panna_es 22.05.05, 16:24 gdzie sie wybieracie? podawajcie uczelnie, kierunek i miasto :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankhesenpaaton tam... 23.05.05, 14:39 ...gdzie mnie przyjmą :D Bynajmniej nie żartuję. Ale składam papiery na Politechnikę Wrocławską na biotechnologię (ew. chemię) i, z czystej wręcz ciekawości, bo sobie mogę jedynie pomarzyć, na UJ też na biotechnologię. Może jeszcze pomyślę o Śląskiej polibudzie, mam pod nosem prawie, przynajmniej będzie blisko ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: tam... 31.05.05, 12:43 Najbardziej: -wczoraj wypatrzyłam na AGH (Kraków) socjologię - specjalność: multimedia i komunikacja społeczna. Super kierunek jak dla mnie tylko, że nie zdawałam historii i to może być przeszkodą do dostania się tam ;/ Mniej: -jakiś kierunek (nie mam jeszcze wybranego) na Akademii Ekonomicznej w Kraq, ale tutaj może być probem z matmą, którą raczej zawaliłam :/ -socjologia na UMCSie w Lublinie Najmniej: -ekonomia na Uniwerq Rzeszowskim No ale jeszcze się zobaczy gdzie uda się dostać :/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luume Re: gdzie na studia? 01.06.05, 22:03 AE Katowice - Informatyka i ekonometria Polibuda Śląska - Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Odpowiedz Link Zgłoś
sinsiew Re: gdzie na studia? 10.06.05, 13:32 priorytet: socjologia na UAM :] (oby tylko rozmowy nie zawalić!) Odpowiedz Link Zgłoś