Dodaj do ulubionych

!!!! PROBLEM Z 30 CZERWCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

09.06.05, 12:51
Nie wiem jak u was, ale w mojej szkole odbiór świadectw maturalnych jest 30
czerwca o godzinie 10.00, a w tym samym dniu jest egzamin na prawo i
administracje na UJ (a nie wydaje mi się, żeby ten egzamin był w godzinach
popołudniowych). Dzwoniłam do szkoły, a tam powiedzieli mi, że świadectwa
trzeba odbierać osobiście ...

I niby co ja mam zrobić ??
Obserwuj wątek
    • kaja86 Re: !!!! PROBLEM Z 30 CZERWCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 12:53
      a nie możesz go dostac póxniej albo wczesniej, podobno świadectwa maja być już
      27 czerwca
      • szanti_m Re: !!!! PROBLEM Z 30 CZERWCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 12:55
        ale w szkole mi nie dadzą wcześniej, bo rozdają wszystkim w jednym dniu ...
        A poza tym 27 czerwca mają być podobno wyniki przesłane do szkół faksem, a
        świadectwa mają dotrzeć od 28 do 30 czerwca i szkoły dokładnie nie wiedzą kiedy
        przyjdą i dlatego oficjalne rozdanie ma być 30 ...
    • Gość: czas_na_przerwe Re: !!!! PROBLEM Z 30 CZERWCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.05, 12:55
      Ja mam podobny problem, tyle że egzamin na umcsie a nie na uj;) Poprostu umówie
      się z wychowawczynią że przyjdę po świadectwo kilka dni później, albo jak się
      da to dzień wcześniej:) Możesz też iść do notariusza i on napisze Ci
      upoważnienie do wybrania świadectwa przez kogoś innego. Pozdarawiam:)
      • Gość: szanti Re: !!!! PROBLEM Z 30 CZERWCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:57
        oni są wszyscy nienormalni ... tak jakbyśmy mieli mało problemów z tymi
        wszystkimi papierami, to jeszcze jakieś upoważnienia ...
        Problem polega na tym, ze nie moge odebrać świadectwa kilka dni później, bo na
        UJ chcą dokumenty do 1 lipca ...
        • blackandblue Re: !!!! PROBLEM Z 30 CZERWCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 15:25
          Skąd ten pomysł z obowiązkiem dostarczenia świadectwa do 1 lipca? Jeśli chodzi
          o prawo oraz administracje to nie ma czegoś takiego.W terminie do 15 lipca 2005
          roku kandydaci, którzy zostaną przyjęci na studia, powinni dokonać wpisu i
          dostarczyć oryginał świadectwa dojrzałości. Czemu komplikujesz sobie życie
          jakimiś niesprawdzonymi informacjami i wogóle skąd wziełaś takie głupoty?
          • Gość: szanti Re: !!!! PROBLEM Z 30 CZERWCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:08
            jakbys sie nie orientowal to UJ ma też inne kierunki, na które do 1 lipca
            trzeba złozyc dokumenty (m.in. kserokopie świedectwa) !!!!!
            • blackandblue Re: !!!! PROBLEM Z 30 CZERWCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 16:18
              Po pierwsze nie orientował tylko orientowała, po drugie nic nie pisałam o
              innych kierunkach tylko o prawie i administracji,bo sama o nich wspomniałś i po
              trzecie więcej wykrzykników na koncu sie nie zmieściło? Może nerwy już
              puszczają, strach pomyśleć co będzie przed samymi egzaminami:>
      • Gość: samanta Re: !!!! PROBLEM Z 30 CZERWCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:31
        ja też nie moge być 30 w szkole. Poszłam do wychowawczyni i wyjasniłam
        sytuacje. Powiedziała że świadectwo może odebrać mama
    • mmistique Re: !!!! PROBLEM Z 30 CZERWCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 12:57
      > Dzwoniłam do szkoły, a tam powiedzieli mi, że świadectwa
      > trzeba odbierać osobiście ...
      Dziwne, mi już kilka razy odbierała mama. Ale w sumie wtedy nie byłam
      pełnoletnia. Chyba musisz jej dać pełnomocnictwo. Porozmawiaj z
      dyrektorką/wicedyrektorką czy z kim tam można porozmawiać w Twojej szkole na
      pewno nie będą tak złośliwik żeby Ci tego świadectwa nie dać wcześniej albo np.
      po południu tego samego dnia.
    • Gość: vvv Re: !!!! PROBLEM Z 30 CZERWCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:06
      wczesniej to moze nie, ale tego dnia pozniej czy nastepnego na pewno mozesz
      odebrac swiadectwo
      • Gość: ewka Re: !!!! PROBLEM Z 30 CZERWCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:18
        z takim poziomem inteligencji to nawet nie idz na egzamin na UJ szanti_m :/ bez
        przesady - jestes dorosla a glupiej sprawy nie umiesz zalatwic.
        • Gość: a. EWKA MA RACJE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:19
          EWKA MA RACJE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka