jakaa 23.06.05, 20:36 Kurcze nudzi mi sie jak ... :-/ Napiszcie cos ciekawego :-)) Jak sie czujecie z mysla ze juz za kilka dni WYNIKI? :-> U mnie w poniedzialek a ja juz sie boje ;-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: NuDy......!!! IP: 82.160.41.* 23.06.05, 20:58 Ja jadę na weekend do znajomych na imprezę bo chce zapomnieć o tych głupich wynikach. Mam dośc już życia w tym głupim stresie czy zdalam.... Odpowiedz Link Zgłoś
jakaa Re: NuDy......!!! 23.06.05, 21:08 ale Ci dobrze ;-)) ja za to bede imprezowac caly tydzien :o))) o ile wyniki beda pozytywne ;-/ ojjj bedzie sie dzialo :-P hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisionka Re: NuDy......!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 22:33 a ja pracuję i imprezuję:) o wynikach z matur nie myślałam nigdy tak intensywnie jak teraz:/ obawiam się jezyka polskiego- nie wiem, czy napisałam na tyle dobrą pracę, żeby mogła się komuś spodobać... hmmm... trzeba myśleć pozytywnie:) jeśłi zdam, to idę się napić ze znajomymi:) pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodunia18 Re: NuDy......!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 09:51 Jak zhistorii będę miała 40%, to stawiam wszystkim moim zajomym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodunia18 Re: NuDy......!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 10:35 To pytanie było skierowane do mnie? Nie kojarzę cię po ksywie... A cio, też ucztujesz jak zdasz historię? Odpowiedz Link Zgłoś