Dodaj do ulubionych

KIEDY BĘDĄ ODPOWIEDZI Z GEOGRAFII??

IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.05.05, 22:22
Kiedy bedą prawdziwe odpowiedzi z gegry, bo na razie sa tylko pisane przez
tych z Wyborczej, a te jakos nie są za bardzo wiarygodne- a może już są??
Jak wiecie to dajcie Cynk gdzie je można znaleźć :)
Pozdro!
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska Re: KIEDY BĘDĄ ODPOWIEDZI Z GEOGRAFII?? IP: 80.51.242.* 17.05.05, 22:25
      no wlasnie tez czekam i niema , a przy okazji jak poszla ci geografia??
    • Gość: maturzystka_86 Re: KIEDY BĘDĄ ODPOWIEDZI Z GEOGRAFII?? IP: 217.153.84.* 17.05.05, 22:26
      jeszcze nie ma oficjalnych beda dopiero za tydzien niestety , a tez chcialabym
      sprawdzic :) Jesli wiesz gdzie mozna znalezc nieoficjalne ale z rozszerzonej to
      napisz
    • Gość: Benek Re: KIEDY BĘDĄ ODPOWIEDZI Z GEOGRAFII?? IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.05.05, 22:31
      No własnie też niewiem gdzie można znaleźć, kurde no nie za dobrze mi poszło ,
      przedewszystkim jedej strony zrobić nie zdążyłęm bo za mało czasu - 2 godz na
      38 rozbudowanych zadań to skandal :[
      • Gość: maturzystka_86 Re: KIEDY BĘDĄ ODPOWIEDZI Z GEOGRAFII?? IP: 217.153.84.* 17.05.05, 22:34
        tez mysle ze bylo za malo czasu , no ale coz jestesmy rocznikiem
        eksprymentalnym = króliczki doświadczalne ;)
        • Gość: kaska Re: KIEDY BĘDĄ ODPOWIEDZI Z GEOGRAFII?? IP: 80.51.242.* 17.05.05, 22:51
          no fak faktem ze za malo czasu bylo na tyle pytan ja co chwila zerkalam na
          zegarek zeby zdazyc wszystkie zrobic i tak jednego zadanka niezrobilam ale sie
          tym nieprzejmuje bo to akurta bylo tylko na 1 punkcik .
          • Gość: LOLEK Re: KIEDY BĘDĄ ODPOWIEDZI Z GEOGRAFII?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 08:16
            tez nie zdazylem wszystkich zrobic bo 4
      • Gość: Geograf_Bawarski Re: KIEDY BĘDĄ ODPOWIEDZI Z GEOGRAFII?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:48
        Z pewnością jesteś kiepściuchny z gegry. Ja chodziłem do klasy GEO-TUR i po
        półtorej godziny wyszedłem napisawszy wszystko w sposób niemale wyczerpujący
        jak osobiście mniemam
        • Gość: :) Re: KIEDY BĘDĄ ODPOWIEDZI Z GEOGRAFII?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 02:02
          bez przesady połowa zadan polegala na zakresleniu podkresleniu lub
          przyporzadkowaniu. to zajmuje chwile. a na reszte spokojnie czas sie znalazł :D
          jakby było wiecej to tez nie zaszkodziłoby ale nie było tak zle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka