Dodaj do ulubionych

...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃSK!

04.07.05, 16:22
kto z was wybiera sie na ten kierunek i jakie macie wyniki ?:D boicie sie te
rozmowy po angielsku bo ja strasznie ! pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: zz Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:03
      Cooo!! wy macie jakąś rozmowę po angielsku??? Jak to dobrze że na UŚ nie ma czegoś takiego.
    • Gość: :( Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.com / *.fookygroup.com 04.07.05, 17:29
      nie dość że po angielsku to jeszcze trzeba gadać o jakiś zagadnieniach
      związanych z biotechnologią :( skąd ja wytrzasne im takie słowa po angielsku? :(
      • Gość: elios Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.gdynia.mm.pl 04.07.05, 18:59
        No wlasnie ... . Jak myslicie o co moga spytac?? No i pochwalcie sie pierwsi waszymi wynikami xD heheh. lol
    • Gość: aguska19 Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.com / *.fookygroup.com 04.07.05, 23:26
      za sama maturke bez tej rozmowy mam ok 100/130 pkt :( ale do tego jeszcze
      dojdzie 20 pkt za rozmowe chociaz nie licze na dużo :(
      • Gość: elios Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.gdynia.mm.pl 05.07.05, 18:51
        no ja mam podobnie ja mam dokladnie :

98,8/130 pkt

+ ta rozmowa, na ktrej kompletnie nie wiem o co moga pytac. Jak myslsicie? Moze warto podzielic sie swoimi pomyslami. Przygotujemy sie wspolnie xD. Bedziemy mieli przewage nad reszta :P lol
    • Gość: aguska19 Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.com / *.fookygroup.com 06.07.05, 17:09
      heheh :) no właśnie chodzi o to że nie mam zielonego pojecia. Szczerze wątpie
      czy ktoś by im nawijał po angielsku na jakieś tematy zwiazane z biotechnologia
      ... :/ ja próbowałałam soebie tłumaczyć jakieś proste teskty ale wiekszości słów
      nie ma w słowniku :P ja tam naucze sie na pamieć kilku zdań i niezależnie od
      pytania to powiem :D lepsze to nish stanać przed nimi i zaczać sie jąkać :D
      • Gość: elios Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.gdynia.mm.pl 06.07.05, 20:21
        dokladnie ... tzn . podobnie jest u mnie ;-). Tyle tylko ,ze ja moze zweerbuje znajomom z biotechnologii zeby mi potlumaczyla. No i akich oglnych pytan to sie domyslam ..., jesli chcesz podzielic sie refleksjami to pisz pod 3406644 ;-). Tylko napsiz w jakiej sprawie bo nrmalnie na anonimy to nie odpowiadam ;-).
    • Gość: aguska19 Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.com / *.fookygroup.com 06.07.05, 22:08
      oki już pisze ;)
    • Gość: aguska19 Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.com / *.fookygroup.com 07.07.05, 20:09
      ja już napisałam tylko że cały czas jesteś niedostępny...
    • Gość: aguska19 Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.com / *.fookygroup.com 09.07.05, 15:59
      odświeżam :D
      • Gość: elios Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.gdynia.mm.pl 09.07.05, 19:51
        chyba jestesmy jedynymi kandydatami xD. Fajnie by bylo ... lol ... xD.
        • Gość: ladys18 Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:49
          ja punktów nawet swoich nie liczylam. Po co sie stresowac:P A co do pytan mam
          nadzieje, ze to bedzie cos w stylu : dlaczego ten kierunek:)) Moze mala zmyła?:D
    • Gość: :) Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.com / *.fookygroup.com 09.07.05, 22:46
      dokładnie, ja sie cały czas łudze że dadza coś takiego :P
      • Gość: elios Re: ...::::: BIOTECHNOLOGIA ::::.... AM -UG GDAŃS IP: *.gdynia.mm.pl 10.07.05, 09:54
        no ja tez ...,fajnie by bylo ;-). Ale 1 pytania tylko to na bank nie zadadza. Wkoncu ta romowa jest na 20 pkt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka