Dodaj do ulubionych

UMK rekrutacja

29.06.05, 23:54
czy zdjęcia są potrzebne przy składaniu dokumentów? 37 na 52 czy 30 na 42 -
rozmiar??
Obserwuj wątek
    • Gość: ktosik Re: UMK rekrutacja IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 29.06.05, 23:56
      zdaje sie ze zdjęcia to sie sklada odrazu tylko jezeli jest sie zwolnionym z
      postepowania kwalifikacyjnego!ale jak cos to ta pierwsza opcja:)
      • Gość: m_1986 Re: UMK rekrutacja IP: *.brt.vectranet.pl / *.brt.vectranet.pl 30.06.05, 00:08
        a można złozyc na umk kserokopie dokumentów potwierdzone przesz szkole lub
        przez notariusza????????? thx ;-)
        • Gość: m_1986 Re: UMK rekrutacja IP: *.brt.vectranet.pl / *.brt.vectranet.pl 30.06.05, 00:11
          ???????:>
          • Gość: ktosik Re: UMK rekrutacja IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 30.06.05, 00:14
            przeciez jest napisane ze jak kogos obowiazuje konkurs swiadectw to sklada
            tylko podanie, dowod wplaty i ksero poswiadczone przez dyrka swiadectwa
            dojrzalosci!ja tak zrozumialam ale moge sie mylic!
            • Gość: yaku_ona Re: UMK rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 08:09
              ja skladam ksero obu swiadectw (ale tego z CKE nie mam potwierdzonego,bo
              dyrektor nie chcial potwierdzic,ze niby nie jest upowazniony-ale baba z
              dziekanatu UMK odpisala ,ze moze byc niepotwierdzone), podanie i dowod wplaty
              • Gość: a. Re: UMK rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 17:04
                Mi telefonicznie takze powiedziano, ze moze być ksero nie koniecznie
                potwierdzone przez dyrektora. Świadectwo ukonczenia szkoły ( o ile jest
                potrzebne) to także ksero
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka