Dodaj do ulubionych

NO NIE ZASNE

26.06.05, 22:46
nie da rady. Boze a do 9 jeszcze ponad 10h
Obserwuj wątek
    • n_nicky Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 22:51
      ja mogę spać spokojnie;)-jeszcze 4 dni...
    • Gość: hgw Re: NO NIE ZASNE IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:52
      chyba nie zdawałaś matmy?
      • pierozka Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 22:53
        zdawalam matme, a co? zle godziny policzylam?:) walic godziny, chce wyniki:D
      • aga.1986 Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 22:54
        A cóż to, tylko matma była trudna? Gorsze były przedmioty humanistyczne "pod
        kluczem". Wg mnie większaym dokonaniem jest wpasowanie sie w klucz z polskiego,
        wymaga bowiem jasnowidztwa...
      • Gość: m. Re: NO NIE ZASNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:55
        Yyy chyba ty nie zdawales matmy...
    • pierozka Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 22:53
      to zapewniam ze nie bedziesz mogl juz spac jak jutro zacznie sie pisanie na
      forum tych co nie zdali.
      • dropito Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 22:55
        ja tez nie moge zasnac... chyba az sobie poczytam ksiazke albo porobie testy na
        egz. ktory mam we wtorek :-P zartowalam............ o niczym innym nie mysle..
      • Gość: HGW Re: NO NIE ZASNE IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:56
        ZWŁASZCZA MATEMATYKI I POLAKA
        • aga.1986 Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 22:57
          ...i historii...
        • jakaa Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 22:59
          u mnie tez bedzie ciezko z zasnieciem....!!! wyniki mam dopiero o 14 :-/ nie
          przezyje do tej godziny! .....boze daj minimum ale zebym zdala.....
          • aga.1986 Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 23:01
            Nie Bóg, ale egzaminator na pewno "dociągnie" (o ile będzie potrzeba).
            Oglądałam wyniki nowych matur 2002, iście intrygujący, ogromny bowiem, był skok
            na owej czerwonej granicy zdał-nie zdał...
        • Gość: hehe Re: NO NIE ZASNE IP: 80.51.236.* 26.06.05, 22:59
          ja tam mam czas do wtorku wiec nie ma problemu (bo dopiero wtedy dostane to
          cholerne swiadectwo :P), trudno juz tak czy siak sa wyniki, tylko my ich po
          prostu nie znamy :>>>

no glowa do góry!!! idzicie spac :>>>>>
    • pierozka Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 22:57
      jeszcze 10h a co chwile ciarki na caly ciele i gdzie tu do 9
    • misiak_3 Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 22:57
      ja tez nie moge!i brzuch mnie boli..a jeszcze dodatkowo w piątek zdaje prawko!to bedzie ciężki tydzień!:)))
      • Gość: mazia Re: NO NIE ZASNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:00
        ja też nie umiem spać a co najciekawsze nie wiem czy jutro zobacze wyniki bo
        nasza szkoła nic nie robi mam nadzieje że pójde wezem i już a poza tym też
        zdawałam MATE ale myslę że ją zdałam bardzie polskim się stresuje...
      • jakaa Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 23:01
        no to w takim razie powodzenia na egzaminie z prawka ;-)) mnie tez brzuch boli
        i nie moge myslec o niczym innym... tylko te WYNIKI mam w glowie ;-I
        • misiak_3 Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 23:03
          NIe dziekuje:)ja tez juz nie moge..wariuje!i jeszcze kumpela mi przysłała eske że podobno u mnie w szkole juz jutro bedzie można odbierać św. a mówili że 28.06!wiec mnie zestresowała jeszcze bardziej:(
    • aga.1986 A powiedzcie mi... 26.06.05, 23:06
      ...czy bardziej denerwowaliście się przed maturą, czy teraz? ;)
      • misiak_3 Re: A powiedzcie mi... 26.06.05, 23:07
        teraz
        • Gość: poolka Re: A powiedzcie mi... IP: *.olsztyn.mm.pl 26.06.05, 23:10
          przed matura
      • pierozka Re: A powiedzcie mi... 26.06.05, 23:09
        teraz, zdecydowanie teraz
        • aga.1986 Re: A powiedzcie mi... 26.06.05, 23:13
          To pocieszmy się tym, że teraz możemy zarwać noc bez skrupułów - nie musimy
          jutro być w dobrej formie... A może nawet lepiej być
          pijanym/niewyspanym/nieprzytomnym... ;)

BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          :D

Coś nam się w końcu za te stresy należy... A jak nie - pozew do sądu za "straty
          moralne". :>
      • paninocy Re: A powiedzcie mi... 26.06.05, 23:17
        Haha...trudno powiedzieć czy teraz czy przed maturą...haha...nie no ;) Chyba
        najbardziej się przed ustnymi stresowałam (niepotrzebnie)... no a teraz...
        brzuch mnie boli (choć tak naprawdę nie stresuję się bardzo, ale...) ale zasnę
        dziś, bo jutro nie otworzę oczu (i jak ja zobaczę wyniki haha)...

Powodzenia! :) Pomimo panującego wszech i wobec wyścigu szczurów :) W końcu
        muszą nam (nie szczęśliwemu „czarnobyl’owemu” rocznikowi) wynagrodzić to, że
        bez żadnych skrupułów eksperymentowali na nas...
    • Gość: max Re: NO NIE ZASNE IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 26.06.05, 23:12
      moja szkola nalezy do OKE Łomża. Na stronie szkoły jest napisane, ze rozdanie
      świadectw jest 30, nie ma mowy o żadnych wcześniejszych wynikach. Wiem jednak,
      ze zgodnie z rozporządzeniem CKE wyniki mają być 27 - jak myślicie, czy szkoła
      ma obowiązek podac mi wyniki jutro??
      • aga.1986 Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 23:13
        Ma obowiązek.
      • Gość: Oli Re: NO NIE ZASNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:14
        Powinna,skoro jest takie rozporzadzenia to jak najbardziej. Tylko wiesz jak to
        jest z ta nasza osiwata;/ Aha ludzie nie denerwujcie sie! To wam w niczym nie
        pomoze:P tylko "wilka z lasu " mozecie wywolac.Zobaczycie ze bedzie git:)
      • misiak_3 Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 23:14
        Tak naprawde to nikt nic tak do końca nie wie!pewnie wszystko okaże sie na miejscu w szkołach
        • Gość: ssssabinka Re: NO NIE ZASNE IP: 80.51.226.* 26.06.05, 23:17
          a mnie tak brzuch bolii...z tego stresu...nie moge...zaraz padne
          boze...a wyniki u mnie w szkole dopiro 30 ;(
        • Gość: jaaa Re: NO NIE ZASNE IP: *.olsztyn.mm.pl 26.06.05, 23:18
          no tak .a ja mam do szkoły 150 km.jak pojade i mi nie dadza to im kulki w łep
          strzele........
    • Gość: khamill Re: NO NIE ZASNE IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.05, 23:21
      Raaanyyy....ale przezywacie......przesada. :).
    • jasmin-black Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 23:21
      ;/ Ja też chyba nie..ale muusze..SPAĆ..żeby jutro do szkoły się jakoś dowlec
      • jakaa Re: NO NIE ZASNE 26.06.05, 23:26
        przesada? mysle ze jest sie czym przejmowac! przeciez od tego bardzo wiele
        zalezy! przynajmniej w moim przypadku! mam jakies tam plany na przyszlosc i nie
        chcialabym przekladac ich na nastepny rok...... ;-/ A co do stresu to teraz
        bardziej sie stersuje niz przed maturami ;(
        • Gość: Oli Re: NO NIE ZASNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:29
          Tez wazy sie moja przyszlosc...czekam na wyniki tej historii i nie wiem czy nie
          zabraknie mi punktu do tego aby sie dostac na wymarzony kierunek...ale qrcze
          stres w niczym mi nie pomoze! Usmiechnijcie sie w koncu:))) Jutro wszystko sie
          wyjasni/hehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka