Dodaj do ulubionych

dla normalnych ludzi

01.07.05, 19:10
CHcem się zapytać czy ktoś ma wynik z matmy w granicach 40-50 % z
podstawowego i 40-50 % z roższ. bo przeglądając wszystkie posty jeszcze z
takim wynikiem się nie spotkałem :) Większośc wyników oscyluje w granicach 70-
98 %, zastanawia mnie jedno czy wszyscy mówią prawde :) bo nabrzechać to
sobie moge jak piesek że mam ze wszystkich przedmiotów po 98 % i jestem
niezadowolony :) Może się myle i mamy bardzo wykształcone społeczeństwo :) a
ja jestem tępakiem :P
Obserwuj wątek
    • kelly19 Re: dla normalnych ludzi 01.07.05, 19:12
      nie martw sie.. ja nie mam az takich rewelacyjnych wynikow.. polak 71 angol 92
      a wos 69 -> rozsz 54.. wiec nie jest az tak super... nie wierze ze wszyscy
      zdali tak dobrze mature na 90 kilka procent.. pozdro i powodzenia w dostaniu
      sie na studia
      • aktorek Re: dla normalnych ludzi 01.07.05, 19:15
        a no nawzajem :P Ja mam z matmy 47 podst 43 roższ. Anglik 87 % Polak 58 % :P

Wygląda na to że ja jedyny tak słabo wypadłem w polsce :P

Z jakiego miasta jesteś kobieto :P
        • kelly19 Re: dla normalnych ludzi 01.07.05, 19:18
          Nom cos Ty... Nie jest zle.. Pomysl sobie ze sa tacy co maja po 30 procent z
          wszystkiego :) jestem z Olsztyna a TY? na co skladasz?
          • kelly19 Re: dla normalnych ludzi 01.07.05, 19:19
            hehe mam kumpla ktory mi smsa przyslal w dzien wynikow... "niestety mam tylko
            jedna 100% z matmy podstawowej" :/ ale kujon :P
        • Gość: iki Re: dla normalnych ludzi IP: *.wroclaw.mm.pl 01.07.05, 19:18
          Chyba nie wierzysz, że to dzięki tobie średnia w całej Polsce z matematyki
          oscyluje wokół 45 % . Sprawa polega na tym, że reszta tu okrutnie ściemnia.
          • aktorek Re: dla normalnych ludzi 01.07.05, 19:20
            Ja z chełma :P Trochę wieś:P ale dam se ręke obciąc ze wielu lepiej napisało
            niż warszawka :P

No poprostu nie mogę uwierzyć że tak genialnie każdy napisał <WOW> Magistry i
            doktorzy sami w polsce :D 100 % :D z matmy to sciemka :P
          • Gość: moniaaaa Re: dla normalnych ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 19:27
            wg mnie tez ludzie scieniaja, ja matme zawalilam totalnie, 38%, i 6% :((((, ale
            reszta poslza mi fajnie, pol 70%, ang 96% i 78%, gegra 90% i 70%. gdyby nie ta
            bezndazijena matma byloby suuuper. takze widze ze jak narzie to ja mam
            najgorysz wynik z matmy ;/
        • Gość: aka Re: dla normalnych ludzi IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 19:20
          hehe... nie jesteście jedyni:) uwierzcie mi:) tylko tutaj wszyscy tak
          ściemniają:) dzisiaj składałam papiery na psychologię i podejrzałam wyniki
          niektórych osób i zaskoczyło mnie to, ze nie były one rewelacyjne:) a z tego co
          czytałam tutaj na forum to tam na psychologię miały iśc osoby z samymi wynikami
          po 90%:) ale jednak tak nie jest:P sądzę że sporo osób robi tutaj wielka
          ściemę:) nie wątpie jednak, ze wiele z nich pisze prawdę:) ale cóż:) nie
          jesteście sami:) PozdrawiaM:) i obyśmy sie dostali na studia - w końcu musimy
          pokonać tych po 90%;) hehe;)
          • aktorek Re: dla normalnych ludzi 01.07.05, 19:22
            Wszystkie znaki na niebie i na ziemi wksazują na to że około 30 % osób
            zebranych na tym forum mówi prawde :P a 70 mówi nieprawde :P
    • Gość: pani_dj Re: dla normalnych ludzi IP: *.acn.waw.pl 01.07.05, 19:28
      no to ja was zastrzele: moj wynik z matmy to 32% :]
      (tylko mi matma w rekrutacji niepotrzebna, wiec sie nie liczy :P )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka