Dodaj do ulubionych

JESTEM W 8 SETCE NA SGH :)))))))

02.07.05, 21:23
Obserwuj wątek
    • Gość: Kinaa Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 21:27
      a skad wiesz?
      • matczukm Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) 02.07.05, 21:32
        kolega ze starszego rocznika jest na hufcu i oni robili liste, dla waszej
        wiadomosci to mam 216 punktuw, ruskiego nie pisalem jeszcze
        • konradek19 Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) 02.07.05, 21:34
          Jestes tego pewien?? Bo ja mam troche mniej i narobiles mi stracha.
          • matczukm Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) 02.07.05, 21:39
            Jestem pewien, ale pamietaj ze okolo 500 osub z przodu ma pozaliczane wszystkie
            examy oprucz PP
            • konradek19 Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) 02.07.05, 21:42
              Dzieki....teraz podniosłeś mnie na duchu;) Ja mam narazie 197 i tez nie pisalem
              jeszcze ruska.
            • Gość: bbb Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.05, 21:43
              hmmm... ciekawe. ja mam na razie 264 pkt i PP przede mną. mam szanse sie dostac?
              • matczukm Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) 02.07.05, 21:44
                Ty juz cholera jestes!!! :P :-)
                • Gość: bbb Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.05, 21:45
                  tak mowisz? ale skora sa jeszcze ci, ktorzy nie pisali przedniotow to moga mnie
                  jeszcze wyprzedzic...
              • Gość: nhgjf Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: 83.238.200.* 02.07.05, 21:45
                no niby wszystko fajnie, ale dopiero 2 dni przyjmują papiery ( jeszcze 3
                zostalo) zatem teoretycznie to dopiero 40% przynioslo swoje wyniki.
              • konradek19 Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) 02.07.05, 21:46
                No jesli ludzie zadajacy tacy pytania maja byc studentami SGH to ja
                wymiekam.....pomysl zanim takie pytanie zadasz
                • Gość: bbb Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.05, 21:52
                  wlasnie, a propos sgh. mam pytanie, bo w natloku roznych info sie nie
                  doczytalam. jak to jest: wyniki sa (przypuscmy najpozniejszy wariant) 29 lipca.
                  sgh oglasza liste 1000 przyjetych, z czego nie wszyscy musza sie zdecydowac na
                  sgh. i wlasnie: czy jest jakis termin potwierdzenia swojego miejsca na uczelni,
                  bo jesli nie to ci, ktorzy sie dostali a sie tu nie wybira blokuja miejsca. jak
                  to dziala?
                  • konradek19 Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) 02.07.05, 21:54
                    nawet takiej opcji nie rozpatruja....rektor mowil ze to sie jeszcze nigdy nie
                    zdarzylo zeby ktos zrezygnowal z SGH
                    • Gość: bbb Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.05, 21:57
                      tylko ze ja chociazby znam taka jedna osobe, ktora najbardziej to chce isc na
                      stosunki na uw i bardzo dobrze jej poszedl test z historii i pewnie sie tam
                      dostanie a rownoczesnie zlozyla papiery na sgh i juz teraz ma 301 pkt (bez PP),
                      wiec pewnie sie dostanie. jednak priorytetem jest uw.
                      • konradek19 Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) 02.07.05, 21:58
                        No to nie wiem....ale najlepiej zadaj to pytanie w serwisie rektora na stronach
                        SGH. Tam napewno uzyskasz odpowiedź
                  • Gość: jok Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: 80.51.250.* 02.07.05, 23:19
                    rektor na drzwiach otwartych mówił że w swojej karierze nie spotkał się żeby ktoś zrezygnował z SGH na rzecz innej uczelni w Polsce :) Znasz taką uczelnię w Polsce na której lepiej studiować niż SGH? Oczywiście jak nie chcesz zostać lekarzem czy prawnikiem?
                    • Gość: m Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 09:25
                      kolega moze by podal jeszcze jakies info. np. ile ma pkt. ostatni albo cos...?
                    • Gość: as Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 15:29
                      rektor moze sobie mowic co chce - tylko nie mow ze uwierzyles/uwierzylas?

no chyba ze mowil o czasie w ktorym on jest rektorem a wybory byly chyba jakies
                      2 miechy temu :]
    • konradek19 Do matczukm 02.07.05, 21:56
      Jesli juz masz takie źródło informacji to informuj nas na bieżaco, bo przeciez
      wiadomo że jeszcze nie wszyscy powpisywali wyniki maturalne. Bede bardzo wdzieczny;)
      • wojciech_psv Re: Do matczukm 02.07.05, 22:00
        Konradek, ty się tak nie podniecaj bo to pewnie jakaś blaga jest...
        • konradek19 Re: Do matczukm 02.07.05, 22:01
          pewnie masz rację......ale nadzieje moge miec ;)
    • wojciech_psv Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) 02.07.05, 21:59
      To nie jest 8 setka w kolejności przyjętych tylko numer identyfikacyjny...
      To w takim razie ja jestem 24...
    • Gość: tom Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 22:17
      ale wiesz czy oni robią te listy na podstawie wyników wpisywanych na stronach
      sgh bo wtedy brali by pod uwagę wszysktich i twoje miejsce byłoby naprawdę
      niezłe
      • Gość: anka Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 22:58
        a ja na razie mam 158 pkt (bez matmy, niemca i pp)i sama juz nie wiem czy to
        dużo czy nie? a jak myślicie, jaki będzie próg?
    • sinnain7 Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) 02.07.05, 23:06
      A jaka jest ostatnia setka? ;) ja mam 180 bez drugiego jezyka....
      • Gość: anka Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:19
        o właśnie, też jestem tego ciekawa=) ciekawe jaki będzie poziom zadań z
        matmy..mają im ponoć przysyłać z cke, więc pewnie podobny../ale ja lubię
        słowo 'ciekawe'=P/ pozdrawiam
        • Gość: jok Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: 80.51.250.* 02.07.05, 23:23
          mam 233 1/3 ale przedemną tylko pp... co o tym myślicie? Myślę że szanse są ale muszę się z pp postarać (na ile planujecie napisać ten drugi język? 20? 30?)
          • Gość: anka Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:47
            myślę, że szanse są i to spore=) ja z drugiego języka liczę max na ok 20,
            będzie coś w tych okolicach - będzie dobrze..ale i tak najbardziej boję się
            matmy://
            • Gość: m Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 09:26
              kolega by moze powiedzial cos wiecej? np. ile ma pkt ostatni na liscie... albo cokolwiek ?
              • Gość: mad Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.05, 12:26
                odswiezam watek ;) wpisyjcie sie. ja mam na razie 216 pkt i przede mna tyllko
                pp...
                • Gość: Kinaa Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:32
                  ja mam 142, ale jeszcze historia, drugi jezyk no i PP
                  • Gość: jaa Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.aster.pl 03.07.05, 12:39
                    a ja mam 221 i przede mną drugi jezyk i test przedsiebiorczosci:/
                    • Gość: jok Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: 80.51.250.* 03.07.05, 12:48
                      ciesze sie ze wreszcie znalazł się wątek gdzie wpisują się normalni ludzia, a nie typu "mam 299 ptk, jeszcze drugi jezyk i pp, nie dostane sie!!! :("
                      • Gość: bbb Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.05, 15:56
                        Otóż to! ;)
                        • Gość: pypyrypy ;] Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.07.05, 16:46
                          no ok, na razie nei jest widze zle, bo ja mam 224, jeszcze drugi jezyk i pp.
                          chociaz internauci to nie jest raczej reprezentatywna grupa, wiec mysle ze
                          specjalnie nie ma co sie tym wszystkim tutaj podniecacc ;]
                          • matczukm Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) 03.07.05, 16:55
                            Jak bede cos wiecej wiedzial to dam znac, a z tym numerem co muwil wojciech_psv
                            to jestem 3502 czy jakos tak, mi samemu sie nie chce w to wierzyc ale przeciez
                            znam kolesia do podstawuwki wiec mam nadzieje ze nie robi mi zludnych nadziei,
                            pozdro
                            • Gość: bbb Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.05, 22:38
                              Ej! Temat do góry! ;)
                              • Gość: Ewa Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 10:54
                                No właśnie!
                                • Gość: . Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.05, 11:21
                                  czy nie ma juz nikogo kto na sgh? ;)
                                  • Gość: jok Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: 80.51.250.* 04.07.05, 11:46
                                    tym lepiej :) tylko skąd te kolejki na uczelni :)
    • Gość: filip Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:31
      ile w końcu osób zdaje na to sgh bo tych numerów które przydzielają kandydatom
      jest ponad 4 tys. a w ostatnim dniu rejestracji na stronie internetowej było
      podane że jest niecałe 3 tys. kandydatów
      • Gość: bbb Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.05, 12:49
        nad tym samym sie zastanawialam...
    • Gość: aaaq Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.chello.pl 04.07.05, 14:35
      a ja po matmie i ang mam 142, pisze jeszcze historie, ros i pp i jakos to
      wszystko czarno widze.............:D
    • Gość: japi Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 00:47
      Mam 399, przede mna PP. Dostane sie !!!!
      • Gość: Ewa Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:11
        Nie dostaniesz się , bo nie umiesz liczyć do 400. Chcesz wpływać na psychikę
        ludzi, idź na psychologię.
        • Gość: up Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 19:47
          nikt juz nic nie ma do powiedzenia na temat sgh?
          • Gość: bbb Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.05, 19:50
            Właśnie piszcie, bo wątek całkiem spoko (tzn wpisują sie normalni ludzie). Jak
            myślicie, jaki będzie pułap punktowy? Ja stawiam ok 280-300.
            • Gość: jok Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: 80.51.250.* 05.07.05, 20:10
              270 brzmi lepiej :)
              • Gość: japi Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 20:31
                O czym wy pie..cie? Podnieca was to? Ja szacuje 270, a ja 300, a ja 210, a
                ja 310, a ja 311... choelra, ludzie czy wy nie ma cie nic do roboty? Beda wynii
                po 15stym licpa i zobaczycie czy sie dostaniecie. Jakie ma dla was znaczenie
                czy bedzie taki czy sraki próg??? Zreszta po cholere takie zgadywanki?? Nikt
                tego nie wiem jaki bedzie prob, bo masa osob pisze jezscze sprawdziany na
                uczelni. Ja w ogole nie wiem czy nie macie lepszych zajęć? Posolcie sobie
                ubrania...
                • Gość: pool Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: 80.51.250.* 05.07.05, 20:46
                  a masz lepsze zajęcie? pewnie mi odpiszesz ze mozna kupic kilka win za 3 zł i będzie fajnie... takich ludzi trzeba tępić, ale rób sobie co chcesz i nie pisz takich pierdół do normalnych ludzi
                  • Gość: m Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:25
                    fajnie sobie poodstawiac, popocieszac sie itd. to jest mile, jak Ci to przeszkadza to po prostu nie czytaj...
                    • Gość: tomek Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 05.07.05, 22:30
                      Witam. Chcialem tylko powiedziec, ze kandydatow jest ciagle 2936!!! To ze numery
                      sa do 4000 jest mylace, poniewaz zauwazcie, ze jest przerwa pomiedzy numerami od
                      1000 do 2000!!! Dlatego kandydatow jest tak naprawde ok. 3000 . Pozdrawiam
                      P.S. Bedac na kursie przygototwawczym na esgiehu slyszalem,ze wiekszosc ludzi
                      plasuje sie w okolicach 220-260 punktow bez pp. Powodzenia
                      • Gość: anka Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:58
                        odświezamy wątczek, wężykiem wężykiem
                        • Gość: khamill Re: JESTEM W 8 SETCE NA SGH :))))))) IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 00:03
                          komus sie chbya nudzi...czyzby przedegzaminacyjny stress:P:P:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka