Dodaj do ulubionych

!!!! Do Idiotów !!!!!

27.06.05, 13:39
Czy to nie denerwujące ze wszyscy nagle maja po ponad 80 % ???????? gdzie
osoby ktore sie wachały czy wogole zdadza ?? I jak ktos moze powiedziec ze
ktos majac wszystkie wyniki powyzej 50% nie dostanie się na studia....

Ok to ja napisze ile ja miałam:
Matematyka: 98% . 92%
J.polski 86% . 89%
Geografia 98% 79%
Angielski: 100% 92%
Podziwiajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oczywiscie zartuje z tymi wynikami.... ale coz.. nie chce sie wyruzniac wsrod
geniuszy swoimi przeciętnymi wynikami...............

Phi!
Obserwuj wątek
    • Gość: żenada... Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 27.06.05, 13:50
      Popieram w 100%!!Na początku na forum pełno było postów typu:Oh mój Boże,cóż za
      straszna matura,powaliło ich tam w CKE,teraz pewnie nie zdam matury,co ja
      zrobie...itp,itd.A teraz co??Aż się roi od geniuszów...A może wymyślacie te
      swoje cudowne wyniki żeby innych przestraszyć,to nie będą składali do dobrych
      uczelni??Nic mnie już nie zdziwi...
      Tak na marginesie-mam po 100% ze wszystkiego(oczywiście p. rozszerz. też)I co??
      Kopary opadają,nie??
      • Gość: marian Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.06.05, 13:54
        ja sie bardzo ciesze !!!!! matematyke zdalem na 30%, to nic, ze to minimalny
        prog, to nic,ze nie mam co liczyc na lepsza uczelnie. Ciesze sie, ze zdalem i
        mam mature!:):)
      • Gość: m. Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:54
        No dziwne ze nagle wszyscy maja takie wyniki. Z wszystkich wpisow znalazlam 2
        wyjatki - osoby, ktore nie mialy 96-100% z angielskiego tylko mniej. Ten tekst
        o pogodzie byl przeciez taki trudny, tyle protestow bylo, a tu nagle sami
        geniusze...
        Moje wyniki beda w okolicach 50%, bo ja od poczatku myslalam realnie.
        Oczywiscie z angielskiego troche lepiej, ale co mi po angielskim...
        Napisz jakie masz wyniki, bedzie milej tym normalnym, ktorzy na pewno nie maja
        odwagi napisac swoich bardziej skromnych procentow...
        • laniunia Re: !!!! Do Idiotów !!!!! 27.06.05, 13:57
          moje prawdziwe wyniki:
          Matematyka: PP36% PR 6% <==
      • Gość: kaisa Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 27.06.05, 13:59
        Zgadzam sie z Wami w 100%...poprostu smieszy mnie to jak po maturze kazdy
        nazekał na to ze zle mu poszło i nie wie czy zda a teraz piszac swoje wyniki,
        ktore nie znizaja sie ponizej 60% i sa bardzo wysokie nagle ciesza sie ze sa
        geniuszami...wiec co tu duzo pisac...:)Pozdrowienia dla wszytskich
      • droga2 Re: !!!! Do Idiotów !!!!! 27.06.05, 17:49
        powiem ci, ze ja mam wiecej niz sie spodziewałam. z matmy liczylam na ok 80 i
        30. mam 92 i 40. z polaka liczyłam na max 50 (zwłaszcza, ze z probnego miałam
        37) a tu mam 60. wydaje mi sie, ze troche hmm 'zlagodzili' klucze. a to, ze
        kazdy po egzaminie przezywa to logiczne. czy nie lepiej nastawic sie, ze
        dostaniesz mniej a dostac wiecej? od razu jest radosc. gorzej jak sie nastawisz
        na to, ze dostaniesz duzo, a tu pikus, jak kot napłakal...
      • Gość: bungli Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.multicon.pl 27.06.05, 17:52
        ej to zrobcie topic i w temacie zaznaczcie zeby osoby powyzej 50% nie wchodzily. jak sie pytacie to co mam klamac? mam tyle ile mam. a angielski poszedl bardzo dobrze, mozecie sobie luknac na oficjalne statystyki oke
    • Gość: kabut Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:04
      w tym rzecz, ze w internecie mozna wszystko napisac, nie wiem moze to wysyp
      geniuszy, a moze marna proba wyleczenia kompleksow ?
      • scorpionicaa Re: !!!! Do Idiotów !!!!! 27.06.05, 14:11
        a moze tak nagle sami geniusze bo ta reforma musiala sie udac i komisja
        zawyzala wyniki :P w zasadzie gdzies juz sie wypowiadano ze te pkty z matury
        nie beda miarodajne...
        albo tak jak przedmówca powiedział- ktoś chce wyleczyc kompleksy
      • scorpionicaa Re: !!!! Do Idiotów !!!!! 27.06.05, 14:11
        a moze tak nagle sami geniusze bo ta reforma musiala sie udac i komisja
        zawyzala wyniki :P w zasadzie gdzies juz sie wypowiadano ze te pkty z matury
        nie beda miarodajne...
        albo tak jak przedmówca powiedział- ktoś chce wyleczyc kompleksy
        • Gość: ewa Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.chello.pl 27.06.05, 17:44
          szkoda, ze mi nie zawyżyli (szczególnie z fizyki) :(
    • Gość: ilka Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:10
      Popieram w 100%. Na początku wszyscy są przerażenia, a teraz wszyscy napisali
      super. CXzy to nie jest dziwne?! Ja dopiero wyniki poznam wieczorem. Nie wiem
      czy zdałam, ale na takie wyniki jak niektórzy mają, ja nawet nie liczę ( 100% z
      anglika, itp)
      • roswellka Re: !!!! Do Idiotów !!!!! 27.06.05, 14:15
        a ja bałam się że nie zdam.. byłam wręcz tego pewna i co? mam 30% z matmy i
        niczego się nie wstydze i jestem happy!!!!!!!!!
      • mtv_yo Re: !!!! Do Idiotów !!!!! 27.06.05, 14:38
        Kocham założyciela tego postu! No własnie q2 sami geniusze rzucajatymi
        procentami jak rzeźnik mięsem... heh...żenada, no ale q2 muszą sie
        dowartościowac nie? Ja sieciesze bo zdałam matme na 30 i 12 % , wos po 60% z
        obu, polski chyba 60 i 50 i angierlski zajebiscie w sumei bo 95 i chyba z 60...
        w kazdym razie ja sie ciesze,moze wystarytuje w koncu na jakąsfilologie..ale
        hcuj nie wiadomo... w każdym razei chwd tym co majach wie ile :) joł ziomale :)
        pozdro 600ANKA
        • laniunia Re: !!!! Do Idiotów !!!!! 27.06.05, 14:40
          ciesze się ze mnie popierasz :D i miałas dosc dobre wyniki więc :D powodzenia w
          dalszej drodze:*
    • laniunia Re: !!!! Do Idiotów !!!!! 27.06.05, 14:20
      nie każdy myśli jak ja, i zdarzają sie naprawde tacy co tyle maja. ale w takich
      ilościach :P hehe smiac mi się caly czas chce z tego
    • Gość: E-e Przeczytaj swój post... maturzystko... :P IP: *.chello.pl 27.06.05, 14:40
      > Czy to nie denerwujące ze wszyscy nagle maja po ponad 80 % ???????? gdzie
      > osoby ktore sie wachały czy wogole zdadza ?? I jak ktos moze powiedziec ze
      > ktos majac wszystkie wyniki powyzej 50% nie dostanie się na studia....

Dziewczę, a czemu masz z polskiego 86%/89% skoro piszesz "wachały"? W ogóle co
      to za zdanie: "gdzie osoby ktore sie wachały czy wogole zdadza?". Wahały się czy
      zdać czy nie?
      "Polska język trudna język" - szkoda, że wszystko zależło od klucza odpowiedzi i
      od ładnego charakteru pisma... Ech...
      • Gość: E-e Re: Przeczytaj swój post... maturzystko... :P IP: *.chello.pl 27.06.05, 14:42
        Zeby nie było, ze nie przeczytałem do końca - z Twoimi wynikami moze i lipa, ale
        jeśli zdałaś maturę z polszyczyzną na poziomie zaprezentowanym tutaj, to znaczy,
        że matura była za prosta. :P
      • laniunia Re: Przeczytaj swój post... maturzystko... :P 27.06.05, 14:44
        po pierwsze gdzies tutaj na jakims forum nie znaczacym za wiele nie musze
        starac sie poprawnie i ślicznie pisac :) wiec wybacz... po drugie kochaniutki
        jestem dysortografem wybacz... niestety nie moge wyzbyc się błedow
        ortograficznych... a ty po polsku nie rozumiesz jak sie do ciebie pisze... ty
        moze tez jestes z "tych" geniuszy ?? własnie mozna podziwiac polskich "geniuszy"
        • Gość: E-e Re: Przeczytaj swój post... maturzystko... :P IP: *.chello.pl 27.06.05, 14:51
          > po pierwsze gdzies tutaj na jakims forum nie znaczacym za wiele nie musze
          > starac sie poprawnie i ślicznie pisac :) wiec wybacz... po drugie kochaniutki
          > jestem dysortografem wybacz... niestety nie moge wyzbyc się błedow
          > ortograficznych... a ty po polsku nie rozumiesz jak sie do ciebie pisze... ty
          > moze tez jestes z "tych" geniuszy ?? własnie mozna podziwiac polskich "geniuszy
          > "

To dysortografia coś usprawiedliwia? Ciekawe co powiesz szefowi, który wywali
          Cię na zbity pysk po przeczytaniu pełnego byków raportu...
          "Jestem dysortografem." Wyśmieje Cię. :P

Nad dysortografią trzeba pracować, a nie mówić "nie mogę wyzbyć się błędów",
          myślisz, że ja nie miałem problemów? Z podejściem - "mam chorobę - dajcie mi
          spokój" daleko nie zajdziesz.

I piszesz po polsku i doskonale rozumiem, co chcesz przekazać. Komunikatywność -
          szóstka z plusem, problem w tym, że nie tylko komunikatywność się liczy.
          • laniunia Re: Przeczytaj swój post... maturzystko... :P 27.06.05, 14:54
            wiec zaczne od tego:
            pracuje nad tym i nie robie juz tak czesto błedow, lecz czasami piszac cois
            szybko i myslac nad tym co pisze po prostu nie mysle o tym jak poprawnie
            ortograficznie to pisze. Poza tym nie bede informowac mojego przyszłego
            pracodawcy o tym ze jestem dysortografem, po prostu bede pracowac nad
            ortografia co robie wiele lat i popelniam bledy tylko wtdy gdy pisze cos szybko
            i wiem ze to nie bedzie sprawdzane przez nauczycieli lub ludzi im podobnych.
            • Gość: E-e Re: Przeczytaj swój post... maturzystko... :P IP: *.chello.pl 27.06.05, 15:02
              Tak trzymać, ale sprawdzanie postów w necie w ramach ćwiczeń też jest pomocne.
              • Gość: be Re: Przeczytaj swój post... maturzystko... :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:25
                trzeba byc idiota aby raporty pisac recznie. teraz masz dobe komputerów. a
                komputer błedy sprawidzi
    • Gość: lee_nka Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:59
      bardzo się cieszę że w dobie "myślała/-em że nie zdam a tu taka niespodzianka:
      90%" nie doczytam się dziś na tym forum postów od ludzi mojego pokroju:
      przeciętnych uczniów, którym cały czas ktoś wbija do głowy że z takimi wynikami
      to nie ma co już nigdzie startować. myślę że jako Przeciętniacy stanowimy silny
      kolektyw, który w przyszłości swoją kreatywnością, pomysłowością zdziała więcej
      aniżeli ci, dla których wiedza książkowa jest najważniejsza. czego sobie i Wam,
      Drodzy (nie)Przeciętni Maturzyści życzę! :*
    • Gość: dziadunio(j-no) Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.05, 17:36
      własnie!!! cyborgom mówimy NIE!!! każdy normalny człowiek powinien mieć choć z jednego zdawanego przedmiotu 60 ileś procent!!! zresztą ta matura wcale nie oddaje naszych umiejętności i promuje PRZECIĘTNIAKÓW!!! oczywiście ci, którzy mają w 1 palcu całą wiedzę tez sie popiszą, ale my - szarzy ludkowie - napiszemy średnio! ja - choć mam osiągnięcia polonistyczne - nie mam 90% z polaka! poza tym: nie dajcie sie załamać!!! takie straszenie "setkami" ma was pewnie zdołować i sprawić, ze mniej osób złoży na dobre uczelnie!!! nie dajmy sie "szaraczkowie" :)))
      pozdro dla wszystkich normalnych maturzystów :)
      • Gość: arczi_86 Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.06.05, 17:48
        A ja miałem bardzzzzzzo przeciętne wyniki bo jestem przeciętnym uczniem...
        Moje świadestwo wynosi średnią 4,61 co mnie cieszy a z matury mam następujące
        oceny:
        Polski:
        Ustny--80% Pismeny--57%
        Niemiecki:
        Ustny--100% Pismeny--76%
        Historia:
        Podstawa--56% Rozszerzony--22%-->A na świadectwie mam 6 :P I uczyłem się
        barrrdzo dobrze ale mnie stres zezarł i jenak łatwe to nie było :|

Mam serio słabe wyniki ale na niemiecki startuje bo sprobować trzeba :]
        Niestety nie jestem alfą i omegą co gada"100 podstawa , 97 rozszerzony, i gdzie
        z tym :|"...

Pozdrawiam przeciętniaków :]
    • Gość: Mala Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 17:45
      A ja się pochwale!!

Może nie mam bardzo dobrych wyników, a przynajmniej nie takie jak połowa tutaj
      zebranych, ale jestem z nich bardzo zadowolona!! I mam nadzieje że się dostane
      na studja które sobie wymażyłam, a jak nie to za rok przecież można spróbować!!

A najbardziej się ciesze z tego że w mojej szkole pierwszy raz od parunastu lat
      wszyscy uczniowie ZDALI!!
      nie przecze że były wyniki poniżej 15-10% z rozszerzonego przedmiotu, ale wazne
      jest to że jako króliczki doświadczalne wszyscy przeszliśmy ten eksperyment!!
      I TO JEST NAJWAŻNIEJSZE!!!!
    • Gość: bluźnierca a ja blużnie ku.rwa i h.uj wam w du.pe tzn tym IP: 80.48.247.* 27.06.05, 17:46
      co mają po 100% bo i tak ci z gorszymi wynikami na maturze na studiach beda
      miec przeje.bane bo są tłumokami- tam nie bedzie korkow a wy tak sie tylko
      umiecie uczyc- jak ktos cos wam da na tacy- szybko odpadniecie bo jesteście
      hu.ja warci chyba,że wasi je.bani rodzice załatwią wam oceny- ale i tak
      jesteście zerami
    • Gość: Beata Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 17:47
      ZGADZAM SIĘ Z tOBA W 100% TO SKANDAL RAPTEM WSZYSCY POKKOCGHALI OKE I NOWA
      MATURĘ...
    • Gość: aga Sorki czy ja też jestem idiota IP: *.monki.net.pl 27.06.05, 17:57
      j.w.?

Bo z angola miałam z podstaw 98, roz 89
      polak 76 i r- 85
      a hira 81 i tylko 50 :< a liczyłam na więcej

Na tych forach robi się jakaś niezdrowa atmosfera. Słabsi obrzucają błotem
      lepszych, a lepsi słabszych. Kurcze, nie moja wina, że polak olewałam 3 lata, z
      angola uczyłam sie tylko na klasówki, nie chodziłam na żadne kory a napisałam
      tak jak napisałam ;p

Nie możecie zrozumieć tego, że jedni łatwiej przyswajają wiedzę inni nie (ja
      naprzykład hiry nie przyswajam, mimo że się jej najwięcej uczyłam, Z drugiej
      strony powtarzać zaczełam miesiąc pred maturą, podczas kiedy inni kuli od
      września, to co, ja też jestem nienormalna bo może napisałam za dobrzse jak na
      miesiąc nauki)

Ludzie, trochę szacunku dla siebie nawzajem. Po prostu nie wszyscy mogą równie
      dobrze przyswajać wiedzę. Mnie na przykład cholera czasami bierze, bo mój
      młodszy brat który jest w klasie matematyczneh i nie robi kompletnie nic, z hiry
      często jest lepiej zorientowany ode mnie i maturę napisał by pewnie lepiej, bo
      łapie wszystko w mig, i to też nie moja wina, ani jego że ma taki lotny łeb!

Luzzik i powodzenia na egzamach etc.
      Chyba każdy w głębi duszy się łamie, że się nie dostanie :p
      • Gość: aga Re: Sorki czy ja też jestem idiota IP: *.monki.net.pl 27.06.05, 18:00
        i sorki za literówki :p, zawsze piszę szybko i nie sprawdzam :p
    • jok007 wyróżniać pisze się przez "ó" "idioto" !!!!!!!!! 27.06.05, 17:57
    • Gość: m To proste.. IP: *.chello.pl 27.06.05, 18:15
      Istnieje taka grupa ludzi, ktorzy zawsze woli lamentowac "oh ah uczylem sie
      tylko 10h dziennie niezdam pewnie!".. Moze tak lubia..

I potem takie osoby musza sie w koncu pochwalic przed wszystkimi swoimi
      wynikami, a inni ktorzy maja "przecietnie" to po co maja pisac ?
      • Gość: laniunia Re: To proste.. IP: *.tvkdiana.net.pl 28.06.05, 11:02
        w tym poście nie chodzi o najezdzanie na ludzi ktorzy naprawde zdobyli wyzsza
        liczbe pkt, chodzi o to ze nagle wszyscy!! dokładnie wszyscy mieli ponad 80%, a
        ja się pytam gdzie te 10% niezdanych ?? ja nie siedziałam po nocach i nie kulam
        jak głupia, wiedze przyswajam łatwo a angielskiego ucze sie 3 lata zaledwie i
        juz miałam 80%. Bulwersuje mnie tylko to ze ci co "niby" maja te ponad 80%
        wyjezdzaja z tekstami do tych "słabszych" : " ty nie zdzasz, o studiach mozesz
        pomażyc". Pomyślcie troche zanim obrazicie kogos, znacie przysłowie? "Jak Kuba
        Bogu tak Bóg Kubie??
    • wojciech_psv Re: !!!! Do Idiotów !!!!! 28.06.05, 20:44
      No i co z tego ? Za dwa dni zginiesz pod kołami 10-tonowego tira...
      • Gość: tośka Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:24
        ja moge napisac jakie mam wyniki, mojej siostry tez ktora wczesniej cos pisala
        na ta mature ze jest za przeproszeniem do dupy... wiec:
        polski 62%, moja siostra 47%
        angielski 94%, moja siostra 89%
        goegrafia 64% podst., 48% rozsz. moja siostra 67% podst., 89% rozsz.
        i dalej uwazam ze ta matura to byla glupota, bo nie wykazuje prawdziwych
        umiejetnosci czlowieka, tak samo uwaza moja siostra ktora sie dzis dowiedziala
        o swoich wynikach bo lezy w szpitalu :(
        o i moge wam napisac wyniki mojej ciotki, tak mam ciotke w moim wieku :)
        polski 71%
        ang. 67%, 59%
        biola 78%, 44%
        chemia 34%, 8%
        fizyka 28% i co... nie zdala :(
        • Gość: milla Czy juz zaliczam się do idiotow, co?;P IP: *.is.net.pl 28.06.05, 22:06
          polski
          pod 83, roz 90
          ang
          pod 96, roz 77
          biol
          82

pytaie j.w, bardzo mnie to interesuje:D
          • wojciech_psv Re: Czy juz zaliczam się do idiotow, co?;P 28.06.05, 22:09
            Twój poważny komentarz w tym poscie każe pozytywnie odpowiedzieć na twoje
            pytanie, Chociaz równie dobrze można powiedzieć, że jest to pytanie
            retoryczne...
            • Gość: milla Re: Czy juz zaliczam się do idiotow, co?;P IP: *.is.net.pl 28.06.05, 23:06
              no tak, planowałam uznać obydwie potencjalne odpowiedzi za korzystne... bo,
              jezeli zostałabym (a raczej moje wyniki, ach, drobiazg taki...)uznana za
              idiote, to znaczy, że dobrze mi poszło;), jesli nie - przeciez to tak
              przyjemnie narzekać zgodnym tonem wraz z uciskanym ludem (nota bene,
              pracujacym);P

lubie to forum:D
    • Gość: ja Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.05, 22:16
      fajna jestes :) juz Cie lubie :) jedna normalna :)
      • Gość: anielka Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: 62.233.190.* 28.06.05, 23:10
        tez Cie lubie jedna normalna !
    • Gość: Idiota Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.is.net.pl 28.06.05, 23:25
      o, a ja mam ponad 85 ze wszystkiego, wyjąwszy polski i co?

medycyna uj, teraz bedę walczył;)
    • 7u8 Re: !!!! Do Idiotów !!!!! 28.06.05, 23:34
      dobrze, że ci "idioci" nie idą tam gdzie ja ;)
      same prawa, informatyki i medycyny
      pomacham wam chusteczką jeżeli chcecie!
      • Gość: normalna A ja się nie zgadzam!!! IP: *.is.net.pl 29.06.05, 14:17
        idioci? bardzo jest Ci miło szafować niepotrzebnie takimi słowami, w stosunku
        do ludzi, których nie znasz, wiec o których nic nie wiesz? Boli cie to, ze sama
        zdałaś tak sobie - to narmalne i każdy to zrozumie, tym bardziej, że jest
        więcej osób w podobnej sytuacji. Ale zeby od razu zarzucac innym kłamstwo(chęc
        zaimponowania, problemy z samoakceptacja itp.) to juz lekka przesada. NAPRAWDĘ
        są ludzie, którzy zdali bardzo dobrze!
        • wojcik.aga Re: A ja się nie zgadzam!!! 29.06.05, 14:22
          pewnie ze sa ludzie ktorzy zdali dobrze, ale nie 90 % ogółu. ja mam wyniki
          nastepujące pol 71, ang PP 96(fart)PR 69, his PP 67, PR 32, wos PP 65, PR 51 i
          uwazam je za takie sobie, ale u mnie w szkole było bardzo podobnie, tylko
          nieliczni mieli więcej. Dlaczego teraz wszyscy pisza po 90 to jest po prostu
          nierealne .... fizycznie nie mozliwe i zdania nie zmienie
    • Gość: Ziombel Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.systemy / *.systemy-informatyczne.com 29.06.05, 14:25
      Według mnie macie i tak za dużo. :)
      • Gość: Antek Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:28
        mnie tez to wszystko wkór...ja mam 56,43,22 z rozszerzen i tez sie ciesze ze
        zdalam. :)
    • moniula18 Re: !!!! Do Idiotów !!!!! 29.06.05, 16:52
      a nie pomysleliscie o tym ze na tym forum wpisuja sie tylko osoby ktore
      uzyskaly dobre wyniki! Ci ktorym gorzej poszlo chyba sie wstydza pisac chociaz
      nie wiem czego :) a poza tym na te forum wchodzi pewnie jakies 2000 ludzi a co
      to jest w do 317000 tys maturzystow! wiec nie oskarzajcie ludzi o to ze klamia!
      jest naprwde troche ludzi ktorzy maja dobre wyniki i weszli na te forum zeby
      sie podzielic swoim szczesciem! ten kto ma dobre wyniki to od razu jest zly,
      niedobry i w ogole!
    • Gość: OPTYmistka Re: !!!! Do Idiotów !!!!!SUPER propozycja IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.06.05, 17:34
      Jesteś wielka, że piszesz normalnie. Chyba lepiej nie wchodzić na to forum, o
      można nabawić się sporych kompleksów, a przecież wyniki ok. 50% są też dobre i
      dają szansę na studiowanie tam gdzie się chce!
      • moniula18 Re: !!!! Do Idiotów !!!!!SUPER propozycja 29.06.05, 18:01
        niektorzy ludzie po prostu chca odstraszyc konkurencje bo sami sie boja ze sie
        nie dostana! nie badzmy "glupi" i nie dajmy zajac komus naszego miejsca na
        wymarzonej uczelni :)
    • Gość: laniunia PRZECZYTAJCIE!!! IP: *.tvkdiana.net.pl 29.06.05, 18:40
      chodzi mi o to ze ludzie wypisuja ze ze wszystkich przedmiotow maja po ponad
      80%, jak dla mnie to smieszne, rozumiem ze z 2 przedmiotow miec tyle... ale
      zeby ze wszystkich ?? Podziwiam ludzi ktorzy uzyskali naprawde taka sumę, ale
      śmieszy mnie to ze ludzie maja z 4 przedmiotow takie wyniki, bo przeciez ludzie
      nie mogą być ze wszystkiego świtni i na medal :) Krytykuje tylko tych co
      pisząteksty ze przy wynikaś srednich nie ma się szansy dostac na studia!! To
      mnie śmieszy ... a to ze niektorzy nie rozumieja tekstu czytanego to okej... to
      gdzie sie podziały wasze 80% wyniki ??
      • Gość: Isola dajcie spokój... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:24
        Nie wierze w to, żeby ktokolwiek tracił czas na wypisywanie tu wymyślonych
        wyników.. Może rzeczywiście niektórzy pędzą w wyścigu szczurów i są w stanie
        wiele zrobić żeby "odstraszyć" konkurencje :/ ale dajcie spokój.. Ja w Waszych
        słowam wyczuwam nutkę zazdrości.. Przecież naprawdę są takie osoby, i jest ich
        wiele, które po prostu nie mają problemów z nauką, nie muszą kuć po nocach a i
        tak są w stanie napisać nową maturę bardzo dobrze. Może dlatego, że nowa matura
        sprawdzała w dużym stopniu umiejętność nie tyle szczegółowej wiedzy co jej
        praktycznego zastosowania. Mówię na przykładzie biologii, bo biologię zdawałam.
        Niektórzy z klas biologicznych, którzy chodzili na korki i codziennie mieli
        styczność z biologia zdali o wiele gorzej od kilku osob z mojej klasy
        (językowej), którzy poszli na tą maturę po 1 godzinie biologii w tygodniu z
        nauczycielką, która znana jest z tego że nie wymaga nic. Zgodze się że to jest
        niesprawiedliwe, ale też nie usprawiedliwia Was do obrzucania wyzwiskami
        kogokolwiek... To tyle mego kazania ;) A co do dostania się na studia, to
        często niestety prawda jest taka, że nawet bardzo dobry wynik nie daje
        gwarancji dostania się na kierunki na których jest 20 osób na miejsce, to
        logiczne, ale próbować zawsze warto :) Pozdrawiam
        • Gość: IZAAAAA Re: dajcie spokój... IP: *.rybnet.pl 29.06.05, 19:43
          tez zaliczam sie do normalnych. nie bede tu wypisywac swoich wyników bo co to
          jest ??? klub statystyczny ??? tu sie mamy dzielić wrazeniami itd jeśli ktoś
          zapyta konkretnie jaki masz wynik to okej ale bez przesady !!! co mnie to
          obchodzi ze JÓzio czy Sruzio miał 100% no co mnie to obchodzi powiedzcie ???
          mam mu gratulować w nieskończonosć ?? bluzgac ??czy co ?? no to dajcie se w
          żyłe ( mówie do "idiotów") ja wierze ze są takie osoby co maja takie genialne
          wyniki bo napewno są ... ale ze akurat ci wszyscy ludzie wchodza na forum buaha
          no własnie ...
          p.s acha jeśli ktoś sie przyczepi do ortografi to znaczy ze nie ma nic
          mądrzejszego do powiedzenia bo jak to zawsze na forum bywa " nie masz sie do
          czego dopiepszyć to sie dopiepszasz do ortografii"
          narazie
        • drorka Re: dajcie spokój... 29.06.05, 19:48
          >>>Isola

jasne:)

popieram, jesli kazdy zajmowałby sie tylko swoimi wynikami, to wszystko byłoby
          w porzadku...

to jest, moim zdaniem;), najbardziej normalna postawa;)
          • yavanna86 Re: dajcie spokój... 29.06.05, 21:15
            nigdy nie mowilam ze zle mi poszlo i poszlo mi bardzo dobrze.srednia wynikow ze
            wszystkiego mam 93% i co? idzcie sie bimbac IDIOCI :P
            • Gość: angi Re: dajcie spokój... IP: *.btsnet.pl 29.06.05, 21:33
              A ja wogule sie nie przejmowalam wynikami podeszlam do nich jak do wszystkiego innego, tego ze moglabym nie zdac tez sie nie balam, co bedzie to bedzie mowilam i co zdalam, to ze mam srednie (moze nawet jak dla niektorych slabe) wyniki nie znaczy ze nie sprobuje zlozyc moje swiadectwo na studia!? po co dostalam papierki i tyle sie meczylam zeby nie sprobowacm ja sie nie dam nawet z moimi 64/pol, 57/ang i 50/wos. Co tam jak nie na dzienne to na zaoczne albo wieczorowe( tylko ze kosztuja :/ ) ale co tam jak mowilam co bedzie to bedzie, zyjemy dalej :)
              • Gość: angi Re: dajcie spokój... IP: *.btsnet.pl 29.06.05, 21:35
                o rozszerzonych nie wspominam chyba nie warto :P pozdrawiam normalnych i tych troche mniej normalnych :) nie bojcie sie i nie poddawajcie :]
                • dee.thepaledevil Re: dajcie spokój... 29.06.05, 22:24
                  Eeee laniunia, nie schizuj tak bardzo. Na wlasne oczy widzialem swiadectwo
                  panny, ktora miala mniej wiecej (+/- 2) 96/86, 96/84, 94/88, 96/86. Procz
                  polskiego i anglika bodajze matma i geo. Geeeeez... cucili mnie z godzine:) W
                  takich momentach czlowiek cieszy sie, ze dana osoba idzie kompletnie gdzie
                  indziej niz czlowiek:D Dodam tylko, ze to nie kujon, tylko pieprzony cyborg,
                  ktory pewnie zdalby tak samo histe/biole/chemie/fize, gdyby trza bylo... Geeez,
                  no takie tez sie rodza - coz zrobic. Przykre jest tylko to, iz w tym
                  popie... kraju, miast zdobywac wszystko, czesto tacy ludzie zostaja z
                  niczym. Well... ale ogolnie masz racje bejb, masz racje. Bo wiem, ze cyborga
                  czuc na kilometr, a takich tu wiele nie ma. Co najwyzej siakiestam marne
                  kujonki, co to ich legion caly. Pozdrawiam i zycze po_wo_dze_nia. Cokolwiek i
                  gdziekolwiek.

Btw. prosze nie pisac "kto nie ma co pisac dojeb... sie do ort.">:|
                  ...
                  to moj text:P
    • Gość: ladys18 ??????????? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.05, 15:03
      doprawdy nie rozumiem tej agresji:/ dajcie spokój, co z tego, że ktoś wypisuje
      sobie wyniki na forum?? o co ta cała afera?? po co uwznioślać tak banalną
      rzecz? Co do wyników.. wydaje mi się, że mozna było miec wysokie zwłaszcza z
      chemii i biologii - matury były naprawde proste i wystarczałą podstawowa
      wiedza, więc nie dziwią mnie wyokie wyniki. Zastanawia mnie tylko 100% z
      angielskiego na podstawie, to faktycznie dość podejrzane:)
    • pepsi21 Re: !!!! Do Idiotów !!!!! 01.07.05, 17:36
      coz, srednia to srednia
    • Gość: Anulka19 Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:50
      No absolutnie się z Tobą zgadzam! Wszyscy teraz tak ściemniają, nie wiem po co,
      chyba żeby się dowartościować!:) Ja osobiście jestem bardzo zadowolona ze
      swoich wyników, choć nie są jakieś wybitne: POLSKI:ustny 100%, podst.86%,
      rozszerz.50%, ANGIELSKI: ustny rozsz.100%, podst.94%, rozszerz.87%,
      HISTORIA:podst.65%. A wpisy typu Pepsi21 (który stwierdził, że ci poniżej 90% z
      rozszerz. będą w przyszłości zamiatać drogi) są osłabiające- i pokazują tylko,
      że można świetnie zdać maturę i być nieuleczalnym debilem!!! Pozdro dla Ciebie
      Laniunia
      • pepsi21 Re: !!!! Do Idiotów !!!!! 01.07.05, 17:52
        polecam podsumowanie watku o ktorym mowisz
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=25907609&a=25912380
      • Gość: elios Re: !!!! Do Idiotów !!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 01.07.05, 18:17
        A ja mimo wszystkich takich wpisow jestem dobrej mysli ;-). Moje wyniki nie sa rewelacyjne, ani zle (sa przecietne), ale i tak wierze ze sie dostane ;-). Polski wlasciwe wrecz poszedl mi tragicznie, tylko to szczescie, ze nigdzie mi go nie licza ;-). A wszystkie te wpisy typu 99,9% xD to albo typoiwe dowartosciowanie ;-), albo poprstu ososby kotre sie naprawdeuczyly. Ale nawet jesli sa to takie osby ..., to pomyslcie jaki ulamek osob znajduje sie na tym forum ..., to nie znaczy ze masa innych ludzi ma takie same wyniki jak oni.

Poza tym ;-) moje ywniki to :

polski pp 47
        biologia pp 82 pr 80
        chemia pp 78 pr 70
        angielski pp 90 pr 50
        geografia pp 78 pr 60

Na kierunki ktore wybralem licza mi wszedzie biologie, chemie i angielski (czyli jeszcze nie jest tragiczne ^^')
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka