t183 03.07.05, 09:44 kto sie wybiera ,jakie wyniki duzo chetnych?Czy oprocz tego kierunku skladacie jeszcze gdzies czy jest on glowny czy awaryjny i jak wasze odczucia?.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolo Re: UO+biologia IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 10:22 ja się wybieram tam na biologie i prawdopodobnie to główny kierunek i uczelnia. jakie masz punkty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t183 Re: UO+biologia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.07.05, 10:38 ja 70ROZSZ nie win czy sie dostane bo pomoc duzo ludu i teraz mozna skladac na 2 uczelnie bo orginal i odpis wiec wszyscy co nire dostana sie na AM LUB uw ida do OPOLA.tERAZ WAHAM SIE NA CO JESZCZE ZLOZYC... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek18 Re: UO+biologia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.07.05, 11:32 ehh ja sie wybieram,ale mam tylko 56%, co prawda wiem ze napisalam na duzo wiecej ale swiadectwo juz zostalo i nic nie zrobie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolo Re: UO+biologia IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 11:33 ja mam 70 % z rozszeronego i mam obawy bo jest mało miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolo Re: UO+biologia IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:34 ciekawe czy dużo osób ma takie wyniki powyżej 70%. ja mam tyle i zastanawiam się czy mam tam czego szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek18 Re: UO+biologia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.07.05, 12:52 no wiekszosc osob ma wyniki 69-75%,wiec pewnie sie dostaniecie to ja mam obawy bo zanim sie rozwiaze sprawa z moja pomylona matura to juz po rekrutacji,a 56% to zalosny wynik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: UO+biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:01 kitek18 a może ty tylko umiesz na te 56%, dlaczego nagle oke miało by się pomylić wszystkim tym osobom, których wynik jest słabszy. Nie wszyscy mogą mieć wyniki rzedu 80% :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek18 Re: UO+biologia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.07.05, 13:16 swoje odpowiedzi przpisalam na chusteczke do nosa na maturze bo zostalo mi duzo czasu,potem sprawdzala to biologiczka z 3 LO,matka mojej koleznanki-ocenila moja prace na 88%,po wynikach poszlam do mojej biologiczki ktora ocenila ja na identyczna liczbe %..wiec jezeli 2 niezaleznych egzaminatorow(bo one tez sprawdzaly inne prace)tak to ocenily to chyba niemozliwe zeby nagle wyskoczyl wynik 56%!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t183 Re: UO+biologia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.07.05, 13:15 No wlasnie jest tylko55miejsc...A nie wiecie jak tam z zaocznymi ile miejsc?i czy tez jest tak oblegana jak dzienna prawie 6 ksndydatow...Ale sopx nie wszyscy maja przeciez ponad70 inni tez sie moga dostac...optymizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: UO+biologia IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 15:47 dlaczego na zaoczne ile masz punktów bo ja 70% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolo Re: UO+biologia IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 17:28 CIEKAWI MNIE TYLKO ILE OSÓB ZREZYGNUJE Z TEGO KIERUNKU I PUJDZIE DO WROCŁAWIA CZY GDZIEŚ INDZIEJ. CZY KTOŚ WIE KIEDY BĘDĄ WYWIESZONE WYNIKI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WICEK Re: UO+biologia IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:01 I CO JUŻ NIKT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t183 Re: UO+biologia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 04.07.05, 09:54 ja mam 70 chyba sie przygotowuje psychicznie na zaoczne...Wyniki beda wywieszone12.07 beda tez w internecie a 13.07 wysylaja do domku ci zawiadomienie czy sie dostales czy nie... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oll Re: UO+biologia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 04.07.05, 10:18 ja co prawda mam 82% ale jestem prawie pewny ze sie nie dostane,za duzo ludzi sie wybiera w tym wielu moich znajomych ktorzy maja po 95% wiec boje sie naprawde ze braknie miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t183 Re: UO+biologia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 04.07.05, 11:20 No prawda u mnie w klasie bylo 33 osoby i wszystkie mialy z rozszerz. 60%i wiecej i tez sie wybieraja...cuz powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś