Dodaj do ulubionych

AM POZNAŃ

01.07.05, 00:41
Czekam na obiektywna ocene. Czy warto startowac na AM w Poznaniu z wynikami z
biologii PP 91% PR 70%; chemia PP 80% PR 51% ??. Nie wiem czy warto
probowac...
Obserwuj wątek
    • paulina_dziubus Re: AM POZNAŃ 01.07.05, 09:03
      Wydaje mie sie ze probowac zawsze warto. Zreszta chyba i tak juz zaplacilas no
      nie??:) Wiec teraz tylko dostarcz im swiadectwo i na egzamin 7:P
    • Gość: lily Re: AM POZNAŃ IP: 195.116.149.* 01.07.05, 09:14
      ja bym nie rezygnowala...zawsze jest szansa zeby sie dostac:)
      A tak wogole to przygotowujecie sie jakos do tego testu 7.07? Hm? Robicie
      cokolwiek? Bo ja niet :D
      • paulina_dziubus Re: AM POZNAŃ 01.07.05, 09:19
        Problem w tym ze nie wiem co mozna robic:P Czytam artykuly naukowe:P Ale to
        bardziej jako przygotowanie do egzaminu na biotechnologie na UJ.
        • Gość: madzia Re: AM POZNAŃ IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.05, 13:19
          martusia no nie wiem jak ty ale ja mając z
          biol podst. 88% rozsz 70%
          chem podst 95% rozsz 80%
          fizyki ( zdawałam ją tak na wszelki wypadek) podst 80%, rozsz 58%
          boję się o Poznań czy się tam dostanę.
          Powiem Ci tak :
          w tej chwili płaczę po nocach i nie mogę sobie darować że tak nisko napisałam
          tą maturę ( nie piszę tego po to by kogokolwiek dołować ale po prostu próbuję
          się wyżalać może będzie mi lżej).
          Swoje szanse na AMP oceniam bardzo słabo poza tym nie wiem czy byłabym w stanie
          wytrzmać tej niepewności czy się dostałam czy nie aż do 31 lipca.
          Poznań to było moje marzenie a teraz pozostały mi tylko .. okruchy!!!!!!
          Jestem na siebie zła i jest mi z tym źle. Zazdroszczę - nie ukrywam tego -
          wszystkim którzy mają o wiele lepsze wyniki ode mnie!!!!!!
          To już nie jest problem na skalę klasówki w szkole, oceny na koniec roku , itp.
          to DECYZJA NA CAŁE
          ŻYCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: mi Re: AM POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 01.07.05, 14:01
            Madziu, być może na całe życie, ale nie jest to decyzja nieodwołalna.Jeśli się
            dostaniesz-to fajnie.Jeżeli nie- to łap oddech i do roboty.AM na ciebie czeka:)
          • Gość: leniu Re: AM POZNAŃ IP: 80.51.242.* 03.07.05, 22:38
            madzia,nie lam sie,gdybys sie nie dostala,studiuj podobny kierunek i poprawiaj
            maturke zima
          • Gość: bombel186 Re: AM POZNAŃ IP: 82.160.42.* 03.07.05, 23:36
            ja też totalna załamka - biologia 76, chemia 85 - startuje na stome.
            Zastanawiam się czy warto w ogóle na test iść....
      • Gość: hmmm Re: AM POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:40
        biol 86, chem 80, fiz 40 Poznań czy Wrocław?
        • Gość: JazzLiberator Re: AM POZNAŃ IP: 80.54.200.* 07.07.05, 22:35
          witam. do Poznania 166 pktów to na 99% za mało, do Wro 204 pkty też raczej nie
          starczą (znam wiele osób z wyższymi wynikami, mój brat ma 221 i się boi), chyba
          że test na predyspozycje będzie trudny i akurat dostaniesz 10.
    • lily86 Re: AM POZNAŃ 01.07.05, 13:25
      wiecie moze ile jest miejsc na stome?
      • Gość: monia Re: AM POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 01.07.05, 14:27
        zawsze było 70
    • Gość: lolek Re: AM POZNAŃ IP: *.czarne.sdi.tpnet.pl 02.07.05, 11:50
      piszę do założyciela tego wątku- nie startuj na am poznań, nie dostaniesz się.
      Ale masz dobrze(tak, powtarzam DOBRZE) zdaną fize wiec jak zlozyles juz podanie
      na inna am, to sie dostaniesz. nie pisze tego zeby cie zniechecic na poznan bo
      sam ide do gdanska-pozdrawiam.
      • Gość: zaix Re: AM POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 22:55
        jak myślicie jaki dadzą próg punktów ??
        • spiosek Re: AM POZNAŃ 04.07.05, 12:33
          biol 88
          chem 85
          Myślicie ze starczy ??? Co do progu to myśle ze moze niestety wynosic jakieś
          min. 180pkt. Powodzenia wszystkim kandydatom.
          • Gość: mx Re: AM POZNAŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:45
            prog bedzie troche nizszy ok 170, mi nie starczy mam 94 z biol ale z chemii
            tragedia...65. zaplacilismy wiec mozna probowac, ale nie ma co sobie wlewac, od
            11 do 14(rozne zrodla) osob na 1 miejsce to nie sa zarty, ograomna wiekszosz z
            nas sie nie dostanie... pozdraiwam ps. po co sobie truc 6 lat i tracic tyle
            zycia na Medycznej?? :)
            • Gość: zainteresowany Re: AM POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:56
              ej co jest, tylko tyle osób idzie do poznania???bo ja słyszałem ze jest 11 osób
              na miejsce.Mam 165 pkt.Rozwińmy ten wątek bo niektóre osoby naprawde chciałyby
              się zorientować czy mają szanse sie dostać,czy może tylko przejadą pół polski
              nie mając możliwości dostania się.Niektórzy tez zdawali fize,zlozyli papiery do
              poznania i innej AM i nie mogą się zdecydowac gdzie jechac na test.Wpisujcie
              swoje wyniki, nawzajem ułatwimy sobie życie !!!!Co do progu to mam nadzieje ze
              będzie nie wyższy niz 170(wliczając oczywiście test predyspozycji).
              pozdrowienia dla tegorocznych maturzystów
              • Gość: matrix Re: AM POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:09
                biol 76
                chem 86
                razem 162pkt
            • Gość: mat Re: AM POZNAŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 19:40
              czy myslicie ze jak sie ma w sumie 160 to warto skladac?? pozdr
              • spiosek Re: AM POZNAŃ 05.07.05, 20:18
                pewnie ze warto!przeciez nie wierzysz chyba w te bzdury ze kazdy mam po 190
                punktów w Poznaniu. Pozatym głupio by było jakbys nie pojechał ,a próg
                wyniósłby jakieś 160 (z testem predyspozycji). Chyba ze tak jak ja pisałes fize
                i nie wieszna jaka AM isc.Powodzenia
    • madzialajna Re: AM POZNAŃ 05.07.05, 14:45
    • Gość: lolek Re: AM POZNAŃ IP: *.czarne.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 14:56
      ale się ludzie wkopaliście z tym poznaniem, trza było fizyki siem óczydź!!! :))
      uwas chyba ten test predyspozycji o ktorym nikt nic nie wie (i ktory jest
      wielką ściemą) bedzie mial duze znaczenie. zycze powodzenia i nie zalamujcie
      sie - podejrzewam ze czesc z kandydatow juz na test nie przyjdzie znajac swoje
      myniki maturki i nikłe sanse. pozdrawiam
      • Gość: paulka Re: AM POZNAŃ IP: 213.199.193.* 05.07.05, 15:07
        ja mam bilogia 82 a chemia 57:(((
        • Gość: matrix Re: AM POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 19:24
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka