbym powiedzieć, że są również nauczyciele , co nie potrafią niektórych zadan rozwiązać, no chyba że Ty jestes wszechwiedząca, i lepsza od każdej osoby, razem z Anią S. Prawda Cię boli, bo mamusia z CKE, ale NOWA MATURA to porażka, jest kompletnie niedopracowana, tak twierdzą nie tylko uczniowie, ale i wielu nauczycieli. A propaganda o jakiej tu piszą inni polega na tym, ze jak zawsze w TV są ukazane tylko te osoby, ta garsta ludzi, którzy sa zadowoleni, a reszta jest nieistotna. Bo gdziezby nasze polskie szkolnictwo mogło się przyznać do tak wielkiego błędu jaki popełniło. Nasze CKE od tylu lat nie potrafiło dopracować zadan, ja sam się uczyłem duzo, sumiennie i jestem zawiedziony. Z maty z rozsz bede mial nie wiecej niz 70%, rozwiazalem multum zadan, multum zestawów, wygrywałem rózne konkursy. Ale Ty pewnie stwierdzisz ze jestes doskonała, a ja jestem jednym z tych przecietnych, co sie nie uczą. Przepraszam za błedy ale polonista nie jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 17:54 Enter, Walduś, Enter - akapity to podstawa :D! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania S. Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:56 własnie!!! a wszyscy mowia, ze szczegoly sa niewazne. w szczegolach tkwi diabel i klucz do klucza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 17:57 Ja myślałem, że klucz do klucza należy do CKE :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:08 ta juz mnie rwie:] bede sie wysilal nad enterami i akapitami...wiesz co Ci powiem...kariere z polskim skonczylem 5 maja:D...spalilem zeszyty z pola i nie chce miec więcej doczynienia z tym shitem:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:11 Zeszyty z czego? :D Od 3 lat nie widziałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Do E-e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:57 Moje zarzuty o brak szacunku nie były skierowane do ciebie, ale przy takiej ilości postów zrozumiała jest chyba generalizacja. Chyba źle zrozumiałeś to, co chciałam wam przekazać: nie chodzi mi o waszą krytykę a o krytykanctwo! I znowu jest to swego rodzaju generalizacją, bo ty przedstawiłeś rzeczowe zarzuty, jednak weź pod uwagę większość! Jak można tak obrażać ludzi, którzy włożyli tyle serca, poświęcali swój czas, inne obowiązki /moja mama na przykład w ostatnim okresie zawiesiła swoją działalność kompozytoreską tylko po to, żeby ,matura była zapięta na ostatni guzik, nie robiła obiadów, nawet naleśników!/. I co za to dostała? Obelgi pod swoim adresem! Toż to nie tylko przykre, a pożałowania godne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: Do E-e IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:59 Przepraszam,ze sie wetne(tylko na chwile),ale nikt nie mowi,ze Twoja mama nie pracowala i sie lenila,tylko ze efekty pracy jej i wielu innych ludzi sa niezadowalajace,no taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Do E-e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:00 skoro tyle czasu poswiecila na zapiecie tego wszystkiego na ostatni guzik, to po co sie tak meczyla skoro i tak jej nie wyszlo... eh... Odpowiedz Link Zgłoś
axeh Kpina Kpina i Parodia 17.05.05, 18:00 Najpierw do ani s.:dziewczyno zacznij się leczyć bo ci chyba te otre\ęby zaszkodziły,teraz do diany:po pierwsze droga panno nie mamy za co twojej mamy przepraszać,po drugie tą maturę układają nauczyciele i profesorowie z cke,więc jak już wiele osób zauważyło jest to nieco wyższy poziom niż przewiduję program nauczania(chodzi mi o podstawę),po trezcie zdawałaś może maturę z historii,jak nie to ją przejrzyj,bo to jest kpina same obrazy i jakieś stroje,wiesz,historia to trochę co innego,przede wszystkim fakty!!!Możesz to przekazać swojej szanownej Mamie z pozdrowieniami:************** I moja rada:daj sobie już dziewczyno spokój,nie widzisz że nie dasz rady,chyba tylko ty tu masz mamę w cke<buhahaha>wydajesz mi się lekko żałosna:/i powoli irytująca i jak ci przeszkadza moja anonimowość przez internet to to samo mogę ci powiedzieć w cztery oczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Do Diany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:03 I co mam paść przed Tobą i Twoją mamą za to?Jakoś nigdy nie słyszałem o Twojej mamie -kompozytorce.Taka ona kompozytorka jak ja chińczyk;P A TY się uważasz za jakiegoś geniusza.Śmieszne.Nie jesteś jedna na świecie egoistko.Skoncz już te posty o tym jak to Twoja mama się napracowała,a my się obijaliśmy,bo to zwyczajnie jest obraźliwe.I niech Twoja mama nas przeprosi za ten cały stres i nerwy.Bo jak reforma zdrowia nie wypaliła to prau pacjentów zmarło,ale uczeń wszystko może wytrzymać zdaniem CKE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Do Diany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:05 ale teraz zobaczcie kto tam w tym CKE siedzi he he he pewnie ta maturke z matmy tez jakis kompozytor ukladal :D a ja sie dziwie ze mi za dobrze nie poszla... eh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania S. Re: Do Diany IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:06 Mój chłopiec jest na 2 roku polonistyki fakt, polski okreslił trywialnym, trudno się dziwić. Ale drodzy koledzy i koleżanki matematykę rozwiązał na 89 %. i co powiecie? humanista!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Do Diany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:08 to widze ze od razu mu sprawdzili na ile zdal... eh... to pewnie tez musi miec jakies wtyki w CKE bo ja swoje wyniki poznam dopiero w czerwcu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: Do Diany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:14 Oh Aniu! Widzę że coraz więcej nas łączy! Nie dość, że w porównaniu z tym tłem forumowym jestyeśmy prawdziwymi omnibusami, to obie spotykamy się z chłopcami którzy studiują polonistykę! /mój już skończył/. Powiedz mi w jakim mieście twój chłopiec studioje? Mój Krystian skończył polonistykę na UW. Pozdrawiam. Ah, jeszcze jedno! Uwielbiam "Anię z Zielonego Wzgórza", a ty nie dość, że Ania, to jeszcze S.! Wzbudzasz ogromną sympatię! Papatki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Do Diany IP: *.compower.pl 17.05.05, 22:12 ej to lepiej sie dowiedz czegos wiecej o tej ANI S bo sie okaze ze to ten sam chłopiec....BOSHE jak tp mozna mówic ze sie ma chłopca....omnibusy sie znalazły hehe...nie no na prawde DZIEWCZYNKI rzućcie czyms jeszcze to se bede musiała Mr Muscle do monitora kupić L:D:D bo go nie domyje od śmiechu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: Do E-e IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:04 Ja swojej działalności muzycznej na czas matury nie zawiesiłem. :P W każdym razie - do obelg należy inaczej podchodzić i z inna postawą, bo ta, którą prezentujesz jest po prostu komiczna i nawet mnie ciezko jest się powstrzymać od smiechu momentami. To tak jak jest zapisane w pakcie NATO - musi być zgodność rekacji. A ja tutaj czytam o Filipince... Ech... w dodatku brak odpowiedzi na moje posty... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: Do E-e IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:06 E-e,przynajmniej ja Ci odpowiadam,my prezentujemy zgodnosc reakcyjna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: Do E-e IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:10 "Partnerstwo dla pokoju"? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: Do E-e IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:12 Cziiiiiiiiiz,nie no,ale sie usmialam!!! Punkt dla Ciebie!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: Do E-e IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:14 Chyba po to jest cała ta dyskusja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o kurde Re: Do E-e IP: *.xtra.pl 18.05.05, 17:28 nawet naleśników nie robiła powiadasz? A Tobie to rączki ucięło? Jeśli to prowokacja, to gratuluję ;D And the Oscar goes to... ;P ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:07 Ale mnie rozbawilas ta odpowiedzia, chyba jestes niepo0wazna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:10 Juz fakt mowienia o swoim facecie w wieku 19 lat "moj chlopiec"mowi sam za siebie...najpierw zapozyczenia,teraz neologizmy,ANNO S,APELUJE,WROC DO SWOBODNEJ POLSZCZYZNY,KTORA SIE WSZYSCY POSLUGUJEMY!!! Ludzie,dajmy spokoj,to nie nasza fala Przerzucmy sie na nove rytmy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczujaca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:11 przepraszam,mialo byc ARCHAIZMY,zamiast neologizmy,lekko mi sie mozg zlasowal,bo walasnie czytam o neologizmach:D Odpowiedz Link Zgłoś
axeh Re: TO NIE WINA CKE! 17.05.05, 18:11 Jestem jak najbardzie za one dwie są siebie warte:/Dwie puste idiotki którym się w głowach coś po*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:13 najlepszym wyjsciem byloby spotkanie sie w realu he he he jestem ciekawa czy Ania S caly czas tak zaciecie bronilaby swoich przekonan :D Odpowiedz Link Zgłoś
axeh [...] 17.05.05, 18:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:16 :> obrazily sie ... boja sie konfrontacji :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania S. Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:17 moja fryzura intymna nie jest Twoją sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:15 Dawaj, dawaj, na gołe klaty!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
axeh Re: TO NIE WINA CKE! 17.05.05, 18:16 A wiesz że może pożądne obicie im mordy sprowadziło by je na ziemię w końcu:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:17 dalej! mow kiedy i gdzie! spotkamy sie i sp... paru z CKE :D Odpowiedz Link Zgłoś
axeh Organizacja anty cekae 17.05.05, 18:20 Nie paru tylko wszystkich którym się wydaje że ta matura była udana:)Ale chętnie spotkałabym się z Dianą i Anią S. ciekawe czy na żywo też są takie wyszczekane,no ale panna Ania to już bije wszystko swoją głupotą.Aniu za dużo otrębów wpier***asz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Organizacja anty cekae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:23 oki, ale ja jestem taka malutka ze to Ty bijesz :D ja sie schowam :> jeszcze mi cos zrobia.. a tego bym nie chciala :P Odpowiedz Link Zgłoś
axeh Re: Organizacja anty cekae 17.05.05, 18:25 spoko,we dwie damy radę:))))zbierzemy jeszcze pare osób:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Organizacja anty cekae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:26 to spoko! tylko widze ze nasze obiekty juz uciekly eh... teraz to mi sie smutno zrobilo :( nie mamy na kogo krzyczec ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania S Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:25 Mój chłopiec studiuje w Warszawie również. Tadeusz jest najlepszy na roku. Ja tez uwilelnbiam anie z zielonego wzgorza :**********8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:30 Myślę, że mogłybyśmy być super psiapsiółkami- tyle rzeczy nas łączy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:31 eeee....wiesz...co by to nie bylo,ale sformulowanie "fryzura intymna" nasuwa zupelnie inne skojarzenia...kiepski dobor slow,typowe dla kolezanki Ani S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:18 Ej,widzicie???One nas maja za holote!BUHAHAHAHHAHAHAHAHA A JA MAM CHLOPCA,KTORY JEST TANCERZEM NA RURZE I CO WY NA TO???? BUAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA Nie,no,zaraz fikne ze smiechu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca AAAAAAAAAA,FRYZURA INTYMNA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:19 AAAAAAAAAAAAAAAAAAA,FRYZURA INTYMNA,post Ani S,O CO CHODZI???CZYTALISCIE TO???O K****,to sie robi ponad moje sily!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: AAAAAAAAAA,FRYZURA INTYMNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:21 to jest po prostu wspaniale odstresowanie po tych maturkach :D he he he uwielbiam takie rozmowy, ktore "wnosza tak wiele" w moje zycie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: AAAAAAAAAA,FRYZURA INTYMNA IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:22 Co? Gdzie? Jak? Czym? Z kim? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: AAAAAAAAAA,FRYZURA INTYMNA IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:23 Aaaa, widzę :D Odpowiedz Link Zgłoś
axeh Re: AAAAAAAAAA,FRYZURA INTYMNA 17.05.05, 18:24 daj jakieś dokładniejsze namiary na tą fryzurę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Re: AAAAAAAAAA,FRYZURA INTYMNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:25 Ludzie zwolnijcie bo szybko dojedziemy do 1000 postów :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:25 Pojedz troszke w gore w dyskusji,a znajdziesz:)! • Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl Gość: Ania S. 17.05.2005 18:17 + odpowiedz moja fryzura intymna nie jest Twoją sprawą. BUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MEGA-WIELKI-ROTFL ODE MNIE!!!!!!!!!!!!!!<MEGA-WIELKI-ROTFL> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=24004195&a=24039946 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:27 300 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:27 ej,ale ja naprawde chce cos wiedziec o tej FRYZURZE BUAHAHHAHAHAHAHAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:28 I wy się szczycicie, że niby tak myślicie i czytacie ze zrozumieniem?! Przecież Ania S. odpowiedziała na zarzut o ulizane pipeczki! Stąd ta fryzura intymna, moi pseudogeniusze! Odpowiedz Link Zgłoś
axeh Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D 17.05.05, 18:29 Jest i nasza kochana diana,a może odepszerz mój zarzut spotkania się w cztery oczy,bo chcę zobaczyć czy na żywo też z ciebie taki wyszczekany kozak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:30 ale czemku tylko w cztery oczy :> ja tez chce tam byc !! :D Odpowiedz Link Zgłoś
axeh Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D 17.05.05, 18:32 Diana,czekamy,jak się boisz możesz wziąć swoją przyjaciółkę anię s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:32 Ludzie umówmy się na spotkanie i się przekonajmy , zrobimi debatę , albo lepiej , komisję śledczą !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:32 Ale to było w mowie potocznej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:34 proponuje jako miejsce spotkania Poznań :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:35 JESTEM ZA POZNANIEM !!!! Poznań to najlepsze miejsce by się poznać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Szukajcie,Aż Znajdziecie:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:36 pewnie! najlepsze miasto :P he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus POZNAŃ POZNAŃ POZNAŃ !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:37 Tak , tak nigdzie indziej :P! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca VENUS,TYLKO VENUS FIRMY GILETTE!:DDD IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:34 "I'M YOUR VENUS, I'M YOUR FIRE,YOUR DESITRE" BUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAA Oto czym najlepiej tworzyć "fryzure intymna"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: VENUS,TYLKO VENUS FIRMY GILETTE!:DDD IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:35 DESIRE,SORRY ZA POSPIECH :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
axeh POZNAŃ 17.05.05, 18:38 Jak dla mnie Poznań może być w sumie nie będę miała aż tak strasznie daleko:) tylko co na to Diana i Ania nasze dwie najlepsze przyjaciółki,które mają najwięcej do powiedzenia i jeszcze zapytajmy Dianę czy jej mama też będzie.Diano i jak???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |Współczująca Re: POZNAŃ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:40 spoko,spoko,ja tez sie na to pisze!E-e,mój Ty Partnerze dla Pokoju,jedziemy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:40 hm... nie wiem czy cos z tego wyjdzie... one sie nas boja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: POZNAŃ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:40 ZROBIMY POROZUMIENIE BEZ BARIER!!!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
axeh Re: POZNAŃ 17.05.05, 18:41 Nie poprostu widzisz,jak przychodzi co do czego to podkuliły ogonek i siedzą cicho,takie są najlepsze,wiesz że ten pies co najgłośniej szczeka to najbardziej się boi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: POZNAŃ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:43 krowa,która dużo ryczy mało mleka daje,to wszyscy wiemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:41 Nie mam najmniejszej ochoty się z wami spotkać. Nie lubię was i gdybym kogoś z was na ulicy zobaczyła to od razu język bym pokazała. Może i nie przystoi takiej damie jak ja, ale jesteście tacy nie mili, że chyba nie mogłabym się powstrzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:42 eh... mowilam ze nic z tego nie wyjdzie .... :( ... ale nie masz sie czego bac, w poznaniu na prawde jest w miare bezpiecznie :D nic Ci nie grozi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Re: POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:42 Boisz sie nas , bo jesteś w mniejszości . I po co był ten Twój bezsensowny wątek , użyłaś czerwonej płachty na byka !!!! Teraz musisz z nim walczyć !!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Ja bym powiedział... IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:41 ... że lepsza byłaby piosenka The Velvet Underground - "Venus in Furs" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: Ja bym powiedział... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:42 zaraz sie posikam,choc to pewnie tez nie przystoi TAKIEJ DAMIE JAK JA!!!:DDDDDDD E-e,widzisz,do czego mnie doprowadzasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: Ja bym powiedział... IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:44 Od samego początku mam taki plan :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:46 Osiagasz szczyty perwersji,kochanie!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:49 Oj, daleko mi od tego, mozesz mi wierzcy, skarbie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:51 o,mamo,robi sie goraco!;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:53 Tobie też? Otwórz okno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:55 mam juz otwarte,kochanie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.chello.pl 17.05.05, 19:01 Ojoj, to uważaj, bo coś może wpaść, skarbie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:02 Dobrze,kochanie,będę uważała na komary!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.chello.pl 17.05.05, 19:05 Jakaś moskitiera, albo środek na komary! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:06 Podrzucisz mi Raid'a???;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.chello.pl 17.05.05, 19:08 Jasne, a gdzie dokładnie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:09 No,no,no,popatrz-FORUM GAZETA:CONNECTING PEOPLE!;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:12 a tak w sumie to rzeczywiscie moglibysmy przejsc na gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.chello.pl 17.05.05, 19:16 Pokaż swoje, to ja Ci pokaze swój. ;) A tak serio, zarejestruje się zaraz na portalu, a Ty mi wyślij maila z numerem :D Odpowiedz Link Zgłoś
