Gość: cap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:15 Jak formatować dysk, a właściwie jedną partycję mając system plików NTFS bez formatowania całego dysku. Proszę bardzo o pomoc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
ion-tichy Re: Jak formatować dysk?? 25.08.05, 12:33 najlepiej formatować skutecznie. inne działania nie mają sensu :) Link Zgłoś
vassage Re: Jak formatować dysk?? 27.08.05, 12:35 wchodzisz <mój komputer> wybierasz partycję do sformatowania, najeżdzasz kursorem i klikasz prawym przyciskiem myszki z rozwinięcia wybierasz format - wciskasz rozpocznij i po sprawie. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: amlam Re: Jak formatować dysk?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:16 chyba ze w windowsie chcesz formatować partycje windowsa :P bo jak tak to płytka instalacyjna i tam można kombinować albo nieśmiertelny "format c:" z jakiejś dyskietki:) jeśli nie partycja windowsa to tak jak wyzej :) Link Zgłoś
m.gregor Re: Jak formatować dysk?? 27.08.05, 23:39 Ta...format c: na partycji NTFS. Pokaz toto palcem bo chce uwierzyc ze snie... Link Zgłoś
Gość: amlam Re: Jak formatować dysk?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:42 No dobra nie zwróciłem uwagi i zapędziłem sie :) no ale płytaka instalacyjna chociaź trafiona :) lub format z "Mój komputer" i wszystko. Link Zgłoś