Dodaj do ulubionych

KTO NA AM WE WROCLAWIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 12:07
Wybieram sie na AM we Wroclawiu i jestem ciekawy czy mam jakiekolwiek szanse.
Jezeli ma sie liczyc tylko matura rozszezona to u mnie wyglada to tak:
-biologia 70-80%
-fizyka ok 60%
-chemia 70%
A jak u was , piszcie szczerze
Obserwuj wątek
    • Gość: Medyczka Re: KTO NA AM WE WROCLAWIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.busko.pl 21.05.05, 14:08
      oczywiscie ze masz!!
      nie czytaj tych glupot i tych geniuszy co maja po 90%:)
      czytajac to mozan odniesc wrazenie ze nastapila kolosalna poprawa w poziomie
      wiedzy wzgledem kazdego z dotychczas przeprowadzonych egzaminow maturalnych i
      probnych
      statystyka jest nieublagana
      pozdrawiam
      PS
      na pewno wystarczy, kwestia tylko odpowiedzniej AM
      • Gość: beny Re: KTO NA AM WE WROCLAWIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:12
        A myslisz ze do wroclawia moze to wystarczyc??????? Dzieki za slowa otuchy ;)
        • Gość: kajka Re: KTO NA AM WE WROCLAWIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 15:38
          zalezy na jaki kierunek,jak na lekarski to sama nie wiem,ale wydaje mi sie ze
          troche mało...tam jest bardzo wysoki poziom i duza konkurencja także chyba
          trzeba miec ok 90%.nie pisze tego złosliwie,nie wybieram sie na AM ale moja
          siostra tam studiuje(ledwo sie dostała a mature miał zdana
          przepieknie).powodzenia życze,może sie uda
          • Gość: Medyczka Re: KTO NA AM WE WROCLAWIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.busko.pl 21.05.05, 15:49
            :):) matko!!!!!!!!
            2004-----82pkt tj 68%
            2003----80pkt tj 66,6%
            2002-----76pkt tj 63,3%
            2001-----78pkt tj65%
            2000-----82pkt tj 68%
            1999-----74pkt tj 61,6%
            1998-----90pkt tj 75%

takie byly progi:) kolezanka uwaza ze rocznik 1986 to geniusze:):) boisz sie
            konkurencji? Twoja siostra "bardzo ladnie zdala mature" a wytarczylo miec sr 68%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka