Dodaj do ulubionych

HELP!!PODPISAŁAM LIST IMIENIEM I NAZWISKIEM

IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.05, 12:38
czy jest jakakolwiek sznasa, że zdam niemca, jezeli w ten sposób się
podpisałam?? przecież te zasady są bezsensowne, jakby egzaminator miał trafić
na pracę znanego mu ucznia, to przecież znał by jego pesel!! A ja się
podpisałam bo w tym stresie kompletnie straciłąm głowę
Obserwuj wątek
    • Gość: mycha Re: HELP!!PODPISAŁAM LIST IMIENIEM I NAZWISKIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 12:58
      koleżanka podpisała się na próbnym angolu i to tylko w brudnopisie, miała 0
      punktów za list (czyli 15 punktów mniej), ale pomimo tego zdała na 60%
      • Gość: ewka Re: HELP!!PODPISAŁAM LIST IMIENIEM I NAZWISKIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 13:59
        ja myśle ze mimo wszystko ci uznają. W stresie różne rzeczy się robi:) ja np
        wypełniłam arkusz ołówkiem, heh, ale mam wielką nadzieję, że mi to uznają.
        • rosza Re: HELP!!PODPISAŁAM LIST IMIENIEM I NAZWISKIEM 22.05.05, 15:05
          Na nas krzyczeli, żeby w ogóle nie brać ołówków! Powiedzieli, że tego sprawdzać
          nie będą! bleee sama zaznaczałam, ale później uważałam, żeby wymazać wszystko.
          A co do podpisania się, to bardzo prawdopodobne, że nie zaliczą Ci tego
          zadania. Szkoda tych 15 pktów...
          • Gość: :> Re: HELP!!PODPISAŁAM LIST IMIENIEM I NAZWISKIEM IP: *.daminet.pl 22.05.05, 15:07
            ołowka też nie sprawdzą :> sczzegolnie na angielskim, jak to? wypełniałaś karte
            odpowiedzi ołowkiem? :>
            • ssylvia1 Re: pocieszenie 22.05.05, 15:39
              List będzie sprawdzony i najprawdopodobniej nikt nie obniży Ci za to punktów.
              Wiem, bo jestem córką egzaminatora z angielskiego. Jak powiedzial: "niektórzy
              piszą do "mr. kowalski" zamiast "dear sir", twierdzi, że są źle przeszkoleni.
              Najprawopodobniej więc egzaminator dojdzie do wniosku, że imię i nazwisko
              WYMYŚLIŁAŚ i zadanie zaliczy. No chbya, że trafi Ci się jakiś podły czlowiek,
              bo wiesz, że wariatów jest wielu...
              • Gość: topa Re: nie pocieszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 15:47
                z drugiej strony co jak co ale w poleceniu jedno bylo wyraznie napisane - nie
                podpisywac sie zadnym imieniem i nazwiskiem tylko xyz
                • Gość: jaaa Re: nie pocieszenie IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.05, 16:07
                  ale na roz. było też napisane żeby zaznaczyć wybrany temat, a wiele osób tego
                  nie zrobiło i jakoś ich prace są sprawdzane więc może z tym nazwiskiem też mi
                  sprawdzą
                  • Gość: sylvia Re: nie pocieszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 16:13
                    Powiem Ci cos, ja na angola miałam ten sam problem i przezyłam istny koszmar.
                    Gdzie ja nie dzwoniłam, to byś sie zdziwiła. W cke, oke itd., wszysscy mi
                    powiedzieli, że nie ma mowy żeby ktokolwiek mi za to obniżył punkty!! To jest
                    kwestia zdenerwowania i tyle, a oni eceniają merytoryczną część pracy. niech
                    cie więc nikt nie straszy, bo jest to podłość.
                    Tym bardziej, że nie ma jeszcze wyników, więc skąd ta ,,mycha" wie o obniżeniu
                    15 pkt.?? To paranoja. Ja tez odzywałam sie na forum w tej sprawie i teraz
                    żałuję, bo ludzie sa jednak wredni. Nie wiedza, a wymyslaja. nie martw sie,
                    bedzie dobrze na pewno!!! Sylwia
                    • Gość: jaaaa Re: nie pocieszenie IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.05, 16:59
                      dziękuję Ci z całego serca!!!!
    • Gość: triskel Re: HELP!!PODPISAŁAM LIST IMIENIEM I NAZWISKIEM IP: *.netcontrol.pl 22.05.05, 16:10
      też chyba tak zrobiłam, ale z tego wszystkiego nie pamiętam. juz yl podobny post 2 tyg temu i jego autorka zadzwoniła do cke i tam jeje powiedzieli że nic sie nie stało, tak więc wszystko będzie ok
      • Gość: mycha Re: HELP!!PODPISAŁAM LIST IMIENIEM I NAZWISKIEM IP: 82.146.225.* 22.05.05, 16:16
        ta 'mycha' pisała, że sytuacja miała miejsce na próbnej maturze przecież;/
        • Gość: sylvi Re: HELP!!PODPISAŁAM LIST IMIENIEM I NAZWISKIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 16:19
          oki, zwracam honor...:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka