Dodaj do ulubionych

7 lipca wglad do pracy

01.07.05, 15:38
calkiem szybko..
napisalam podanie 28 czerwca i 7 lipca pojde ogladac moja bioligie..
bardzo podejrzana sprawa.
czy ktos juz swoje prace widzial?

jesli sie okaze ze ktos mi zle ocenil, lub ocena zostala zle przepisana na
swiadectwo maturalne, to co wtedy??
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.05, 16:26
      wtedy muszą wymienić ci świadectwo... ja też idę oglądać, ale jeszcze mi nie
      powiedzieli, kiedy
    • 7u8 NIE CIESZ SIĘ ZBYT SZYBKO 01.07.05, 16:59
      To ponad 10 dni! Na niektórych uczelniach już 7 lipca kończy się przyjmowanie
      podań.
      Czy zdążysz pójść gdzieś na studia???
      • Gość: ee Re: NIE CIESZ SIĘ ZBYT SZYBKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:38
        a w juakiej oke?
    • Gość: pani_dj Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.acn.waw.pl 01.07.05, 18:50
      nie wiem czy zdaze :( i szlag mnei trafia z tego powodu.. :(
      oke warszawa.
    • Gość: arek Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.net 03.07.05, 08:20
      taka jest procedura mają 3 dni czasu a jak cię powiadomili listownie czy
      telefonicznie
      • Gość: pop Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.net 03.07.05, 16:44
        kto jeszcze się odwołał i ma jakieś informacje
        • Gość: O. Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.is.net.pl 03.07.05, 17:40
          Ja się odwołałam, moja praca jest zgodna z zakichanym kluczem w 95% a dostałam
          marne 18pkt/40 z wypracowania z polaka na poz. rozszerzonym. Wiem, ze treść to
          22 punkty, jednak nie wierze, że nie policzyli mi za za język, bądź ortografie
          itd. Mam jeszce nadzieję...ale możliwe, że wierze w to co chce wierzyć. Dlatego,
          ze bardzo mi na polskim zależało i bardzo się rozczarowałam...W każdym razie
          napsialam odwolanie do OKE Kraków i czekam na jakąkolwiek odpowiedź, podobno
          przysyłają ją listownie i powiadamiają o dacie kiedy mam się tam pojawić w OKE.
          A powiedzcie mi, czy oni ..przez pokazaniem mi pracy, sprawdzą ją raz jeszcze ??
          (Nawet jeśli nic by miało z tego nie wyjść, to przynajmniej zrobiłam to dla
          własnego spokoju.
          • Gość: kaaa Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.net 03.07.05, 18:51
            A kiedy złożyłaś odwołanie ile czekasz na odpowiedz Podobno jak jest coś nie tak
            to powiadamiają telefonicznie i to bardzo szybko. Ciekawe czy ktoś już był sprawdzać
            • lila-julka Re: 7 lipca wglad do pracy 03.07.05, 19:36
              skladalam podanie 28 czerwca powiadomili mnie telefonicznie w czwartek (30
              czerwca)i termin mam na 6 lipca
              • Gość: kaaa Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.net 03.07.05, 19:50
                w jakim mieście
            • Gość: O. Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.is.net.pl 03.07.05, 20:31
              posłałam w piątek poleconym, pewnie jutro dostaną.OKE KRAKÓW
              • Gość: Janusz Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:04
                Kurcze ja złożyłem 28 czerwca i nawet się do mnie nie odezwali jeszcze

Oke Warszawa
                • Gość: aga Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:54
                  nie martw sie, ja tez wyslalam podanie faksem 28.06 i tez jeszcze nic nie
                  dostalam, chociaz wiem,ze 29.06 juz wyslali do mnie poleconym "zaproszenie" do
                  oke, bo tak mi napisano na maila, wiec czekam! pewnie jutro dojdzie.ciekawe na
                  kiedy bede miala termin wyznaczony:/ hmmm....
                  • Gość: Oli Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:56
                    czy u was tez ci z oke zastrzegaja sobie ze podczas wgladu do prac nie mozna z
                    nimi dyskutowac??
                    • Gość: aga Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 22:12
                      nom, to niby jest przepis ogolnopolski... ehhh, po prostu zrobione wszystko na
                      nasza niekorzysc!!! :(
                      • Gość: ola Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.net 03.07.05, 23:18
                        A czy ktoś już tam był?
    • Gość: kam Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 00:07
      Ja napisałem o wgląd ale się jeszcze nie odezwali. Jestem pewny, że źle mi
      ocenili pracę - co mam zrobić??? jak ktoś wie to proszę o odpowiedź
      kamilmikolaj@poczta.onet.pl
      • Gość: olo Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.net 04.07.05, 06:38
        trzeba domagać się praw są jeszcze sądy a nas jest dużo wczoraj w panoramie
        mówili że kilka tysięcy zle jes wypisanych świadectw co oni z nami robią?
        • Gość: ff Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 08:27
          Czego jeszcze zabraniają? Można robić notatki?
          • Gość: glj Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 09:53
            I wogóle jak to wygląda? Komuś udało się w Wawie poprawić wynik? Czy to wogóle
            możliwe że narobili tyle błędów? Z drugiej strony niezbyt możliwe żebym ja...
            • Gość: kitek18 do olo IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 04.07.05, 10:21
              powiedz jeszcze cos dokladnie co bylo w panoramie,bo zaczyna sie robic ciekawie
              • Gość: jaa Re: do olo IP: 82.146.225.* 04.07.05, 10:44
                fakt, mowi w panoramie, ze duzo bledow itd i tu pewnie mieli racje, ale mowili
                tez bzdury w stylu, ze tylko uczelnie prywatne biora pod uwage nowa mature, a
                pozostale nadal maja egzaminy, egzaminy sa, ale przeciez nie
                wszedzie...denerwuje mnie to glupie gadanie niedoinformowanych dziennikarzy...
                jak ktos ma watpliwosci to najlepiej niech poprosi o wglad:) nie mozna odwolac
                sie od oceny ale jesli zobaczycie ze na pracy jest jakas ilosc punktow a na
                swiadectwie procenty sie nie zgadaja to MUSZA wam to poprawic
                • Gość: marika Re: do olo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:15
                  ja wysłałam faxem 1 lipca do krakowa ale nic jeszcze nie przyszło:(
                  • Gość: a Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:01
                    A co w Warszawie? Czy naprawdę ktoś je jeszcze raz sprawdzi przed "wglądem"?
    • Gość: a Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:55
      ojej
    • Gość: hhhhhhhhh Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 15:24
      proszę o info
      • Gość: ja Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:43
        jakie informacje ?
        • Gość: g Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:06
          każde
          • enliberte OKE KRAKÓW 04.07.05, 20:45
            Moi drodzy, też złożyłam podanie (27 czerwca),do dziś zero odezwu z OKE Kraków.
            Wejdźcie jednak na ich strone i w serwisie SIEMA są podane nasze wyniki w
            punktach do każdego zadania,łącznie z wypracowaniami, na obu poziomach. Po
            zapoznaniu się z tym,wgląd jest raczej nie potrzebny (choć nadal chcę go
            mieć!) :)
    • Gość: uuu Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.net 04.07.05, 19:52
      Był dzisiaj ktoś w oke
      • Gość: iiiiii Re: 7 lipca wglad do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:31
        Mówcie co wam powiedzieli i czy komuś podwyższyli?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka