Dodaj do ulubionych

FILOLOGIA HISZPAŃSKA-NAJPOPULARNIEJSZA?!

IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:25
z wszystkich filologii?!Kto z was wybiera się na ten kierunek?I co żeście pisali na maturze:ang.czy hiszpański?Macie już obrane w jakim mieście chcecie
studiować?Właściwie to nie ma wiele miejsc gdzie można by było znaleźć ten kierunek:(:(Czekam na odp:):)Pozdrowienia dla ROCZNIKA
'86:):)
Obserwuj wątek
    • Gość: karolek86 Re: FILOLOGIA HISZPAŃSKA-NAJPOPULARNIEJSZA?! IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:26
      Wydaje mi sie,że mało osób zdawało hiszpański na maturze:)
    • Gość: żaba Re: FILOLOGIA HISZPAŃSKA-NAJPOPULARNIEJSZA?! IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:27
      To jeden z bardziej wybieranych kierunków z filologii oczywiście.Nie uważacie?
    • Gość: ikonos Re: FILOLOGIA HISZPAŃSKA-NAJPOPULARNIEJSZA?! IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:28
      Wydaje mi się,że filologia hiszpańska jest tylko w Krakowie na UJ,w Warszawie na UW i we Wrocławiu na UW...pozdro
      • Gość: muchacho Re: FILOLOGIA HISZPAŃSKA-NAJPOPULARNIEJSZA?! IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:32
        Hey!Hmm...chciałbym wybrać się na ten kierunek,ale mam ten sam problem co doris,bo nie wiem gdzie są takie studia!!POMOŻCIE!:)
        • Gość: heloeo Re: FILOLOGIA HISZPAŃSKA-NAJPOPULARNIEJSZA?! IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:36
          A ja jestem pewna,że będzie niezła konkurencja na tym kierunku.Pozdowienia dla przyszłych konkurentów:):)
          • Gość: kreona Re: FILOLOGIA HISZPAŃSKA-NAJPOPULARNIEJSZA?! IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:44
            Są ludzie,którzy zdawali anglik a nie hiszpański na maturze i maja mniejsze szanse:(Ile żeście zdobyli z rozszerzonego arkusza na angielskim??
            • Gość: vetches Re: FILOLOGIA HISZPAŃSKA-NAJPOPULARNIEJSZA?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:58
              Gwoli wyjaśnienia.W stolicy jest iberystyka a nie filologia a to jest ogromna
              różnica.Iberystyka to nauka języka w bardzo intensywnym tempie i dodatkowo
              jakies szczegółowe elementy geografii, kultury, muzyki, kuchni, rolnictwa itp.
              Warszawa jest najbardziej oblegana.W 2003 i w 2004 roku na miejsce było około
              35 osób.W każdym razie życzę Wam powodzenia bo to fajna sprawa :)
              • Gość: Aga Re: FILOLOGIA HISZPAŃSKA-NAJPOPULARNIEJSZA?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 10:21
                U mnie w szkole 3 osoby zdawaly hiszpanski, w tym 2 na rozszerzonym... Z tych
                osob jedna wybiera sie na filologie hiszpanska i dodatkowo zdawala jeszcze
                angielski...
                • Gość: lsisu Re: FILOLOGIA HISZPAŃSKA-NAJPOPULARNIEJSZA?! IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:48
                  Tak,iberystyka różni się od filologii...Ale zarazem podobne?Czyż nie,tu i tu uczy się języka i w dodatku coś z kultury,literatury...Prawda?Pozdrawiam...
    • Gość: loses Re: FILOLOGIA HISZPAŃSKA-NAJPOPULARNIEJSZA?! IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:31
      Ludzie!!Piszcie-kto idzie na filologie hiszpańską!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)
    • Gość: buuuka Re: FILOLOGIA HISZPAŃSKA-NAJPOPULARNIEJSZA?! IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 17.05.05, 21:31
      Ja będę próbować gdzieś (jeszcze nie wiem gdzie). Reszta papierów pójdzie na
      angielską.
      • Gość: okazjonalnie Re: FILOLOGIA HISZPAŃSKA-NAJPOPULARNIEJSZA?! IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:52
        Ja też się chyba spróbuje tu i tu,choc na f.hiszpańską podobno trudno się dostać.....baaaardzo..duża konkurencja:)Odradzam,bo ciężko naprawde się dostać:(:(
    • Gość: kryd Re: FILOLOGIA HISZPAŃSKA-NAJPOPULARNIEJSZA?! IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 16:01
      to nie jest dla mnie jednak kieunek:(:(nie po maturce z anglika:(:(
    • Gość: bubu Re: FILOLOGIA HISZPAŃSKA-NAJPOPULARNIEJSZA?! IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 16:35
      moze i najpopularniejsza,ale zdecydowalam sie jednak na italianistyke;];]
    • Gość: fafa Re: FILOLOGIA HISZPAŃSKA-NAJPOPULARNIEJSZA?! IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 07:01
      uhm uhm;]Tez na filologie ale angielską;]
      • Gość: ann Re: FILOLOGIA HISZPAŃSKA-NAJPOPULARNIEJSZA?! IP: 82.160.57.* 22.05.05, 14:44
        kurde co was tyle izdie na te filologie?:) i dziwicie sę ze tyle os/miejsce.
        rzeczywiście teudno na hiszpański i chyba nawet trudniej niż na anglik:(
        • Gość: maja Re: FILOLOGIA HISZPAŃSKA-NAJPOPULARNIEJSZA?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:05
          ja zdaje na fil. hiszpanską na UJ. choć szanse mam niewielkie..po
          ang.rozszerzonym, więc składam jeszcze na indianistyke...też na UJ.
    • biedrona131 ja:P 23.05.05, 12:26
      a ja sie wybieram na wroclawski:D zdawalam anglika.wiec sie zobaczy jak
      pojdzie..trzymajcie sie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka