wojcik.aga 04.07.05, 13:05 Wpisujcie swoje punkty na Uksw i oczywiscie kierunki, na ktore zdajecie. ja na administracje i mam baardzo mało 12,2 ..... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojcik.aga Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW 04.07.05, 13:06 prosze napiszcie czy jest chociaz jedna osoba w polsce , która mam mniej ... Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW 04.07.05, 13:21 Nie martw sie... widzialem osoby ktore mialy po 11. Nie wiem czy 12,2 ci wystarczy by sie dostac na UKSW (czego ci goraco zycze), ale badz dobrej mysli. Nadzieja zawsze jest... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojcik.aga Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:43 dzieki, zobaczymy jak to bedzie, sama mam jeszcze takąmalutką nadziee, ze tym , którym dobrze poszła matura pojda na UW albo na Uj itd, a mi zostawia to UKSW .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:49 WPISYWAC SIE .... PROSZE WAS BARDZO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: 217.97.128.* 04.07.05, 17:53 ja mam 23 pkt i też się martwię czy mnie przyjmą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojcik.aga Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:57 aaaaaaaa co ja mam powiedziec ?? 12 pkt .... no moze jescze mam szanse :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojcik.aga Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:13 oj chcialabym zeby naprawde w rzeczywistosci było takie małe zainteresowanie tym uksw Odpowiedz Link Zgłoś
wojcik.aga Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW 05.07.05, 10:26 jade tam dzisiaj, ciekawe czego sie dowiem, moze wszystko wyjasnie i okaze sie ze mam kilka pkt więcej ?? było by miło Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW 05.07.05, 10:31 Moja koleżanka, która miała naprawdę niezłe wyniki z matury (pol. 80%,68%; hist.75%,38%; WOS 72%,64%, niem.94%; ustny 100% i polski ustny 85%) ma ok. 12 pkt na te ich dziwaczne 50.150... SZOK!! Ja tam nie składam. Ta rekrutacja mnie od razu odstręczyła (zresztą nie tylko ona...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: 217.97.128.* 05.07.05, 10:49 to nie miała wysokich wyników z matury Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW 05.07.05, 11:01 Widzę, że kierujesz się opiniami niereprezentatywnej (i niekoniecznie wiarygodnej) grupy internautów na tym forum. Widziałaś statystyki? Wiem, że tam są też ludzie z liceów profilowanych, ale wątpię, żeby wielu z nich pisało poziomy rozszerzone. Tym bardziej, że mimo wszystko ok. 3/4 tegorocznych maturzystów to jednak ludzie z ogólniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kotur1 Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW 05.07.05, 10:30 mi na psycholohie wyszlo chyba 16??????? ale bezsens - jakis dziwny ten przelicznik. poza tym wszystkie wyniki wpisywalo sie do kupy - idiotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzemka Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:39 Mi wyszło 30 z hakiem. Na psychologię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqua19 Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.68.69.14.kutno69.tnp.pl 05.07.05, 15:11 ja składałam na dwa kierunki: filologia polska- wyszło mi 39 pkt na 130 i ochrona srodowiska - 15pkt.na 50 wydaje mi się że z obu wyszło mi mało. Bardzo chciałabym się dostać na uksw!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:17 Czy to prawda ,że na UKSW biorą pod uwagę wyniki z matury ustnej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:19 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:27 ale to chyba jakiś głupi żart????? Przecież to niesprawiedliwe!!! U mnie w szkole w zależności od komisji ( a nie od wiedzy ucznia) wychodzili się z tak różnymi wynikimi, że to szok...to tak jakby w jednej komisji uczeń miałby 10 pkt a potem ten sam uczeń w drugiej zdobyłby 18 pkt:/ Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW 05.07.05, 15:33 A czy ktos powiedzial ze zycie jest sprawiedliwe? Nie obrazaj sie, ale chyba