Dodaj do ulubionych

KTO WIDZIAŁ SWOJĄ PRACĘ???!!!

03.07.05, 09:59
Dostał ktoś z was może już wgląd do pracy, jak długo to może jeszcze trwać.
Złożyłem 28.06.2005 i czekam... Czy znacie przypadek, że jednak pomylili się
w punktacjach, jak poprawiają błędy???
Obserwuj wątek
    • Gość: zrozpaczona_ania Re: KTO WIDZIAŁ SWOJĄ PRACĘ???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 19:07
      No właśnie?
      • Gość: Janusz Re: KTO WIDZIAŁ SWOJĄ PRACĘ???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:14
        aaaaa...mam to samo i nie mam pojęcia co robić!
        • Gość: kam Re: KTO WIDZIAŁ SWOJĄ PRACĘ???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 00:12
          Ja też nie wiem - czekam na wgląd do pracy.
    • Gość: aaaaaa Re: KTO WIDZIAŁ SWOJĄ PRACĘ???!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 14:15
      Bardzo miła pani w OKE Gdańsk powiedziała mi , że dzisiaj albo jutro będą
      dzwonić do maturzystów, którzy wysłali wnioski, aby umówić się na spotkanie.
      Prace mają zostać udostępnione najwcześniej 6 lipca.
    • Gość: ja Re: KTO WIDZIAŁ SWOJĄ PRACĘ???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:47
      gdzie sie oglada te prace? bezposrednio w oke? jak ktos mieszka daleko to w
      kuratorium czy jak to?rzeba zapierniczac az do swojego oke?
      • Gość: a Re: KTO WIDZIAŁ SWOJĄ PRACĘ???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:53
        A wie ktoś coś o Warszawie? Jak zobaczycie swoje prace to napiszcie czy a)to
        był wasz błąd czy b) ich i poprawili czy c) ich i nie poprawili(!)? Czy
        myślicie że mamy jakieś szanse? Ja licze na to że zanim nam to dadzą to
        sprawdzą jeszcze raz...
        • Gość: hk Re: KTO WIDZIAŁ SWOJĄ PRACĘ???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 15:23
          widz ę że się wykruszamy........
      • Gość: fffsdfsdf Re: KTO WIDZIAŁ SWOJĄ PRACĘ???!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 16:03
        Trzeba jechać do odpowiedniego OKE. Tylko na miejscu mogą udostępnić arkusze
        • Gość: ja Re: KTO WIDZIAŁ SWOJĄ PRACĘ???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:28
          w takim razie wystrychnelam oke na dudka wysylajac wniosek o wglad. ja nie bede
          jechac 5 godzin zeby zobaczyc kawalek swistka papieru. myslalam ze udostepnia
          mi to w moim miescie. praca jest sprawdzana jeszcze raz. jezeli by bylo cos nie
          tak to by zadzwonili. to w koncu lezy w ich gestii zeby sie nie skompromitowac.
          mam w d**** egzaminatora ktory sprawdzal moja race. niech go pieklo pochonie a
          potomnym powiem zeby nie zdawali j****** historii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: :-) Re: KTO WIDZIAŁ SWOJĄ PRACĘ???!!! IP: *.fobos.net.pl 04.07.05, 16:25
      w jaki sposób można zobaczyc swoją prace (podlegam pod oke krakow)
      • Gość: a Re: KTO WIDZIAŁ SWOJĄ PRACĘ???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:54
        dlaczego to nie jwest jasne
        • Gość: doremi Re: KTO WIDZIAŁ SWOJĄ PRACĘ???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:00
          chce zobaczyc moją pracę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
          • Gość: reee Re: KTO WIDZIAŁ SWOJĄ PRACĘ???!!! IP: *.net 04.07.05, 19:54
            to napisz odwołanie
            • Gość: doremifa Re: KTO WIDZIAŁ SWOJĄ PRACĘ???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:30
              no pewnie że napisałem i to kiedy.......a tu cisza. Powiedzcie jak już nawet
              poprawią komuś wynik to co z tego jak będzie już po rekrutacji?
    • babykasz Re: KTO WIDZIAŁ SWOJĄ PRACĘ???!!! 04.07.05, 20:31
      przeczytaj moja notke o bledach. jest ich duzo, warto prosic o wglad
      • Gość: doremi Re: KTO WIDZIAŁ SWOJĄ PRACĘ???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:38
        dziękuję za nadzieję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka