Dodaj do ulubionych

UO+biologia

03.07.05, 09:44
kto sie wybiera ,jakie wyniki duzo chetnych?Czy oprocz tego kierunku
skladacie jeszcze gdzies czy jest on glowny czy awaryjny i jak wasze
odczucia?....
Obserwuj wątek
    • Gość: karolo Re: UO+biologia IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 10:22
      ja się wybieram tam na biologie i prawdopodobnie to główny kierunek i uczelnia.
      jakie masz punkty?
      • Gość: t183 Re: UO+biologia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.07.05, 10:38
        ja 70ROZSZ nie win czy sie dostane bo pomoc duzo ludu i teraz mozna skladac na
        2 uczelnie bo orginal i odpis wiec wszyscy co nire dostana sie na AM LUB uw ida
        do OPOLA.tERAZ WAHAM SIE NA CO JESZCZE ZLOZYC...
        • Gość: kitek18 Re: UO+biologia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.07.05, 11:32
          ehh ja sie wybieram,ale mam tylko 56%, co prawda wiem ze napisalam na duzo
          wiecej ale swiadectwo juz zostalo i nic nie zrobie:(
          • Gość: karolo Re: UO+biologia IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 11:33
            ja mam 70 % z rozszeronego i mam obawy bo jest mało miejsc
    • ginny2 Re: UO+biologia 03.07.05, 12:31
      Ja się wybieram, mam 78% z rozszerzonej
      • Gość: karolo Re: UO+biologia IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:34
        ciekawe czy dużo osób ma takie wyniki powyżej 70%. ja mam tyle i zastanawiam się
        czy mam tam czego szukać.
        • Gość: kitek18 Re: UO+biologia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.07.05, 12:52
          no wiekszosc osob ma wyniki 69-75%,wiec pewnie sie dostaniecie to ja mam obawy
          bo zanim sie rozwiaze sprawa z moja pomylona matura to juz po rekrutacji,a 56%
          to zalosny wynik
    • Gość: xxxx Re: UO+biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:01
      kitek18 a może ty tylko umiesz na te 56%, dlaczego nagle oke miało by się pomylić wszystkim tym osobom, których wynik jest słabszy. Nie wszyscy mogą mieć wyniki rzedu 80% :/
      • Gość: kitek18 Re: UO+biologia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.07.05, 13:16
        swoje odpowiedzi przpisalam na chusteczke do nosa na maturze bo zostalo mi duzo
        czasu,potem sprawdzala to biologiczka z 3 LO,matka mojej koleznanki-ocenila
        moja prace na 88%,po wynikach poszlam do mojej biologiczki ktora ocenila ja na
        identyczna liczbe %..wiec jezeli 2 niezaleznych egzaminatorow(bo one tez
        sprawdzaly inne prace)tak to ocenily to chyba niemozliwe zeby nagle wyskoczyl
        wynik 56%!!
    • Gość: t183 Re: UO+biologia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.07.05, 13:15
      No wlasnie jest tylko55miejsc...A nie wiecie jak tam z zaocznymi ile miejsc?i
      czy tez jest tak oblegana jak dzienna prawie 6 ksndydatow...Ale sopx nie
      wszyscy maja przeciez ponad70 inni tez sie moga dostac...optymizm :)
      • Gość: wicek Re: UO+biologia IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 15:47
        dlaczego na zaoczne ile masz punktów bo ja 70%
    • Gość: karolo Re: UO+biologia IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 17:28
      CIEKAWI MNIE TYLKO ILE OSÓB ZREZYGNUJE Z TEGO KIERUNKU I PUJDZIE DO WROCŁAWIA
      CZY GDZIEŚ INDZIEJ. CZY KTOŚ WIE KIEDY BĘDĄ WYWIESZONE WYNIKI?
    • Gość: WICEK Re: UO+biologia IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:01
      I CO JUŻ NIKT
      • Gość: t183 Re: UO+biologia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 04.07.05, 09:54
        ja mam 70 chyba sie przygotowuje psychicznie na zaoczne...Wyniki beda
        wywieszone12.07 beda tez w internecie a 13.07 wysylaja do domku ci
        zawiadomienie czy sie dostales czy nie... Hej!
    • Gość: oll Re: UO+biologia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 04.07.05, 10:18
      ja co prawda mam 82% ale jestem prawie pewny ze sie nie dostane,za duzo ludzi
      sie wybiera w tym wielu moich znajomych ktorzy maja po 95% wiec boje sie
      naprawde ze braknie miejsc
      • Gość: t183 Re: UO+biologia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 04.07.05, 11:20
        No prawda u mnie w klasie bylo 33 osoby i wszystkie mialy z rozszerz. 60%i
        wiecej i tez sie wybieraja...cuz powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka