Dodaj do ulubionych

UW- psychologia

30.06.05, 12:21
Czy ktoś z tego forum wybiera sie na UW na psychologie? Jeśli tak, to zapodajcie swoje wyniki, i obstawcie próg punktowy do testu na predyspozycje. Swoją drogą taki test jest chyba robiony po raz pierwszy, ale może ktoś mi powie, czy jest czego sie bać jeśli się już znajdzie w szczęśliwej 500? Mój wynik to 85,9% po wszystkich obliczeniach, tzn polski i biologia x 3, anglik x 4 / 10. pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: UW- psychologia IP: *.net-serwis.pl 30.06.05, 12:27
      Hej ja też próbuję na psychologię. Z polskiego miałam 86%, biologia 92%, a
      rosyjski 98%.Bo chyba tylko na podstawowy patrzą. Myślę że z dostaniem się do
      500 nie będzie problemu. Przynajmniej mam taką nadzieję. Ale co z tego. Moim
      marzeniem była medycyna, ale rozszerzone przedmioty nie bardzo mi poszły. A ile
      jest w ogóle miejsc na psychologii?
      • finnabair Re: UW- psychologia 30.06.05, 12:32
        Miejsc jest 100, kandydatów wielu, a to, że nie patrzą na poziom rozszerzony wydaje mi się głupie. Ja nie jestem już taką optymistką i wydaje mi się, że dostac sie do 500 bedzie dużym sukcesem.
        • Gość: sasanka :> Re: UW- psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:56
          biola 88, polski 86 i ang 93 to wyszlo mi 89,4 :| zaczynam watpic. szkoda ze nie
          biora pod uwage rozszerzonego to bym se wiecej nastukala tych punktow :/
          a gdzie jeszcze probujecie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka