lily864 30.06.05, 23:01 na co skladacie i na ktorej jestescie pozycji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona_1986 Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:07 50 - technologia żywnosci 42 - technologia z człowiekiem (nie pamiętam całej nazwy) w sumie tam gdzie trzeba było biologie i chemie to bym się nie dostała tylko na biotechnologie bo jestem 143 i weterynarie. a jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
karacz86 Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.05, 12:12 Ja na żywienie człowieka i konsumpcję, (97/175) to może sie spotkamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lily864 Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.05, 12:19 ja jeszcze nie wiem na co chcialam na biotechnologie ale jestem daleko..... chyba bez szans Odpowiedz Link Zgłoś
pani_dj Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.05, 12:24 ja na zootechnice ponad 230 na 140... zalamalam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 01.07.05, 12:26 a ja 96 na 90 na turystyce ale caly czas sie zastanawiam czy nie zmienic na gospodarke przestrzenną wtedy bym byla 29 na 60 miejsc... ;) zycze wam wszytskim powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 16:55 szczerze Ci radze zapomnij o tej turystyce, po niej zero mozliwej pracy a na dodatek to tylko licencjat. jestem na drugim roku gosp przestrzennej i mowie ze sa to super studia. na pewno nie pozalujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:27 A gdzie jest ten ranking Nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
mk00 Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.05, 12:29 jak sie juz zalogujesz i wprowadzisz wyniki to po lewej stronie masz napis ranking to tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:30 Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ez Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 01.07.05, 12:45 a ile czasu czekaliście na potwierdzenie wplaty? ja wyslałam w srode - przelew miał dojść następnego dnia i ... doczekać sie nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
karacz86 Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.05, 12:52 Ja czekałem 2 dni po wpłacie w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:57 dzisiaj sprawdzilam sie w rakingu. z biol i chemia dostalabym sie na wszystko, procz biotechnologii w ktora mierzylam (nie w tym roku, to w nastepnym!!!!!nie rezygnuje tak latwo!), na weterynarii jestem 170 costam (tez odpadlam), a z biologia jestem na styk- 135 na 135. dobrze, ze mieszcze sie jeszcze na pozostalych 11 kierunkach :) (2 na lesnictwie i 3 na towaroznastwie :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 01.07.05, 15:40 17 na 2019 osób !!! :P Na turystyce i rekreacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klubowicz gigi napisz swoje wyniki,napisz, napisz IP: 80.48.247.* 01.07.05, 15:54 a tak a propos pseudo od Agostino ? może słuchasz trancu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: gigi napisz swoje wyniki,napisz, napisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 16:56 powiedzcie mi jak sprawdzic gdzie bymsie dostała tj, na inny kierunek, bo na socjologii na 150 jestem 540, fajnie co Odpowiedz Link Zgłoś
mk00 Re: gigi napisz swoje wyniki,napisz, napisz 01.07.05, 17:00 hm, system powiniem wyswietlac Ci wszystkie mozliwe kierunki na ktore mozesz isc (chodzi tu o przedmioty jakie zdawalas/es i na stronie ranking powinny byc te kierunki i miejsca na jakich sie obecnie znajdujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r2 Re: gigi napisz swoje wyniki,napisz, napisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 16:18 mozesz byc tylko na socjologii- nie mozesz zmienic kierunku bo tylko tu jest wymagana historia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Do klubowicza IP: *.olsztyn.mm.pl 01.07.05, 17:12 ang - 98 i 90 gegra - 94 i 83 A pseudo nie od agostino, i raczej nie lubuję się w takowej muzyce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 16:59 a skladalas gdzies jeszcze? czy juz wiesz ze na pewno idziesz na turystyke? jestem bardzo ciekawa bo sama nie wiem co wybrac. z tego co wiem to po tej turystyce to dosyc kiepsko. lepiej juz na cos posrednio zwiazanego z turystyka, np zarzadzanie w turystyce czy tez ekonomie z turystyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:02 a to juz rozumiem, bo ja zdawałm historie dlatego wyswietla mi tylko socjologie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamara Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:02 ja zlozylam na towaroznawstwo, a nie moge sprawdzic rankingu bo pieniadze wplacilam wczoraj..jakie masz wyniki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:05 nie wiem czy to pytanie do mnie, ale wiem ze jestem zarejestrowana, bo min to 40 pkt z kazdego przedmiotu po tych ich wyliczeniach, a ja na szczescie tyle mam, a pozatym jestem 540 na 150 miejsc .... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamara Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:07 ja tez jestem zarejestrowana...powie mi ktos ile trzeba miec na towaroznawstwo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPEK Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 19:27 ciekawe czy juz większosc ludzi wpisała wyniki czy czekają do ostatniej chwili bo jak wpisze sie jeszcze 9 lepszych osób na gospodarke przestrzenną to sie nie dostane :/// mam nadzieje ze Ci którzy mieli wpisac wyniki juz to zrobili.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papi_86 Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 21:12 Nie martw się, przeżywam to samo. Próbowałam na gospodarke przestrzenną no i niestety byłam dzisiaj 104, więc przerzuciłam się na zarządzanie i marketing ;( i jestem 44/60 mam nadzieje, że chociaż tam się dostane, o ile nie przybędzie 16 lepszych osób. Ale dół ;( A moje wyniki to: matma 82%, 46% gegra 82%, 59% Za słabo gegre napisałam i teraz nie mam żadnych szans na gospodarke przestrzenną ;(((((( Mam nadzieje, że się spotkamy w październiku Odpowiedz Link Zgłoś
bestshow Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.05, 21:18 Chciałem na ekonomię ale jestem 149/120 a nie wiem czy duzo osob zrezygnuje po pierwszej fazie rekrutacji. Więc raczej na zarzadzanie 18/60. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelinka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.117.122.* 01.07.05, 21:58 tak samo sie stresuje jak wy....jestem na zootechnice 92/140... ale tych ludzi ciągle przybywa i to bardzo szybko.... co 5 przyjdzie to mnie podniesie o 2.... az strach pomyslęc..... Pozdrawaim zootechnikę!! :D resztę tak samo gorąco... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelinka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.117.122.* 01.07.05, 21:58 tak samo sie stresuje jak wy....jestem na zootechnice 92/140... ale tych ludzi ciągle przybywa i to bardzo szybko.... co 5 przyjdzie to mnie podniesie o 2.... az strach pomyslęc..... Pozdrawaim zootechnikę!! :D resztę tak samo gorąco... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 22:28 ja co chwile tylko sprawdzam ranking czy przypadkiem nie wyrzucili mnie już z lity przyjętych... qrcze... jestem na ogrodnictwie obecnie mam miejsce 100... i oby tak zostało:D:D a będę zadowolona:) tylko że co chwilę przybywa ludzi:/ wczoraj byłam 50:/ więc nawet nie próbujcie się przepisywac na ogrodnictwo:D:D PozdrawiaM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuin Re: SGGW- aka IP: *.pl 02.07.05, 13:10 aka ile mialas puntkow? :) bo ja jestem 102 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- aka IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.05, 16:45 a ja juz jestem 106:( ale mam nadzieję że już tak zostanie:D:D pkt - 66(tylko: () . A Ty? Pozdrawiam:> może się spotkamy w październiku;) Tylko żeby nikt się już tam nie zapisywał do wtorku:D:D a będę happy:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuin Re: SGGW- aka IP: *.pl 02.07.05, 18:58 mam dokladnie tyle samo czyli 66 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 01.07.05, 22:37 35 miejsce na socjologii - ale nie bojcie sie, pewnie pojde na inna uczelnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPEK Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 09:17 a mozecie mi doradzić co jest lepsze ? Gospodarka przestrzenna czy budownictwo ? co mozna robić po gospodarce przestrzennej ? jakie tam są przedmioty ? no i czy budownictwo na sggw to to sama budownictwo co na PW? chciałbym specjalność "konstrukcje budowlane" albo "drogi i mosty" czy na sggw tez cos takiego jest ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.05, 10:46 z tego co widze w mojej małej ksiązeczce którą dostałam na sggw, na budownictwie są takie specjalności: Konstrukcje budowlane, geotechnika, budownictwo hydrotechniczne, budowle i systemy odwodnień i nawodnień:) wymienić Ci wszystkie przedmioty jakie są na gospodarce przestrzennej?:) PozdrawiaM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPEK Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 11:03 nie dzięki, juz znalazłem na stronie sggw, gospodarka to studia międzywydziałowe, juz wiem jakie tam są przedmioty, ale nadal nie wiem co wybrać budownictwo ( kuszą mnie te "konstrukcje budowlane" ) czy gospodarke przestrzenną, Gospodarka wydaje sie być łatwiejsza do studiowania bo na Budownictwie duzo fizy i chemi, a ja wole gegre, ale z drugiej strony co po tej gospodarce robić?! Budownictwo nie jest bardziej perspektywiczne ?! co myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamara Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 11:17 jezeli budownictwo to na ktorejs z politechnik.SGGW jest uczelnia rolnicza i gorzej wykladane sa kierunbki techniczne!na PW jest ciezno jesli chodzi o budownictwi, ale nikt pozniej nie narzeka na brak pracy...wybor jest chyba oczywisty..pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 02.07.05, 11:19 po gospodarce przestrzennej to się najczęściej zostaje agentem nieruchomości. Mój tata skończył budownictwo w olszyunie i całkiem niźle mu się wiedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPEK Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 11:25 noo to mi pomagacie :D:D:D nie wiem, zastanawiamy sie całą rodziną ale i tak nie wiem co robic, fakt ze na PW budownictwo ma swoją renome, ale moze po sggw tez cos sie znajdzie w koncu tez konczy sie jako inzynier budownictwa, tak samo jak na pw. nie wiem :/:/ :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamara Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 11:28 znajomy konczy w tm roku PW i budownictwo...mowi, ze trzeba sie omeczyc.idziesz na egzamin, profesor powtarza to samo co ty i mowi ci bezczelnie:prosze przyjsc za tydzien"...jest to ciezki kierunek, ale berdzo ciekawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPEK Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 11:38 no na sggw jest napewno lżej, ale własnie czy po sggw będzie tak samo z pracą jak po pw. nie sądze :/:/ a co mozna po gospodarce przestrzennej robić ? no i jeszcze wogole 15 osób nie moze mnie na gospodarce wyprzedzic do 5 lipca :D :D bo wtedy nie bede miał wyboru, na budownictwie nie moze mnie wyprzedzić 30 osób :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 02.07.05, 12:50 to że będziesz np 5 na liście rezerwowej wydaje mi się nie ma duzego znaczenia. Wiele osób rezygnuje jak się za pierwszym razem dostanie bo polowało na lepszą uczelnie. Jak coś , jeżeli mało punktów ci brakowało można złozyć jakieś odwołanie czy coś. Z tego co piszesz to bardziej ci zależy na budownictwie i chyba sprawici to większa frajdęw życiu. Wybierz to co chcesz studiowac a na pewnosobie poradzisz. Większość pracodawców patrzy i tak na doświadzenie a gdzie kończyleś te studia. Ja sie disiaj zdecydowalam, jestem 17 na turystyce i nigdzie indziej nie składam. Wahałam się jeszcze między ekonomią w poznaniu, z moimi wynikami bym się tam dostała. Ale ekonomia to nie to co mnie kreci, to co że póxniej mozesz zarabiać straszną kase. Ja ide na to co lubie i czego uczenie będzie mi sprawiało przyjemnośc. Pozdrawiam i nie bój się podejmowac trudnych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.05, 15:32 czy ktoś ma zamiar jeszcze się dopisać na ogrodnictwo? albo może jeszcze nie wpłacił i ma zamiar iśc na ogrodnictwo? albo coś w tym stylu? :D:D albo może ktoś ma zamiar zmienić kierunek na ogrodnictwo?:D:D wiem że się powtarzam, ale zastanawiam sie czy mogę sie już cieszyć czy raczej płakac:) PozdrawiaM:) i czekam na odpowiedzi:) Piszcie!!! :D:D :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał_Lomz Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.180-114.szeptel.net.pl 02.07.05, 16:46 Czy duzo osob sklada na ekonomię na SGGW jako uczelnię rezerwową?? Proszę o odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPEK Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:56 Ja dzisjaj co godzine sprawdzałem ranking i ciągle jestem 47 na gospodarke przestrzenną, i chyba nie zmieniam na budownictwo mając nadzieje ze do wtorku nie znajdzie sie 13 lepszych odemnie maturzystów :D :D a teraz spadam na imprezke wytanczyc z siebie cały ten stres !! wam tez to radze !! teraz tylko czekać nam zostało :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
karacz86 Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 22:55 Ja obawiam sie jednej rzeczy.Mianowicie: jestem teraz 108/175 na Żywienie Człowieka i Konsumpcję, no więc mogę sie spodziewać przyjęcia,jakoże zostalo mało czasu a zapas miejsc w rankingu jeszcze mam.Jestem też 3xx na biotechnologię i jesli te osoby powyzej mnie a ponizej progu przyjęcia na ten wydział rzucą się na inne kierunki to moze być nieciekawie:(.Wiem ze ludziom zwykle zależy na kierunku ale w przypadku nie dostania się na upatrzony wydział będą zmuszone zmienić kierunek- byle nie na mój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPEK Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 09:56 nooo ja nadal 47 na gospodarce :D :D tez macie tak jak ja i sprawdzacie ranking średnio co poł godziny ?! co te studia z człowieka robią..... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPEK Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:28 mozecie sie zalogować i posprawdzać jakie macie miejsca, bo chyba system zwariował, ja jestem pierwszy na liście a godzine temu byłem 48 !!! wiec cos jest nie tak, zobaczcie!! prosze !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 03.07.05, 13:31 sprobuj sie zalogowac jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPEK Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:37 nic z tego dalej jestem pierwszy.... cos sie chrzani..... a juz byłem sobie 48 i sie cieszyłem ze będe sobie studiował... moze padł im system ? bo nie wierze zeby przez godzine 47 osób sie wycofało... :? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delia123 Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:40 spokojnie, to na pewno jakis blad systemu. powinno niedlugo sie wszytsko wyjasnic. mam nadzieje, ze nie na niekorzysc dla nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fika Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:41 no ja bylam 238 a teraz jestem druga wiec chyba cos padlo... hehe ale milo popatrzec na drugie miejsce-przez chwile myslalam ze to prawda;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 03.07.05, 13:44 po prostu jest przeciazenie systemu:)) gdybyscie nie sprawdzali wszyscy na ktorycm jestescie miejscu co 5 minut to moze by dzialalo;) hehe... no ale ja kiedys tak mialam ze weszlam i wszedzie bykam pierwsza potem zalogowalam sie jeszcze raz i wszytsko bylo w porzadku... ;) a tak w ogole PAPEK to przykro mi ale zepchnelam cie wlasnie o jedno miejsce:( bo zmienilam godzine temu z turystyki na gospodarke przestrzenną... :) ale miejmy nadzieje ze nikt wiecej tak nei zrobi... :) zycze powodzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 03.07.05, 13:58 ja tam dalej na 18 na Tirze siedze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agui Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 15:23 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! jestem 53 na ochronie srodowiska, bosh, do wtorku jest jeszcze caly rok swietlny czasu!!!!!!!!!!! nie wiem, czy ostateczniesie zmieszcze, w koncu czesc ludzi przede mna tez musi sie gdzies zmiescic :/ zaryzykowalam i zlozylam tylko na jedna uczelnie. moze czesc ludzi pojdzie na ochorne na UW....? nadzieja matka głupich, wiem.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPEK Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 16:44 napewno zmieniłas na gospodarke? bo mi udało sie zalogować i byl "normalny" ranking to nadal byłem 47 , wiec sam nie wiem co jest, zeby sie nie okazało ze przez ostatni dzien spadłem o 13 miejsc bo teraz system jest zapchany... :/ ehh troszke to stresujące :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com.pl / *.com.pl 03.07.05, 15:55 hej ludziska- znowu ja:) dajcie sobie spokój z ogrodnictwem:D:D i juz sie nie przepisujecie co?:) ;) teraz ludzie z biotechnologii powariowali i przepisuja się na ogrodnictwo:( i co ja zrobie:( do wtorku wylece z listy:( qrcze;( PozdrawiaM całą resztę ludków, którzy nie składają na ogrodnictwo:D:D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 16:10 Aka a ogrodnictwo to Twoje marzenie czy wydział rezerwowy? Ja zdawałam na TiR a na gospodarkę przestrzenną się nie chcę przenieść bo jest tam zbyt wiele matmy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPEK Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 16:17 Coś ten system wariuje bo ja znowu wszędzie pierwszy jestem :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzekotek Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 03.07.05, 16:34 49-ta pozycja na weterynarii :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.05, 22:47 więc ogrodnictwo to jest coś na co chciałabym iść, ale niestety nie mogę powiedziec że to jest moje marzenie bo to zbyt wielkie słowo, natomiast chciałabym iść na ogrodnictwo... ale z tego co narazie widze to niedługo wypadnę z listy;( bo co chwile przybywa ludzi;( a do wtorku jeszcze jest trochę czasu;( ech :( qrcze:( czemu to robicie:( nie macie innych kierunków?: ( a własnie, mam pytanie:) jesli ktoś ma identyczną liczbę punktów z osobą np 150 czyli tą która ostatnia się dostanie, a ta druga osoba z taką samą liczbą punktów się nie dostanie bo jest 151 to co wtedy? przeciez to jest nie fair... wiecie o co mi chodzi, prawda?:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 22:58 Hej !!! Mam jedno pytanko poniewaz jestescie w temacie. Nie chce mi sie rejestrowac a chcialbym wiedziec jakie mam szanse , chcialbym np ekonometrie albo finanse moje pkt rekrutacyjne to 66,4 . Czy dostalbym sie na liste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 04.07.05, 09:13 na turystyce jest tak ze wtedy pod uwagę biora polski, i chyba tak jest na każdym kierunku bo się go wpisywało w wynikach. A jak dalej jest ten wynik taki sam to chyba muszą przyjąć wszystkich z tym samym wyniem co ostatnia osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 12:33 aha- dzięki:) też tak myslałam:) BuziaKi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdołowana Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 05.07.05, 10:20 wiecie co ja pie.. to SGGW...to jest popie..na uczelnia i tylko do sądu iść z nią...wrrr...miałam iść na turystyke..ale jebie ją...przemyślałam to wszystko i stwierdziłam, ze po niej rzeczywiście jak narazie malo miejsc pracy będzie...a ja nie chce pracować przez resztę życia w biurze turystycznym...z jednej strony więc się ciesze, że się nie dostalam na turystykę..ale z drugiej ciągotki pozostały... NARA Lamuski :/ Odpowiedz Link Zgłoś
danielek86 Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.05, 16:54 jestem 107 na 120 miejsc na ekonomii. a mam przy okazji pytanko wiecie jakie tam potem sie wybiera specjalnosci na ekonomii??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 17:12 Rzekotek jak masz zmaiar dostac sie na wet skoro Twoje swiadectwo zapewne jest na AM(nie orientuje sie w nowej rekrutacji na AM)?Zanim beda wyniki z AM to na SGGW bedzie koniec składania na dzienne wet.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzekotek Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 03.07.05, 20:32 Do czasu wyników rekrutacji na AM może pozostać odpis świadectwa dojrzałości (wiem bo dzwoniłam i pytałam) pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:29 to składasz na wet i czekasz na wyniki z AM?wiesz ze bedziesz musiała czekac na swoiadectwo z sggw 14 dni?ja w tamtym roku zabierałam bo dostałam sie na dzienne wet i problemy mi robili w koncu sie nei wyrobiłam i musiałam isc na zootechnike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.05, 21:38 jak to? 14 dni? czemu tak długo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzekotek Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 03.07.05, 21:58 No własnie, czemu tak długo??? :(( Jak nie oddadzą wcześniej, to wjade czołgiem na uczelnie i zabiore ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 22:13 w dziekanacie jest taki p... ze porazka nie informuja o połowie rzeczy powinni napisac rowiez ze na wieczorowe wykreslaja z listy przyjetych osoby które nei wpłaca za 1 semestr w ciagu chyba 7 dni ale pewna nie jestem co do tych 7 dni. 3 tysie droga nie chodza wiec trudno niektorym je zdobyc w tak krotkim czasie. byłam tam po swiadectwo i odsyłali mnie od biura spraw studenckich do rektoratu kazali pisac podania itp W sumie jak sie dostaniesz na dzienne to podpisujesz dokumenty to nie jest taka spawa od tak ze przyjdziesz i wezmiesz zeby przeniesc. kasa gora.Moja kolezanka miała problemy z fizjologia na weterynarii a studiuje na wieczorowych.przyszła do dziekanatu spytac sie jakie sa jej szanse jesli nie zaliczy.panie sie spytałty "a zapłaciła pani za 3 semesr?" na jej twierdzacą odpowiedz, odrzekły "skoro zapłacone to spokojnie, napewno pani dobrze pojdzie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.05, 22:18 no nie żartuj:o az tak tam jest? to ja już nie wiem czy chce sie tam dostać:-/ skoro mają mi potem nie oddać mojego świadectwa jeśli zmienię zdanie co do studiowania tam:/ ale to przeciez jakieś chore jest:/ musza mi oddać papiery przecież:/ jak coś to nie wyjdę z uczelni az mi nie oddadzą papierów:D:D będą mnie musieli siłą wynieść:D:D a jak wyniosą to będę spała na wycieraczce az mi oddadzą świadectwo:D:D oczywiście jesli zdarzy sie tak że będe chciała je odebrać:) a jakie papiery się podpisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzekotek Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 03.07.05, 22:42 No własnie co za papiery? Co mnie obchodzą papiery, moge podpisac:P a swiadectwo muszą oddac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student sggw Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 23:29 Nie muszą oddać.Dając świadectwo, zaświadczenie o szczepieniu, fotki i wypis z dowodu oznacza że jestes zdecydowana na 100% 10 lipca jest lista studentów podpisana przez rektora.Oni tam maja kilka tysiecy swiadectw i duży bałagan dlatego oddawanie trwa tak długo.O ile dobrze pamiętam musialem wypełniac ankietę z danymi ososbowymi i podpisać ją że decyduję się na studia dzienne.Kiedy mają być wyniki z AM?Pewnie późno skoro ci ze starą maturą piszą nową maturę.Będzie co sprawdzać. Jeśli około 15 lipca to mogą być problemy ponieważ dziekan jest przeważnie od 15 na urlopie a żeby odebrać świadectwo trzeba to uzgodnić z dziekanem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.05, 23:33 ejjj to mi sie przestaje podobać:/ jak tak mozna:/ qrcze... nie, jakby co to będe się kłócić i nie opuszczę Warszawy do momentu aż nie oddadza mi świadectwa! :D ale to się jeszcze wszystko okaże:) moze nie będe miała tego problemu:) PozdrawiaM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzekotek Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 04.07.05, 10:11 Wyniki na AM mogą być koło 13-tego, 14-tego. To jest nie fair!!! Czy to oznacza że nie mogę mieć żadnego rezerwowego kierunku?! Mam nadzieję że nie będę miała problemu z odebraniem świadectwa, ale mam nadzieję że będę musiała go odebrać z racji tego że się dostanę na AM :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzekotek Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 04.07.05, 10:12 A co do kłótni, to jak mój dziadek z moim ojcem wpadną do biura rekrutacyjnego to nie ręczę za nich ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten co u dołu Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 10:14 Niech wpadaja to nie jest wina uczelni a Twoja bo dajac swiadectwo sie decydujesz na 100% i robisz niezły zamęt.Co poradzic skoro jestes z jakiejs wiochy i nie kumasz bazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzekotek Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 04.07.05, 10:17 Co to znaczy na 100% ???!!! A jeśli mnie samochód rozjedzie po tym jak złoże świadectwo, to też nie oddadzą go moim rodzicom???!!! (co ma wiocha do kumania :P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student 3 roku wet Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 10:48 Czy wy jestescie powaleni?Przeciez sggw to uczelnia nastawiona na wiochę!W regulaminie jest wyraznie napisane na temat swiadectwa wiec nie wiem o co ten problem.A z tym samochodem to nietrafiony zart bo rok temu była taka sytuacja ze 3 najlepszych chłopaków ktorzy sie dostali na biotechnologię przejechał tir : ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rzekotka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 11:11 rzekotek, ty sie lepiej zastanow czy na pewno chcesz studiowac wete... skoro zdajesz na am i weta to zapasowy kierunek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzekotek Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 04.07.05, 11:21 Chcieć to ja chce, ale wole iść na med :( a dwóch kierunków na raz nie ma szans :( Z samochodem to żaden żart :P, pisałam poważnie. Ale skoro faktycznie ma być tyle komplikacji, to może jakby co to pójde na wieczorowe na med i trudno :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:09 rzekotek a na ktora AM zdajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzekotek Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 04.07.05, 14:27 AM Wawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:07 no to masz duze szanse :) a skad w ogole jestes aha ja startuje na biotechnologie zeby nie bylo a na AM za rok sie płaci 14 tys czy mi sie tylko wydaje ale po semestrze sie mozna przenosic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzekotek Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 04.07.05, 17:40 Nie wiem dokladnie, z tego co mi kolezanka mowila to 15 tys, i nielatwo sie przeniesc :(( - trzeba egzamin zdawac taki jak na wstepne :/, spoko. A o tych szansach to piszesz ironicznie czy na serio? :> Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:42 Piszę na serio.Ja mam znajomych na medycynie w warszawie i mówią że łatwo jest się przenieść i że trochę osób się decyduje na płatne w imię przeznaczenia i szkody jaką moze wywołac kilkakrotne zdawanie.Teraz przynajmniej masz "świeżą" motywację, dobrą pamięć, i chęć do nauki a po roku przerwy to się zmienia wiem o czym mówię bo sama przez to przechodziam idąc na kierunek rezerwowy który się okazał niewypałem i rezygnując z niego przed 1 sesją. Cóz mogę powiedzieć życzę Ci powodzenia i spłninia marzeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzekotek Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 04.07.05, 20:57 Dzięki :* Odpowiedz Link Zgłoś
rolniczki Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.05, 18:10 Nie wiecie o co chodzi z tą listą bezkierunkową i jak można się na nią wpisać? PozdrawiaMy:) HELP:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 03.07.05, 18:58 z turystyki wywyało z 1000 osób!!!Poprzenosili się czy co? Szkoda tylko ze ja znowu spadłam w rakningu ;( Dla wszystkich którzy chcą się dostać na SGGW - byle do wtorku, jeszcze tylko 2 dni, DAMY RADE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RafałLO Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.180-124.szeptel.net.pl 03.07.05, 21:15 Co to jest ta lista bezkierunkowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
bestshow Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.05, 10:02 Ile mniej więcej osób może zrezygnowac z ekonomii na sggw?? Czy jest szansa na 20-30 wolnych miejsc po II lub III turze rekrutacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPEK Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:13 no stresik coraz większy.... juz jestem na gospodarce przestrzennej 50, cholera mam nadzieje ze 10 osób lepszych odemnie juz sie nie znajdzie do jutra.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 12:39 a ja mam pytanie:) jesli chciałabym studiować na dwóch uczelniach to jak to zrobić ze świadectwem? nie wiecie może? tak teoretycznie pytam:) bo nie znam się na tych sprawach aż tak:) PozdrawiaM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:42 ja chce tak zrobić. Jeśli masz naową mature, to rzecz jest prosta, dostałeś dwa śwaidectwa i je składasz, z resztą dokumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 12:49 no ale to jedno to odpis... przyjmują odpis zamiast oryginału? bo jesli tak to super!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:55 no tak mi się wydaje, w końcu po co by to dawali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 13:00 hm... no w sumie... ale mogli to dac po to żebyśmy mieli wybór między dwiema uczelniami przy rekrutacji:) nie wiem zresztą, jak coś to będę walczyć dzielnie:D:D :P w końcu na tych uczelniach chyba są ludzie:P więc chyba zrozumieją:D :) mam taką nadzieję:) PozdrawiaM i dzięki za info:) a gdzie i co zamierzasz studiowac na dwóch uczelniach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:35 Plan mam taki, zę jesli sie dostane na socjologie na uw, to ponieważ kiepski jestem z matmy, a tam sporo osób prez to wypada, to bede robił równoczesnie socjologie na sggw(za dwie godziny bede wiedział czy mnie już przyjeli) Natomiast jeśli niedostane sie na socjologie, a np: na prawo(UW, lub UKSW)to bede robił i socjologie(sggw) i prawo :) ZObaczymy, a ty jekie kierunki, i które uczelnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 13:52 aha:) to fajnie:) ja pytałam tylko z ciekawości:) raczej nie będę ciągnąc dwóch kierunków naraz:) ale chcialam wiedzieć po prostu jak to jest, bo możliwe że dam gdzieś oryginał i zanim go odzyskam to może być za późno zebym potwierdziła że chce studiowac na zupełnie innej uczelni:) jednak mam nadzieję że az tak sprawy mi sie nie skomplikują:) byłam po prostu ciekawa czy można potwierdzić że chce się studiować odpisem:) a powiedzieć że oryginał sie dowiezie jak odda inna uczelnia:D hehe:) PozdrawiaM:) i zyczę powodzenia:) (ale namieszałam:D) jak to za dwie godziny będziesz wiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:57 z tego co wiem to do 15 można sie rejestrować i wpisywać wyniki na sggw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:58 sory do 16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 04.07.05, 13:59 musze was rozczarować nie można studiować 2 kierunków njuż na pierwszym roku. Ewentualnie od 2 jakiś dziekan czy ktoś, przy dobrych ocenach, pozaliczanych wszystkich egzaminach może wam zezwolić na podjęcie drugiego kierunku. Zresztą podpisuje się jakieś papiery ze kierunek który studiujesz jeżeli się dostaniesz będzie jedynym twoim kierunkiem. Tam było przy rejestracji na uj, uw i na 90% na sggw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 14:03 aha:( no to trudno... zobaczymy jak sprawy się potoczą:) a co do tego ze do 16 można się rejestrowac to fakt, tylko że chyba moga przechodzić jeszcze ludzie z innych kierunków... PozdrawiaM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freezee Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 04.07.05, 14:05 ej ale chyba do 5 lipca jest ta rejestracja! zminili bo napisane jest ze pierwsze zamkniecie nastapi 5 o 16! przeczytajcie po zalogowaniu sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:16 do 5 lipca do 16 można zmienić jedynie kierunek, wpisywanie i rejestracja trwa do 16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:21 do 5 do 16 można jedynie zmienić kierunek, wpisywanie wyników irejestrowanie trwa do dziś do 16 :)(mam nadzieje ze sie niepowtarzam ;/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:06 no ale można chyba studiować dwa kierunki na różnych uczelniach nie? Wątpie żeby ktoś na mój akurat kierunek zmienił zdanie i miał szanse sie dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:11 ja nic takiego niemam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:42 Masz to jak w banku ze dziekan nie wyrazi zgody na 2 wydziały jeszcze na 2 uczelni.Wiem ze na wecie dopiero po 3 roku pozwalają studiować na 2 uczelniah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 05.07.05, 14:23 Co jest lepsze na sggw rolnictwo czy ogrodnictwo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaskaaaaa Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:12 a ja jestem 300 na technologi zywnosci na 180 miejsc...tak chcialam sie dostac..szkoda ze sie nie uda.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:54 a mozna zrobic taki manewr: dostalam sie np na ochrone srodowiska, zlozylam juz papiery, ale widze, ze sa jeszcze dwa miejsca np na weterynarie (w drugim etapie) i zmiescilabym sie na liste. moge wtedy przeniesc swoje papiery?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:13 A zdawałas na weterynarie czy na ochrone bo to dziwny przykład.Ci co zdawali biologię i chemię nie maja w tej tabelce ochrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslicie Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 09:04 ze jak jestem 320 na technologii zywnosci to mam szanse sie dostac...jest 180 miejsc...moze az tyle osob zrezygnowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 12:53 hehe ja własnie sie zastanawiam czy 50 osób zrezygnuje na moją korzyść:D:D w sumie pozostało nam tylko czekać:) bo nigdy nic nie wiadomo:) PozdrawiaM i oby sporo osób zrezygnowało;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 12:53 pomyłka - 60 osób:) BuziaKi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:41 Może byc o tyle dobrze że ne dostaniecie się w pierwszym etapie a w drugim etapie więc się nie załamujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 13:46 własnie na to liczę;) bo w sumie sądzę że parę osób na pewno zrezygnuje na rzecz innego kierunki na innej uczelni, a tam jest dodatkowo napisane że w trzecim etapie przyjmują większą liczbę osób niż jest wolnych miejsc:) więc może nie będzie tak źle;) PozdrawiaM optymistów z SGGW:) hehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi do giezika Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:51 ja zdawalam jeszcze jezyk obcy (jak wszysycy maturzysci) wiec tez go wpisalam, by miec o jeden kierunek wiecej do wyboru. takze majac biologie, chemie i jezyk mam az 14 kierunkow, z czego nie dostalam sie na swoj najukochanszy :( wiec ponawiam pytanie: np zlozylam juz papiery na ochrone srodowiska, ale widze w drugim etapie rekrutacji jeszcze jedno wolne miejsce na np weterynarii i moglabym sie na nie wcisnac. czy moge wtedy przeniesc papiery z ochorny na weterynarie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danielek 86 Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.48.33.* 05.07.05, 14:37 ponawiam prosbe kolezanki tylko ze ja sie dostąłem na ekonomie a na finanse nie i czy jak bedą wolne w 2 etapie to czy moge przeniesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:19 Ochrona a weterynaria to 2 róznie wydziały wiec widze ze masz szerokie zainteresowania. Moj kumpel jest na ochronie i mu sie bardzo podoba dlatego ze ma wiecej czasu dla siebie i moze czasami popracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:24 cleo, nie wiem czy zauwzylas, ale ja napisalam w swoim poscie: NP. (NA PRZYKLAD). bardzo chcialam dostac sie na biotechnologie, jestem jednak za daleko. a weterynarie podalam jako przyklad, bo jestem na liscie blizej niz na biotech. wiec ponawiam pytanie, ktore jest zalewdiwe kilka wypowiedzi wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:35 1.Mi się wydaje ze nie ma takiej opcji. 2.Na biotechnologię jest masę chętnych którzy nie odpuszczą swojego miejsca zbyt łatwo. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:40 eeech, wiem o tym. sama tez bym tak robila. no, najwyzej dowiem sie jeszcze jutro, jak bede skladac papiery. LUDZIE!!!!! trzymajcie sie!!!!!!!! za 20 min koniec pierwszego etapu!!! 57/60 na ochronie. ledwo dysze, ale obym wytrzymala do konca... :D Odpowiedz Link Zgłoś
rosquito Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 15:47 A ja 61/60 na Zarządzaniu :((((((((( Strona jest obciążona, nie da się już nawet nic zmieniać praktycznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danielek 86 Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.48.33.* 05.07.05, 16:39 no to jestem 115 na 120 na ekonomii!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 15:10 Mam pytanie:) Czy jest ktoś na liście jakoś tak dość daleko, że musiałoby zrezygnowac ponad 100 osób i nie rezygnuje? czy sądzicie że takie osoby mają szanse które zajmują powiedzmy 300 któreś miejsce? jak sądzicie? tylko szczerze:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:16 Możecie się przeniesc.Najwazniejsze jest to zebyscie sie narazie załapali na dzienne. Mnie zastanawia dlaczego tyle osób sie wykruszyło z tych zarejestrowanych? Na wet było 1270 a jest 700 iles... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuin Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl 05.07.05, 15:53 moze dlatego, ze wyznaczono pulap 40 punktow? i ta reszta ktora odpadla miala mniej niz te 40... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:55 shit, serwer przeciazony, nie mozna sie dobic do rankingu. dobrze by bylo powiedziec, ze...... tak, jestem studentem, dostalem sie na sggw. TYLKO JAK TO TERAZ SPRAWDZIC?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zootechniczka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 16:12 pytanie: czy jest tu ktoś kto sie dostał na zootechnikę i wie że z niej zrezygnuje, albo ktoś kto jest minimialnie poza listą i też wie że zrezygnuje?:) bo ja czekam na drugi nabór:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPEK Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:29 ja mam takie pytanie: czy jest juz ktoś kto sie gdzie kolwiek dostał na sggw ? bo z rankingu wynika ze jestem 49 wiec sie dostałem ale status mam nadal "zarejestrowany" nie powinienem mieć "złóz dokumenty" albo "przyjęty" ?!?! jak wy macie ?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juli Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:33 ja też mam nadal zarejestrowany a z rankingu wynika że się dostałam... coś jest nie tak ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 16:37 a najfajniejsze jest to że nadal można zmieniac kierunki:-/ bo z tego co widze na niektórych kierunkach się zmienia liczba przede mną :-/ więc chyba jeszcze po prostu nie zamknęli rekrutacji:) PozdrawiaM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juli Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:43 tylko ciekawe kiedy zamkną i kiedy będą oficjalne potwierdzenia że się dostaliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPEK Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:49 próbowałem sie dodzwonić na sggw w tej sprawie, bo byłbym spokojniejszy gdybym miał juz inny status, ale niestety nikt nie odbiera..... pozostaje nam tylko czekać..... w sumie cieszył sie bede wtedy kiedy złoze dokumenty... kiedy składacie ? jutro ? bo ja chyba w czwartek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juli Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:52 ja też chyba dopeiro w czwartek a na co się dostałeś? ja na inżynierię środowiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPEK Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:20 ja na gospodarke przestrzenną, jak jest ktoś z tego kierunku to niech sie odzywa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 16:29 nowinki których się dopiero teraz doczytałam:D:D "Kandydaci, którzy byli zakwalifikowani do przyjęcia, a nie złożyli dokumentów w wyznaczonym dla poprzedniego etapu terminie, będą przenoszeni na tzw. listy bezkierunkowe. Mogą oni brać udział w dalszych etapach rekrutacji pod warunkiem ponownego wskazania kierunku studiów." to są te listy bezkierunkowe:) hehe.... PozdrawiaM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:35 no ja tez jestem tylko zarejsterowany, mieli wysyłac info na maila i co? Wczoraj było to samo, oni sobie jakieś jaj robią ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eo86 Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:51 ej ej;) nie szalejcie tak;) jak sobie poczytacie to zobaczycie, ze jezeli jestescie przed limitem to znaczy ze sie dostaliscie;) od jutra natomiast bedziecie dostawac maile z zawiadomieniem i moze dopiero jutro, pojutrze zmieni sie wam status;) luuzzz;) ja sie dostalam;D aa, jeszcze pytalam sie jak to jest ze swiadectwami i mowia ze trzeba ten oryginal dac, ale potem jakby co to spokojnie sie go odbiera;) oni nie robia problemow;) pozdrawiam przyszlych burakow z sggw;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.80-240.sze.tkb.net.pl 05.07.05, 16:53 No ciekawe o co tu chodzi z tym wszystkim, moim zdaniem to to wszystko siadło, staty nawet nie chodzą...jestem 126 na ekonomii :( Mam nadzieję że będę się cieszył w przyszły wtorek. Na UW wyniki w poniedziałek, więc miejmy nadzieję trochę ludu się wykruszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:04 57 na ochronie srodowiska. jutro skladam papiery i koncze ta wojne. nie ma co przedluzac, w poniedzialek wybywam z kraju. powodzenia dla reszty w dalszych etapach!!! see you w pazdzierniku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:36 I co z tym rankingiem u mnie od godziny nic sie nie zmienia więc chyba już skonczyli przenoszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
karacz86 Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 18:59 Ja jestem 161/175 na WNoŻCiK.Jak mi ktoś wskoczy przede mnie to zrobię zadymę na kampusie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzekotek Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 05.07.05, 19:29 Czemu mi pisze ze sa bledy w formularzu, i ze niby są zaznaczone na czerwono, jak ja nie widze zeby tu cokolwiek bylo na czerwono, az tak by sie pochrzanilo?? (jestem na weterynarii) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.05, 19:48 Pomozcie! Jeszcze godzine temu bylam 35 na ekonomie i mialam status 'zarejsetrowany'! A przed chwila sprawdzilam i jestem 121 i mam status 'mozesz skladac dokumenty'!!! Napisalam do nich maila przed chwila. Nie rozumiem tego. W statystykach liczba osob na ekonomie nie zmienila sie w ciagu tej ostatniej godziny!!! Co robic??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 05.07.05, 19:52 cos im sie chyba zepsulo... bo ja bylam 31 bodajze na gospodarce przestrzennej... i nagle wchodze i jestem 60... i status tez ze moge skladac dokumenty... co prawda 60 to sie miesci w tym limicie... ale cos mi sie wierzyc ze tylebym spadla a w statystykach mi sie wydaje ze sie nei zmienilo... wiec moim zdaniem im system nawala;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 05.07.05, 19:46 ile mialeś punktów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.05, 19:55 no wlasnie! cos im chyba szwankuje. Jak dostane maila z odp. to napisze. A pkt mialam 158,4 (jesli dobrze policzylam). Odpowiedz Link Zgłoś
karacz86 Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 19:58 Ja już mogę składać papiery :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.05, 20:01 karacz86 napisał: > Ja już mogę składać papiery :D Ja niby tez, tzn taki mam status, ale ten ranking cos nie dziala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.05, 19:59 a teraz to juz w ogole powariowal ten system!!! na zaden kierunek bym sie nie dostala (a wczesniej to jakbym chciala to na ok 8)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 05.07.05, 20:01 hehe rzeczywiscie.. ;) na wszystkich jestem o jeden dlaej niz ,limit miejsc zmiesznie;))) widac ze powariowal wiec nie trzeba sie przejmowac;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danielek86 Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.48.33.* 05.07.05, 20:27 u mnie jest dokladnie tak samo na kazdy kierunek nawet na te na których byłem np. 12 jestem teraz poza limitem a na moim na 120 miesjc spadłem na 121 i pisze ze moge skladac dokumenty. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
as-ia Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 20:37 u mnie też tak jest, ale myślę że to po prostu tak jakby już oddzielny ranking, że już jest lista przyjętych na poszczególne kierunki i my jesteśmy poza tym. Ja mogę składać na WNoŻCiK :-) Tylko jest mały problem bo moje papiery są na AMB no i teraz nie wiem....Ale nawet jak teraz nie złożę papierów to chyba niemożliwe żebym podczas drugiego naboru się nie dostała???? Dziwi mnie tylko bo mimo tych zmian w rankingu gdzie na wszystkie kierunki jestem poza limitem na zootechnikę jestem 39!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pooh Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 20:48 Na tych kierunkach, na które się dostaliśmy lub dostalibyśmy w kolumnie pozycja jest napisana liczba przyjętych, a na tych na które się nie dostaliśmy jest nasza faktyczna pozycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPEK Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:09 przyjrzałem sie tabelce rankingowej i to nawet brzmi logicznie, skąd masz te informacje? czy są one potwierdzone ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pooh Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:37 Potwierdzone one nie są. Sam to wymyśliłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pooh Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:37 przez to zablokowana jest możliwość zmiany kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPEK Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:55 no nieźle, Ty na informatyke ? bo logiczne myślenie masz obcykane :D no i mam nadzieje ze masz racje... Odpowiedz Link Zgłoś
rosquito Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 20:30 Przecież musieli zablokować możliwość przenoszenia się na inny kierunek, bo listy rankingowe zostały zamknięte. Dlatego każdy, mimo że wcześniej kwalifikował się na różne kierunki, teraz się tam nie kwalifikuje, bo po zamknięciu list wskoczyły tam inne osoby, co zostało już przez system zatwierdzone. W drugim etapie rekrutacji, tam gdzie będą jeszcze wolne miejsca ponownie będziecie się kwalifikować na różne kierunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karacz86 Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.05, 21:55 Chyba nie oto chodzi - ja mam status "złóż dokumenty" i po godz. 16 czyli po zamnknięciu list byłem 161/175 a teraz jestem 176. I tak jak ktoś powiedział wcześniej: na tych kierunkach gdzie dostałbym się wyświetla się jedno miejsce poniżej a reszta jest normalnie.Nie możliwe przecież żeby ktoś po 16 mnie wyprzedził.Więc nikt nie wskoczył na moje miejsce i nie będę brał udziału w żadnym następnym etapie rekrutacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karacz86 Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.05, 21:56 Chyhba jednak o to samo nam chodziło:P tylko dlaczego kierunek na który jestem przyjęty wyświetla mi 176/175? Odpowiedz Link Zgłoś
rosquito Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 22:34 Może jakiś błąd, napisz do nich maila. Odpowiedz Link Zgłoś
rosquito Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 21:58 > nie będę brał udziału w > żadnym następnym etapie rekrutacji. Twoja sprawa, chodzi o to, że będziesz *mógł* wziąć udział w drugiej turze rekrutacji, gdy miejsca się zwolnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik Re: SGGW- RANKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:18 Karacz ma rację i trochę źle to napisał.Zwyczajnie jeśli się dostał na jakiś wydział a nie złozy dokumentów na ten wydział trafia an listę bezkierunkową ale ma prawo do miejsca na innym wydziale dopiero wtedy kiedy ci pozostali złożą dokumenty.Tak było rok temu co więkzość osób wprowadziło w paranoję. Odpowiedz Link Zgłoś