yamasz 09.01.06, 20:51 jaka sława wyku..ła sie dziś na motorze?? do wygrania skrzynka wódki- okrutny mariuszek stawia ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brembo Re: końkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 20:59 micheal jackson..? :() Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: końkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:45 wiem!! Axel Rose !! :))) ciekawe czy jeździ hondą;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: końkurs IP: 70.19.14.* 09.01.06, 21:03 przeciez forumowa rozowa landrynka nie wie, co to wodka. --------------------------------------------------------------------------- wielki_motocyklista rozowa_landrynka ex. okrutny_mariuszek: "Na kursie kolizyjnym byl wiec pasek, i bylem ja. Na szczescie manetka mial jeszcze troche ruchu. Odruchowo podnioslem prawa noge :)" Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: końkurs 09.01.06, 21:07 NY zostaje ukarany przymusowym sikaniem na płot pod napięciem, za pisanie NIE na temat ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: końkurs IP: 70.19.14.* 09.01.06, 21:09 ale za to o motocyklach. ten, tego... motocykilscie. yyy... wielkim motocykliscie. czy uwazasz, ze wielkosc owego motocyklisty nie zasluguje na gloryfikacje przy kazdej okazji? czy ty, jamasz, aby nie chcesz obrazic rozowej landrynki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yamasz Re: końkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 21:13 mnie to wsio ryba jak wy sie jedziecie... ale niech będzie przynajmniej jeden wątek w całości na temat, tak więc brembo doszedł do tego, że chodzi o amerykanina. Proszę strzelać dalej Odpowiedz Link Zgłoś
bartekexc Re: końkurs 09.01.06, 21:41 eeee... Czarnymurzyn(po przetłumaczeniu na PL) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: końkurs 09.01.06, 21:54 ja już uciekam, życze miłej zabawy, a jak nikt nie zgadnie, to mariuszek_motocyklista będzie musiał wypić wódeczke w samotności... a tego chiba nie chcemy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartekexc Re: końkurs 09.01.06, 22:16 ej no, ja zgadłem, Schwarzenegger = Czarnymurzyn Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_motocyklista Re: końkurs 09.01.06, 22:28 Yamasz jak zawsze pokręcił! Nie skrzynka wódki tylko roczny pobyt na wyspie namiętności z Kamilem/Nyorkerem/Mamusią Mariuszka Nie w nagrodę, ale za karę Nie daję ja ale wygrywający ponosi koszty u3mania siebie i wspomnianego wcześniej 34 letniego dziwoląga z problemami psychicznymi (podobno piątek trzynastego to na podstawie Kamilowego życiorysu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yamasz Re: końkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 08:14 zgadłeś, szłordzeneger... a dokładnie to samochód w niego przyjebał, i dobrze, jakby jechał na R1 to by zdążył uciec a ze toczył sie na okropnym HaDeku to ma za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_motocyklista Re: 10.01.06, 08:25 co za bzdury opowiadacie - wczoraj widziałem Arniego w Komando i nic mu nie było! Odpowiedz Link Zgłoś