Dodaj do ulubionych

PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI

07.06.05, 14:01
kto z was sie tam wybiera???ile przedmiotów zdawaliscie na maturze i jak wam
poszły???pytam o to bo nie wiem czy w ogóle mam jakiekolwiek szanse...wiem ze
jest tam baaardzo duzo chcetnych i dlatego chciałabym wiedziec czy idą tam
same "mózgi" czy moze tez nieco słabsi...
Obserwuj wątek
    • Gość: n. Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: 195.117.82.* 07.06.05, 14:29
      ja tam skladam, zdawalam 5 przedmiotow.
      polski p.~80%, r.~90%
      ang. p.~95%, r.~85%
      historia p.~80%, r.~50-80% ;]
      wos p.~80%, r.~70%
      i matma heheheeh: p.~60%, r.~30% :D
      a Ty jak?
      • Gość: Stokrotka Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: *.magma-net.pl 07.06.05, 14:42
        ja też :)
        no i też pięć
        to tak mniej więcej jak się szacuje
        polski 90% 90%
        niemiecki 96% 84%
        historia 80% ~60%
        wos 80% 80%
        matematyka 90% 60%
        w sumie żałuje, że nie zdawałam bioli, ale mam nadzieje że wystarczy

te dane są oczywiście szacunkowe i tak naprawde może pójść inaczej, chociaż co
        do podstawowych to jestem pewna tak na 80%, bo zapisałam sobie odpowiedzi :)
        niezły wynik n :) myślę, że apewno się spotkamy w realu, a jeśłi moge zapytać
        z jakich szkół jesteście?
        • Gość: n. Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: 195.117.82.* 07.06.05, 14:50
          ja zaluje ze sie matmy nie uczylam przez ostatni rok :D. ale mnie sie tez
          wydaje ze 5 przedmiotow spokojnie wystarczy i tez mysle ze spotkamy sie w realu
          15 lipca ;](no chyba ze sie na uw dostane, wtedy raczej w ogole we wrocku nie
          przystepuje do egzaminu ;p). ja jestem z zielonej gory :). a Ty skad? jedziesz
          na jakies kursy przygotowawcze do wrocka?
          • Gość: Stokrotka Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: *.magma-net.pl 07.06.05, 14:57
            Ja jestem z Wrocka, w sumie za dużo nie wiem o kursach, ale raczej nie planuje
            w nich uczestniczyć. A na co zdajesz na UW tez na psychologie?
            • Gość: natalia Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: 195.117.82.* 07.06.05, 15:03
              tak, tez. i jeszcze na MISH :). a ty tylko na psychologie skladasz?
              • Gość: Stokrotka Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: *.magma-net.pl 07.06.05, 15:07
                Na MISH w Warszawia czy we Wrocku?

Ja też na MISH :) tyle że we Wrocku, no i rezerwowo na ZIM na Politechnice
                Wrocławskiej.

A masz juz plan co chcesz łączyc na MISHu i wymyśliłaś sobie juz temat do
                rozmowy kwalifikacyjnej?
                • Gość: n. Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: 195.117.82.* 07.06.05, 15:28
                  MISH w wawie. ale do wrocka tez chyba zloze :). do warszawy trzeba dwa tematy
                  wiec musze dwa opracowac. jeden o teatrze lubuskim, drugi o polityce wew. w
                  ZSRR za rzadow Stalina, tylko musze je jakos ladnie w slowa ubrac :). a jezeli
                  bede studiowac na mishu we wrocku, to chyba polacze SM i politologie ,
                  zobaczymy :). wiesz, w sumie to chyba latwiej z nowa matura jest sie we wrocku
                  na mish dostac niz na polibude, bo tam za 5 ze starej matury dostaje sie 170
                  punktow (na nowej chyba niewiele osob tyle bedzie mialo) :). eh teraz juz
                  wakacje sa a my musimy jeszcze bibliografie przygotowywac na mish, jak mi sie
                  nieeeeee chceeeeee :)
                  • Gość: Stokrotka Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: *.magma-net.pl 07.06.05, 15:30
                    Mi też nie, ale pojejrewam że skorzystam z prezentacji maturalnej i będę mówiła
                    o Staffie. Czym jest SM?
                    • Gość: n Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: 195.117.82.* 07.06.05, 15:36
                      stosunki miedzynarodowe :). ja stwierdzilam ze moja prezentacja nudna byla ;p,
                      zreszta malo punktow za nia dostalam, wiec przygotowywuje cos innego :)
                      • Gość: Stokrotka Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: *.magma-net.pl 07.06.05, 15:56
                        Moja w sumie nie była pasjonująca, ale komisja była zachwycona, więc mimo, że
                        przygotowałam ja dzień wcześnie ją dzień wcześniej zdała egzamin :). A o czym
                        mówiłaś na maturze ustnej z polskiego?
                        • Gość: natalia Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: 195.117.82.* 07.06.05, 17:29
                          wybory moralne boh. literackich, zbyt rozlegly temat i w ogole bleeee ;p...
                          • Gość: Stokrotka Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: *.magma-net.pl 09.06.05, 11:31
                            :)
        • Gość: Kaja Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: *.ssnet.pl 07.06.05, 16:03
          sorry, że się czepiam, ale skąd wy tak dokładnie wiecie ile macie na przykład z
          rozszerzonego polskiego? Rozumiem, ze język, styl i te inne rzeczy sobie sami
          oceniacie. Ale dobra, właściwie nie powinnam tego pisać bo to nie moja sprawa ;)
          Tylko prosze nie pytajcie, po co w takim razie w ogole to pisałam ;) Po prostu
          się trochę zdziwiłam :)
          • Gość: Stokrotka Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: *.magma-net.pl 07.06.05, 16:12
            ja sprawdzałam sobie z kluczem i miałam praktycznie wszystko co tam było
            zawarte w wypracowaniu, a o język i styl się nie boje bo na próbnych zawsze
            miałam maksa i tylsko sążnie obcinali mi za realizacje tematu...
            • Gość: n Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: 195.117.82.* 07.06.05, 17:27
              tako jak i ja ;].
    • Gość: zainteresowana Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:14
      Przepraszam, o jakich kursach mówicie? Na Wrocławskim coś takiego organizują?
      Nic o tym nie wiem,a we Wrocku mieszkam. Byłam na dniach otwartcy i też nie
      kojarzę, żeby cos takiego mówili. Oświecie mnie w tej materii. Pozdrawiam.
      • Gość: Stokrotka Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: *.magma-net.pl 07.06.05, 15:18
        Faktycznie na dniach otwartych nic nie mówili, ale gdzieś znalazłam na jakiejś
        stronie uniwerku, nawet nie czytałam, bo nie byłam zainteresowana. Niestety
        chyba musisz tego poszukać w necie.

Stokrotka

PS a jak Ci poszły matury i co zdawałaś?
        • Gość: zainteresowana Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:26
          Zdawałam 4 przedmioty - polski, angielski, historię i WOS, wszystko
          dwupoziomowo. Ale nie mogę napisać, ile mam punktów, bo po prostu nie wiem -
          nawet tak plus minus. Te przedmioty są dość ,,płynne", trudno samemu
          obiektywnie sie ocenić, nawet dysponując kluczem. Zobaczymy 27 czerwca.
      • Gość: n. Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: 195.117.82.* 07.06.05, 15:32
        uniwerek nie organizuje kursow, ja ide do zaka, niby wszyscy mowia ze te kursy
        niewiele pomagaja ale nic mi nie szkodzi sprobowac :). pozdrawiam :)
    • Gość: khamil Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.05, 15:28
      Jak widze, zdawalem standard. Czyli 5. Pol, Ang, MAt, His, Fra. Wynikow z zasady nie podaje, nie chce mi sie robic przyblizen, czekam do wynikow.
      • Gość: gosia Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:30
        Fra to rozumiem francuski?? Ale chyba dwa obce się nie liczą, możesz sobie
        wybrać jeden.Tak mi się wydaje, ale może źle...
        • Gość: Stokrotka Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: *.magma-net.pl 07.06.05, 15:32
          Na Wrocławskim liczy się tylko jeden obcy.
          • Gość: khamill Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.05, 15:35
            Racja, racja...juz mi sie te rekrutacje delikatnie mowiac...:). Tak, fra to francuski...Czasami mysle, ze szkoda, ze jeszcze wosu nie zdawalem:)...Lecz wtdy 6 przedmiotow uznalem za przesade. Widac, niepotrzebnie.
    • Gość: Krzyś Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: *.one.pl 07.06.05, 16:47
      Po tym co przeczytalem chyba zrezygnuje ze zdawania na psycho (w koncu mam
      tylko swiadectwo i odpis) konkurencja duza no i jak co 3 osoba ma takie wyniki
      to niestety. A więc zostaj mi zaoczne, tylko nie wiem czy is na Uniwerek czy
      prywatnie? Ktos ma podobny dylemat?
      Ja zdawalem 5 przedmiotow, wiem ze wynikow nie ma co szacowac ale ta kw
      przyblizeniu to polski podst 70-80% rozsz mam nadzieje podobnie, ang tylko
      podst :| kolo 70%, biola podst 90-95, rozsz 65-75. A wos i historia poszedlem
      na zywiol praktycznie sie nie uczac hist podst - kolo 50, rosz tez. wos podst
      60-70 rozsz nie mam pojecia :] ale pewnie tez kolo 50%. Jest ktos jeszcze kto
      planuje skladac na psychona UWr a ma podobna sytuacje? Jak dla mnie te wyniki
      nie sa zle, ale chyba jednak nie wystarcza :|
      Pozdrawiam
      • Gość: Stokrotka Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: *.magma-net.pl 08.06.05, 11:43
        Prawde mówiąc nie sądze. Ja na Twoim miejscu bym zaryzykowała, jeśli oczywiście
        zależy Ci na psychologii. Co do konkurencji znam tylko jedna osobe, która
        zdawała 6 przedmiotów na psychologie, a osób, które zdawały 5 też bedzie mało.
        Najwięcej według mnie zdawało 4 przedmioty, zatem "6-ki" i "5-ki" mają
        zzdecydowanie większe szanse, najwyżej uplasują się w "górnej 4ce" . Pozdrawiam
    • Gość: 86 Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 09.06.05, 18:22
      Ludzie, liczą się testy organizowane przez uczelnie, a nie matura, która
      sprawdzala wszystko poza wiedzą.
      • Gość: Stokrotka Re: PSYCHOLOGIA UNIWRERSYTET WROCŁAWSKI IP: *.magma-net.pl 09.06.05, 18:40
        No nie zupełnie. Najpierw trzeba przejść pierwszy etap i dostać sie do tego
        testu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka