duch200 23.06.05, 18:15 NA TEJ STRONIE WPISUJCIE WSZELKIE KOMENTARZE ODNOŚNIE WYNIKÓW NOWYCH MATUR. A NA STRONIE: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30190 WPISUJCIE SWOJE WYNIKI Z POSZCZEGÓLNYCH PRZEDMIOTÓW (OCZYWIŚCI WPISUJCIE OD PONIEDZIAŁKU). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duch200 Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR 23.06.05, 18:26 Narazie możecie pisać tu komentarze, spekulacje i wszelkie informacje na temat wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
almost_perfect Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR 23.06.05, 18:31 Znając ludzi z tego forum, to wszyscy będa mieli powyżej 90 z obydwu poziomów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR 23.06.05, 18:44 Myślę, że >90% to dla niektórych za mało. Wielu będzie miało na pewno >100% ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.06.05, 19:24 Dokładnie wszysct będą pisać : "98% z podstawy i 99% z rozszerzenie GDZIE Z TAKIMI WYNIKAMII :(((", a jak ktoś napisze że ma 60% z podstawy i 40% z rozszerzenia to mu powiedzą że nie ma żadnych szans na studia :| Ci to umieją pocieszać jak szlak :] Zobaczy się co będzie ja się boję czy Historie i Polski wogole zdałem :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulo Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:11 beda miali 99,9% i beda pisac - to moja wina, glupie bledy robilem, ale ja glupi :P. ja sie modle by zdac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulek123 Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:14 nom,wczoraj spotkałm na forum genialną dzierlatke, co się pytała czy po 90 z historii wystarczy,żeby się"gdziekolwiek dostać":)paranoja ludzie!!!!!!!!u mnie też dużo ludzi chiałoby zdać,bo maturka do normalnych nie należała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_86 Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:55 nie warto słuchać/ patrzeć na takie wpisy- z tekstami- pociczyłam punikty będę miała ok. 90 czy to wystarczy by się dostać na studia...?? faktem jest- sporo osób moze mieć takie wyniki- cuda sie zdarzają;)) a i roche osób ma po 100 z racji olimpiady, ale na pewno mnówsto osób , które pisały, ze będą miały po 90 się zawiedzie otrzymując wyniki zwłaszcza jeżeli te punkty liczyli sobie z poziomów rozszerzonych np. historia czy wos, gdzie nigdy nie wiadomo jak ocenią nam wypracowanie. pozdro dla wszystkich normalnych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisionka Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 22:38 powiem tak: niektórzy ludzie są nie źle zeschizowani:) mam na myśli oczywiście tych, którzy bedą mieć powyżej 90% i mają wątpliwośći, czy będą mieć miejsce na studiach... Boże, jeśli nie wy mózgowcy, to kto ma zająć te miejsca?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawa Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 23:19 nareszcie witam wśród normalnych tylko co my sieroty boże ze sobą zrobimy jakiś Sarszy tu się gdzieś wypowiadał że to ... selekcja na tych co im się w życiu uda i resztę poważnie mówię i to Starszy który twierdzi że jest w CKE jeśli ktoś nie wierzy to niech poszuka wypowiedzi Starszego na tym forum nawet wygląda na to że mówi prawdę ciekawe czy miał ciężkie dzieciństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 24.06.05, 16:51 .....masz racje,albo jeszcze lepiej ze wszystkiego po 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 23:23 proponuje jeszcze wpisanie kierunku i uczelni obok wyników; będzie łatwiej ocenicz czy w ogóle warto zdawać. Pozdarawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.06.05, 10:56 Ja osobiście pisałem: 1.Polski Podstawowy (Nie wiem czy zdam:|) 2.Historia Podstawowy (Szkoda Gadać) I Rozszerzony (Tam chyba bedzie z 2 % :|) 3.Język Niemiecki podstawowy Usne: Język Polski 85% Język Niemiecki 100% Zarejestrowałem się na UŚ na filologie germańską o spec.Kultuta i literatura krajów niemieckiego obszaru językowego :| Ale wątpie czy się dostane (Oczywiście jeśli zdam mature) ponieważ oni napisali ze konkurs świadectw będą brać pod uwagę język Niemiecki ale nie napisali jaki poziom ja zdawałem tylko podstawowy a raczej miał być rozszerzony i klapa 80 złotych poszło się bujać :| Ciesze się ze jest jeszcze paru normalnych z problemami typu:"CZY SIE ZDA" a nie "99%z rozszerzonego i gdzie z tym" Pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jennis do Arcziego ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 17:30 Ja tez zlozylam na UŚ na germanistyke:) tylko ze specjalnosc nauczycielska... Zdalam ustna rozszerzona na 95% Z niemieckiego oczywiscie... Pisemna tez zdawalam rozszerzona... tylko ze chyba nie poszlo mi juz tak fajnie... Mimo ze z probnej mialam 88%, to na prawdziwej maturze pokickalam mnostwo rzeczy. Ehhhh tez sie boje ze bedzie 80 zl w plecy. A do tego dluuuuugie wakacje...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Do Jennis :] IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.06.05, 09:52 Aha ,moim zdaniem ty nie masz się co bać masz ładnie bo masz poziom rozszerzony a ja tylko podstawe :| Ale skoro starzy maturzyści mają test ustny i pisemny po 60 minut to też pewnie będzie on na poziome podstawowej matury tak że może na tym UŚ-iu mam jakieś szanse :P Ale to sie zobaczy :] Pozdrawiam wszystkich na forum pisscie więcej :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch200 duch200 IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 24.06.05, 12:54 Jest jedna korzyść z nowej matury - WSZYSCY UMIEMY CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM CZEGO Z PEWNOŚCIĄ O STARYCH MATURZYSTACH POWIEDZIEĆ SIĘ NIE DA. Dzięki, że na tej stronie umieszczacie komentarze, dzięki że na forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30190 umieszczacie przedmioty, które zdawaliscie, a których ja nie umieściłem (nawet piszecie je tak jak ja wielkimi literami) i nie umieszczacie na tamtej stronie żadnych komentarzy (tak jak prosiłem) ani jeszcze wyników, których nikt nie zna jeszcze. Dzięki, ze umiecie uszanować moje prośby - może to dzięki temu, że my w przeciwieństwie do starych maturzystów umiemy czytać ze zrozumieniem :-). Odpowiedz Link Zgłoś
tuin84 Re: duch200 24.06.05, 16:29 No tak, ale skad wniosek, ze nie umiemy czytac ze zrozumieniem? Znaczy, ze co? Ze czytamy dla samego czytania? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała_Mi Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 16:19 Proszę proszę :) co za porządeczek :D - lubię profesjonalizm ;) Gratuluję wczesniejszego założenia wątku, chociaz znając życie pojawi się i tak kilka wątków o jednym temacie :]. Ale bądzmy optymistami ;) Pozdrowienia dla wszystkich czekających na wyniki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch200 Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 25.06.05, 08:38 więcej tych komentarzy wpisujcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR 25.06.05, 09:46 POMYSŁ Z FORUM JEST FAJNY:) a tak btw: zauważyłam że najbardziej wściekli na ludzi przewidujących sobie dobre wyniki są ci, którzy obawiają się, czy w ogóle zdali. to się nazywa frustracja czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR 25.06.05, 13:58 > zauważyłam że najbardziej wściekli na ludzi przewidujących sobie > dobre wyniki są ci, którzy obawiają się, czy w ogóle zdali. to się nazywa > frustracja czy jakoś tak... Nie chodzi o frustrację. Zdać to ja raczej zdałam, ale podziwiam ludzi, którzy mają na tyle dużo optymizmu, by pisać: "z polskiego dostanę ok. 100%". Przecież nikt nie może przewidzieć, na ile egzaminator oceni zadania otwarte. Wolę więc nie prognozować, żeby uniknąć jakiegoś wielkiego rozczarowania. Ale spekulacje innych uświadamiają mi na pewno jedną rzecz: moje niskie poczucie własnej wartości.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra do Ducha200 25.06.05, 14:19 Duchu, dodalam na tamtym forum FRANCUSKI :) ogolnie pomysl jest swietny (sama bym nie wpadla:P) tylko boje sie jednej rzeczy - ze ludzie beda falszowac rzeczywistosc i pisac nieprawdziwe wyniki - zanizone lub zawyzone zeby zdolowac innych... dlatego apeluje - jesli chcecie znac PRAWDE o wynikach, to sami badzcie szczerzy i wpisujcie prawdziwe wyniki :) ale.... pomimo iz umiem czytac ze zrozumieniem, to mam problem z zajarzeniem sposobu wpisywania tych wynikow... bo jak zdawalam francuski, polski, inglisza i geografie, a skladam papiery np. na romanistyke i archeologie, to mam sie w koncu wpisac pod frenczem czy gegra??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch200 Re: do Ducha200 IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 25.06.05, 14:55 Droga Dagmarro :-) może jak będziesz miała wyniki i chcesz iść na romanistykę lub archeologię (swoją drogę dziwne połączenie hehe) i z tego co pisałaś wynika, ze nie zdawałaś historii (dziwne....... heh) to może wpisz swoje wyniki ze wszystkiego co jest brane pod uwage przy rekrutacji na te kierunki pod FRANCUSKIM (LUB POD INNYM PRZEDMIOTEK, KTÓRY TWOIM ZDANIEM WIĄŻE SIĘ NAJBARDZIEJ Z TYMI DWOMA KIERUNKAMI) (jeśli romanistyka = filologja francuska, bo swoją drogę to przepraszam ale nie mam pojęcia co to romanistyka) i zrób to tak (zakładam że ze wszystkiego będziesz miała 40% - oczywiście życzę więcej, ale to przykłąd): FRANCUSKI PP-40%; PR-40% UW-romanistyka, archeologja UJ-romanistyka, archeologja +polski: PP-40%; PR-40% (jeśli polski nie jest brany pod uwagę na żadnym z wybranych przez ciebie kierunków to go nie wpisuj bo i po co :-) ) +angielski: PP-40%; PR-40% +geografia: PP-40%; PR-40% i potem nie wpisuj już drugi raz swoich wyników pod ANGIELSKIM, GEOGRAFIĄ czy POLSKIM, chyba ze bardzo chcesz. A TAK WOGÓLE TWOJA WYPOWIEDŹ UŚWIADOMIŁA MI POTRZEBE ZMIAN WPISYWANIA PUNKTÓW Z MATUR, ZARAZ ZMIENIĘ REGUŁY, DZIĘKI, MAM NADZIEJĘ, ZE NA LEPSZE :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bungli Re: do Ducha200 IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 25.06.05, 15:11 nie wiem czy to by wypalilo ale moze zrobic podzial na przedmioty i w kazdym topicow ludzie by wpisywali wyniki tylko z tego przedmiotu w TEMACIE. dzieki temu nie trzeba by bylo otwierac wiadomosci, a wyniki by byly. ewentualnie w tresci mozna by wpisac gdzie sie idzie i podac inne swoje wyniki ktore tez dotycza tego kierunku. to tyle ode mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bungli Re: do Ducha200 IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 25.06.05, 15:13 a i jezeli po kazdym dobrym wyniku maja sie pojawiac komentarze "wez stad spadaj bo dolujesz innych" lub ze to jakas prowokacja to proponuje zamknac to forum lub poprosic kilku ludzi zeby z roznych ip pisali ze maja 31% lub nie zdali i podniosa na duchu tych co maja podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetnsour Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR 26.06.05, 23:20 "Ale spekulacje > innych uświadamiają mi na pewno jedną rzecz: moje niskie poczucie własnej > wartości.... :)" widzisz,oby te osoby trafiły w gusta egzaminatorow w takim stopniu,jak im się wydaje. to nie niskie poczucie własnej wartoscie,to zdrowy realizm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 15:25 moja szkoła juz ma wyniki :( polski 69 i 54 mata 72 i 40 - zabije się chya\ba za rozszerzoną ;( niemiec 90 , 68 , 75 więcej nie zdawałam , w całej szkole jedna osoba nie zdała z ppolskiego tak to wszyscy zdali , jestem wqrzona bo chciałam na uniwerek do wrocka składać , a tam mate musiałam mieć rozszerzoną 50 % , qrwa !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik do Mariki IP: *.68.66.105.kutno66.tnp.pl 25.06.05, 16:16 hej marika czemu znasz juz wyniki?????????????czy sciemniasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do Mariki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 16:52 nie jestem pewna ale do wrocka na mate musisz miec 50% z podstawowej maturki tylko :) sprawdz jeszcze raz na ich stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bungli Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 25.06.05, 18:26 tylko skad 3 wyniki z niemca, wyniki podaja dla poziomow a nie arkuszow, wiec niestety sciemniasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.laczpol.net.pl 25.06.05, 19:26 Wyniki z języków podają za każdy arkusz oddzielnie.Zobacz w zasadach rekrutacyjnych ,że tam liczą się średnie z 3 arkuszy. I wydaje mi się ,że Marika pisze prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 19:44 też myślałam ,że są wyniki jako 2 pozimy , jdnak wyniki sa za każdy arkusz, byam załamana tą matą ,ale w mojej szkole dużo lepszych wyników nie było , no może z obcego , z angolem to niektórzy pozamiatali po 8-% z 3 częsci , amam wyniki bo w każdej szkole są wyniki, tylko ,że nie każdy nauczyciel- dyrektor chce w sobote przychpdzić do szkoły i informowć o tym uczniów, a świadectwa mamy we wtorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulo Re: Do Marika IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 26.06.05, 00:31 jakim sposobem masz 54% z rozszerzonego polaka??? na 40 pkt, 1 pkt - 2,5%. czyli moze byc 0-2,5-5-7,5. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: Do Marika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 01:46 jeju , wyniki są podawane z przecinkami ;/ nie wiem dlaczego , nie ma już wyników punktowych , jak dostaniesz to zobaczysz, wyniki są podawane z dwoma miejscami po przecinku , większość zaokręgliłam ;/np. z niemca mam z II arkuszu 68,5% z rozszerzonej 74,35 % ;/ zobaczycie sami o co chodzi ,ale też jestmem tym zdziwoiona , bo wychodzi na to ,że punkty są robione nie całościowo ,a cząstkowo - co dla wszystkich maturzystó jest korzystniejsze , bo lepiej tą 1/4 mieć niż 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedostepny Re: Do Marika IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 26.06.05, 01:53 Marika hedno pytanko skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tycia Re: Do Marika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 11:40 Dusia blefuje, a Janary mówi prawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: 85.219.136.* 26.06.05, 12:02 RMF FM podało ze wg nieoficjalnych zrodel nowej matury nie zdal co dziesiaty uczen...... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_86 Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR 26.06.05, 12:08 ja zdawałam polski angielski historia wos wszystko na rozszerzonym nie wpisuję wyników, bo nie mam pojęcia jakie będą, zwłaszcza jeżeli chodzi o poziomy rozszerzone z histy o wosu///Jedyne co wiem- to anglik podstawowy ok. 96-98%... Ale anglik był prosty i niestety sam anglik nie wystarczy.. a historia i wos poszły mi duużo gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra do Ducha200 ponownie :) 26.06.05, 14:03 :) wiem wiem, niezdecydowana jestem :) a na arheo nie potrzebuje historii - uniwerek w toruniu bierze pod uwage geografie :P romanistyka istotnie ma zwiazek z francuskim :) popieram kogos, kto napisal, zeby te puknty podawac w temacie posta pod kazdym przedmiotem osobno - wydaje mi sie, ze to dobry pomysl, bo inaczej, jesli wyniki np. z geografii znajda sie pod biologia (bo ktos idzie na ochrone srodowiska na przyklad), to wtedy ten, kto chce poznac wyniki z geografii tylko, na pewno juz tam nie zajrzy, wiec to troszke nie w porzadku... co Ty na to? jeszcze nie sprawdzilam zmienionych zasad, wiec jesli tak wlasnie zrobiles to sorki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejt do aga MATUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:21 sie ma zdawałam to samo co ty, odczucia po maturze mam podobne, gdzie idziesz na studia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni@@ Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 12:40 a ja mma wyniki dopiero jutro:(((, czytaja wasze wynki, jednym slowem ZAŁAMKA!!!! SAME 90 % , BOZE JAK JA BYM CHCIAL TYLE MIEC, A WY NARZEKACIE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch200 Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 26.06.05, 17:28 wejdźcie proszę jeszcze na forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30190 i ocencie czy zasady które wyznaczyłem jak należy wyniki wpisywac są ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodion Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.imperiumnet.pl 26.06.05, 19:00 są ok. ale i tak pojawią się nowe, uporządkowane nie wg przedmiotów, tylko kierunków. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra :) 26.06.05, 19:06 no, ewentualnie moga byc, z tego co widzialam juz ktos sie wpisal nawet, ale ja i tak mysle, ze lepiej by bylo posegregowac kazdy przedmiot osobno - czytelniej dla wszystkich i szybciej a jesli juz chodzi o kierunki studiow - to moze zalozmy nowe forum, na ktorym beda posty podzielone wg kategorii "kierunek", i to pod nim ludzie beda wpisywali swoje wyniki z examow potrzebnych na pozsczegolny kierunek, co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodion Re: :) IP: *.imperiumnet.pl 26.06.05, 19:11 ok :) będzie bałagan, bo różnych kierunków na różnych uczelniach jest pewnie ok. 500 Odpowiedz Link Zgłoś
duch200 UWAGA!! DODALEM PODZIAŁ NA KIERUNKI !! 26.06.05, 20:33 Możecie teraz podawać swoje wyniki zarówno z poszczególnych przedmiotów jak i wyniki w odniesieniu do kierunków studiów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmarra wspaniale :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:53 jak w temacie posta :) lece sprawdzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nu Re: UWAGA!! DODALEM PODZIAŁ NA KIERUNKI !! IP: *.chello.pl 26.06.05, 23:37 Duchu, burdel bedzie straszny... nie lepiej kazdy kierunke wpisac w osobnym poscie, miedzy wynikami, ale za to np. malymi literami, albo zaczynajac temat od wykrzyknika, zeby sie wyroznialo? Tak byloby czytelniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch200 NO TO ZACZYNAJCIE WPISYWANIE WYNIKÓW IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 27.06.05, 09:11 DO BOJU :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mastah Re: NO TO ZACZYNAJCIE WPISYWANIE WYNIKÓW IP: *.broker.com.pl 27.06.05, 09:29 matma 58 i 34 pol 77 ang 85 i 72 [%] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajnik Re: NO TO ZACZYNAJCIE WPISYWANIE WYNIKÓW IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.06.05, 09:34 czy są na necie wyniki?Gdzie?U mnie w szkole dopiero po południu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ ............. Zdawalnosc w % - statystyka ........ IP: *.icpnet.pl 27.06.05, 10:17 Jesli kogos interesuje to OKE Poznań opublikowalo statystyki z poszczegolnych przedmiotów dla regionow podleglych temu OKE, ale podobne beda dla całej Polski. Statystycznie wyniki niezle, uwazam ze porzadnie musieli naciagac... www.oke.poznan.pl/pliki/aktualnosci/wst_wyn_matura_2005.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch200 i jak? IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 27.06.05, 10:58 i jak tam wam poszło, bo ja wyniki odbieram dopiero jutro ? Odpowiedz Link Zgłoś
jok007 Re: i jak? 27.06.05, 11:29 duchu, daleczego cały czas usuwasz w kierunkach studiów SGH??? NIE USUWAJ TEGO WĄTKU!!! To też kierunek, taki jak każdy inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch200 Re: i jak? IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 27.06.05, 12:01 SGH to szkoła głowna handlowa - uczelnia a nie kierunek studiów! dlatego usuwam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: i jak? IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.05, 13:43 Na sgh przez 3 semestry wszyscy mają ten sam kierunek!!! Potem dopiero dobierasz przedmioty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR 27.06.05, 12:32 duch200 napisał: > NA TEJ STRONIE WPISUJCIE WSZELKIE KOMENTARZE ODNOŚNIE WYNIKÓW NOWYCH MATUR. > > A NA STRONIE: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30190 WPISUJCIE SWOJE > WYNIKI Z POSZCZEGÓLNYCH PRZEDMIOTÓW (OCZYWIŚCI WPISUJCIE OD PONIEDZIAŁKU). up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaaaa Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 12:53 tlyko, zeby tam wpisac wyniki nalezy miec konto w gazeta.pl a wiekszosc osob piszacych nie ma, wiec sie nie dziwie ze nie wpisuja:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch200 Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 27.06.05, 14:01 a to sorry nie wiedzialem ze na poczatku sgh wszyscy maja to samo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofelia Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 27.06.05, 14:16 beznadzieja :( polski pp70% r43% ang p 88% r 64% wos p 55% r 46% geog p 69% papiery składałam na UMCS na stosunki międzynarodowe i politologię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch200 no wpisujcie tutaj komentarze IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 27.06.05, 15:05 tu Odpowiedz Link Zgłoś
frejken JEST OK 27.06.05, 15:32 ale chodzi o to ze wszyscy mają baardzo poodbne wyniki,czasem niemal prawie identyczne i ta rekrutacja bedzie troche smieszna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sgas Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 27.06.05, 19:31 asgga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gveavav Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 27.06.05, 19:31 savagga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch200 Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 27.06.05, 19:32 wpisujcie komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: era Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: 82.177.65.* 27.06.05, 23:30 Ogolnie, to spotkalam sie z opiniami, ze spodziewali się wiecej % np. z jezyka polskiego, przy czym liczono od najnizszego progu (nie zawyzonego), a i ja rowniez spodziewalam się wiecej z polskiego (pp80%, pr 53% :( ) Z niego bylam najbardziej zadowolona, gdy wrocilam po examinie do domu... A tu taka 'niespodzianka'. Ba, nawet z rozszerzonego liczylam sobie wiecej, niz z podstawowego. Przykre jest to, ze jeden egzaminator ocenilby prace na 50, inny na 80... I szczescie lub pech na kogo sie trafi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.68.66.117.kutno66.tnp.pl 27.06.05, 23:43 a ja niestety nielicze na zbyt wiele zpolskiego, achcialam isc na filologie polską ale ztego co tu widze ijak wszystkim dobrze poszedl polski, to niewem gdzie ja na studiach wyladuje:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataz86 Re: TU WPISUJEMY WYNIKI NOWYCH PISEMNYCH MATUR IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 16:46 Wchodzcie i wpisujcie szczegolnie na medycyne Odpowiedz Link Zgłoś