aga.1986 27.06.05, 08:49 serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2787835.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maniak Re: Sawicki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:54 najchetniej bym udusił tego buca własnymi rekami!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rev Re: Sawicki... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.05, 09:37 pomysl z rekrutacja we wrzesniu jest chory. wspolczuje tym wszystkim ktorzy beda przezywac stres przez cale wakacje!!! oprocz tego czekaja ich krotsze o prawie dwa miesiace wakacje. matury pisac pozniej : tak, ale rekrutacja we wrzesniu? ja mysle tak: wszystko przez wspaniala reforme SLD! glosowaliscie wiec teraz narzekajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: Sawicki... 27.06.05, 09:44 Zdaje się, że przy ostatnich wyborach parlamentarnych jeszcze nie mieliśmy czynnego prawa wyborczego... ;) Na szczęście ta kadencja już się kończy. :> Odpowiedz Link Zgłoś
ronja_curka_zbujnika Hmm... 27.06.05, 11:09 "Czy egzaminatorzy nie starali się wyników "podkręcać", aby nowa matura, która miała wielu przeciwników, wypadła dobrze? Na pewno takiego polecenia nie było ani z mojej strony, ani ze strony Centralnej Komisji Egzaminacyjnej" Ciekawe w takim razie dlaczego większość znajomych egzaminatorów (w tym moja mama, która zresztą zrezygnowała ze sprawdzania po dwóch dniach) mówiła, że kazali im naciągać punkty, "oceniać jak najłagodniej". Jeśli to nie było polecenie CKE to czyje??? Odpowiedz Link Zgłoś