wczesnie spostrzegles ze te matury na pewno nie ukazuja wiedzy jaka ma dany uczen. Wrecz promuja przecietniactwo. Nie tylko za ustne mozna bylo zdobyc rozne wyniki w zaleznosci od komisji. Na pisemnej zalezalo od egzaminatora. A tak na marginesie, to te ustne licza sie tylko jako czesc sredniej calej matury i skoro mowisz ze tak zle ze biara ja pod uwage, to trzeba sobie zadac pytanie... po co by ta ustna matura byla, skoro nigdzie jej nie chca? Ja sie naprzyklad ciesze, bo z polskiego mialem 100% a z angola 95%, wiec mnie to tylko srednia podwyza :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:36 więc według Twej teorii i Twoich wyników z ustnych mam sądzić ,że jesteś przeciętniakiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:38 więc według Twojej teorii i Twoich wyników z ustnych mam sądzić ,że jesteś przeciętniakiem???:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:38 No zycie nie jest sprawiedliwe, tez chcialabym miec dobre wyniki ustnych. Pocieszam sie, ze moje wyniki sa w pelni zasluzone. U mnie w szkole nie bylo ocen -19,20 punktow. Nie dlatego, ze jest to slaba szkola ;) Nie pogardzilabym dziennymi na UKSW, na platne nikt mnie sila tam nie zaciagnie, czyli na pewno na tej uczelni mnie nie bedzie. Pewnie jeszcze na tym lepiej wyjde ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW 05.07.05, 15:53 Moje liceum, to jedno z najlepszych w moim miescie (najwiecej gimnazjalistow tam sklada papiery ;)) i dostac oceny 20 - 19 to bylo nie lada wyzwanie, ale sobie na to zasluzylem. Nie powiem wam ile osob mialo takie wyniki, bo nie wiem, ale nie bylo ich wiele, wiec tu odrazu odpowiadam na pytanie, ze przecietniakiem nie jestem, a jesli jestem to trudno... to jest nas miliony. Nie wiem... moze mialem szczescie, moze taka wiedze, by dostac tyle punktow, co nie zmienia faktu ze jednak one mi pomogly teraz na UKSW. Z drugiej strony, denerwuje mnie bardzo ze nie ma podzialu na jezyk (pods i rozsz ustny). To juz jest bardzo nie sprawiedliwe. Tak z drugiej strony, to mnie tez sie odechcialo tego UKSW. Prawo... phi, juz wole isc na historie na UJ, gdzie zawsze marzylem, to jest przynajmniej "normalna" uczelnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzemka Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:33 Niestety w przypadku matur pisemnych również wiele zalezało od sprawdzającego. Gdzies na tym forum przeczytałam, że egzaminator przyznał pracy ponad 60%, po czym sprawdził ją dugi egzaminator i dał jej tylko 16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snaefridur Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:00 Idę na prawo i mam 19,1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:28 A jest moze jeszcze ktos kto zlozyl na polonistyke? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:02 A może ktoś tam złożył na historię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqua86 Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.68.69.29.kutno69.tnp.pl 05.07.05, 20:08 nie polonistyka, tylko filologia polska chyba?? ja składałam. wynik mam marny :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojcik.aga Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 20:56 byłam dzisiaj i z przykroscia dowiedzialam sie ze dobrze wpisalam wynik z matury .... szkoda bo luczyłam na to ze sie pomylilam i uzbiera sie troche wiecej tych punktów .... a tłok był ;0. hahhaah chyba sobie wzieli do serca ze nie sa zorganizowani, bo powywieszali 5000 karteczek ze strzalkami zeby trafic do sali 329 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:36 Ja nie widze znaczacej roznicy miedzy nazwami, moze ktos mnie uswiadomi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejmo Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 23:01 Oni chcą pokazać jacy są mądrzy. Tych nazw używa się zamiennie. Administracja 15.560;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:12 hej! ja złożyłam na polonistykę. Po przeliczeniu mam 35.8 Jak myslicie to dużo czy mało? piszcie kto ma mniej i więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:17 Nie chce byc niemila, ale moim zdaniem to bardzo malo... Ja mam 49 majac bardzo przecietne wyniki z matury. Pozostaje wiec miec nadzieje, ze jakos sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqua88 Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.68.69.44.kutno69.tnp.pl 06.07.05, 22:23 ja mam 39,5 ale nie wim czy to wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.aster.pl 06.07.05, 12:47 czy w tym okienku co się pojawiało na początku rejestracji na UKSW gdzie wpisywało sie wszystkie wyniki matury wpisywaliście też przedmiot główny?w moim przypadku była to historia i wpisałam tam jej wynik.czy tam powinno być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.aster.pl 06.07.05, 12:56 ja mam 23,9999999 na administracje i prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojcik.aga Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:15 Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!! własnie zostałes studentem uksw .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
k3m Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW 06.07.05, 13:25 znasz jakieś progi/ bariery o których my nie wiemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:25 Cholera jasna... To myślałam, że ja mam jakoś tak mało... Mi wyszło 57.282 czy coś takiego (nie do końca pamiętam te miejsca po przecinku) na 150. Wyniki wpisywałam w domu i jak zobaczyłam ile mam punktów to myślałam, że oni coś tam zamotali i jechałam do Wawy 120 km. No i okazało się, że pojechałam na próżno, bo mi to samo u nich wyszło. Oni albo jakoś po chińsku to wszystko przeliczają, albo dodatkowe punkty idą za $... Dodam, że złożyłam na politologię i socjologię, ale o 100000 razy bardziej interesuje mnie to pierwsze. Poza tym... Wyniki z mojej maturki są raczej przeciętne, chociaż powyżej średniej z łódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojcik.aga Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:36 byłam tam i pytałam sie tej studentki (tak poufnie) otych progach, to oczywiscie nic mi nie chciała powiedziec, ale powiedziala ze srednio to 15 - 20, wiec jezeli ktos ma ponad 20 to mze spac spokojnie :) doadam ze ja mam 12 i lekko sie zdołowałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student uksw Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:46 w zeszłym roku na prawo od 28 punktów , na administrację od 21.5. Tylko wyjątkowe głąby się nie dostają, nawet sporo dresiczków przyjmują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student uksw Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:49 na socjologię trzeba być trochę więcej kumatym niż na administrację ;)Z rezerwowej sporo przyjmują nawet z 60 70 %. Trzeba być cierpliwym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shela Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:52 a nie wiecie czy mozna sie przenosic z kierunku np. z administracja na prawo.jesli sie zarejestrowalam na admina???mozna bylo tak rok temu czy raczej nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:46 No tak, ponad 20 ale na administrację tak??? Bo mnie interesuje czy ja mogę spać spokojnie na politologię i socjologię... Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW 06.07.05, 13:48 Hmmm... 15-20? No to moge sie pozegnac... ja mam 18,8... czyli mieszcze sie wsrod sredniej, czyli nic nadzwyczajego... do dupy... Odpowiedz Link Zgłoś
karina53 Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW 06.07.05, 13:53 a nie wiecie jaki jest próg na psychologię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojcik.aga Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:58 pytanie do studenta uksw ........... ja czuje sie tym głąbem mam 12, tylko dlatego ze spieprzyłam historie rozszerzona, i jakos nie wieze ze sie dostane ... moze napisac odwołanie, ze niby to ja taka madrai wogóle ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonyskrzat4 Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 14:11 poczekaj na oficjalne wyniki bo moze znajdziesz się na liście rezerwowej, na prawo przyjmują tylko 180 osób ale większość z nich wybierze zapewne inne uczelnie tak jak np. ja (mam przynajmniej taką nadzieję, że jeszcze mnie gdzieś przyjmą), na UKSW na prawo mam 30,122 pkt. więc jestem juz chyba pewien zwycięstwa :D pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
aga_86 do agi wójcik 06.07.05, 16:47 aga- spoko nie panikuj będzie dobrze. wiele osób ma mniej punktów od Ciebie. radzę spokojnie zaczekać, paiętaj, ze wiele osób skłąda na kilka uczelni np. uw i uksw i tą drugą traktują jako alternatywę. więc nic starconego Odpowiedz Link Zgłoś
ana7623 Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW 06.07.05, 14:03 Politologia 59,880 na 150 sama juz nie wiem czy mam jakies szanse czy tez nie? wpisujcie swoje wyniki jakie otrzymaliscie na politologie wtedy chociaz bedziemy mieli jakies statystyki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shela Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 14:06 do studenta: czy mozliwe kiedys bylo przenoszenie sie z jednego kieunku na inny w obrebie tego samego wydziału?? Odpowiedz Link Zgłoś
ana7623 Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW 06.07.05, 14:06 Jaki jest próg na politologie czy ktos wie???? Jesli tak to piszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuttii Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 14:09 A wybiera sie ktos na polonistyke?I ile punktow ma wedlug przelicznika UKSW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojcik.aga Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:03 czyzby tak male zainteresowanie polonistyka....hmm, pozostaje sie tylko cieszyc ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:48 Z czego? Studia w bibliotece a za 5 lat bedziesz bezrobotna? Albo bedziesz uczyla dzieciakow z podstawowki za 800zl (jak dobrze trafisz) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_86 Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW 06.07.05, 16:46 g.... prawda za przeproszeniem. wkurza mnie takie podejście.po 1. zaponiałeś chyba, ze na tym chorym świecie poza materialistami istnieją jeszcze pasjonaci, którzy wolą studiować coś co po prostu lubią, niz iść na jakiś kierunek, bo daje szanse w przyszłości. Poza tym zdziwiłbyś sie ile np. osób w telewizji albo wśród dziennikarzy skończyło właśnie polonistykę. To osoby z wykształcenie polonistycznym są bardzo chętnie zatrudniane w mediach ponieważ mają opanowaną swobodę wypowiadania sie na różne tematy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:20 brawo Aga86!!! w pełni podzielam! ja tez idę na polonistykę z pasji. W pełni podzielam Twoje zdanie! super! PS.Ile masz punktów wg przelicznika? składasz gdzieś jeszcze oprócz UKSW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:41 Ida Twoim tokiem myslenia to w mediach sa ludzie, ktorzy konczyli prawo, historie, polonistyke, dziennikarstwo. Po prostu dziennikarzem sie rodzisz, dziennikarstwa nie "wystudiujesz"! Ale ja znam sporo takich pasjonatow jak ty, ktorzy albo fuguruja w Urzedzie Pracy albo lepia hamburgery w Anglii. Oczywiscie ukonczyli polonistyki i inne politologie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 16:57 A ile Ty masz punktow na polonistyke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student uksw Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:25 mozna zmienic wydział od sredniej 4.5.Inaczej trzeba po prostu zdać wstępny i wtedy można przepisać oceny z pierwszego roku jak sie powtarzają. Jak mówię przyjmowali np. 250 na administrację, a 70 % byo z rezerwowej i najgorsze ułomy miały coś ponad 21. Ja złożyem też na to i na prawo i z 36 punktami byłem 30 na administracji i 58 na prawie. Ci z zaocznych strasznie są napaleni na dzienne i sporo osób(zawsze około 3/4) wali na dzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonyskrzat4 Do studenta UKSW !! !! !! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:46 Cześć, widzę, że jesteś trochę zorientowany jeżeli chodzi o tę szkołę, może mógłbyś napisać coś więcej na temat WPiA UKSW a szczególnie na temat kierunku prawo - czy to rzeczywiście jest taka katastrofa i czy na prawdę studiują tam dresy i "blond panienki z wybujałymi ambicjami"? Z góry dzięki za jakieś obiektywne info bo już sam nie wiem co to za szkoła - jedni mieszają ją z błotem a inni wychwalają i przedstawiają jako kolejny cud świata , pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Do studenta UKSW !! !! !! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:21 dojazd do dupy około 20 minut z wilsona, ale studia ok.około 2750 godzin, nowy budynek aula znani wykładowcy (kallas, Morawski). Lepsze to niż jakiś Lazarski, koźmiński czy bóg wie kto. kariere po tym można zrobić, kancelarie szukają tutaj łebków, widzę ogłoszenia o praktyki, pracę.W autobusie można podsłuchać że studenci gdzieś się zachaczają, trafiają na aplikację.W sumie nie jest tu tak żle a zawsze trafić można gorzej. Ułomów i dresiczków tutaj płocho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blu Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:13 Czy ktos wie cos więcej o rozmowie na socjologię? I skąd można ściągnąć ten kwestionariusz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rapsodia Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:53 no wlasnie...cholerny kwestionariusz...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolka Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.chello.pl 06.07.05, 22:41 Powiedzcie mi, o jakim kwestionarjuszu wy mówicie ? Ja też na socjologie - ale nic nie wiem o kwestionariuszu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rapsodia Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:18 jak sie dostaniesz to masz doniesc cos takiego jak kwestionariusz z zyciorysem...formularze maja byc podobno w necie a ich nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
karel_f Re: Kurde a kto idzie na dziennikarstwo na UKSW? 06.07.05, 23:44 Cos ani widu ani slychu o kandydatach na ten kierunek, hmm... moj wynik to 124,472 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Kurde a kto idzie na dziennikarstwo na UKSW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:25 Bo to nie dziennikarstwo, tylko teologia. Po trzech latach nauki religii, pouczą cię troszkę o mediach katolickich. Powodzenia, mój kolega też tam idzie i ma gorszy wynik niż ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 07:24 Mam nadzieję, że tam się dostanę, bo bardzo bym chciała... Politologia to mój wymarzony kierunek, chcę go studiować z pasji. Ale cóż... Jest dużo chętnych. Godzina prawdy wybije częściowo w poniedziałek, dowiemy się kto jest wybrańcem do rozmów kwalifikacyjnych, a później... Hmm... Albo będziemy sikać ze szczęścia albo ryczeć. Przynajmniej tak będzie w moim przypadku. Mam nadzieję, że jednak sporo ludzików zrezygnuje i ustąpi mi miejsca... Idźcie sobie na UW albo jakiś inny, ale na UKSW zostawcie miejsce dla mnie!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalka Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:19 Moze wy to wiecie... Jak sie nie dostane na dzienne na dany kierunek a bede chciala isc na zaoczne na ten sam kierunek to mam jeszcze raz wplacic im 80 zl tej oplaty rekrutacyjnej????? Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW 07.07.05, 11:08 Nie jestem pewien, ale nie sadze... bo jaki to by mialo sens. Najlepiej zadzwon tam do nich i sie zapytaj. To chyba najlepsze rozwiazenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga_86 do marka 07.07.05, 11:12 akurat ja nie składałam w tym roku na polonistykę,chociaż wydaje i sie, że spokojnie mogłabym bo moje wyniki to- 93% podstawowy i 73% rozszerzony.OD dawna myśle o polonistyce i na pewno będę to studiować, tyle, że chcę razem z innym kierunkiem.i wiesz co Marku, żal mi takich ludzi jak TY, takich, którzy obrzucają błotem innych, tylko dlatego,że nie myslą tak jak oni. Piszesz, że mój tok myślenia jest zły, bo nie patrzę na to po jakim kierunku jest kasa. Zobaczymy do czego Ty dojdziesz kierując się swoimi wartościami. Chyba dolarki troche przysłoniły Ci spojrzenie na świat. I na koniec- każdy a prawo wyboru, żyjemy w wolnym kraju- jedni patrzą na kasę, inni chcą robić to , co lubią... Życzę powodzenia dziewczyny :))trzymam kciuki za wszystkich startujących na polonistykę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: do agi :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:38 Tylko za tych co startują na polonistykę??? :-( Potrzymaj kciuczki też za mnie :-) => politologia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojcik.aga Re: do agi :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:40 ja bede trzymała za wszystkich tu obecnych, moze chociaz wam sie uda .... powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_86 Re: do agi :-) 07.07.05, 12:28 hehe strawberry potrzymam kciuki i za Ciebie chociaż jesteśmy konkurencją- też złożyłam na politologię:))) Ale co tam- najlepiej jakbysmy wszyscy sie dostali:)))chociaż na rozowy-potem ich zagadamy i będą musieli nas przyjąć:PP oki kończę dyskusję na ten temat z markiem. masz racje- nie będę Ci psuć wątku:)) to moja ostatnia wypowiedź na ten temat- masz " świete prawo" sie ze mną nie zgadzać,ale w sumie to ty sie zbulwersowałeś, ze ja nie zgadzałam sie z Tobą co do polonistyki, wiec....Masz prawo mieć odmienne zdanie, ale inni też mają. koniec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: do marka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:41 Masz pretensje ze sie z toba nie zgdzam? Przeciez mam do tego swiete prawo! Obrzucanie blotem? hmm... raczej ostra wymiana pogladow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojcik.aga Re: do marka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:43 oj prosze was nie kłoćcie sie, nie po to zakladałam ten wątek, zeby ludzie kłócili sie co jest wazniejsze, który kierunek jest lepszy, a któr gorszy itd. aga ma prawo isc gdzie chce i ty tez i dajcie juz temu spokój..... nie dołujmy sie nawzajem bo i tak atmosfera przed wynikami jest napieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snaefridur Re: do marka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:00 Ech i to bardzo.Ja również trzymam kciuki,wznoszę modły i składam ofiary całopalne w intencji dostania się wszystkich tutaj obecnych ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:58 Placi sie jeszcze raz. Przynajmniej na wiekszosci uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.chello.pl 07.07.05, 12:17 39.455 na 130 filolofia polska 12.357 na 50.150 administracja pewnie się nie dostanę, ale jakos to przezyję ;] Odpowiedz Link Zgłoś
aga_86 Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW 07.07.05, 12:29 hehe strawberry potrzymam kciuki i za Ciebie chociaż jesteśmy konkurencją- też złożyłam na politologię:))) Ale co tam- najlepiej jakbysmy wszyscy sie dostali:)))chociaż na rozowy-potem ich zagadamy i będą musieli nas przyjąć:PP oki kończę dyskusję na ten temat z markiem. masz racje- nie będę Ci psuć wątku:)) to moja ostatnia wypowiedź na ten temat- masz " świete prawo" sie ze mną nie zgadzać,ale w sumie to ty sie zbulwersowałeś, ze ja nie zgadzałam sie z Tobą co do polonistyki, wiec....Masz prawo mieć odmienne zdanie, ale inni też mają. koniec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommi Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: 80.51.249.* 07.07.05, 22:47 ja mam 17,3 po przeliczeniu i zdaje na prawo. Nie wiem czy to wystarczy ale trzeba być świadomym że matura rozszerzona z historii poszła dosyć przecietnie a to od niej w najwiekszej mierze zalezy ile ma sie punktów po tym smiesznym przeliczeniu. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzemka Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 21:49 a na psychologię ile macie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychologia Re: UKSW !!! ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:08 ja mam 29,93. Udało mi się z pedagogiką specjalną (to chyba tak jak ty dzemka) a poza tym przeszłam do egzaminu na UW na psychologię. Ale też marzy mi się UKSW... Odpowiedz Link Zgłoś