e-e Re: DO E-e,perwersa małego no! 17.05.05, 19:20 e-e@gazeta.pl No to jestem tutaj :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:24 wyslalam Ci nr gadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:32 No,nie!Czuje sie odrzucona!!!:"""""""""""""""""(((((BUUUUUUUU...!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: DO E-e,perwersa małego no! IP: *.chello.pl 17.05.05, 19:13 To tak jak Nokia, ale na większe odległości :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blu Re: Ja bym powiedział... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:43 Dianko, słabo odgrywasz swoją rolę. taki język jakiego używasz nie mieści sie w ogólnie przyjetych kanonach. Chociaż i tak już wszyscy skapowali że to prowokacja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
axeh DIANO I LOVE YOU 17.05.05, 18:43 Damo nie poniżaj się przynajmniej o to cię proszę,my ciebie tutaj wszyscy uwielbiamy chyba to odczuwasz prawda?Wyślij mi swoje zdjęcie,chcę zobaczyć pierwszą damę Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:45 Ja też chcę Cię zobaczyć... może padne do kolan :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blu Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:46 I zrobimy jej prawdziwą fryzurę intymną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:46 pssss i cio tak jej uwierzycie ze wysle wam swoje zdjecie :> he he he he pewnie nie ma odwagi i wlasnie wycina jakies z filipinki :P he he he Odpowiedz Link Zgłoś
axeh Re: DIANO I LOVE YOU 17.05.05, 18:46 Diana powiem ci tylko tyle,że takich dziw**k jak ty nie lubię najbardziej bo pewnie puszczasz się na prawo i lewo a tu strugasz wielką panią z domu cekaeowa!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:51 Ej, proszę zachować poziom dyskusji, żadnego wyzywania od dziwek itd. to nic nowego nie wnosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:52 Musimy tak kulturalnie pokierować Dianę by stała się normalną obywatelką tego kraju :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:53 dobrze,ze masz poczucie takiej misji społecznej,ja go jeszcze w sobie nie odkryłam!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:54 no niech ona powie,niech powie te kulminacyjne slowa:TO JEST PROWOKACJA,wtedy wszyscy osiagniemy orgazm(czy tam szczyt,jak kto woli!)i bedzie fajnie!!! LET'S MAKE LOVE!!!-"Pan Tadeusz",Księga XII Lubię Adama M.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:57 Jak Kordian na Mont Blanc!! Diana Winkelriedem CKE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:58 A MY CHRYSTUSEM CKE JAK W III CZ."DZIADÓW"!!!BUHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHA Do zwyciestwa przez cierpienie maturalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.chello.pl 17.05.05, 19:00 Tyś nie jest Bogiem, tyś... Carem! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:01 aaaaa,ale tego Konrad nie dopowiedział,daibełku Ty jeden!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.chello.pl 17.05.05, 19:06 Bo we mnie jest szatan! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Ups IP: *.chello.pl 17.05.05, 19:09 "Troszkie" "mie" "sie" temacik przesunął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: DIANO I LOVE YOU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:54 oki ja uciekam ... jak macie zamiar jednak wpasc do poznania to zosawcie tu jakies swoje zamiary, chetnie podyskutuje jak zniszczyc CKE he he he milej dyskusji i powodzenia w sprowadzaniu tych panienek na odpowiednia droge :D pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
axeh Re: DIANO I LOVE YOU 17.05.05, 18:53 To o niej sądzę i już mi się nie chcę z tym alienem dyskutować,bo jest nudna,prymitywna i myśli że jest fajna!Ja się wyłączam.Narazie wszystkim!:***** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:52 Chyba sobie ze mnie dworujecie! Nie rozsyłam swoich zdjęć na lewo i prawo! Skąd niby mam mieć pewność, że nie jesteście jakimiś starszymy panami o nieczystych myślach?! Ja nie jestem naiwna i wam swoich zdjęć nie wyślę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:54 Jestem tegorocznym maturzystą... Musisz mi zaufać , jak nie będziesz ludziom ufać choć trochę to na pewno daleko nie zajdziesz !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:55 Zaufanie to podstawa ładu społecznego. Inaczej tworzą sie konflikty. To był 343 odcinek z cyklu: WOS w praktyce :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:57 alles gute fur Wojtaszczyk!:)))Nie ma to jak wykorzystac wiedze w praktyce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:56 Ja ludziom ufam, ale tym, których znam. Was nie znam, a jak wiadomo internet roi się od ludzi, którzy udają kogoś, kim nie są! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:00 I chwała Ci za to :D ale przecież w żadnym getcie nie jesteś. Można ludzi obcych poznawać , to nawet wskazane . Mam nadzieje , że choć troche zdobylem Twego zaufania :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blu Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:56 NORMALNY ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:58 Nasza kochana Diano... :D Liczymy na Twoje zrozumienie naszego podejścia do tej sprawy i liczymy , że Cię poznamy. Rozmowa z Tobą jest bardzo pasjonująca. Jak chcesz porozmawiać to możemy przejść wszyscy na GG :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:03 ja proponuje na skype lub tlena, tam mozna konferencje :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:04 na gg tez mozna w kilka osob rozmawiać a gg jest bardziej popularne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:05 no ale Dianeczka nam nie ufa i nie chce podac swojego gg... Czy my sprawiamy wrazenie zboczencow?Gwalcicieli?MATURZYSTÓW???CHHHHHHY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blu Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:06 krwiożerczy maturzyści. powinno nas sie zamknąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:07 Pewnie jest jedynaczką i mamusia musi dbać o jej dobre wychowanie :D A my jak to maturzyści nasze głowy zaprzątają teraz imprezy i co za tym idzie poznawanie dużo ludzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:14 Mam brata, Mariana, o którym już pisałam. Poza tym mam dwa psy, kota i myszkę- Okruszka. Cały zwierzyniec, bo ja kocham zwierzęta. jak czytam to co piszecie, to tylko utwierdzam się w przekonaniu o wyższości zwierząt nad wiekszością z was- (niby)ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:17 I tu kretynko przegielas,nie wyklinalabym Cie,ale przesadzilas,nikt nawet w zartach nie bedzie mnie porownywal ze zwierzeciem,SPIER****gdzie pieprz rośnie i ciesz sie,ze nie stoisz teraz kolo mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:21 "Większością" napisałam. Ciebie uważam za osobę kulturalną. Chodzi mi o osoby, które wyzywają mnie i moją mamę (nie będę tu cytować). Przepraszam, jeśli wzięłaś to do siebie. A też weź pod uwagę, ze moje porównanie jest bardzo łagodne w porównaniu z tym, co niektórzy tu o mnie piszą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:23 A co o mnie myślisz??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:29 O tobie nie myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:32 Czuję się ignorowany , jakbym nie istniał :P Dlaczego mnie to spotyka , że ludzie mnie nie zauważają... :((( Choć zawsze chciałęm być zwykłym , szarym człowiekiem , ale nie aż do tego stopnia ingnorancji :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o kurde Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.xtra.pl 18.05.05, 17:37 Ilus, szpila w samo serce. Jak Ty się z tego pozbierasz? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Diano pisz więce,bo to wszystko jest b.śmieszne;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:32 Kązdy Twój post jest śmieszniejszy od poprzedniego.I z każdym marniejesz w moich oczach.Żałosne pożal się Boże teksty i ta Twoja Filipinka-pismo na poziomie 13-nastolatek;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomuś Wpadnijcie na czata IP: *.244.157.48.ip4.tnp.pl 17.05.05, 19:49 wpadnijcie wszyscy na czaterie (pokoj: matura)Tam koffana Dianko tez bedziesz miala zupelna anonimowosc a jednak bedzie nam sie wszystkim rozmawialo znacznie szybciej:D www.czateria.interia.pl <-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:23 to nie bylo lagodne porownanie,sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:28 No chyba żartujesz! Mnie wyzywają od kobiet o lekkich obyczajach, piszą, ze "wydymaliby" moją mamę itp., a ja napisałam, o wyższości zwierząt nad takimi. To i tak jest łagodnie, ciekawe jak ty byś zareagowała, gdyby pisali tak o tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:30 Diana, z calym szacunkiem,ale to Ty zaczelas nas obrazac Poza tym nikt przy zdrowych zmyslach nie reagowalby z sympatia na wypowiedzi swiadczace o tym,ze jestes zadufana w sobie i zarozumiala,wiec sie nie dziw Skoncz juz te prowokacje,bo przestalo byc zabawnie i zaczynamy zamulać,co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuka Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 17.05.05, 19:06 Dianko i Aniu S. - jesteście pustymi dziewczynkami, które myślą, że nauczą się życia tylko z książek i ze kiedy tupną nużką to bedzie tak jak chcą. Nie spierajcie się głupio, że wszystkie matury były odpowiednie - może z niemieckiego, z geografii.. Ale reszta??!! Nie mogę wiele powiedzieć bo wszystkich nie pisałam ale wiem, że były masakryczne. Bardzo chętnie spotkałabym się z Wami na żywo :) Ale widzę, że to taka ściema, ciekawe kiedy się skończy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaskakanka Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:55 aleś ty głupia dziewczyno.... nie dziwię się ze bedziesz miala 90% , gdyby moja starsza robiła w cke to nawet bym na 100% wyciągnęła ze wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:02 nie musisz nam wysylac swojego zdjecia. mozesz podac nr filipinki, na pewno znajdziemy gdzies jakas zakurzona w bibliotece <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus DIANO !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:11 Jesteś tak interesującą osobą , że musimy z Tobą na żywo porozmawiać. Pamiętaj przez gg nikt Cie nie zgwałci a zawsze można blokować osoby :D Podaj swój numer , albo ja podam swój jak chcesz i porozmawiajmy jak maturzysta z maturzystką :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuka Re: DIANO !!!!! IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 17.05.05, 19:16 WEJDŹCIE WSZYSCY NA: czateria.interia.pl/ pokój - matura Diano i Aniu S.!!! CZEKAMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: DIANO !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:16 a moze ona nie ma swojego gg bo to jest niebezpieczne? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tricky literacka fikcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:18 tak sobie poczytałam, ostrożnie wyrabiając choć namiastkę zdania. i już je mam. zwykłe i podważalne, ale moje LADY DI JEST ZBYT PŁYTKA I OGRANICZONA, ŻEBY MOGŁA ISTNIEĆ NAPRAWDĘ ;) ale lubię zręczne prowokacje. mi by się nie chciało - mam lepsze zajęcia i proszę - nie bądźmy tacy poważni. bbrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: literacka fikcja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:21 taaak,ona jest jak z powieści programowej Buhahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tricky Re: literacka fikcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:27 czy doczekam się ciętej aczkolwiek prostej i infantylnej riposty? i proszę bez powtarzania się, Di :) naprawdę to się robi wciągające, jak telenowela. ludzi lubią śmiać się z głupszych ludzi, którzy uważają sie za madrzejszych :P chwytny temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llus Re: literacka fikcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:30 Jak telenowela... :P Tylko na pewno kiedyś się to skończy... wszystkie wątki odchodzą w niepamięć. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaile Re: literacka fikcja IP: *.jjs.pl 17.05.05, 22:30 Tricky, szacuneczek. Za poczucie humoru i dystansik. A wątki nie muszą pogrążyć się w otchłani zapomnienia! Zmieńmy to! Już Was zdążyłam polubić, mości Ilusie na przykład. A cną Di nie warto zawracać sobie żadnej części ciała. Cierpliwości, Maturzyści! Odpowiedz Link Zgłoś
e-e Re: TO NIE WINA CKE! 17.05.05, 19:21 A gdyby mój tata był rektorem, to bym nie musiał matury zdawać :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: TO NIE WINA CKE! IP: 80.51.226.* 17.05.05, 19:19 buehahahahahahahahahahhahahahaha "bardzo smuci mnie fakt....", "mama weszla na forum...", "mam 90% ze wszystkich przedmiotow" nie no litosci, mama pracuje w CKE (CZEKA jak ktos ladnie napisal) to dlatego masz te 90%? hmmm a mowili, ze zadnych przeciekow nie bylo:P wszyscy sie cieszymy Twoja jakze chlubnie zdana matura i uczciwa aczkolwiek zasmucona mama! prawda jest taka ze ta nowa matura od siedmiu bolesci to jest jeden wielki BALAGAN. porazka systemu przez duze P. sami nie wiedzieli jak ona ma wygladac, nie byli przygotpowani, wciaz jakies ziany wprowadzali, oglupiali uczniow, ktorzy w koncu nie wiedzieli jak i do czego sie przygotowywac, a teraz wciaz jakies pretensje ma kazdy do nowej matury! i tak sie starali??? wiesz co,to te ich starania na niczym spelzly, poniosly fiasko jak wiesz.nie no zenada, oni sie starali jak najbardziej spier.... nam zycie szkolne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca PEACE FOR ALL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:35 Kochani,ja znikam,koniec na dzisiaj,bo zwyczajnie jestem głodna:D Pozdrowionka for all:*Do zobaczenia na forum Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Diana jest betonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:56 U mnie w szkole mamy taka klase, no mieliśmy bo oni jak i moja klasa w tym roku skonczliśmy szkole. ale kontynując ludzi z tej klasy nazywaliśmy betonami bo wyróźniali sie na tle calej szkoly swoim lizidupstwem w stosunku do nauczicieli, tym że by najlepszeko swojego kumpla za 6 nawet z PO, by sprzedali a jak by ktoś uciek z ich klasy z lekcji czy by przez kogoś klasa dostala uwage to by go chyba zabili. Dlatego kalsa ta byla tępiona przez wszystkich nawet pierwsze klasy sie nad nimi znęcaly i nauczyciele nazywali przez zapomnie Betoanmi. Mioi koledzy z innej kalsy byli tak bardzo posunięci w nienawiesi ze utworzyli oraganizacje przeciwko nim RAAB- radykalna akcja anty betonowa. I wlaśnie takim betonem bys byla ty diano glupia suko. Może ktoś ma e-maiila albo ktoś zdobył adres nasze kochanej diany to byś my robili wycieczki maturzystow oni by ja oglądali albo rzucali w nia pomidorami cos takiego. Jest taki zwyczaj zę jedzie sie przed matura na pilegrzymkę do Czstochowy to by sie wprowdzilo nowy zwyczaj że przy okazji maturzysta jechalby do miejsca zamieszkania diany i rzucal w nia pomidorami. Czekam na pomysly innych jakbyś mogli uchonorwoać tak wspaniala osoba jak Diana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuka Re: Diana jest betonem IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 17.05.05, 21:34 Buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Diana jest betonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:39 ja mam pomysl zeby powystrzeelac wszystkich z CKE :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Diana jest betonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:49 Ale powystrzelac moze cos bardziej drastycznego jak w średniowieczu nich pocierpia śmerrc od pistoletu jest za szybka. ale z drugiej strony to dobrze każdy pomysl jest dobry i wszystkie trzeba rozpatrzyć. A ja wracam sie zpowrotem zakopac w ksiązki z chemii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Diana jest betonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:54 nio to milej nauki he he he a ja pomysle jak ich zniszczyc.. ale mysle ze po ogloszeniu wynikow z tej maturki media wystarczajaco ich zniszcza... eh... niestety to nie bedzie raczej dla nas zbyt przyjemne... bo jak zwykle to my dostaniemy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Diana jest betonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:57 trzeba myślec pozytywnie ja to raczej zdam mozę nie na 90% ze wszystkiego ale zdam i Ty pewnie tez to bedzie nas juz dwoje chociaż trioche zadowolonych i pozytywnie nastawionych na dalsze życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca-Gosia Mówimy Zdecydowane Nie! :P IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 22:02 No,no,no,kochani,bez takich,prosimy!To byla nasza dyskusja z jajem,a jak chcecie sie wyzywac,to zalozcie odrebny watek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Mówimy Zdecydowane Nie! :P IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 22:04 wyŻywać,nie wyzywać,sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudus Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.icpnet.pl 17.05.05, 20:39 Mamusia pomogła, to jak Ci miało pójść?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benyora Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:25 Zgadzam sie z autorem tematu, ludzie niedouczeni ktorzy nie potrafili sprostac maturze szukaja winnych wszedzie.....tylko nie w sobie- skoro niektorzy dali rade znaczy ze sie dalo... reszte sami sobie dopowiedzcie i skoncze pie..cz ze matma na podstawowym wykraczala poza podstawowy material bo to gowno prawda, jak jakis orzej pisze ze w 1 zadaniu bylo prawd. warunkowe to mu 50 przytakuje a nawet nie jest swiadomy ze tam nic takiego nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIANO WRÓĆ.... Re: TO NIE WINA CKE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:32 CO TAM CIEKAWEGO U CIEBIE SZALONA ALKOHOLICZKO NA OKŁADCE FILIPINKI.........ODEZWIJ SIE DO NAS PROSIMY ŁADNIE Odpowiedz Link Zgłoś
elutka2101 Re: TO NIE WINA CKE! 17.05.05, 22:35 Diano! Bardzo podoba mi się to co napisałaś. Jestem uauczycielką matematyki i bardzo mi się podoba nowa matura. Zdaję sobie sprawę jak bardzo ludzie pracujący nad nią nie mogą pogodzić się z opiniami jakie tutaj mogą wyczytać. Ale zrozum nas nauczycieli, którzy nie obijali się przez cały okres nauki i pracowali nad przygotowaniem młodzieży do matur w moim przypadku z matematyki. Moje dzieci też bardzo przeżywają kiedy widzzą swoją mamę też bardzo smutną, która od dnia matury z matmy straciła radość z tego co robi. Nikłe to pocieszenie kiedy wyczytuję na forum, że ogólnie młodzież z matmy nie jest zadowolona. Dzisiaj rozmawiałam z bardzo dobrą uczennicą, która powinna promienieć radością- mówiła, że płakała dwa dni po maturze. Taka uczennica spodziewała się zrobienia wszystkich zadań typu jak na maturze próbnej czy też zadań z sylabusa. Pozdrawiam Ciebie i mamę, która mam nadzieję nie odpowiada za zadania z matmy. Odpowiedz Link Zgłoś