Dodaj do ulubionych

wyniki z matury na UW

29.06.05, 12:08
Czy tam trzeba wpisywać, ile procent, czy ile punktów się zdobylo na maturze?
Bo już mi się popierdzieliło. Chyba punktów, choć napisali, że mamy niczego
nie przeliczać, tylko przepisać ze świadectwa, a na świadectwie procenty
są... To jak w końcu? :)
Obserwuj wątek
    • drobiazg_lesny Re: wyniki z matury na UW 29.06.05, 12:12
      już były ze trzy takie wątki, poszukaj..

a oza tym, to wpisujesz swoje procenty, nic więcej. tylko bez znaczka %, tzn
      jak masz na przykład 80%, to wpisujesz 80. i tyle. bez żadnego kombinowania..
      • Gość: dreta Re: wyniki z matury na UW IP: *.zambrow.net.pl / 217.96.71.* 29.06.05, 13:06
        ale np 80.000 czy tylko 80 bo tam sa te dziwne zera :|
        • aliceliddell Re: wyniki z matury na UW 29.06.05, 13:09
          do licha, a czy 80 i 80,000 to inne liczby?! to samo i tak trzeba wpisac
          • Gość: dreta Re: wyniki z matury na UW IP: *.zambrow.net.pl / 217.96.71.* 29.06.05, 13:16
            oj to ogromna roznica ;) nie bulwersuj sie tak :P tu poprostu kazdy sie
            denerwuje bo chce wsyzstko dobrze zrobic zeby ewentualnie zadnych problemow
            przez takie glupoty nie bylo, bo uwierz czasem nawet czegos takiego sie pozniej
            czepiaja;) wiec spokojnie :P
            • aliceliddell Re: wyniki z matury na UW 29.06.05, 13:20
              sorki, wiem, sama wczoraj przez to przechodziłam:( tylko dzis w szkole miałam
              burze z tymi wynikami i jeszcze sie nie uspokoiłam :) nie bede juz na was
              wytrząsać się :)
    • another_story Re: wyniki z matury na UW 29.06.05, 13:08
      Te zera też mnie przeraziły (jakoś tak mało humanistycznie wyglądały ;)).
      Wpisałam ostatecznie np. 84.000.
      • Gość: lukasz Re: wyniki z matury na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:27
        Wpisałem samą liczbę bez zer, a potem system mi i tak zera dopisał, więc sie
        tym nie przejmujcie.
    • lutobor Re: wyniki z matury na UW 29.06.05, 13:21
      Wpiszcie bez zer, one i tak sie automatycznie dodadzą (tylko nie wiem po jaką
      cholerę)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka