Dodaj do ulubionych

przyjemny temat: ile wypijecie po maturze???

IP: *.pl / 80.48.247.* 17.05.05, 17:02
bo ja po chemii walę pół litra a potem się zobaczy
po pół teraz bede zgon bo już 2 miechy bez gorzały żyję ale co tam byle
deszczu nie było bo nie wiem gdzie bede spał
Obserwuj wątek
    • Gość: pizzastyczny Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.szczecin.mm.pl 17.05.05, 17:05
      Skoro bedziesz zalany, to co Ci przeszkadza zmokniecie od deszczu? :>
      • Gość: twarz jak kalafior Gość portalu: pizzastyczny napisał(a): IP: *.pl / 80.48.247.* 17.05.05, 17:10
        Skoro bedziesz zalany, to co Ci przeszkadza zmokniecie od deszczu? :>
        przeszkadza bo raz bym sie utopił jak tak spałem, ku.rwa ale wtedy 0,8 wódy
        przyjąłem -mój rekord to było w sobote zacząlem coś pić w pon a jeść dopiero w
        środe bo ciągle zwracałem-kuźwa kiedyś to były imprezy-starzeje sie
        • Gość: pizzastyczny Re: Gość portalu: pizzastyczny napisał(a): IP: *.szczecin.mm.pl 17.05.05, 18:45
          sam widzisz do czego to prowadzi

masz sie czym chwalic, nie powiem
    • Gość: dziubas Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.05.05, 17:05
      hehe ile wlezie:D
    • Gość: xx Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:05
      hehe...ja już po maturach, też wypiłem, teraz czekam na wyniki... znowu wroce
      nad ranem:)...
      • Gość: kinia Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.compower.pl 17.05.05, 17:11
        nio ja po chemi...dicho do rana, a w sobote libacja na maxiora....dom oprózniam
        z domowników, wiec, przynamniej wiem gdzie wyladuje :D:D
    • Gość: kasia dużżżooo IP: *.mohan / *.mohan.net.pl 17.05.05, 17:27
      bardzo dużo:):)
      • Gość: nona Re: dużżżooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:30
        wlasnie nikt o tym nie mowi a taka prawda ze maturzysci pija duzo a nawet
        bardzo duzo. zaczelo sie od oblewania sutnych, potem angol z polakiem, teraz
        hipa no i nieszczesny wos. a od powniedizalku wyjezdzamy nad morze lub na
        dzialke i wtedy si ezacznie. wsyzscy maja plan zarzygac wszystko i
        wszystkich,,,, matura??
        • Gość: Pedro Re: dużżżooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:35
          Gość portalu: nona napisał(a):

wsyzscy maja plan zarzygac wszystko i
          > wszystkich,,,, matura??

cholernie ciekawy plan, ja tam wole pic i nie rzygac choc czasem jest to nie
          mozliwe :)
    • Gość: :*** Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:32
      veeeeeeeeeeeeeery much:))):))) jak sokncze pic i wytrzezwieje dam znac ile tego
      bylo:)):)))
    • Gość: |Współczująca Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:47
      DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŻO za dużo,już się nie mogę doczekać!:)))))
      • Gość: madzia Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:03
        w piatek sie zresetuje ;o) cala klasa si esformatujemy ,hihihi ,poozdrooowianki
    • Gość: Twarz jak kalafior Przeczytajcie co Pisze NONA wyżej-buahahaha tak a IP: *.pl / 80.48.247.* 17.05.05, 19:39
      propos to ja od 2 dnia świąt nic nie piłem kuźwa mać-wiesz co to znaczy? aha
      zapomniałem walnąłem pół bronxa po polskim ustnym bo dostałem 20pkt a
      spodziewałem się 6----moi znajomi już chlają wszyscy równo a ja ciągle czekamna
      chemię-nie myśl,że jestem jakiś żul bo średnią miałem 5,23 i więcej czasu
      spędzam nad książkami od wielu osób- poprostu lubie się czasami narąbać-czyli
      raz na dwa tygodnie
    • Gość: twarz jak kalafior Bravo Pedro bravo bravo IP: *.pl / 80.48.247.* 17.05.05, 19:40
      • Gość: Akane Re: Bravo Pedro bravo bravo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:43
        ja po nieszczesnej historii pilam... i juz mi tak do tego nie spieszno...:/ tzn
        moze pare piw se strzele;)
        • Gość: ale dente Re: Bravo Pedro bravo bravo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 01:04
          oj ja żadko pije ale jak juz tankuje to konkretnie z kolesiami kupujemy około 3
          litrów łychy na 5 i walimy karniaki,a i jeszcze na weekend jestem ustawiony na
          impreze z bongiem browarowym !!!cudowna maszyna moj rekord w szybkosci pica
          browara to 2,2 sekundy 0,5 litra!!! przez bongo oczywiscie,to dopiero jest
          maszyna!mowie wam musicie spróbować a jak nie wiecie co to jest to kiedys wam
          wytłumacze :P jack daniels i bongo to jedyne co praktykuje :D:D:D pozdro
    • Gość: Mała Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 10:53
      Mam zamiar nie trzezwiec az do wyników... a tak naprawde to wypije tyle na ile
      mi starczy kasy... hehehehe jakie przeyjemne jest życie maturzysty... pifko,
      wakacje i....
      • Gość: xyzzzz Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:01
        ja wypije ile dam rade
        • Gość: zizu Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: 213.199.214.* 18.05.05, 11:06
          dużo, i to dużo za dużo:)P
    • Gość: Pedro TO JUZ JUTRO :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:12
      jutro zaczyna sie dla mnie wielkie chlanie :D jeeeeeeeaaaaaaaaaahhhhhhhh
      az sie boje o siebie :D
      tylko kasiorke trzeba kolowac :/
      • Gość: pijok i leń Re: TO JUZ JUTRO :D IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 11:16
        Ja zaczynam w poniedziałek, kumpla chatka wolna.
        "a my damy w banie
        a my damy w szyję
        człowiek z pawiem na kolanie dowie się że żyyje" ;))
        0.4 na łepka żeby jeszcze można było coś poczytać jak się wróci do domu.
    • Gość: Babka Wy pijaki bezczelne tylko byście pili-co to wam da IP: *.pl / 80.48.247.* 18.05.05, 12:06
      -tylko choroby wpadniecie jszcze w alkoholizm
      • Gość: Pedro Re: Wy pijaki bezczelne tylko byście pili-co to w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:14
        walnij se fioleta i nie marudz :D
    • Gość: Ralf Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:32
      jA TAM W PRZYSZŁĄ ŚRODĘ WYTANKUJE LITRA WYBOROWEJ I UMRĘ ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka