Gość: destor IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.05, 12:49 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NINA Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.com / *.fookygroup.com 20.05.05, 13:51 a poza arkuszem podstawowym który był rzeczywiście banalany widziałaś(-eś) poziom rozszerzony bo tam juz soebie troche z nami pojechali POZDRAWIAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilith18 Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:55 najwyraźniej byłeś w świetnym gimnazjum, skoro zaserwowali ci konfigurację elektronową, węglowodory i inne wiadome atrakcje. Bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.76.classcom.pl 20.05.05, 14:00 nie pisalam chemii, ale przyznam ze konfiguracje elektronowa i weglowodory mialam w gimnazjum, wiec nie rozumiem o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith18 Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah 20.05.05, 14:11 na takim poziomie, że wystarczą ci do matury? Bardzo nie sądzę. Ale skoro miałaś - gratuluję gimnazjum. W moich rejonach to nie jest norma. Według podręczników - również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:15 Trudna! I co to są dwie godziny czasu na ponad 30 zadań? Czy ktoś może mi wyjaśnić, kto ustala normy czasowe na poszczególne przedmioty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:27 popieram BANAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ i nie mowcie ze trudne wystarczylo sie troche uczyc , z matmy tez wystarczylo zrobic troche zadan a nie isc na zywioł i spoko 60-70 % pp+pr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIp Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 15:04 Nie no Kuba z matmą to mi tu nie wyjeżdżaj bo mnie szlak trafia :/. Chłopie robilem takie cholerne zadania, nawet moja korepetytorka kilku nie umiała zrobić ( jest jedną z lepszych o których słyszałem i rzeczywiście tak jest) a to że wyjechali nam z zadaniami zwykle nie spotykanymi w podręcznikach to chłopie nie denerwuj mnie i innch!! Z matmy to siedź cicho!! A tak ps siedziałem nad majcą od listopada i spisałem koło 6 zeszytów i wszystko z rozszerzonego... powiem prościej-inaczej nas uczono a inaczej było !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:08 jezeli cie 60% satysfakcjonuje to gratulacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.onecik.pl / 83.17.45.* 20.05.05, 15:27 jeśli uważasz ze było za mało czasu to ja nie wiem. u mnie wychodzili przed czasem a ja sama skończyłam podst. po godzinie a z rozsz. wyszłam 40 minut przed czasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomorze Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:53 ja równiez miałam to w gimnazjum i to mniej wiecej na takim poziomie, który wystarczyłby na maturke; reszte materiału, która sprawdzona została na maturze rowniez przerabiałm w gimnazjum (weglowodory, cukry, białka tez miałm w gimmn) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 15:11 pisałam i matme i chemie ,matma byla i podsawowa i rozszerzona skąplikowana a chemia podstawowy byl nawet prosty za to rozszerzony juz gorszy, to przez te doswiadczenia wrrr...jak ja tego nie lubie, za to biola była prosta...3m Cie sie ,Kiedy beda odp z chemi!!!! jak ktos ma niech zapoda A jeszcze co do chemi:reakcji redoks nie ma w gim,sa weglowodory cukry ale takze nie na takim poziomie jak w Lo,w gimie były tylko podstawowe rzeczy ktore by nie wystarczyly na maturce podstawowej....wiec nie mowcie takich rzeczy...pozdro MAM WAKACJEEEEEEEEEEEE!!!JUPI JEEE!!!NO TO JAD?YM W GÓRY;)kto jedzie?:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubas Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.05.05, 15:15 jesli nie pisalas i nie wiesz o co chodzi to siedz cicho!!! albo najpierw spojrz na arkusz i wtedy sie wypowiadaj!!!!!!! nie sadze zeby ktos mial ptrzymywanie ketonow w gim!!!!! wrrr wkurzaja mnie tacy madrale://///////// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sati Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: 80.48.252.* 20.05.05, 14:18 Hmmm... mailes redoksy w gimnazjum, bo ja nie, a moze przespalam :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.toya.net.pl 20.05.05, 15:02 to ci co mieli to w gimnazjum na poziomie matur niech pisza petycje do ministra menis zeby zlikwidowali liceum i zostawili tylko gimnazjum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 15:07 popieram :] redoksy w gimnazjum??;/ nie bardzo :] jeszcze rozumiem organiczna, ale to i tak nie na takim poziomie na jakim byla na maturze!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga10018 Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah 20.05.05, 15:29 no juz bez przesady wy dziobaki jedne :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 15:12 Ja przyzaje że było łatwe, ale gimnazjum nie bardzo by mi wystarczyło. Poprostu w tym roku klasy biol - chem miały bardzo duże szczęśce przy wyborze pzredmiotów maturalnych. Z drugiej strony jesli matura była łatwa będzie się trudniej dostać na studia np na biotechnologie... Więc nam biologom nie pozostaje nic innego jak uczyć się do egzaminów wstępnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 15:57 z gimnazjum to przesada...ale chemia no cóż...poziom był niski...do przesady..jak zobaczyłam to zadanie z tripeptydem na rozszerzonej to mi się śmiać chciało...:P to było zadanie na poziomie gimnazjum :P Odpowiedz Link Zgłoś