Gość: _ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 16:33 jak w temacie mogli by juz ujawniac jakies nieoficjalne wyniki !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinia Re: Polaka pewnie juz sprawdzili a wyniki za mies IP: *.compower.pl 21.05.05, 16:39 tak cos słyszałam ze z polaka i anglika nie zdało 30.000 ludzi :D nie wiem czy to jest prawda, ale tak słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: Polaka pewnie juz sprawdzili a wyniki za mies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 16:51 a ilu bylo zdajacych ? Odpowiedz Link Zgłoś
nephritis Re: Polaka pewnie juz sprawdzili a wyniki za mies 21.05.05, 17:04 Ilu było zdających? Ktoś podał, że 317 154. Nie wiem, na ile to prawdopodobna liczba. Gość portalu: _ napisał(a): > jak w temacie > mogli by juz ujawniac jakies nieoficjalne wyniki !!!!!!!!!!!!! po co Ci nieoficjalne=niepewne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pifpaf :) IP: 80.51.233.* 21.05.05, 19:56 Taką liczbę podał Mariusz Czubaj w artykule pt. "Matury tortury", zamieszczonym w ostatnim numerze "Polityki". Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EL Re: Polaka pewnie juz sprawdzili a wyniki za mies IP: *.acn.waw.pl 21.05.05, 20:13 W Warszawie polski jeszcze dziś i jutro sprawdzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Polaka pewnie juz sprawdzili a wyniki za mies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:17 haha:)przekaz swoj punkt widzenia cke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Polaka pewnie juz sprawdzili a wyniki za mies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:23 W Poznaniu tez sprawdzaja jeszcze dzisiaj i jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalam Re: Polaka pewnie juz sprawdzili a wyniki za mies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:44 W jaworzniockim OKE egzaminatorzy z polskiego muszą zdać sprawdzone prace do końca maja. Potem jeszcze część prac czeka weryfikacja, a następnie skanowanie wyników. Odpowiedz Link Zgłoś