Dodaj do ulubionych

SKANDAL W ŚWIĘTOKRZYSKIM!!!!!!!

30.06.05, 11:29
Otóż okazało się, że jak gdyby nigdy nic nie policzono drugiego arkusza poziomu rozszerzonego z języka niemieckiego, w całym powiecie ostrowieckim!!!!!!Zostałam ściągnięta ze Śląska, gdzie lada dzien miałam złożyć świadectwo na UŚ. Nie wspominając, że w Krakowie już złożyłam oryginalny odpis świadectwa i teraz na własny koszt muszę jechać i wymieniać je..i jeszcze robić ładne oczy za CKE!!!!
Radzę zorientować się, czy w innych częściach kraju nie zaistniała podobna sytuacja, bo możliwe, że wszystkie wyniki są "naciągane".. Mam nadzieję, że osoby, które spowodowały to całe zamieszanie zostaną odpowiednio wynagrodzone..
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: SKANDAL W ŚWIĘTOKRZYSKIM!!!!!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 11:40
      ja mam z III arkusza na niemcu 0 pkt. Muszę wysłać podanie o wgląd do matury i wtedy się okaże, co się stało
    • bule Re: SKANDAL W ŚWIĘTOKRZYSKIM!!!!!!! 30.06.05, 19:21
      a skąd wiecie ile macie pkt za 2 i 3 arkusz. Ja wiem tylko ile ma za podtawe i
      ile za rozszerzony, ale bez podziału na arkusze...
      • gdabski Re: SKANDAL W ŚWIĘTOKRZYSKIM!!!!!!! 30.06.05, 19:23
        Informacje o wynikach można było początkowo lub dodatkowo dostać na zwykłym
        świstku papieru i tam było takie rozróżnienie.

/Gdabski
        • gdabski Re: SKANDAL W ŚWIĘTOKRZYSKIM!!!!!!! 30.06.05, 19:30
          A w ogóle, radziłbym w przypadku tego typu ewidentnych pomyłek telefonicznie
          kontaktować się z OKE, bo potwierdza się, że istnieje możliwość szybkiego
          sprawdzenia po ich stronie i zmiany świadectwa. Potem będzie za późno.

/Gdabski
    • gosia2221 Re: SKANDAL W ŚWIĘTOKRZYSKIM!!!!!!! 30.06.05, 19:56
      Uwielbiam nową maturę i wszystkie afery z nią związane, widocznie nasi kochani
      politycy myśleli o nas i zapewnili nam "świetną" rozrywkę.Pozdrawiam wszystkich
      fanów nowej matury, niech moc będzie z wami (i cierpliwość).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka