kasieczek86 MIESZKANKO W GLIWICACH ALBO OKOLICACH!!! 23.07.05, 16:37 Nie ma ktos jakis namiarow na male mieszkanko??? A moze ktos szuka kogos do dzielenia mieszkania??? Jak co to pisac na mojego maila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: MIESZKANKO W GLIWICACH ALBO OKOLICACH!!! IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:36 Kasiu, a nie lepiej akademik? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 Re: MIESZKANKO W GLIWICACH ALBO OKOLICACH!!! 24.07.05, 09:10 Oj, Gosik :)W sumie nie myslalam o tym patencie akademikowym... ale mieszkanko to zawsze mieszkanko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: MIESZKANKO W GLIWICACH ALBO OKOLICACH!!! IP: *.opticom.pl / *.opticom.pl 24.07.05, 17:05 tez mysle o zamieszkaniu, bo nie chce polowy zycia spedzac w 870 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: języki na bud. Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki IP: *.elsat.net.pl 24.07.05, 06:56 wiecie moze jak tam sprawa wygląda z językami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:43 watek spadl na 3 strone wiec postanowilam sie wpisac:P aaaaaaaa wlasnie, sprawa z jezykami tez mnie interesuje:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:05 Mnie też by ta sprawa interesowała... Odpowiedz Link Zgłoś
marchef_w_butonierce Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki 25.07.05, 10:59 dzis juz 25 a zawiadomienie dalej do mnie nie doszlo dostal juz ktos cos takiego z politechniki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:07 ja myslalam ze dzisiaj przyjdzie, ale listonosz juz byl i nic nie przyniosl :/ pewnie przyjdzie jak bede na wakacjach:/:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:08 ktoś już pisał chyba, że dostał coś takiego. a co do języków, mogę się dowiedzieć. co chcecie konkretnego wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki IP: *.opticom.pl / *.opticom.pl 25.07.05, 12:13 moze maja wlasnego kuriera, co to zanosi i idzie z tym z Gliwic i dlatego to tak dlugo trwa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:22 no ja dostalem juz ale nie z tego wydzialu ktory mnie interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 List z politechniki... 25.07.05, 14:30 ...macie go juz, bo ja dalej nie mam i kuircze juz sie powoli wkurzam, bo chcialabym wszystko pozalatwiac... :) A jesli chodzi o mieszkanka, to nie ma ktos jakichs namiarow :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: List z politechniki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:11 no jesli o jezyki chodzi to wszystko:P np jakie sa, przez ile lat itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka języki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:20 aaaaaaa zapomnialam napisac ze interesuje mnie wydzial informatyki, automatyki i elektr.:) i jeszcze chcialabym wiedziec czy sa dwa jezyki czy jeden?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: języki... IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:05 ok, to ja już wiem, ale od kogoś kto skończył budownictwo rok temu. ale myślę że na innych wydziałach jest podobnie. są 2 języki, które się wybiera. z czego z jednego trzeba chodzić do grupy zaawansowanej, a drugiego do początkującej. czyli np. można sobie wybrać angielski zaawansowany i niemiecki początkujący. inne języki do wyboru to chyba rosyjski, hiszpański i jeszcze jakieś...nie wiem tylko przez ile lat są te języki, bo juz nie zdązyłam zapytać. ale chyba to się jakoś później wybiera...przynajmniej ten drugi język, chyba. a najlepsze, że mój brat na koniec tych pytań stwiedził "ty sie o jezyki martwisz na budownictwie??" hehe... będzie spoko, nie ma się czego bać :) ja już się bardziej obawiam np. wytrzymałości materiałów, ale to szczegół ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sinnain7 Re: języki... 26.07.05, 00:18 Na AiR jest tylko jeden jezyk - poziom sredni, jak to na uczelni technicznej - i jest przez 3 semestry chyba... Ja bede miala problem, w LO mialam dwa jezyki i nie chcialabym jednego stracic. Moze sie przeniose na budownictwo jak tam sa dwa ; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: języki... IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:47 o tak, ja zachęcam na budownictwo ;) a co do tych języków na budownictwie...mój brat skończył rok temu i miał dwa języki. ale teraz podobno zmieniło się coś w nauczaniu. w ogóle studia zrobiły się dwustopniowe nagle, więc z tymi językami może być różnie. ja bym się cieszyła gdyby był tylko jeden, bo przecież nie idę się tam języków uczyć. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 Re: języki... 26.07.05, 08:16 Budownictwo rulez :D O jeden jezyk sie nie martwie, bo jestem na makrokierunku i wyklady beda po angielsku... ale w sumie chcialabym miec jeszcze jakis rosyjski, ewentualnie niemiecki jako odskocznie od TKB i innych boskich przedmiotow :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: języki... IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:30 ja też bym bardzo chciała mieć rosyjski, bo moja kochana rodzicielka jest po filologii. :D ale jak to usłyszała, to się na mnie wydarła, że nie dam rady, że nie umiem liter i że tam już pewnie będą tacy co chociaż umieją czytać...zostaje mi jeszcze niemiecki, ale nienawidzę tego języka. :/ a jeśli makrokierunek jest w języku angielskim to wydaje mi się, ze jednak powinni Wam dać jeszcze jakiś jeden...nawet od podstaw. a jeśli nie, to może moglabyś chodzić z jakąś inna grupą na jakiś język? tak dodatkowo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: języki... IP: *.opticom.pl / *.opticom.pl 26.07.05, 11:41 a na tym elektronicznym czy chemicznym ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: języki... IP: *.zbuk.net 26.07.05, 13:02 no i przyszedl liscik z transportu przed chwila, jakies baby roznosily Odpowiedz Link Zgłoś
sinnain7 Re: języki... 26.07.05, 15:44 Super, do mnie jeszcze nie przyszedl, a do 12.08 trzeba potwierdzic. A ja 01.08 wyjezdzam ;( Chyba trzeba bedzie wydrukowac to oswiadczenie woli i pojechac tak czy inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
marchef_w_butonierce Re: języki... 26.07.05, 16:46 ja tez do tej chwili nie dostalam zadnego powiadomienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Re: języki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 18:20 Hej, kto idzie na Transport do Katowic. Ile mieliście punktów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: języki... IP: *.ssnet.pl 26.07.05, 19:54 Mnie to może co prawda już nie dotyczy, ale dziś i tak dostałam zawiadomien ie, a własciwie przyszło wczoraj wieczorem z data 21 lipca, czyli to idzie parę dni, a ja mieszkam z pól godziny drogi od Zabrza. czyli pewnie wszyscy tez niedlugo dostaniecie. Zresztą ono wcaler nie jest potrzebne, zeby się zapisdać, moj chłopak zapisał się już w zeszłym tygodniu, zaraz po wynikach i nie kazali mu pokazywać żadnego zawiadomienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: języki na bud. Re: języki... IP: *.elsat.net.pl 26.07.05, 21:53 no z tymi językami to raczej ostrożnie, zapytałam, bo oferty pracy z jakimi sie ostatnio spotkałam dotyczyły osób znających (niestety) NIEMIECKI... Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 Re: języki... 27.07.05, 12:29 Z tym niemieckim to racja... trzeba wziac to pod uwage... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: języki na bud. Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki IP: *.elsat.net.pl 26.07.05, 21:55 a propo jest ktoś z drugiej grupy czy sami z pierwszej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki IP: *.opticom.pl / *.opticom.pl 27.07.05, 14:51 ludzie :) macie zamiar tam zajezdzac czy dojezdzac poczciwym 840 lub 870 ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki 27.07.05, 15:48 heh, gdybym ja tam szła to bym dojeżdzala :D Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki 27.07.05, 16:16 Hehe, dojezdzac autobusikiem to bede, ale spod samych Gliwic... a Ty skad bedziesz dojezdzal??? Jak z samych Katosow to wspolczuje, bo to naprawde niezly hektar!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki 27.07.05, 16:17 ale 870 się nawet szybko jedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki IP: *.opticom.pl / *.opticom.pl 27.07.05, 17:54 gorzej niz z Kce ;-) a wydaje mi sie , ze Ty ( kasieczek ) na makro, tak ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki 27.07.05, 21:42 Oj, powiem szczerze, ze ja z Kato to tylko raz sie telepalam do Gliwic... to bylo w upalny dzien i siedzialam daleko od nawiewu wiec mozna bylo sie ugotowac :D A co do mnie to rzeczywiscie ide na makrokierunek na budownictwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki IP: *.opticom.pl 28.07.05, 13:08 ja jezdzilem w bardziej zimowym sezonie , a jeszcze musialem do Kce dojechac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lami Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki IP: 81.219.206.* 27.07.05, 22:01 a kto z katowic do Zabrza bedzie jezdzic na wydzial organizacji i zarzadzania?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:41 Nie wie ktoś gdzie można znajść jakiś rozpis przedmiotów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki IP: *.opticom.pl 28.07.05, 13:07 podam Ci plany lekcji, powinny byc takie same przedmioty: na tej stronie sa - www.chemia.polsl.gliwice.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:20 ja byłem na wydziale i nic mi nie mówili o tym w jakiej grupie jestem albo coś podobnego tylko dałem potwierdzenie i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jush Stiudent Termin potwierdzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:00 Może mi ktoś z laski swojej powiedzieć do kiedy jest termin potwierdzenia, jeśli chodzi o Informatyke bo na zawiadomieniu nic nie pisze, a czekałem na nie z 10 dni, od rana próbuje się dodzwonić i też guzik, no wkurzyć się można... :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Termin potwierdzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 14:07 Ja nie jestem pewien ale chyba na wszystkich wydziałach do 12 sierpnia, teoretycznie do 15 ale to jest niedziela. Ale na 100% nie jestem pewien. ja nawet jeszcze tego potwierdzenia nie dostałem ale już się zapisałem bo te listy to chyba na piechote roznoszą Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 Re: Termin potwierdzenia 30.07.05, 09:10 Boze... listy dalej nie pryszly, rozumiem ze jestem z konca wojewodztwa, no ale bez przesady... chyba ze ktorys z kurierow sie roztopil z powodu tego goraca... hot... Odpowiedz Link Zgłoś
sinnain7 Re: Termin potwierdzenia 30.07.05, 16:21 Ja wydrukowalam z netu i zaniosłam w czwartek. W piatek przyszedl list z Informy, ale juz bez tego oswiadczenia wiec wysłali go w czwartek. Zreszta nie ma potrzeby czekania na list, zanies to oswiadczenie a we wrzesniu po dokumenty. BTW w liscie napisali, ze po dokumenty trzeba sie zglosic chyba 22.09 od 8-14 chyba, ale jak w jeden dzien te 200 osob sie tam zjawi... A z innych kierunkow pewnie tez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Termin potwierdzenia IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 18:07 o jakie dokumenty chodzi? masz na myśli indeks i legitymację? ps: ja nadal nie dostałam listu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: Termin potwierdzenia IP: *.warynski.net / *.warynski.net 31.07.05, 20:11 Hej, ja jestem z gliwic, a listu z budownictywa tez jeszcze nie dostalam. natomiast dostalam w czwartek list z wydzialu inzynierii srodowiska-wsylali go 24.05 (data stempelka). wiec pewnie to zalezy od wydzialu, kiedy list wysylaja, wiec nie martwcie sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 Re: Termin potwierdzenia [budownictwo] 01.08.05, 11:39 Hehe, wydzial budownictwa to niezle sie ocyndala z tymi powiadomieniami :) Moze jedni z pierwszych mieli wyniki na necie... i na drzwiach... ale listow nie umieja pisac :) Zobaczymy czy dzisiaj uda im sie dotrzec do mojej skrzyneczki ;) Pozdrowka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sinnain7 Re: Termin potwierdzenia 31.07.05, 22:51 Tak, indeks, legitymacja i oplata za ubezpieczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Termin potwierdzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 08:28 ale na wszystkich wydziałach 22.09 wydają te dokumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Termin potwierdzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 11:52 nie na wszystkich, na transporcie 30 jest spotkanie organizacyjne,na ktore trzeba przyniesc 5zl na legitymacje, ksiazeczke wojskowa i jakies tam male karteczki z nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Termin potwierdzenia IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:58 mi pani w dziekanacie (budownictwo) powiedziała, że mam się zgłosić w okolicach 29-30.09. najlepiej rano. Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 Re: Termin potwierdzenia 01.08.05, 19:44 I jeszcze dodala, ze od 3.10 zaczynaja sie juz zajecia... a notabene, wg stronki politechniki, inaugracja uroczysta jest dopiero the day after ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Termin potwierdzenia IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 16:18 dostałam potwierdzenie :) tylko tam napisali że mam się zgłosić po legitymację 4.10 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 Re: Termin potwierdzenia 02.08.05, 17:02 Heh... mi napisano, ze mam zglosic sie do dziekanatu w celu potwierdzenia podjecia stdiow do 29.07... ooops... chyba dostalam to dzisiaj :D Dobrze, ze juz to zalatwilam... wydzial budownictwa ma mistrza :D :D <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Termin potwierdzenia IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:12 no właśnie, mają wyczucie czasu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Termin potwierdzenia IP: *.opticom.pl 03.08.05, 14:21 dostalem list...to 29.09 sie widzimy na inauguracji , Chemicy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Termin potwierdzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:35 Ja dostałem wczoraj. do zobaczenia we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Termin potwierdzenia IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:55 a skąd wiecie kiedy jest inauguracja? ja jeszcze nic nie wiem na ten temat a tak z innej beczki - jedzie ktoś może na ten campus akademicki do Międzyzdrojów? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: Termin potwierdzenia IP: *.warynski.net / *.warynski.net 03.08.05, 18:21 hm no wlasnie tez sie zastranawiam co to za historia z ta inauguracja na budownictwie-bo z tego listu wynika, ze wlasnie te wszystkie rzeczy, ktore normalnie wreczaja na inauguracji (legitymacja, indeks) mamy sobie odebrac sami z dziekanatu. a o rozpoczeciu ani slowa. a co do tego kampusu, to slyszalam jedynie negatywne opinie-ze tam nikt nie jezdzi i nie ma to zadnego sensu. mnie zastanowilo tylk oze na ich ulotce piszeze co roku ze slaskich uczelni (uniwersytet, politechnika i akademia medyczna razem) jezdzi 250, a na samym budownictwie przeciez zaczyna 180 osob. pozdrawiam bedac juz jedna noga na upragnionych wakacjach :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Termin potwierdzenia IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 18:33 to może nie ma żadnego rozpoczęcia? ;D a co do tego campusu to wszyscy mówią, że się nie opłaca, ale nikt nie potrafi podać konkretnych powodów _-_ zresztą mówią to najczęściej osoby, które tam nie były :P a niestety nie znam nikogo kto tam był. zresztą nawet jeśli te wszystkie warsztaty, które oferuje ten campus to bujda na resorach to chyba i tak ciężko się nudzić wśród tylu młodych ludzi w tak atrakcyjnej miejscowości...jeśli coś wiecie na ten temat to, proszę, napiszcie, bo ja w końcu nie wiem czy jechać, a przecież 400 zl piechotą nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Termin potwierdzenia IP: *.opticom.pl 03.08.05, 20:41 o inauguracji poinformowal mnie list...ten, co to pol miesiaca, bo dokladnie 15dni szedl ;-) a co do campusu...hmmm chyba sobie daruje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 Re: Termin potwierdzenia 03.08.05, 20:43 Z tego co wiem odnosnie rozpoczecia, to uroczyste jest dzien pozniej niz poczatek zajec... brzmi to conajmniej dziwne, ale w dziekanacie tak mi powiedzieli, zreszta na stronce to samo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Termin potwierdzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:12 Ja miałem w liście z chemicznego kiedy jest rozpoczęcie, ale nie wszystkie wydziały pisałay o tym w listach bo w liście z Inżynierii Materiałowej nic o tym nie pisali, bo bardziej zajęli się reklamowaniem obozu, natomiast w liście z chemicznego nie miałem nawet tej reklamy. Tak więc inne wydziały sobie troche olały informowanie studentów pierwszego roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Termin potwierdzenia IP: *.opticom.pl / *.opticom.pl 04.08.05, 12:42 moglabys mi pokazac, gdzie to jest na stronie ? :) bo nie moge znalezc :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 Re: Termin potwierdzenia 04.08.05, 13:53 aktualnosci.polsl.pl/Lists/RB/DispForm.aspx?ID=11&Source=http%3A%2F%2Faktualnosci%2Epolsl%2Epl%2FLists%2FRB%2FAllItems%2Easpx hm... jakis magicznie dlugi jest ten link... az mi sie nie podoba... :P Chyba na innych wydzialach jest tak samo... :) pozdro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Termin potwierdzenia IP: *.opticom.pl / *.opticom.pl 04.08.05, 14:32 dzieki bardzo :) sam juz nie wiem jak to jest na moim (makro)kierunku ;-) gdyz w liscie inauguracja widnieje pod inna data, nie pozostaje nic innego jak zadzwonic tam...kiedys ;-) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 Re: Termin potwierdzenia 04.08.05, 14:57 no problem ;) Chyba na kazdym (makro)kierunku jest podobnie :) Zreszta, na to dzwonienie to sa jeszcze niecale 2 miesiace :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Termin potwierdzenia IP: *.opticom.pl / *.opticom.pl 04.08.05, 15:04 dlatego powiedzialem 'kiedys', bo ja robie wszystko zawsze na ostatnia chwile ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 Re: Termin potwierdzenia 04.08.05, 16:15 hm, skoro robisz wszystko na ostatnia chwile, to moze masz juz 80 lat i zdecydowales sie ostatecznie na pojscie w koncu na studia? :D Jesli tak, to rzeczywiscie... ostatnie okazja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Termin potwierdzenia IP: *.opticom.pl / *.opticom.pl 04.08.05, 18:33 kurde....nie wiedzialem, ze jestem az tak latwy do rozszyfrowania :) i zgadza sie, tak wlasnie jest, ale jak to mowia - lepiej pozno niz wcale :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 Re: Termin potwierdzenia 04.08.05, 21:36 Zgadzam sie z Toba w 100%, w koncu ktos musi zasilic szeregi tych mlodzieniaszkow :) Tylko nie wiem, jak sie bedziesz kryka podpieral i grzebal w tych swoich odczynnikach :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Termin potwierdzenia IP: *.opticom.pl / *.opticom.pl 05.08.05, 17:39 o moja sprawnosc to sie nie boj, nie jedna osoba pozazdroscilaby :) gorzej bedzie z zapamietywaniem, bo pamiec juz nie ta co kiedys...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 Re: Termin potwierdzenia 05.08.05, 22:24 ]:-> ...ciekawe jaka sprawnosc ;) Mam nadzieje, ze mimo bagazu doswiadczen bedziesz dawal rade :) PS. Uwazaj tylko na wszystkie dziewczyny na uczelni... bo kazda lubi dojrzalych mezczyzn ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Termin potwierdzenia IP: *.opticom.pl / *.opticom.pl 06.08.05, 02:09 sprawnosc...wrecz wyborna :) a ja jestem jak wino, im starszy tym lepszy heheh :) skorzystam z tych rad :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 Re: Termin potwierdzenia 06.08.05, 09:20 ulala, dziadziuniu, to na ktorym to wydziale bedziesz studiowal??? Chemicznym ???:> Trzeba cie sczekdisałtowac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Termin potwierdzenia IP: *.opticom.pl / *.opticom.pl 06.08.05, 09:33 taaaak dokladnie na Chemicznym :) 'sczekdisałtować'-nie no pewnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 Re: Termin potwierdzenia 06.08.05, 10:02 :D na pewno z twoim "doswiadczonym' obliczem bedziesz latwy do rozpoznania :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Termin potwierdzenia IP: *.opticom.pl / *.opticom.pl 06.08.05, 10:27 jak mowilem nie tylko na mlodego sie czuje, pozory jednak myla :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 Re: Termin potwierdzenia 06.08.05, 16:38 To naprawde niesamowite - mlode samopoczucie, mlode oblicze... cos mi sie wydaje, ze powinienes jako okaz przesiadywac conajmniej w Zoo :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Termin potwierdzenia IP: *.opticom.pl / *.opticom.pl 07.08.05, 04:42 <obrazony> :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XAN Re: Termin potwierdzenia IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:12 Nooo nareszcie ktoś z chemicznego... a już się obawiałem, że sam tam zginę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Termin potwierdzenia IP: *.opticom.pl / *.opticom.pl 16.09.05, 14:27 zginiemy grupowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XAN Re: Termin potwierdzenia IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:49 a ty masz moze już ludzi do akademika ? bo ja szukam obecnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blajo Re: politechnika slaska-kto sie wybiera+wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 17:18 Czy jest tutaj może ktoś, kto sie wybiera na Informatykę wieczorowo do Gliwic? Odpowiedz Link Zgłoś