Dodaj do ulubionych

SGGW - wyniki

05.07.05, 20:34
skłąda ktoś już jutro dokumenty? Wiecie czemu wywaliło mnie w ciągu godziny z
20 na 90 pozycje?
Obserwuj wątek
    • gigi17 Re: SGGW - wyniki 05.07.05, 20:36
      a kandydatów w statystykach nie przybyło :/ Coś mi tu śmierdzi
    • Gość: 1asdfq Re: SGGW - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 20:42
      życie
    • as-ia Re: SGGW - wyniki 05.07.05, 20:46
      a masz juz komunikat ze moszesz składać dokumenty??
      • gigi17 Re: SGGW - wyniki 05.07.05, 20:49
        tak, właśnie mi się wyświetliło ' możesz składać dokumenty' zamiast
        • as-ia Re: SGGW - wyniki 05.07.05, 20:55
          No więc wszystko jest ok!! Po prostu są już zamknięte listy osób przyjętych i
          zauważ że pewnie na wszystkich kierunkach jesteś poza limitem. Tzn.ja akurat na
          zootechnice jestem 39 więc nie wiem o co chodzi ale na pozostałych jest tak jak
          u Ciebie. Teraz tylko jeśli to Twój wymarzony kierunek to jutro szybciutko z
          dokumentami i WITAMY NA SGGW!!!! :)
    • Gość: sandra Re: SGGW - wyniki IP: *.chello.pl 05.07.05, 21:08
      ja mialam gorsza pozycje niz Ty bo 69 ale teraz tez mnie przesunelo na 90 i mam
      status mozesz zlozyc dokumenty. jak juz ktos napisal- to pewnie oznacza ze
      lista jest zamnknieta:)gigi decydujesz sie na turystyke czy czekasz na wyniki
      na innej uczelni?
      • gigi17 Re: SGGW - wyniki 05.07.05, 21:18
        składam dokumenty na Tir, nawet na inną uczelnię nie składałam papierów.
        Wahałam się jeszcze między geografią, wkonomią i filologią, ale zostało na
        TiRz. Mam nadzieje, że to był dobry wybór. Do zobaczenia w październiku :))))
        • Gość: cleo Re: SGGW - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:21
          gigi z którego jestes miasta?
          • gigi17 Re: SGGW - wyniki 05.07.05, 21:35
            z olsztyna, a czemu się pytasz?
            • Gość: student Re: SGGW - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:15
              to w olsztynie nie ma turystyki?:O
              • Gość: gigi Re: SGGW - wyniki IP: *.olsztyn.mm.pl 05.07.05, 22:31
                nawet jak by była to po jakiego grzyba mam zostawać w mieście gdzie mieszkam 18
                lat. Na studia trzeba wyjechać z domu, usamodzielnić się - ja uważam to za
                normalne.
                • Gość: student Re: SGGW - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:39
                  No usamodzielnic sie tzn samemu opłacac mieszkanie albo akademik i pracowac ja
                  to tak rozumiem.Warszawa ma dosc przyjezdnych z wioch!!!
                  • aga.1986 Re: SGGW - wyniki 05.07.05, 22:49
                    Warszawa ma przede wszystkim dość ludzi, ktorzy swoimi prostackimi opiniami
                    psują jej opinię.

A SGGW jest uczelnią PAŃSTWOWĄ dostępną dla wszystkich obywateli, którzy w
                    odpowiednim wieku wykażą się na egzaminie odpowiednią wiedzą.
                    • diaboliada23 Re: SGGW - wyniki 05.07.05, 22:51
                      Niestety ja studiuję na SGGW ale spotkało mnie masę przykrości ze strony innych
                      tylko dlatego że jestem ze Szczytna.Akademika mi nie przyznali ehh ale to
                      oległe czasy :)
                      • Gość: eo Re: SGGW - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:14
                        nie robcie znowu z wawy jakiegos strasznego miasta! qrcze, jak ktos chce niech
                        przyjezdza, byleby potem nie jezdzil po polsce i nie rozglaszal jaka ta wawa
                        paskudna i jacy chamscy ludzie;) takich przyjezdnych nie lubimy;) a inni -
                        welcome to warsaw;)
                        • Gość: giezik Re: SGGW - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:17
                          Wawa jest ok ale jest tu za drogo no i pozniej postaja jakies plotki ze
                          warszawiacy są chamscy bo ktoś się pyta skad jestes a ty odpowiadasz ze z wawy
                          chociaz tak nie jest.
                          • Gość: eo Re: SGGW - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:20
                            no wlasnie;)
                            • Gość: gigi Re: SGGW - wyniki IP: *.olsztyn.mm.pl 05.07.05, 23:32
                              byłam kiedyś na obozie z warszawiankami :P jak powiedzielismy ze olsztyn jest
                              od wawy większy i mamy bardzo duże lotnisko to uwieżyły. A;e to było baardzo
                              dawno temu, i chyba nawet znam paru warszawiaków którzy są 'wporzo' :P
                              • Gość: sandra Re: SGGW - wyniki IP: *.chello.pl 05.07.05, 23:47
                                gigi nie rob z warszawiakow amerykanow;)jeszcze chyba nie jest tak zle:)
                                • Gość: niunia Re: heheh, te stereotypy.. ;)--> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:19
                                  my tu z Maerykanów robimy idiotów, a oni, zobaczcie co o Polakach piszą:
                                  www.amiannoyingornot.com/(tafaltqrnawmswuupj20xo55)/view.aspx?id=9263&collection=1637

