Gość: eks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 12:47 Dlaczego nic nie ma na ten temat? Przecież dzisiaj jest egzamin. Jakie były pytania, ile osób zdawało? I jeszcze zdaje, bo trwa rozszerzony. I dlaczego jest tylko 35 miejsc na UW? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Profesor Siwy Re: MATURA Z HISTORII SZTUKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.05, 14:10 ja juz mam pewne miejsce, wiec sa juz tylko 34 wolne. jezeli do mnie napiszesz to wysle ci sekrecik (moj tato jest profesorem) i tez bedziesz miala pewne. bedziemy razem odnawiac freski w kaplicy Sykstynskiej. moj mail: sivhiv@wp.pl. mam wirusa hiv i wysle ci go skrzynke. zaloz sobie lepiej nortona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: MATURA Z HISTORII SZTUKI IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 23.05.05, 15:18 ja wlasnie zdawalam. tzn tylko podstawowa, bo i tak nie jest mi do niczego potrzebna. pytania byly srednie. niektore trudne,niektore latwe. ja mailam problem z literatami wspolczesnymi i dopasowaniem muzeow. architekci w zad 2 tez byli ciezcy raczej. a rzezby mnie powalily na kolana. popieprzylam wszystkie. jak myslicie czyja byla grafika C w zad16? ja strzelilam picassa (pewnie zle,ale te deformacje mi sie kubistyczne wydaly) piszcie cos! :) Odpowiedz Link Zgłoś