new_design 29.06.05, 23:52 ile macie punktow na te kierunki? ? ? ? (na 400?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzialena Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:27 hej! wybieram sie na Uwr na administracje i łącznie mam 327 punktów. Wpisujcie swoje wyniki;-) ;-) aha... i nie łamcie sie. Głowa do góry. pozdro dla wszystkich maturzystów 2005 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 30.06.05, 12:41 dlaczego na 400? przecież tam brane są punkty z 3 przedmiotów/ wychodz na to że biora jesczze ustny angielski? tak? Odpowiedz Link Zgłoś
new_design Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? 30.06.05, 17:50 licza tez jezyk obcy - ustny Odpowiedz Link Zgłoś
woyniak Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? 01.07.05, 22:13 JAK WY TO LICZYCIE ?!?!? PRZECIEŻ WSZEDZIE PISZE ZE PATRZĄ TYLKO NA ROZSZERZONE Z HISTY WOSU I ANGOLA MAKS 300 PKTÓW !!!!!!!! JAKIE 400 ?!?!??! JAKI USTNY ?!?!?! I CO TRZEBA BYŁO USTNY ROZSZERZONY CZY PODSTAWE ?!?!? I CO KTOŚ MIAŁ 19/20 TO ZNACZY ZE 95% I 95 PKTÓW ?!?!?! BEZSENSU PODAJE WYNIKI OBLICZCIE MI TO WASZYM LICZENIEM POLAK 60 WOS 76 I 71 HISTA 75 I 30 ANGOL 93 I 56 ANGOL USTNY PODSTAWA 19 POLAK USTNY PODSTAWA 11 Odpowiedz Link Zgłoś
woyniak Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? 01.07.05, 22:18 JAK WY TO LICZYCIE ?!?!? PRZECIEŻ WSZEDZIE PISZE ZE PATRZĄ TYLKO NA ROZSZERZONE Z HISTY WOSU I ANGOLA MAKS 300 PKTÓW !!!!!!!! JAKIE 400 ?!?!??! JAKI USTNY ?!?!?! I CO TRZEBA BYŁO USTNY ROZSZERZONY CZY PODSTAWE ?!?!? I CO KTOŚ MIAŁ 19/20 TO ZNACZY ZE 95% I 95 PKTÓW ?!?!?! BEZSENSU PODAJE WYNIKI OBLICZCIE MI TO WASZYM LICZENIEM POLAK 60 WOS 76 I 71 HISTA 75 I 30 ANGOL 93 I 56 ANGOL USTNY PODSTAWA 19 POLAK USTNY PODSTAWA 11 DAM TO JESCZE RAZ Odpowiedz Link Zgłoś
dombs Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? 02.07.05, 11:06 Woyniak, nie wiem czy cie przyjma bo masz ustny z angola tylko podstawowy aoni biora rozszerzony. Oni licza tak: hist roz + wos rozsz + angol pisemny roz + angol ustny rozsz. = 400 pkt. Zupelnie bez sensu ale chyba tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
dombs Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? 30.06.05, 19:01 angielski to 200 pkt. ja mam 342. wpisujcie smialo bo ciekawy jestem jak inni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:23 Podajcie co liczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karpik__ Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.media4.pl 30.06.05, 20:07 no to ja chyba kiepsko - tylko 314 Odpowiedz Link Zgłoś
olig1 Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? 30.06.05, 21:17 PUNKTY SIE SUMUJE Z HISTY WOS=U jA ROZSZERZONY +USTNY ROZSZERZONY I MAX MOŻNA MIEĆ 400 P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 16:37 ja mam pytanko z trochę innej beczki:ile wynosi wpisowe na prawo i administrację??nigdzie nie mogę się doszukać..z góry dzięki za odp.,pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj_kit Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:01 tak jak chyba wszędzie czyli 80 zł. Ja skladam na prawo i tez mam 314 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? 01.07.05, 18:32 No to ja chyba nie mam zadnych szans (308), ale juz zlozylam i zaplacilam - mowi sie trudno :( Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? 01.07.05, 18:34 aha jeszcze mam jedno pytanie..czy ktos moze wie ile w zeszlym roku bylo kandydatow na jedno miejsc na prawo, alebo jesli sa juz jakies dany ile osob juz zlozylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karpik__ Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.media4.pl 02.07.05, 09:53 slyszlam dwie wersje: ze chetnych na prawo bylo w zeszlym roku okolo 6,7 osoby:) no i druga ze jednak kolo 10 osob...mam nadzieje ze wersja pierwsza jest prawdziwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sherrawedd Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 20:41 319- moze starczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnnyKalesonyDepp Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:26 no, dalej dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:12 289 :/ no bomba,czyli odpadam w przedbiegach... na prawo :( Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? 04.07.05, 17:09 ...a ile jest w ogole miejsc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.gorzow.mm.pl 04.07.05, 17:55 ja mam 307 i ide na prawo - bez sensu pisac "ja nie mam szans" itp. bo to tylko 10 osob napisalo swoje wyniki a innym moglo przeciez pojsc gorzej, nie wiemy jaki bedzie prog - ja mam nadzieje, ze sie mimo wszystko dostane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sami Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:08 było 8os/miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:03 ja mam 308 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:19 Jej, czy wszyscy maja wiecej punktow ode mnie...:( Chyba nie mam po co skladac..:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO AGI Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:08 MOIM ZADNIEM NIE POWINNAS TAK LATWO REZYGNOWAC. NA TYM FORUM SA NAPRAWDE DOBRE OSOBY. JA CHODZILAM DO RENOMOWANEGO LICEUM, DO KLASY HISTORYCZNEJ I MOJE WYNIKI BYLY JEDNYMI Z NAJLEPSZYCH. OCZYWISCIE SA LEPSZE, ALE MOI ZNAJOMI "GENIUSZE" MAJA JUZ MIEJSCE NA UJ. ZYCZE CI POWODZENIA I MAM NADZIEJE DO ZOBACZENIA W PAŹDZIERNIKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krabik__ Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.media4.pl 05.07.05, 08:57 dordzy przyszli studenci prawa ( mam nadzieje:) poniewaz nasze nastroje nie sa najlepsze to w ramach pocieszenia chciclam powiedziec ze egzamin na prawo zdaly tylko 4(cztery) osoby ze "stara" matura, z czego jedna stara sie o przyjecie na 3ci rok:) / Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? 05.07.05, 09:03 hmm..a czzy wiesz ile jest miejsc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sherrawedd Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:02 mają przyjąć 250 osob i ma to byc podzielone między kandydatow ze stara i nowa maturą proporcjonalnie do liczby podań od tychze kandydatów. Limit dosyc duzy, nie wiem, czy sie nie mylę, ale chyba tylko na UJ jest wiekszy (teoretycznie większy, bo przynajmniej 2/3 miejsc dawno wykupione) więc szanse mamy duże i w ogole generalnie na 100% damy radę:] Odpowiedz Link Zgłoś
jouliettka Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? 06.07.05, 11:12 Faktycznie maja 250 miejsc i w porownaniu do innych uczeli (UW -300 , UJ-500) to niestety malo!! I Wroclaw ma najbardziej wygorowane kryteria co do przyjecia nowych studentow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.gorzow.mm.pl 07.07.05, 10:46 ja tez sie dziwie, ze takie niskie wyniki sa.. ja mam 384 na prawo,mam nadzieje, ze sie dostane, bo mi bardzo zalezy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaa Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:27 uwazaj bo ci uwierze, ze masz 384 punkty, to jest tylko 16 punktow nizej od max. a najwyzszy wynik z historii rozszerzonej w kraju to 92% wos 90%. to juz daje 18 punktow ponizej max, a niemozliwe, ze z rozszerzonego angl masz 100. wez takie bajki wciskaj w przedszkolu. nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaa Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:52 ILE JEST MIEJSC NA ADMINISTRACJI UWr? 250? GDZIE TO MOŻNA SPRAWDZIĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kara Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:48 6,7 os/m www.uczelnie.pl/nu.asp?p=4612,43 Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? 06.07.05, 21:55 Moze i malo, ale wydaje mi sie, ze prestiz UW, a tym bardziej UJ, jesli chodzi o prawo, jest znacznie wiekszy, wiec tam wiecej osob sklada podania. ..ehh milo sie czasem poludzic..ale ja i tak nie wierze, ze z moimi 308 pkt. mam jakiekolwiek szanse :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.07.05, 10:20 witam wszystkich, dziwicie mnie, bo ja mam 370 i z tego, co slyszalam jest to sredni wynik... Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species nie wprowadzaj paniki 07.07.05, 10:52 Patrząc na wyniki matury z historii i wosu, 370 i wiecej punktów zdobyły jednostki Przyjmują 250 osób, uważam, że Ci z nas którzy mają 320 moga liczyć na przyjęcie, reszta może liczyć na szczeście, że sie załapie do ostatniej 20stki, ja tak liczę. Ale twierdzenie, że 370pktów to mało jest wprowadzaniem paniki i zabijaniem naszej nadziei W piątek składalam dokumenty, mam 303pkty i pan sam z siebie powiedzial, ze mam szanse. Sam z siebie, ja go o nic nie prosiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sherrawedd Re: nie wprowadzaj paniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:00 a ja wam powiem, jaką ja miałam sytuację:) zaniosłam kwestionariusz i modlę się, żeby babka nie otworzyła przy mnie, a ona niestety otwiera , patrzy i mówi: "o, ale pani ma ładne wyniki". "Fałszywa uprzejmość?"- myślę sobie, bo z histy 50% (kutfa!) , ale po chwili przyszło mi do głowy, że może jej chodzić o nieźle zdany ang. Pytam o to delikatnie, a ona powiada, że jest sporo kandydatów z gorzej zdaną historią, których szanse wcale nie są tak znów małe. Więc niech żywi nie tracą nadziei:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acelebrity Re: nie wprowadzaj paniki IP: *.daminet.pl 07.07.05, 11:36 Słuchajcie-pan wykładowca,który przyjował moje papiery, bo po pytaniu: Co skłonilo pania do tak desperackiego kroku,aby zlozyc papiery na nasz kierunek, odpowiedzial-nie,nie pani nie bedzie az tak nim zainteresowana kiedy bedzie pani miala ze mna wyklady. I powiedzial,ze tez mam duze szanse a mam 304 pkt. Ciekawe co z tego wyjdzie:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kara Re: nie wprowadzaj paniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:45 Ludzie, ale piszcie z łaski swojej czy prawo czy administracja!!! dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Re: nie wprowadzaj paniki 07.07.05, 11:56 Ja prawo, ale jak widzę pewnie mówią to WSZYSTKIM taka taktyka, liczą na to, ze opowiemy o tym ludziom, którym poszlo jeszcze gorzej od nas i zapłacą za oplatę rekrutacyjną. Sprytne!! Ale nadzieję i tak mam A kiedy wyniki, bo mi mówił żebym juz około 15 lipca zaczęła sprawdzać Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: nie wprowadzaj paniki 07.07.05, 12:40 ehh.. dzieki wam dzisiaj znowu zaczelam zyc nadzieja :P Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczek_168 Re: nie wprowadzaj paniki 07.07.05, 15:28 Zgadzam sie..ja mam ok 320 i mysle ze sie dostane<tzn wierze w to ;)>o ile nie spiep**lam czegos przy wysylaniu dokumentow ;)a Ci co pisza np "dziwie sie wam amm 370 i to sredni wynik"to sobie zartuja ewidentnie:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slippery Re: nie wprowadzaj paniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:26 A co jesli na prawo podostają się diskomuły i diskopupy? - "Mam furę, jaranie, jedziemy na dyskę i grzana permanentna"? Co f tedy? Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slippery Re: nie wprowadzaj paniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:28 I to jest nowy rodzaj paniki. Odpowiedz Link Zgłoś
cailte Re: nie wprowadzaj paniki 08.07.05, 13:39 pytanie za 100 punktów: czy można się jeszcze rejestrować? :P niezłe macie i tak wyniki, mi wychodziłoby 297 pktów i serio podziwiam jak macie więcej. inna rzecz, że WOS spartoliłam. w ogóle to nie wiem, myślę, że próg powinien być niższy. toż to byłaby dopiero paranoja, skoro do UJ zabrakło mi tyci tyci, a do Wrocławia bym się nie dostała. próg będzie w okolicy 300 pktów, mówię wam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Do cailte 09.07.05, 09:04 Nie dostałaś sie na UJ? Ile punktow Ci zabrakło? Jak tam punktowali? PS To najbardziej optymistyczny post jaki tutaj widziałam, DZIĘKI Matko Tereso za iskierkę nadziei! Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Re: nie wprowadzaj paniki 09.07.05, 09:06 jusz napewno zobaczyrz rze Tfoje miejsce zajmom diskocośtam. Skoro inteligentnym ludziom matóra z chistori i wosó wyrzła tak źle to oni szans nie mieli!! PS Aż mnie mdli od tych błędów... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cailte Re: nie wprowadzaj paniki 09.07.05, 12:38 zabrakło mi 2 punktów. to znaczy pomijam kwestię, że właściwie test na UJ to było coś zupełnie innego niż matura. ale jak ktoś tu zauważył - skoro największe mózgi dostały się na UJ to coś w tym musi być. piszę, że podziwiam Wasze wyniki, bo to oznacza, że jesteście wszyscy wybitni i z WOSu i z języka, który zdawaliście (bo że każdy ma historię zawaloną to wszyscy wiedzą). o ile te mózgi z UJ mają względnie szybki refleks i powyjmowali papiery z uczelni, miejsc się zwolni mnóstwo. założę się, że będzie dokładnie to samo jak z rekrutacją do liceum - połowa moich znajomych dostała się z listy rezerwowej. zresztą nieważne skąd, ważne że się dostali. a do Matki Teresy wiele mi brakuje, mówię jak to widzę, a skoro kogoś to może podnieść na duchu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anienia999 Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 22:31 jak myslicie jaki bedzie prog punktowy na prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species myślę, że.... 11.07.05, 09:21 Z pewnością 303, bo tyle mam punktów ;-)))) A szczerze. Mają 250 miejsce. Na jedno miejsce niech będzie 8 osób (wersja optymistyczna) 250 razy 8 = 2000. Wniosek z tego taki, że masz mniej więcej 2tys osób do wykoszenia. Wiadomo są tacy, którzy mają mało punktow, ale są i tacy którzy mają punktów bardzo dużo. Realnie uważam, że Ci z nas, którzy mają od 320 w górę mogą spać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anienia999 Re: myślę, że.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 09:24 wiec ja osiagnelam prog graniczny :)))) 320 pkt mam nadzieje ze sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sherrawedd Re: myślę, że.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:45 to trzeba się w czepku tak jak ja urodzić, żeby mieć 319/400...:| ;) Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Re: myślę, że.... 11.07.05, 11:12 E tam, z odwołania Cię przyjmą!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: myślę, że.... 11.07.05, 11:21 ...a na mowie,ze bedzie od 308!!! (bo ja mam tyle!!) :P Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Do dzzziewczynki 11.07.05, 11:25 Skarbie, wróć do mojego wcześniejszego wywodu... Jest tylu kandydatow na miejsce, że z 308 możesz sobie pomarzyć! Ale ja i tak mam większą wyobraźnię, bo mam 303 i liczę, że cudem się załapię! :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: Do dzzziewczynki 11.07.05, 11:58 Kotku, the truth is, ze naprawde duuuuzo osob ma wyniki z historii nizsze, niz 50% i uwierz tacy tez zdaja :) Poza tym nie kazdy, kto jest dobry z wosu i historii jest tez swietny z jezykow i to na poziomie rozszerzonym... (wiec nie dobijaj mnie, tylko pozwol mi zyc tymi zludzeniami do piatku:P) Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Re: Do dzzziewczynki 11.07.05, 12:06 a Ty nie skladasz też na dziennikarstwo? Jeżeli dostaniesz sie na dziennikarstwo, zwolnisz miejsce na prawie? Czy nie ma mowy? Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: Do dzzziewczynki 11.07.05, 12:53 Nie skladam na dziennikarstwo :P Zlozylam papiery na MISHa i to jest chyba jedyny kierunek, ktory moglby byc dla mnie wazniejszy niz prawo, ale sam chyba sie domyslasz jak latwo sie tam dostac :P :P :P Staram sie tez na prawo na UO i na filologie ang. tez w Opolu, ale zdecydowanie bardziej wole studiowac we Wro :D Podsumowujac: nie ma mowy :P A dla Ciebie prawo jest najwazniejsze? Na co jeszcze zdajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Re: Do dzzziewczynki 11.07.05, 12:59 zdecydowanie wolę filologię! więc dzielnie ucze sie na rozmowę (od wczoraj) Dla mnie najważniejsze jest to zeby studiować we Wrocławiu, nieistotne na czym, istotne żeby w ogóle się dostać! Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: Do dzzziewczynki 11.07.05, 13:22 hahah.. ja jakis mieisac temu myslalam podobnie, ale ostatnio zdecydowalam, ze wole prawo w Opolu, niz cos co mnie srednio interesuje we Wro. Gorzej jesli nawet w opolu sie nie dostane haha..to by juz byla totalna porazka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anienia999 Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:37 dla mnie prawo we wroclawiu jest sprawa i kierunkiem priorytetowym...mam nadzieje ze sie dostane:)) ciekawe czy wyniki beda juz w piatek rano czy dopiero pozniej:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lincia Re: WROCŁAW - PRAWO / ADMINISTRACJA - ile pkt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:41 To czekanie mnie niedługo zabije. Złożyłam dziś na administrację, mam nadzieję, że się dostanę. Już na dwóch kierunkach mnie nie chcieli, pozostała administracja i jeszcze jeden, mniej ambitny... Ja chcę wyniki!!! Odpowiedz Link Zgłoś