Dodaj do ulubionych

CKE Wrocław

03.07.05, 16:54
Nie wiecie moze czy istanieje jeszcze wglad do naszych prac maturalnych??I w
jaki sposob mozna tego dokonac??
Obserwuj wątek
    • Gość: niewiemnic Re: CKE Wrocław IP: *.glubczyce.sdi.tpnet.pl 03.07.05, 17:02
      Ja wlasnie napisalam podanie o udostpenienie prac do wgladu. Na stronce CKE
      Wroclaw jest napisane jak to podanie dokladnie ma wygladac. Mozna faksem wyslac
      albo osobiscie zlozyc...Nie mowili wam w szkole??
      • dzzziewczynka Re: CKE Wrocław 03.07.05, 17:03
        A mozesz podac dokladnego linka do strony z tymi inf.?
        • Gość: niewiemnic Re: CKE Wrocław IP: *.glubczyce.sdi.tpnet.pl 03.07.05, 17:06
          Proszę bardzo www.oke.wroc.pl/index.php?
          option=com_content&task=view&id=173&Itemid=64 ale niestety nie ma wzoru tego
          podania sa tylko ogolne informacje.
          • Gość: niewiemnic Re: CKE Wrocław IP: *.glubczyce.sdi.tpnet.pl 03.07.05, 17:07
            oj cos nie wyszlo

www.oke.wroc.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=173&Itemid=64
            • Gość: gosia Re: CKE Wrocław IP: *.magma-net.pl 03.07.05, 18:08
              chzba macie na mzsli oke wroclaw... nie slzsyalam yebz cke pryeniesiono do
              wrocka lol
              • Gość: niewiemnic Re: CKE Wrocław IP: *.glubczyce.sdi.tpnet.pl 03.07.05, 18:11
                kazdemu zdarza sie czasami pomylic..niesadzisz? No ale jesli sprawilo ci to ze
                nas poprawilas jakas przyjemnosc i poprawilas swoje mniemanie o wlasnej osobie
                to cala przyjemnosc po naszej stronie:D
                • Gość: gosia Re: CKE Wrocław IP: *.magma-net.pl 03.07.05, 19:29
                  pomylic to sie mozna raz ale jak sie tyle razy pisze blednie to znaczy ze sie
                  nie ma pojecia co oznacza ten skrot. nie poprawilam sobie samopoczucia a wrecz
                  przeciwnie widze ze na tym forum sa osoby bardzo malo rozgarniete i na dodatek
                  bardzo niemile...
                  • dzzziewczynka Re: CKE Wrocław 03.07.05, 19:56
                    dzieki za linka :)

haha ja tez robie na tym forum pelno bledow..jeden polegana na tym, ze zamiast
                    filologia ang. ciagle pisze anglistyka, ale uwierz mi znam roznice :)
                    • dzzziewczynka Re: CKE Wrocław 03.07.05, 20:03
                      Jestem wqrzona... prace moge ogladac godzine, sama, nie moge zoribc ksera, a w
                      dodatku musze przyjsc w dokladnie wyznaczonym terminie...super szkoda, ze nikt
                      nie wzial pod uwage, ze nie wszyscy zdajacy sa z Wroclawia i nie kazdy ma czas
                      wtedy, kiedy akurat dysponuje nim OKE wrr.. To jest w koncu moja praca i
                      rozumiem, ze musza zachowac jakis porzadek, bo pewnie bedzie duzo chetnych do
                      obejrzenia swoich arkuszy, ale d;aczego nie moge zrobic ksera help! Po prostu
                      brak mi slow!
                      • Gość: niewiemnic Re: CKE Wrocław IP: *.glubczyce.sdi.tpnet.pl 03.07.05, 20:05
                        Wlasnie tez mnie wkurzylo z tym wyznaczonym czasem i ze nie mozna
                        kserowac...ale nic nie napisali o przepisaniu sobie jej:D Jeszcze sa inne
                        technologie których nie wymienili;)Ciekawe czy udostepnia mi wszystkie prace w
                        jednym dniu czy wyznacza 3 rozne terminy...
                  • Gość: niewiemnic Re: CKE Wrocław IP: *.glubczyce.sdi.tpnet.pl 03.07.05, 20:01
                    Przepraszam bardzo ja raz uzylam tego zwrotu i nadawca tego postu...i ty tez go
                    uzywasz Gosiu bo w temacie nie zmieniasz na OKE....A jesli Ci nie odpowiada
                    poziom inteligencji osob na tym forum to powiedz jedno po co tu piszesz??
                    Moglas to olac...

Ps. ja tez bardzo duzo bledow robie np caly czas mowie cellulitis a nie
                    cellulit i co? przeszkadza to komuc
    • Gość: Yo Re: OKE Wrocław IP: 217.97.165.* 03.07.05, 20:56
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka