Dodaj do ulubionych

PSYCHOLOGIA NA UAM - CO ZDAWALIŚCIE NA MATURZE?

18.06.05, 15:15
Mam takie pytanko dla kandydatów na psychologię na UAMie - jakie przedmioty i
na jakim poziomie zdawaliście maturkę? Waham się czy złożyć tam dokumenty, bo
zdawałam geo i dwa języki obce. Ile z Was, którzy zdawali historię lub/i
biologię wybiera się na psychologię? Wiem, że biol i hista nie są odgórnie
wymagane, ale myślę, że ci, którzy je zdawali mają potem chyba łatwiej. Nie
wydaje się Wam?
Myslę, że jesli 1. złoże tam dokumenty 2. dostanę się i po 3. zdecyduję to
mogę mieć batalię biol-chemiczną :(, zwłaszcza, że profil mojej klasy w LO to
nie biol-chem...

Co o tym sądzicie i co Wy zdawaliście na maturce? (kandydaci na UAM only!!)
Obserwuj wątek
    • elilamasabahtani Re: PSYCHOLOGIA NA UAM - CO ZDAWALIŚCIE NA MATURZ 18.06.05, 19:06
      Ja zdawałam rozszerzony angielski i polski, dodatkowo biologię, ale jeśli jestes
      dobrze zorientowana, to wiesz, ze skladając tam lepiej jest miec wszystko na
      poziomie podstawowym.
      Examin wyłoni osoby lepsze pod względem inteligencji - więc nikt nie wykaze sie
      pod wzgledem bio-chem (mam na mysli badania kompetencji umysłowych). A tym, czy
      będziesz nieco gorsza podczas studiów od ludzi, ktorzy mieli liceum o takimze
      profilu, chyba nie warto się teraz przejmowac. Pozdro
    • Gość: l:))) Re: PSYCHOLOGIA NA UAM - CO ZDAWALIŚCIE NA MATURZ IP: 193.151.36.* 18.06.05, 21:07
      Zdawałam polski i biologię na poziomie rozszerzonym i angielski podstawowy. O
      tyle było lepiej zdawać biologię, że ponoć sporo jest tego przedmiotu
      (szczególnie na pierwszym roku), ale przeciez zawsze można nadrobić i douczyć
      się pewnych rzeczy.
      • Gość: bandziorka Re: PSYCHOLOGIA NA UAM - CO ZDAWALIŚCIE NA MATURZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 13:08
        Ja zdawałam polski, biologię i niemiecki, wszystko na rozszerzonym
        • Gość: bebe Re: PSYCHOLOGIA NA UAM - CO ZDAWALIŚCIE NA MATURZ IP: 80.50.249.* 22.06.05, 18:37
          a ja zdawałam polski matmę i angielski:)
          jeśli kroś jest inteligentny, a takich podobna przyjmą to sobie poradzi. Z
          resztą za dużo tej biologii i chemii nie ma na psychologii.Także nie przejmuj się.

Pozdrawiam:)
          • Gość: IZa86 Re: PSYCHOLOGIA NA UAM - CO ZDAWALIŚCIE NA MATURZ IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 22.06.05, 21:14
            ja zdawałam polski, angielski, historia i Wos na rozszerzonym wszystko.
            Pzdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia w październiku:) Czy Wos jest brany pod
            uwagę, czy tylko historia???
            • elilamasabahtani Re: PSYCHOLOGIA NA UAM - CO ZDAWALIŚCIE NA MATURZ 22.06.05, 22:47
              Wszystkie przedmioty będą wliczane, równiez te ustne.

Do zobaczenia w pazdzierniku :)

Pozdrawiam :)
              • carmeena Re: PSYCHOLOGIA NA UAM - CO ZDAWALIŚCIE NA MATURZ 23.06.05, 10:48
                Widzę, że osoby z NIE maturką z biol/hist. też próbują ;). Co prawda, ja mam
                wszytsko na rozszerzonym, ale nie chcę sobie zamykać furtki na inne kierunki,
                jesli na psychologię się nie dostanę ;).

Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka