aguska19 04.07.05, 16:22 kto z was wybiera sie na ten kierunek i jakie macie wyniki ?:D boicie sie te rozmowy po angielsku bo ja strasznie ! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zz Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:03 Cooo!! wy macie jakąś rozmowę po angielsku??? Jak to dobrze że na UŚ nie ma czegoś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.com / *.fookygroup.com 04.07.05, 17:29 nie dość że po angielsku to jeszcze trzeba gadać o jakiś zagadnieniach związanych z biotechnologią :( skąd ja wytrzasne im takie słowa po angielsku? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elios Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.gdynia.mm.pl 04.07.05, 18:59 No wlasnie ... . Jak myslicie o co moga spytac?? No i pochwalcie sie pierwsi waszymi wynikami xD heheh. lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguska19 Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.com / *.fookygroup.com 04.07.05, 23:26 za sama maturke bez tej rozmowy mam ok 100/130 pkt :( ale do tego jeszcze dojdzie 20 pkt za rozmowe chociaz nie licze na dużo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elios Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.gdynia.mm.pl 05.07.05, 18:51 no ja mam podobnie ja mam dokladnie : 98,8/130 pkt + ta rozmowa, na ktrej kompletnie nie wiem o co moga pytac. Jak myslsicie? Moze warto podzielic sie swoimi pomyslami. Przygotujemy sie wspolnie xD. Bedziemy mieli przewage nad reszta :P lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguska19 Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.com / *.fookygroup.com 06.07.05, 17:09 heheh :) no właśnie chodzi o to że nie mam zielonego pojecia. Szczerze wątpie czy ktoś by im nawijał po angielsku na jakieś tematy zwiazane z biotechnologia ... :/ ja próbowałałam soebie tłumaczyć jakieś proste teskty ale wiekszości słów nie ma w słowniku :P ja tam naucze sie na pamieć kilku zdań i niezależnie od pytania to powiem :D lepsze to nish stanać przed nimi i zaczać sie jąkać :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elios Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.gdynia.mm.pl 06.07.05, 20:21 dokladnie ... tzn . podobnie jest u mnie ;-). Tyle tylko ,ze ja moze zweerbuje znajomom z biotechnologii zeby mi potlumaczyla. No i akich oglnych pytan to sie domyslam ..., jesli chcesz podzielic sie refleksjami to pisz pod 3406644 ;-). Tylko napsiz w jakiej sprawie bo nrmalnie na anonimy to nie odpowiadam ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguska19 Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.com / *.fookygroup.com 06.07.05, 22:08 oki już pisze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguska19 Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.com / *.fookygroup.com 07.07.05, 20:09 ja już napisałam tylko że cały czas jesteś niedostępny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguska19 Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.com / *.fookygroup.com 09.07.05, 15:59 odświeżam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elios Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.gdynia.mm.pl 09.07.05, 19:51 chyba jestesmy jedynymi kandydatami xD. Fajnie by bylo ... lol ... xD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladys18 Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:49 ja punktów nawet swoich nie liczylam. Po co sie stresowac:P A co do pytan mam nadzieje, ze to bedzie cos w stylu : dlaczego ten kierunek:)) Moze mala zmyła?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.com / *.fookygroup.com 09.07.05, 22:46 dokładnie, ja sie cały czas łudze że dadza coś takiego :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elios Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.gdynia.mm.pl 10.07.05, 09:54 no ja tez ...,fajnie by bylo ;-). Ale 1 pytania tylko to na bank nie zadadza. Wkoncu ta romowa jest na 20 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś