13.06.05, 16:18
Jak to jest z tą rejestracją do 12 czerwca dla zdających CEW na UW? Ja
zamierzam wlasnie zdawać te egzaminy wstępne, dziś jest 13 marca a nadal mogę
dokonywać zmian kierunków w moim 'panelu rejestracyjnym' w IRK. Przecież
wczoraj upłynął termin wyboru studiów ...
(?)
Obserwuj wątek
    • Gość: kaczuch Re: CEW na UW IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 16:23
      LOL ładnie masz w domu, chyba dawno z niego nie wychodziłeś, albo bardzo długo
      spałeś skoro u Ciebie jest 13 marca hehe
      • sapacz Re: CEW na UW 13.06.05, 16:27
        Hohoho, dobry dżołk ;]

Zapedzilem sie, a tu nie mozna edytowac ;)
        • Gość: e-meg Re: CEW na UW IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 13.06.05, 16:48
          chyba do 16 jeszcze mozesz zmieniac jezeli juz byles zarejestrowany, ale juz
          nie mozesz sie zarejestrowac do CEW
          • sapacz Re: CEW na UW 13.06.05, 17:00
            A wiec jesli mam w swoim panelu w IRK zaznaczony CEW z wosu to wszystko jest
            OK? Nie bede mial niemilych niespodzianek w dniu egzaminu (tj. 21.06) [np. ze
            mnie nie bedzie na liscie zdajacych] ? :)
            • Gość: Khamill Re: CEW na UW IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.05, 17:30
              Nie powiniennes. W tym monencie ten etap twojej rejestracji zostal juz zakonczony:)
            • Gość: staruszka biedna:) WOS??? pomózcie :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 18:05
              czy mozecie powiedziec jak bedzie wygladac ten CEW z wosu? ja mam starą maturę
              więc nie mam o tym pojęcia- test, wypracowanie, czego sie spodziewac?
              • Gość: khamill Re: WOS??? pomózcie :( IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.05, 22:44
                CEW z Wiedzy o Społeczeństwie składa się z dwóch części:

część pierwsza obejmuje 50 pytań testowych (test jednokrotnego wyboru nawiązujący do nowej matury w zakresie podstawowym), trwa 100 minut (od rozdania testów i arkuszy odpowiedzi do rozpoczęcia zbierania odpowiedzi);
                część druga obejmuje 25 pytań testowych (test jednokrotnego wyboru nawiązujący do nowej matury w zakresie rozszerzonym, polegający na udzieleniu odpowiedzi na pytania związane m.in. z przedstawionym tekstem, rysunkiem, mapą, danymi innego rodzaju, np. statystycznymi), trwa 100 minut (od rozdania testów i arkuszy odpowiedzi do rozpoczęcia zbierania arkuszy odpowiedzi).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka