Gość: Twarz jak kalafior IP: *.pl / 80.48.247.* 17.05.05, 17:02 bo ja po chemii walę pół litra a potem się zobaczy po pół teraz bede zgon bo już 2 miechy bez gorzały żyję ale co tam byle deszczu nie było bo nie wiem gdzie bede spał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pizzastyczny Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.szczecin.mm.pl 17.05.05, 17:05 Skoro bedziesz zalany, to co Ci przeszkadza zmokniecie od deszczu? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarz jak kalafior Gość portalu: pizzastyczny napisał(a): IP: *.pl / 80.48.247.* 17.05.05, 17:10 Skoro bedziesz zalany, to co Ci przeszkadza zmokniecie od deszczu? :> przeszkadza bo raz bym sie utopił jak tak spałem, ku.rwa ale wtedy 0,8 wódy przyjąłem -mój rekord to było w sobote zacząlem coś pić w pon a jeść dopiero w środe bo ciągle zwracałem-kuźwa kiedyś to były imprezy-starzeje sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizzastyczny Re: Gość portalu: pizzastyczny napisał(a): IP: *.szczecin.mm.pl 17.05.05, 18:45 sam widzisz do czego to prowadzi masz sie czym chwalic, nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubas Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.05.05, 17:05 hehe ile wlezie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:05 hehe...ja już po maturach, też wypiłem, teraz czekam na wyniki... znowu wroce nad ranem:)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.compower.pl 17.05.05, 17:11 nio ja po chemi...dicho do rana, a w sobote libacja na maxiora....dom oprózniam z domowników, wiec, przynamniej wiem gdzie wyladuje :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia dużżżooo IP: *.mohan / *.mohan.net.pl 17.05.05, 17:27 bardzo dużo:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: dużżżooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:30 wlasnie nikt o tym nie mowi a taka prawda ze maturzysci pija duzo a nawet bardzo duzo. zaczelo sie od oblewania sutnych, potem angol z polakiem, teraz hipa no i nieszczesny wos. a od powniedizalku wyjezdzamy nad morze lub na dzialke i wtedy si ezacznie. wsyzscy maja plan zarzygac wszystko i wszystkich,,,, matura?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: dużżżooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:35 Gość portalu: nona napisał(a): wsyzscy maja plan zarzygac wszystko i > wszystkich,,,, matura?? cholernie ciekawy plan, ja tam wole pic i nie rzygac choc czasem jest to nie mozliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :*** Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:32 veeeeeeeeeeeeeery much:))):))) jak sokncze pic i wytrzezwieje dam znac ile tego bylo:)):))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |Współczująca Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:47 DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŻO za dużo,już się nie mogę doczekać!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:03 w piatek sie zresetuje ;o) cala klasa si esformatujemy ,hihihi ,poozdrooowianki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twarz jak kalafior Przeczytajcie co Pisze NONA wyżej-buahahaha tak a IP: *.pl / 80.48.247.* 17.05.05, 19:39 propos to ja od 2 dnia świąt nic nie piłem kuźwa mać-wiesz co to znaczy? aha zapomniałem walnąłem pół bronxa po polskim ustnym bo dostałem 20pkt a spodziewałem się 6----moi znajomi już chlają wszyscy równo a ja ciągle czekamna chemię-nie myśl,że jestem jakiś żul bo średnią miałem 5,23 i więcej czasu spędzam nad książkami od wielu osób- poprostu lubie się czasami narąbać-czyli raz na dwa tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarz jak kalafior Bravo Pedro bravo bravo IP: *.pl / 80.48.247.* 17.05.05, 19:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akane Re: Bravo Pedro bravo bravo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:43 ja po nieszczesnej historii pilam... i juz mi tak do tego nie spieszno...:/ tzn moze pare piw se strzele;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale dente Re: Bravo Pedro bravo bravo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 01:04 oj ja żadko pije ale jak juz tankuje to konkretnie z kolesiami kupujemy około 3 litrów łychy na 5 i walimy karniaki,a i jeszcze na weekend jestem ustawiony na impreze z bongiem browarowym !!!cudowna maszyna moj rekord w szybkosci pica browara to 2,2 sekundy 0,5 litra!!! przez bongo oczywiscie,to dopiero jest maszyna!mowie wam musicie spróbować a jak nie wiecie co to jest to kiedys wam wytłumacze :P jack daniels i bongo to jedyne co praktykuje :D:D:D pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 10:53 Mam zamiar nie trzezwiec az do wyników... a tak naprawde to wypije tyle na ile mi starczy kasy... hehehehe jakie przeyjemne jest życie maturzysty... pifko, wakacje i.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyzzzz Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:01 ja wypije ile dam rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: 213.199.214.* 18.05.05, 11:06 dużo, i to dużo za dużo:)P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro TO JUZ JUTRO :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:12 jutro zaczyna sie dla mnie wielkie chlanie :D jeeeeeeeaaaaaaaaaahhhhhhhh az sie boje o siebie :D tylko kasiorke trzeba kolowac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijok i leń Re: TO JUZ JUTRO :D IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 11:16 Ja zaczynam w poniedziałek, kumpla chatka wolna. "a my damy w banie a my damy w szyję człowiek z pawiem na kolanie dowie się że żyyje" ;)) 0.4 na łepka żeby jeszcze można było coś poczytać jak się wróci do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babka Wy pijaki bezczelne tylko byście pili-co to wam da IP: *.pl / 80.48.247.* 18.05.05, 12:06 -tylko choroby wpadniecie jszcze w alkoholizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: Wy pijaki bezczelne tylko byście pili-co to w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:14 walnij se fioleta i nie marudz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralf Re: przyjemny temat: ile wypijecie po maturze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:32 jA TAM W PRZYSZŁĄ ŚRODĘ WYTANKUJE LITRA WYBOROWEJ I UMRĘ ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś