mate110 18.05.05, 15:49 piszcie gdzie wybieracie sie na fizjoterapie i jakie sa tam warunki przyjęć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinia Re: FIZJOTERAPIA IP: *.compower.pl 18.05.05, 16:49 no ja na AWF trzeba basen 50 m (1'20s), bieg K800m/M1500m, skok w dalk z miejsca i koperta -- -> to jest na AWF Kraków, a na UJ jest tylko basen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzik Re: FIZJOTERAPIA IP: *.ld.euro-net.pl 18.05.05, 17:01 hej, ja zloze chyba na AM w Białymstoku:tam trzeba biologie+fizyke przynajmniej podstawe, lub tez na Amwaw gdzie trzeba polski, ustny obcy i do wyboru : biole,fize,chemie i cos jeszcze arkusz podstawowy pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: FIZJOTERAPIA IP: *.chello.pl 18.05.05, 17:04 A ile w tej kopercie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-no Re: FIZJOTERAPIA IP: *.b.jawnet.pl 18.05.05, 19:34 AWF Katowice tylko to mnie interesuje, Biologia na podstawie luzik, na rozszerzonym hm... pożyjemy zobaczymy :D W Katowicach duży nacisk na test sprawnościowy, ale jeżeli ktoś ćwiczy to spokojnie da sobie radę. Zastanawiam się nad fizjoterapią na AM w Katowicach no ale ..... AWF lekka (tylko 2 wybierasz), gimnastyka(tylko 2 wybierasz), gdy zespołowę (1 wybierasz) i basenik 50m. Lekka: skok w dal z miejsca, bieg na 100 chyba, bieg na 800 kobiety, pchnięcie kulą gimnastyka:ścieżka gimnastyczna,drążek(chłopcy)wymyk,na niższym drążku kobiety wymyk,skok przez skrzynie, kobiety mogę prze kozła gry zespołowe:kosz,siata,ręczna,noga to chyba tyle :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: FIZJOTERAPIA IP: *.daminet.pl 19.05.05, 10:57 Ja na Akademie Medyczna we Wrocławiu. Trzeba zdawac podst fizyke i biologie i przeplynac 50m. Moj nr gg 923071. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: FIZJOTERAPIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:08 ja ide na awf;-) w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisnia Re: FIZJOTERAPIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:42 Też będe próbował na AWF do Wawy,zobaczymy jak to będzie.Jeśli jeszcze ktoś tam idzie niech się odezwie,pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwikówna Re: FIZJOTERAPIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:56 Na Medyczna do poznania . Do wawy nie radze bo 70% ludzi odpada po pierwszych sesjach i dlatego takie niskie wymagania są.(chodzi o podstawowe arkusze)wiem co mowie bo mam tam siostre. I sieczka podobmo jest. no ale AM w POznaniu jest ok. piszcie jeszcze gdzie idziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia ja na CMUJ, ktoś jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 00:14 moje gg 4094334 Jak dobrze pojdzie to chcialabym sie tam dostac lub na AM w Wawie. Mam malo info na temat tego kierunku na AM, wiem jakie sa wymagania na rekrutacji, ale chodzi mi glownie o sama praktyke - jak tam jest? a na UJ: punkty za przedmioty na świadectwie maturalnym: biologia lub wiedza o społeczeństwie oraz egzamin sprawności pływackiej. Kandydat może wybrać biologię lub wiedzę o społeczeństwie lub oba wymienione przedmioty. W przypadku wyboru obu przedmiotów podstawą kwalifikacji jest łączna liczba punktów z tych przedmiotów – poziom rozszerzony lub podstawowy. Przy poziomie rozszerzonym liczba punktów jest mnożona razy dwa. Kryteria egzaminu sprawności pływackiej: przepłyniecie 100 m stylem dowolnym z dowolnego startu.y ciezko? na CMUJ w kraku: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska znacie stronkę AWF w Warszawie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:50 jeśli tak to napiszcie bo ja nie mogę znaleźć. dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisnia Re: znacie stronkę AWF w Warszawie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 09:08 www.awf.edu.pl/polska/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś