woyniak 15.06.05, 16:06 SZCZECIN ZIELONA GÓRA WROCŁAW ALE WROCEK MA TRUDNE ROZMOWY KWALIFIKACYJNE PORĄBANE TEMATY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adgv Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE CZY POLITOLOGIA ?!CO IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 15.06.05, 20:03 politologia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annie Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE CZY POLITOLOGIA ?!CO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:49 A można wiedzieć dlaczego polecasz bardziej politologię? :) Jestem ciekawa, bo tez się waham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnj Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE CZY POLITOLOGIA ?!CO IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 17.06.05, 18:43 Jak byłam na Uj spytałam się chłopaka który był na 5-roku politologii i mówił zeby na pewno nie isc na st. międzyanrodowe bo pracy i tak się po tym nie dostanie,politologii tez nie chwalił, ale mówił ,ze jakby co to politologia jest lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_86 Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE CZY POLITOLOGIA ?!CO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 13:26 To zależy co Cię bardziej interesuje ogólnie na politologii jest więcej teorii a na stosunkach międzynarodowych więcej jest praktyki( tak twierdzili studenci UW )ale jeśli ktoś interesuje się polityką to lepiej iśc na politologie, bo stosunki międzynarodowe nie daja zadnego konkretnego wykształcenia i jeśli nie ma sie pomysłu na ich przebieg i na to co sie chce robić po studiach, to kończy sie je z prześwaidceniem, ze 5 lat było zmarnowanych. czytałam o tym w "Perspektywach" bo tez sie wahałam Odpowiedz Link Zgłoś