Dodaj do ulubionych

STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE CZY POLITOLOGIA ?!CO LEPSZ

15.06.05, 16:06
SZCZECIN ZIELONA GÓRA WROCŁAW
ALE WROCEK MA TRUDNE ROZMOWY KWALIFIKACYJNE PORĄBANE TEMATY
Obserwuj wątek
    • Gość: adgv Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE CZY POLITOLOGIA ?!CO IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 15.06.05, 20:03
      politologia
      • Gość: Annie Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE CZY POLITOLOGIA ?!CO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:49
        A można wiedzieć dlaczego polecasz bardziej politologię? :) Jestem ciekawa, bo
        tez się waham
        • Gość: fnj Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE CZY POLITOLOGIA ?!CO IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 17.06.05, 18:43
          Jak byłam na Uj spytałam się chłopaka który był na 5-roku politologii i mówił
          zeby na pewno nie isc na st. międzyanrodowe bo pracy i tak się po tym nie
          dostanie,politologii tez nie chwalił, ale mówił ,ze jakby co to politologia
          jest lepsza.
          • Gość: aga_86 Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE CZY POLITOLOGIA ?!CO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 13:26
            To zależy co Cię bardziej interesuje
            ogólnie na politologii jest więcej teorii a na stosunkach międzynarodowych
            więcej jest praktyki( tak twierdzili studenci UW )ale jeśli ktoś interesuje się
            polityką to lepiej iśc na politologie, bo stosunki międzynarodowe nie daja
            zadnego konkretnego wykształcenia i jeśli nie ma sie pomysłu na ich przebieg i
            na to co sie chce robić po studiach, to kończy sie je z prześwaidceniem, ze 5
            lat było zmarnowanych. czytałam o tym w "Perspektywach" bo tez sie wahałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka