Dodaj do ulubionych

Kto na UG ???

02.06.05, 13:36
Ja ide do Gdanska na prawo i na administracje, całkiem prawdopodbnie też na
archeologię. A wy jak ??
Obserwuj wątek
    • Gość: majka Re: Kto na UG ??? IP: *.olsztyn.mm.pl 02.06.05, 13:39
      ja tez na prawo
      • blanche-1 Re: Kto na UG ??? 02.06.05, 13:43
        A wiesz może ile bylo osób w ubiegłym roku na jedno miejsce na prawo albo na
        administracje???
        • Gość: majka Re: Kto na UG ??? IP: *.olsztyn.mm.pl 02.06.05, 13:47
          niestety nie wiem.przygotowujesz sie jakos specjalnie?ja do wczoraj byłam
          przkonana ze mam wstep wolny a sie okazało ze musze zdawac.i nie wiem z czego i
          czy w ogole cos robic
          • blanche-1 Re: Kto na UG ??? 02.06.05, 13:49
            Specialnie jeszcze nie,ale będe się na pewno przygotowywac np. rozwiązując
            różne test na prawo z ubiegłych lat
      • Gość: elios Re: Kto na UG ??? IP: *.gdynia.mm.pl 02.06.05, 13:43
        a ja miedzyuczelniany AMG I UG (biotechnologia)
    • Gość: max Re: Kto na UG ??? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 02.06.05, 13:57
      ja chciałbym na ekonomie, ale nigdzie nie moge znaleźć info o ilości osób na 1
      miejsce w zeszłym roku i od ilu punktów przyjmowali w zeszłym roku - chce ocenić
      swoje szanse :/
      • Gość: safsdfsertb Re: Kto na UG ??? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 02.06.05, 15:29
        rok temu rekrutacja na ekonomie odbywala sie wedlug innych zasad (test), wiec
        nie ma co porownywac
        • Gość: lala Re: Kto na UG ??? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 02.06.05, 15:40
          ja na administracje, jest test kompetecji wiec raczej nie ma co sie
          przygotowywac ;P pozdro;))
          • Gość: aaa Re: Kto na UG ??? IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.06.05, 10:10
            Prawo i administracja
            • Gość: Ann Re: Kto na UG ??? IP: *.herc.net.pl / *.herc.net.pl 04.06.05, 10:31
              Ja do wczoraj zamierzałąm iść tam na socjologię,,ale po zobaczeiu limitu meijsc
              55:( zwatpiłam totalnie. Przeciez opróćz nowych maturzystó sa jeszcze ci ze
              satra matura...czyli jakies 25 osob z kazdego rodzaju egzaminu...jakos nie
              wydaje mi sie, ze miałąby sznase tam sie dostac, mimo tego, że matura poszła mi
              dobrze.Pozdrówka
          • Gość: Gosia Re: Kto na UG ??? IP: *.tvteletronik.pl 06.06.05, 10:26
            Ja też idę na admininstrację;-))
            • nathalie21 Re: Kto na UG ??? 06.06.05, 11:06
              Ja na socjologię, politologię i może kulturoznawstwo, w zależności jakie będę
              miała wyniki z historii i z wosu. pozdrawiam!
              • Gość: Kulo Re: Kto na UG ??? IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 06.06.05, 11:17
                socjologia lub filozofia
    • Gość: justyna Re: Kto na UG ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 11:27
      jesli chce składac papiery na zarządzenie i marketing oraz na informatykę z
      ekonometrią i mimo iż jest to ten sam wydział to musze płacić dwa razy opłate
      rekrutacyjną?
    • Gość: .. Re: Kto na UG ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:17
      up
      • Gość: mariposa Re: Kto na UG ??? IP: *.gdi.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 00:03
        dlaczego tak dużo ludzi chce iść na socjologię :(
        • Gość: aaa Re: Kto na UG ??? IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.06.05, 20:20
          administracaj, prawo , socjoilogia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka