Dodaj do ulubionych

CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hahah

IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.05, 12:49
Obserwuj wątek
    • Gość: NINA Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.com / *.fookygroup.com 20.05.05, 13:51
      a poza arkuszem podstawowym który był rzeczywiście banalany widziałaś(-eś)
      poziom rozszerzony bo tam juz soebie troche z nami pojechali POZDRAWIAM !
      • Gość: lilith18 Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:55
        najwyraźniej byłeś w świetnym gimnazjum, skoro zaserwowali ci konfigurację
        elektronową, węglowodory i inne wiadome atrakcje.
        Bez przesady.
        • Gość: lil Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.76.classcom.pl 20.05.05, 14:00
          nie pisalam chemii, ale przyznam ze konfiguracje elektronowa i weglowodory
          mialam w gimnazjum, wiec nie rozumiem o co chodzi...
          • lilith18 Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah 20.05.05, 14:11
            na takim poziomie, że wystarczą ci do matury?
            Bardzo nie sądzę.

Ale skoro miałaś - gratuluję gimnazjum.
            W moich rejonach to nie jest norma.
            Według podręczników - również.
            • Gość: Magda Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:15
              Trudna! I co to są dwie godziny czasu na ponad 30 zadań?

Czy ktoś może mi wyjaśnić, kto ustala normy czasowe na poszczególne
              przedmioty?
              • Gość: Kuba Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:27
                popieram BANAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ

i nie mowcie ze trudne wystarczylo sie troche uczyc ,

z matmy tez wystarczylo zrobic troche zadan a nie isc na zywioł i spoko 60-70 % pp+pr
                • Gość: PIp Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 15:04
                  Nie no Kuba z matmą to mi tu nie wyjeżdżaj bo mnie szlak trafia :/. Chłopie
                  robilem takie cholerne zadania, nawet moja korepetytorka kilku nie umiała
                  zrobić ( jest jedną z lepszych o których słyszałem i rzeczywiście tak jest) a
                  to że wyjechali nam z zadaniami zwykle nie spotykanymi w podręcznikach to
                  chłopie nie denerwuj mnie i innch!! Z matmy to siedź cicho!! A tak ps
                  siedziałem nad majcą od listopada i spisałem koło 6 zeszytów i wszystko z
                  rozszerzonego... powiem prościej-inaczej nas uczono a inaczej było !!
                • Gość: ja Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:08
                  jezeli cie 60% satysfakcjonuje to gratulacje...
              • Gość: ja Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.onecik.pl / 83.17.45.* 20.05.05, 15:27
                jeśli uważasz ze było za mało czasu to ja nie wiem. u mnie wychodzili przed
                czasem a ja sama skończyłam podst. po godzinie a z rozsz. wyszłam 40 minut
                przed czasem
            • Gość: pomorze Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:53
              ja równiez miałam to w gimnazjum i to mniej wiecej na takim poziomie, który
              wystarczyłby na maturke; reszte materiału, która sprawdzona została na maturze
              rowniez przerabiałm w gimnazjum (weglowodory, cukry, białka tez miałm w gimmn)
              • Gość: Kinia Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 15:11
                pisałam i matme i chemie ,matma byla i podsawowa i rozszerzona skąplikowana a
                chemia podstawowy byl nawet prosty za to rozszerzony juz gorszy, to przez te
                doswiadczenia wrrr...jak ja tego nie lubie, za to biola była prosta...3m Cie
                sie ,Kiedy beda odp z chemi!!!! jak ktos ma niech zapoda
                A jeszcze co do chemi:reakcji redoks nie ma w gim,sa weglowodory cukry ale
                takze nie na takim poziomie jak w Lo,w gimie były tylko podstawowe rzeczy
                ktore by nie wystarczyly na maturce podstawowej....wiec nie mowcie takich
                rzeczy...pozdro MAM WAKACJEEEEEEEEEEEE!!!JUPI JEEE!!!NO TO JAD?YM W GÓRY;)kto
                jedzie?:P:P:P
          • Gość: dziubas Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.05.05, 15:15
            jesli nie pisalas i nie wiesz o co chodzi to siedz cicho!!! albo najpierw
            spojrz na arkusz i wtedy sie wypowiadaj!!!!!!! nie sadze zeby ktos mial
            ptrzymywanie ketonow w gim!!!!! wrrr wkurzaja mnie tacy madrale:///////////
    • Gość: Sati Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: 80.48.252.* 20.05.05, 14:18
      Hmmm... mailes redoksy w gimnazjum, bo ja nie, a moze przespalam :]
      • Gość: Mateusz Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.toya.net.pl 20.05.05, 15:02
        to ci co mieli to w gimnazjum na poziomie matur niech pisza petycje do ministra
        menis zeby zlikwidowali liceum i zostawili tylko gimnazjum!!!
        • Gość: kinia Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 15:07
          popieram :] redoksy w gimnazjum??;/ nie bardzo :] jeszcze rozumiem organiczna, ale to i tak nie na takim poziomie na jakim byla na maturze!!
      • aga10018 Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah 20.05.05, 15:29
        no juz bez przesady wy dziobaki jedne :]
    • Gość: Ania Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 15:12
      Ja przyzaje że było łatwe, ale gimnazjum nie bardzo by mi wystarczyło. Poprostu
      w tym roku klasy biol - chem miały bardzo duże szczęśce przy wyborze pzredmiotów
      maturalnych. Z drugiej strony jesli matura była łatwa będzie się trudniej dostać
      na studia np na biotechnologie... Więc nam biologom nie pozostaje nic innego jak
      uczyć się do egzaminów wstępnych.
      • Gość: magda Re: CHEMIA!! ŚMIECHU WARTE!!!! GIMNAZJUM!!!!!!hah IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 15:57
        z gimnazjum to przesada...ale chemia no cóż...poziom był niski...do
        przesady..jak zobaczyłam to zadanie z tripeptydem na rozszerzonej to mi się
        śmiać chciało...:P to było zadanie na poziomie gimnazjum :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka