Dodaj do ulubionych

Zauważyłam że ....

03.07.05, 13:46
Większość na forum ( W TYM JA) popada w skrajną paranoję.Średnio co pół
godziny zaglądam na forum czy ktoś napisał coś o "moim" kierunku.Na moje posty
odpowiedzi minium a chętnych w 3 cholery!!!!To mnie do "szewskiej paji"
doprowadza!Pozdrawiam wszystkich nerwowych!
Obserwuj wątek
    • Gość: mych@ Re: Zauważyłam że .... IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 03.07.05, 13:48
      Ze mna jest podobnie. Jestem tu średnio 4-5 razy dziennie. Tragedia :((
      • dagmarra Re: Zauważyłam że .... 03.07.05, 13:50
        mam tak samo :) jestem tu srednio co godzinka albo i czesciej :)
        posty - kulturoznawstwo i romanistyka UJ moimi sa :)
        kandydatow od groma, a pisze mi na to 3 osoby... hahah
        znacie moze kogos, kto sie wybiera? :> jsli tak to zasilcie moje wątki :P
    • Gość: sami Re: Zauważyłam że .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:49
      mam to samo...dlatego obiecałam sobie że po dostaniu sie na studia(oby) do
      konca wakacji nie zajrze na forum;)
      • Gość: xxx Re: Zauważyłam że .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:51
        hehe, skąd ja to znam ;)
        Też siedze tutaj przez pół dnia :/
        • Gość: Gosia Re: Zauważyłam że .... IP: 213.199.202.* 03.07.05, 13:53
          Dzięki Bosheeee że nie jestem sama bo ja też jestem wielką maniaczką tego
          forum. Minimum 10 razy w ciągu dnia to muszę wejśc :P
        • tricky_alias Re: Zauważyłam że .... 03.07.05, 13:54
          Chyba kazdy, kto odpowiada na ten post, ma podobne odczucia... To Forum to jakaś
          choroba. A my zbyt mocno tym wszystkim się przejmujemy. Ale chyba nie da się
          inaczej.
          Żeby już było "po"...
          Pozdrawiam
          • Gość: lukasz Re: Zauważyłam że .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 14:22
            Ja cały czas siedze na forum i w międzyczasie coś jeszcze robię. Czy to już
            paranoja czy tylko uzależnienie?:D Na moje posty o anglistyce na UŁ nikt nie
            odpowiada, a jest do tej pory ponad 1000 osób zarejestrowanych (ok
            10os/miejsce) i ciągle się dopisują. Czy ja z samymi kujonami będę w takim
            razie studiował?
            • Gość: dagmarra Re: Zauważyłam że .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 14:26
              Lukasz, znowu Ty i ZNOWU na forum :) hehehe chyba naprawde cos jest nie tak z
              maturzystami :)
              • kaja86 Re: Zauważyłam że .... 03.07.05, 14:28
                heheehe, ja tez zaczęłam tu znowu cały czas siedziec, a myślalam, ze mi
                przeszło, a najlepsze, ze na moje kierunki jest po 10 albo 15 osób na miejsce, a
                jakos nikt sie nie wpisuje, może oni sie uczą...
              • Gość: ktoś Re: Zauważyłam że .... IP: 80.51.226.* 03.07.05, 14:28
                Hehe, a po wakacjach wszyscy przenosimy sie na forum STUDIA :DDD
                • Gość: lees Re: Zauważyłam że .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 15:41
                  Ja juz wczoraj tam zajrzalem po raz pierwszy, ale nie czulem sie uprawniony
                  odzywac ;)
              • Gość: lukasz Re: Zauważyłam że .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 15:12
                Dagmara, ja ciągle tu siedzę. Nawet jak nie pisze to czytam. A Ty nie wchodź w
                ten nałóg, bo ciężko wyjść;) Chociaż już chyba za późno.
                • Gość: natalka Re: Zauważyłam że .... IP: *.olsztyn.mm.pl 03.07.05, 15:49
                  a ja myslałam ze tylko ja mam z tym problem!!!!pozdro
    • Gość: bloody86 Re: Zauważyłam że .... IP: *.75.61.196.ostrow61.ptc.pl 03.07.05, 14:34
      tez sie zaliczam do tego grona uzaleznionych, tyle ze ja juz czytam nawet watki
      zupelnie niezwiazane z tym co mnie interesuje, ciagle sie porownuje, czekam
      kiedy sie wszystko wyjasni
    • n_nicky Re: Zauważyłam że .... 03.07.05, 14:36
      Od forum można się bardzo łatwo uzależnić ;))

A tak trochę offtopic-wydaje mi się,że na tym forum brakuje jakiegoś
      moderatora.Panuje tu straszny bałagan.Wątki się powielają.No i ktoś powinien
      zająć się trollami i spamowcami.Brakuje kogoś,kto zaprowadziłby tu porządek.To
      taka moja osobista uwaga i sugestia;)
      • kaja86 Re: Zauważyłam że .... 03.07.05, 14:37
        heheh, ja moge byc moderatorem i tak siedze tu cały czas ;P
        • Gość: mała_Mi zastanawiam się co będzie, kiedy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 15:06
          będę po ogłoszeniu wyników i stanę się <hopefully> szczęśliwą posiadaczką
          indeksu? może będę rozmawiała z maturzystami 2006 i wspominała całość once
          again? ;). Maturzyści 2005 - będziecie tu wpadać? :D
      • aga.1986 A propos powielania wątków :D 03.07.05, 16:44
        • aga.1986 Wejdźcie: 03.07.05, 16:45
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=25577598
        • majaodgucia Re: A propos powielania wątków :D 03.07.05, 16:57
          Mnie tu bardziej chodzi o paronoje dotyczącą tego że nie mogę się już doczekać
          jakiejś informacji o kierunku który mnie interesuje.Postuje i postuje a
          odpowiedzi niewiele , a wiem że od groma osób wybiera się tam gdzie ja
          chcę.Poprostu dobrze byłoby wiedzieć jak ze średnią wypadła konkurencja żebym
          mogła się już trochę przestać denerwować.Nie jestem aż tak uzależniona żeby
          czytać wątki związane z kierunkami które mnie nie interesują.:)))
    • majaodgucia Re: Zauważyłam że .... 03.07.05, 15:09
      hihihi ja jestem maturzystka 2002 a tu zaglądam!!!
      • Gość: rojew84 Re: Zauważyłam że .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 15:31
        no własnie....
        dojrzewam do decyzji zeby wywalic w diabły ten internet!!!!!!!!
        na kazdej uczelni mozna za darmo sprawdzic poczte i w ogole korzystac z
        internetu.A w domu to tylko ogromna strata czasu
        • Gość: *** Re: Zauważyłam że .... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.05, 15:37
          ja też się chyba uzależniłam:((( strasznie męczy mnie to całe oczekiwanie na
          wyniki...jak dobrze byłoby zasnąć i obudzić się jak już wszystko będzie jasne...
          niestety nie ma tak dobrze, pozostaje Nam tylko CZEKAĆ...
          • jakaa Re: Zauważyłam że .... 03.07.05, 15:45
            ojjj ja tez tak mam... :-D moze wprowadzmy jakis nowy przyjemniejszy watek na
            tym forum co? bo te studia tylko doluja... Jakies pomysly na temat? :-> pozdro
            PA!
            • Gość: anna Re: Zauważyłam że .... IP: 82.160.102.* 03.07.05, 16:26
              A co powiecina na mnie.
              Zaglądam tu od listopada kiedy zaczynały się próbne matury szczyt zenitu
              przypada już od rozpoczęcia się ustnych i nadal trwa.I chyba tak zostanie do
              stycznia jak i póżniej ponieważ w tym roku mi się nie powiodło dostać na studia
              trzeba poprawiać wyniki i probować za rok.

Pozdrawiam wszystkich zdających w styczniu na pewno będzie tu wtedy ruch.
    • Gość: dzemcia Re: Zauważyłam że .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 18:24
      Podpisuję się pod Wami... ;)
      • Gość: nielubiepomidorow Re: Zauważyłam że .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 19:37
        miło, że to nie tylko moja przypadłość :)
    • mootya Re: Zauważyłam że .... 03.07.05, 19:57
      jest kilka powodow do tego ze sie ludzie nie wpisuja do okreslonego wątku,
      chociaz po 10 osob na miejsce na danym kierunku, ktorego watek dotyczy
      oto kilka z nich:
      - nie wszyscy maja internet
      - duzo maturzystow, nawet jesli ma internet, nie wie o istnieniu tego forum
      - porozjezdzali sie ludzie (wszak wakacje)
      - uczą się... :-)

ja tez jestem dosyc czesto tutaj, ale poniewaz z kompa mego korzysta kilka osob-
      wychodzi mi to w sumie na dobre (nawet jakbym chciala, to nie mam mozliwosci
      zaglądac tu co 2/3 godziny- ale prawdę mowiać to bym nie chciala- bez
      przesady :-)
    • another_story Re: Zauważyłam że .... 03.07.05, 20:12
      Mnie tu też niestety często widać, bo net to dobre miejsce do odreagowywania
      życiowych stresów. Rzeczywistość wirtualna zawsze podobała mi się bardziej niż
      ta... rzeczywista.
      • Gość: student-eka Re: Zauważyłam że .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 20:29
        ja odreagowuję rok akademicki, kiedy nie miałam internetu;) a wakacji też już
        niedużo zostało:)
        • Gość: ktosik Re: Zauważyłam że .... IP: *.68.66.112.kutno66.tnp.pl 03.07.05, 22:11
          ja tez nonstop na forum czytam i czytam i sie doluje ze sie nigdzie niedostane,
          bo praktycznie kazdy cosklada na moje kierunki ma wyzsze wyniki odemnie:(
          • Gość: sweetnsour Re: Zauważyłam że .... IP: *.osiedle.net.pl 04.07.05, 10:31
            bo to jest już jakas forma paranoi - pomijając wielokrotnie już pomijany fakt,że raptem narobiło się 90% maturzstow z wynikami powyżej 80-90%, widzi się ile ogolnie jest ludzi i to też jakos przeraża.

ale i tak najlepsza jest spiskowa teoria dziejow mojej przyjaciołki - "oni na pewno tylko tak piszą,że idą na te rożne kierunki,a naprawdę wszyscy idą na moj!!!!!" ;)

pozdrawiam i życzę mocnych nerwow ;)

[a za tydzień zajrzę tu jako,mam nadzieję studentka :D]
          • Gość: iwa do ktosik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 11:39
            ja mam to samo ciagle sie doluje ze sie nie dostane a te forum to czyste
            uzaleznienie ja potarafie siedziec tu nawet czasmai do 2 w nocy jak jest jakies
            interedujace postu pozdro dla wszystkich
    • jimka1984 Re: Zauważyłam że .... 04.07.05, 10:34

mam to samo!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka