29.05.05, 12:44
czy są w sprzedaży przykładowe testy percepcji??? A może można je znaleźć w
internecie? Wie ktoś? Proszę o odpowiiedź. Dzięki. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Eee Re: UW IP: *.futuremedia.pl / 83.17.75.* 29.05.05, 16:37
      Czy ja ciemna jestem, że nie wiem, co to "testy percepcji"? Może chodzi Ci o
      predyspozycje?
      • Gość: samanta Re: UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 17:08
        a to nie to samo??? W wymaganiach napisali "test percepcji" (sprawdziłam)
    • Gość: khamil Re: UW IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.05, 17:02
      z tego, co wiem, to jest cos takiego...jesli o to samo nam chodzi. Sam jestem posiadaczem takiej jednej ksiazeczki: Testy predyspozycji, teksty naukowe do tekstow predyspozycji...Duzo zalezy, na jaki kierunek sie kierujesz.
      • Gość: samanta Re: UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 17:06
        Ekonomia :) Gdzie mozna taką książeczke kupić.
        • Gość: as Re: UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 17:09
          podobno na uw - ale najtansza nie jest. wiecej przeciwnikom nie pomagam :P
        • Gość: khamil Re: UW IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.05, 17:12
          ROwniez kupilem na UW..na dniach otwartych. Z dostatniem testwo percepcji z ekonomii problemow miec raczej nie bedziesz...cena..ok. 35zl...rest is yours..powodzenia:)
          • Gość: samanta Re: UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 17:24
            Ale dużo. Dzieki za informacje
            • Gość: aaa Re: UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 21:05
              a czy ta ksiazeczka sie przyda??tzn. czy wam duzo dala?
              • Gość: khamil Re: UW IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.05, 21:55
                Hmm....czy duzo dala...raczej, czy da:) Ale to sie jeszcze okaze:). A tak powazniej, po prostu robiac takie cwiczonka, uczysz sie mniej wiecej schematow i bduowy takich cwiczen, na co mnije wiecej zwracac uwage, etc. Pod tym wzgledem na pewno oceniam ja na plus. Zeby mi ot dalo jakos szczegolnie duzo, tez bym nie powiedzial, ale tez napewno nie zaszkodzi. Bynajmniej nie bedzie to dla mnie rzecz nowa. Pozdro.
    • Gość: maturzystka 123 Re: UW IP: *.bpl.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 30.05.05, 10:54
      Chciałam iść na ekonomię na UW, ale nie wiem, czy mam szansę. Jak oceniasz
      wstępnie swoje wyniki z matmy? Jak myślisz z jaką dolną granicą punktów mam
      szansę się dostać?:)
      • Gość: samanta Re: UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 10:58
        nie wiem na co dolładnie się wybierasz. U mnie bardzo dużo zależy od tych
        testów predyspozycji (aż 42% punktów) Myśle że bedzie ciężko. Matma średnio mi
        poszła, ale wielu innym też, więc mam nadzieję ze to trochę obniży próg.
      • Gość: samanta Re: UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 10:59
        jak nie teraz to za rok :)ja się nie załamuje
        • Gość: rex Re: UW IP: *.chello.pl 06.06.05, 13:11
          www.gkn-prus.com.pl/nowa/modules.php?name=Sklep&plik=lista&nazwa=opis&kod=4142

Czy to te testy mozna było kupić na dniach otwartych na UW?
          • Gość: khamil Re: UW IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.05, 13:23
            Tak.
            • Gość: rex Re: UW IP: *.chello.pl 06.06.05, 14:32
              Z opisu wynika że są tam jedynie teksty do testów, samych testów nie ma, czy
              udało Ci się kupić także testy?
              • Gość: khamil Re: UW IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.05, 14:58
                nie wiem, opisu nie czytalem:). Polega to na tym, ze masz jakis tekst z danej dziedziny, a pod nim pytania testowe do niego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka