pierozka 26.06.05, 22:46 nie da rady. Boze a do 9 jeszcze ponad 10h Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n_nicky Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 22:51 ja mogę spać spokojnie;)-jeszcze 4 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgw Re: NO NIE ZASNE IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:52 chyba nie zdawałaś matmy? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozka Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 22:53 zdawalam matme, a co? zle godziny policzylam?:) walic godziny, chce wyniki:D Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 22:54 A cóż to, tylko matma była trudna? Gorsze były przedmioty humanistyczne "pod kluczem". Wg mnie większaym dokonaniem jest wpasowanie sie w klucz z polskiego, wymaga bowiem jasnowidztwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: NO NIE ZASNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:55 Yyy chyba ty nie zdawales matmy... Odpowiedz Link Zgłoś
pierozka Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 22:53 to zapewniam ze nie bedziesz mogl juz spac jak jutro zacznie sie pisanie na forum tych co nie zdali. Odpowiedz Link Zgłoś
dropito Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 22:55 ja tez nie moge zasnac... chyba az sobie poczytam ksiazke albo porobie testy na egz. ktory mam we wtorek :-P zartowalam............ o niczym innym nie mysle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HGW Re: NO NIE ZASNE IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:56 ZWŁASZCZA MATEMATYKI I POLAKA Odpowiedz Link Zgłoś
jakaa Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 22:59 u mnie tez bedzie ciezko z zasnieciem....!!! wyniki mam dopiero o 14 :-/ nie przezyje do tej godziny! .....boze daj minimum ale zebym zdala..... Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 23:01 Nie Bóg, ale egzaminator na pewno "dociągnie" (o ile będzie potrzeba). Oglądałam wyniki nowych matur 2002, iście intrygujący, ogromny bowiem, był skok na owej czerwonej granicy zdał-nie zdał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: NO NIE ZASNE IP: 80.51.236.* 26.06.05, 22:59 ja tam mam czas do wtorku wiec nie ma problemu (bo dopiero wtedy dostane to cholerne swiadectwo :P), trudno juz tak czy siak sa wyniki, tylko my ich po prostu nie znamy :>>> no glowa do góry!!! idzicie spac :>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
pierozka Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 22:57 jeszcze 10h a co chwile ciarki na caly ciele i gdzie tu do 9 Odpowiedz Link Zgłoś
misiak_3 Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 22:57 ja tez nie moge!i brzuch mnie boli..a jeszcze dodatkowo w piątek zdaje prawko!to bedzie ciężki tydzień!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazia Re: NO NIE ZASNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:00 ja też nie umiem spać a co najciekawsze nie wiem czy jutro zobacze wyniki bo nasza szkoła nic nie robi mam nadzieje że pójde wezem i już a poza tym też zdawałam MATE ale myslę że ją zdałam bardzie polskim się stresuje... Odpowiedz Link Zgłoś
jakaa Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 23:01 no to w takim razie powodzenia na egzaminie z prawka ;-)) mnie tez brzuch boli i nie moge myslec o niczym innym... tylko te WYNIKI mam w glowie ;-I Odpowiedz Link Zgłoś
misiak_3 Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 23:03 NIe dziekuje:)ja tez juz nie moge..wariuje!i jeszcze kumpela mi przysłała eske że podobno u mnie w szkole juz jutro bedzie można odbierać św. a mówili że 28.06!wiec mnie zestresowała jeszcze bardziej:( Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 A powiedzcie mi... 26.06.05, 23:06 ...czy bardziej denerwowaliście się przed maturą, czy teraz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poolka Re: A powiedzcie mi... IP: *.olsztyn.mm.pl 26.06.05, 23:10 przed matura Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: A powiedzcie mi... 26.06.05, 23:13 To pocieszmy się tym, że teraz możemy zarwać noc bez skrupułów - nie musimy jutro być w dobrej formie... A może nawet lepiej być pijanym/niewyspanym/nieprzytomnym... ;) BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Coś nam się w końcu za te stresy należy... A jak nie - pozew do sądu za "straty moralne". :> Odpowiedz Link Zgłoś
paninocy Re: A powiedzcie mi... 26.06.05, 23:17 Haha...trudno powiedzieć czy teraz czy przed maturą...haha...nie no ;) Chyba najbardziej się przed ustnymi stresowałam (niepotrzebnie)... no a teraz... brzuch mnie boli (choć tak naprawdę nie stresuję się bardzo, ale...) ale zasnę dziś, bo jutro nie otworzę oczu (i jak ja zobaczę wyniki haha)... Powodzenia! :) Pomimo panującego wszech i wobec wyścigu szczurów :) W końcu muszą nam (nie szczęśliwemu „czarnobyl’owemu” rocznikowi) wynagrodzić to, że bez żadnych skrupułów eksperymentowali na nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: NO NIE ZASNE IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 26.06.05, 23:12 moja szkola nalezy do OKE Łomża. Na stronie szkoły jest napisane, ze rozdanie świadectw jest 30, nie ma mowy o żadnych wcześniejszych wynikach. Wiem jednak, ze zgodnie z rozporządzeniem CKE wyniki mają być 27 - jak myślicie, czy szkoła ma obowiązek podac mi wyniki jutro?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oli Re: NO NIE ZASNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:14 Powinna,skoro jest takie rozporzadzenia to jak najbardziej. Tylko wiesz jak to jest z ta nasza osiwata;/ Aha ludzie nie denerwujcie sie! To wam w niczym nie pomoze:P tylko "wilka z lasu " mozecie wywolac.Zobaczycie ze bedzie git:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiak_3 Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 23:14 Tak naprawde to nikt nic tak do końca nie wie!pewnie wszystko okaże sie na miejscu w szkołach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssabinka Re: NO NIE ZASNE IP: 80.51.226.* 26.06.05, 23:17 a mnie tak brzuch bolii...z tego stresu...nie moge...zaraz padne boze...a wyniki u mnie w szkole dopiro 30 ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: NO NIE ZASNE IP: *.olsztyn.mm.pl 26.06.05, 23:18 no tak .a ja mam do szkoły 150 km.jak pojade i mi nie dadza to im kulki w łep strzele........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: NO NIE ZASNE IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.05, 23:21 Raaanyyy....ale przezywacie......przesada. :). Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin-black Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 23:21 ;/ Ja też chyba nie..ale muusze..SPAĆ..żeby jutro do szkoły się jakoś dowlec Odpowiedz Link Zgłoś
jakaa Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 23:26 przesada? mysle ze jest sie czym przejmowac! przeciez od tego bardzo wiele zalezy! przynajmniej w moim przypadku! mam jakies tam plany na przyszlosc i nie chcialabym przekladac ich na nastepny rok...... ;-/ A co do stresu to teraz bardziej sie stersuje niz przed maturami ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oli Re: NO NIE ZASNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:29 Tez wazy sie moja przyszlosc...czekam na wyniki tej historii i nie wiem czy nie zabraknie mi punktu do tego aby sie dostac na wymarzony kierunek...ale qrcze stres w niczym mi nie pomoze! Usmiechnijcie sie w koncu:))) Jutro wszystko sie wyjasni/hehe Odpowiedz Link Zgłoś