Why he might be annoying?
                                  "He did nothing to change the general perception/stereotype of Polish people as
                                  being stupid."

Pozdro!
            • Gość: zła Re: SGGW - wyniki IP: *.aster.pl 08.07.05, 10:06
              to idz sobie do teog olsztyna na uczelnie a nie zajmujesz miejsce warszawiakom
              troche gorszym od ciebie...spier....
              • Gość: gigi Re: SGGW - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:28
                phi, troche niemiła jestes. Nie mam pojęcia dlaczego w opinii części
                warszawiaków jest coś takiego, że ludzie z innych miast zajmują im miejsca na
                studiach, pracy itp. Jak ktoś jest lepszy i potrafi dostosować się do
                rzeczywistosci to wygra.

98% z moich znajomych którzy idą na studia będzie studiować w innym mieście - i
                to jest naprawde normalne. Nigdy nie słyszałam żeby ktoś komuś robił wyrzuty że
                jest z innego miasta niż to w którym studiuje (oprócz wawy). Ludzie! Żyjemy w
                wolnym kraju i każdy może sobie jechać i mieszkać gdzie chce i gdzie mu się
                podoba.

Jeszcze jedno, ilu z 'warszawiaków' może tak o sobie powiedzieć? Czy każdy kto
                się tak okresla ma rodziców i dziadków którzy urodzili się w tym mieście,
                pomyslcie.
                • Gość: sandra Re: SGGW - wyniki IP: *.chello.pl 08.07.05, 15:33
                  nie przejmuj sie gigi, nie wszyscy warszawiacy to takie chamy;)fakt, ze moze
                  niektorym troche przykro, ze przez to , ze jest takie zainteresowanie wawa moga
                  nie studiowac we wlasnym miescie, ale coz...w koncu to Ty sie okazalas lepsza
                  wiec niby dlaczego nie mialabys studiowac tam gdzie Ci sie podoba?:)pozdrawiam
                  • Gość: jaa Re: SGGW - wyniki IP: *.aster.pl 08.07.05, 15:45
                    to wynika z tego ze malo ktoremu warszawiakowi przyszlo by do glowy zeby nie
                    studiowac we wlasnym miescie... dlatego na ludzi spoza patrzą nieraz
                    groźnie... ;) ale jest tu od cholery przemilych i przecudownych ludzi, u
                    których na pewno znajdziesz pomoc wiec nie nalezy sie negatywnie nastawiac.. a
                    chamów mozna znalezc przeciez tez w innych miejscach... ;)pozdrowiam i zycze
                    milego studiowania w warszawie- w miescie które ja osobiscie kocham... bo to
                    taka moja mala ojczyzna w koncu:)
                  • Gość: zła Re: SGGW - wyniki IP: *.aster.pl 08.07.05, 18:46
                    a żebyś wiedziała jestem zazdrosna...ale ja to pier...kurde tylko nie chce
                    weiśniaków w wawie...buahahaha...ja tam mam rodzine od pradziada "warszawiakow"
                    wiec nie zarzucisz mi wiesniactwa...kurcze tak poza tym to ja bym nie chciała
                    wyjeżdżać do innego miasta studiować..to wiąże się z różnymi problemami..wole
                    byc u siebie na miejscu...a wy wiesniaki(nie gniewajcie sie za to okreslenie)
                    chcecie poprostu poznac fajnych ludzi jakimi sa warszawiacy...i przy okazji
                    chcecie pokazac ze byliscie choc ten jeden raz w zyciu lepsiod nas...narqs
                    • Gość: gigi Re: SGGW - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:13
                      a możesz mi pokazać 'inne razy w życiu w których warszawiacy są lepsi
                      od "wieśniaków"'?

A poza tym (nie obraź się za to określenie) wieśniactwo tudzież czereśniactwo
                      najczęściej jest synonimem, a może nawet metaforą (trudne słowo) sposobu
                      zachowania niektórych osób.

Jak już w którymś poście napisałam znam wielu warszawiaków o których złego
                      słowa bym nie powiedziała i jedna upierdliwa osoba nie zmieni mojego zdania o
                      tym że chcę studiowac w tym mieście.
                      • Gość: zła gigi z olsztyna nie denerwuj mnie...!!! IP: *.aster.pl 09.07.05, 18:36
                        upierdliwa to ty 'laleczko' jestes a nie ja...nie denerwuj mnie...tak wogole to
                        wiesz co to jest czeresniactwo ze uzywasz tego slowa...? :/...tak poza tym to
                        metafora nie jest chyba trudnym wyrazem...chyba ze dla ciebie...to ze pisze do
                        ciebie slowami niezbyt pieknymi to nie znaczy ze jestem glupia..i nie wiem co
                        oznacza dana rzecz...wiec skoncz z tym swoim przemadrzaniem sie...lepiej szukaj
                        sobie szkolki u siebie..ja i tak nie ide na sggw bo nie lubie tej uczelni, a
                        najbardziej drazni mnie jej nazwa...ale poprostu denerwuje mnie to ze w
                        warszawie robi sie coraz wiecej ludzi (mlodych osob) spoza jej granic... :/
                        narqs
                • Gość: WYNOCHA BURAKI!!1 Re: SGGW - wyniki IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 19:30
                  PROTEST!
                • Gość: SPĘD BYDŁA W WUWUA Re: SGGW - wyniki IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 19:36
                  PROTEST! Czemu skoro mieszkam w wuwua (i wyobraz sobie! wow! hip hip hurra!!
                  mam tu i rodzicow i dziadkow!) ma mi jakis buraczyna zajmowac miejsce w szkole
                  w Moim miescie skoro w jego sa i wolne miejsca i malo chetnych? LUDZIE?! potem
                  wlasnie gada taki burak ze "eee, pomysl ile jest,eee, warszawiakow bez, eee,
                  rodzicow i dziadkow w warszawie,ee". WLASNIE!!! bo przyjezdzaja tacy i uwazaja
                  ze zawojuja Stolice, ze beda "warszawka", olewajac przy tym wlasny region i
                  wlasne okoliczne duze miejscowosci! Rozejrzyjcie sie wokol siebie. Opamietajcie
                  sie! Won Buraki z Warszawy!!!
    • Gość: Waldemar Re: SGGW - wyniki IP: *.aster.pl 06.07.05, 00:13
      Hej, ja jestem załamana!! Zdawałam egzamin na SGGW (czyli mam starą maturę)i
      zdałam przyzwoicie. Sprawdzam sobie dziś wyniki o 19 (a przecież zamknięcie list
      było o 16!!) i jestem 102 na 140 miejsc. Cieszę sie więc juz ze jestem przyjęta.
      Wchodzę aby nacieszyc się o 22 a tu jestem 146!! A liczba kandydatów się nia
      zmieniła. Mój chłopak natomiat zarówno o 19 jak i o 22 był na 253 miejscu i jego
      pozycja się nie zmieniła.Jak to możliwe!!! Jak dla mnie cos tu mocno śmierdzi!!!
      • Gość: iuoui Re: SGGW - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 00:14
        sprawdź maila
    • Gość: Karacz86 Re: SGGW - wyniki IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.05, 19:57
      Ja składam na WNoŻCiK jutro.
      • Gość: pawel Re: SGGW - wyniki IP: *.chomiczowka.net.pl 07.07.05, 09:13
        Mam pilne pytanie, czy ktos wie, z tych co skladaja, co to jest zaswiadczenie o
        szczepieniu na tęzec? Czy to poprostu karta szczepien czy jakies zaswiadczenie
        od lekarza??? ODpiszcie prosze.
        • Gość: aka Re: SGGW - wyniki IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.05, 10:43
          to nie jest karta szczepień, tylko takie specjalne zaświadczenie:) Z tego co
          wiem to najlepiej iśc do przychodni gdzie mają Twoją kartę i jakoś to
          załatwić:) powinni wypisać:) bardzo mozliwe że to szczepenie miałes robione w
          szkole:) przynajmniej ja tak miałam:) więc albo przejdź się do pielęgniarki do
          szkoły, albo od razu do przychodni:)
          a ja mam inne pytanie:) Rezygnuje ktoś z zootechniki może?:D:D PozdrawiaM:)
          • Gość: Karacz86 Re: SGGW - wyniki IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.05, 11:23
            W przychodni powiedzieli mi że nie ma blankietów do wipisywania zaświadczeń o
            szczepieniu 9choć podejrzewam że jednak są) i polecono mi skserować 2 strony z
            książeczki zdrowia: tą z danymi i ze szczepieniami.Dałem to dzisiaj przy
            składaniu papierów i wszystko jest OK.
            • Gość: gigi Re: SGGW - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 13:30
              hej, też już wczoraj złożyłam dokumenty, miaqłam skserowaną kartę szczepień z
              przychodni i poświadczoną za zgodność z oryginałem.

Ktoś z was zamierza starać się o akademik, skąd jesteście?

Jedziecie na ten obóz zerowy. pozdrawiam
              • Gość: paweł Re: SGGW - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:07
                Ja jadę na obóz zerowy a o akademik się staram choć zaczynam studia na
                wydziale turystyki a tu nie chca przyznawac akademika :(
                • Gość: ja Re: SGGW - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:45
                  dlaczego naturystyce nie przyznaja akademika?i skad to wiesz?
                  Ja tez sie wybieram na oboz zerowy:))))
              • Gość: jaa Re: SGGW - wyniki IP: *.aster.pl 08.07.05, 19:17
                a ja mialam samą karte... mily pan wzial ja ode mnie i skserowal... i zadnych
                problemow nie bylo:)
            • Gość: kasia Re: SGGW - wyniki IP: *.fanet.pl / 213.25.178.* 07.07.05, 17:03
              Do Karacza86.Mógłbyś być tak miły i napisać ile miałeś punktów na swój
              kierunek?
              • Gość: PAPEK Re: SGGW - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:13
                Kto będzie ze mną studiował gospodarke przestrzenną ? Odzywajcie sie :)))
                • Gość: jaa Re: SGGW - wyniki IP: *.aster.pl 08.07.05, 10:04
                  a ja;) tyle tylko ze jak sie dostane na uniwerek lub sgh to zmykam
                  stamtąd... ;)
                  • Gość: PAPEK Re: SGGW - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 18:37
                    no jeśli chcesz tam iść to zycze powodzenia, a jak sie nie uda to do zobaczenia
                    w październiku :D
              • Gość: Karacz86 Re: SGGW - wyniki IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.05, 19:00
                Oczywyściem, Kasiu: miałem w sumie 149/200.
                • Gość: kasia Re: SGGW - wyniki IP: *.fanet.pl / 213.25.178.* 08.07.05, 09:48
                  dzieki wielkie Karacz86:)
        • Gość: YUKKA Re: SGGW - wyniki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.05, 22:04
          Byłam dzisiaj złozyć dokumenty i okazało się, że nie chcą zaświadczenia od
          lekarza, tylko kartę szczepień. Miły Pan zrobił z niej ksero i mi oddał.
          Niepotrzebnie byłam w czoraj u lekarza po zaświadczenie. Do października :))
          • Gość: gigi Re: SGGW - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:30
            Ja już jestem studentka turystyki. I ten miły pan co brał ode mnie dokumenty
            powiedział ze mi prześlą liste dokumentów które mam złożyc żeby sie o ten
            akademik ubiegać. Słyszałam, ze na sggw stosunkowo łatwo go dostać. Dodatkowo
            lwia część studentów sggw jest z warszawy - czyli nie ubiegają się o akademik.

Ile macie km do wawy? Ja pociągiem 233
            • Gość: galzy Re: SGGW - wyniki IP: *.fanet.pl / 213.25.178.* 08.07.05, 09:51
              dostał sie ktoś z was na WNoŻCiK? ile mieliscie punktów?
            • Gość: sandra Re: SGGW - wyniki IP: *.chello.pl 08.07.05, 11:59
              Jak wczoraj bylam na SGGW zlozyc swoje swiadectwo na TiR to ten pan powiedzial,
              ze dopiero 30 osob potwierdzilo chec bycia studentem turystyki:)
              A nie wie nikt dlaczego nie ma listy osob przyjetych na TiR a na inne kierunki
              są? Czy moze ja tej listy nie zauwazylam...
            • Gość: Karacz86 Re: SGGW - wyniki IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.05, 22:37
              Ja z buta jakieś 400 metrów, ale zwykle jadę bliżej centrum więc korzystam z
              autobusu :P
    • Gość: rysiek EKONOMIA IP: *.chello.pl 07.07.05, 19:30
      hehe:D do zobaczenia w październiku!!! kiedy ma być obóz integracyjny bo już
      sie doczekać nie moge ;)
      • Gość: Yukka Re: EKONOMIA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.05, 22:07
        Obóz jest 12-18 września na mazurach - koszt 250 zł. Przejazd na wlasny koszt.
        • Gość: Karacz86 Re: EKONOMIA IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.05, 22:48
          Ja niestety nie pojadę - wolę kurs z matematyki żeby przetrwać jakoś pierwszy rok:(
          • Gość: pani_dj Re: EKONOMIA IP: *.acn.waw.pl 08.07.05, 18:48
            a wiadomo moze ile jest na zootechnike zlozonych dokumentow poki co?
            • Gość: kinga Re: EKONOMIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:22
              Jutro wieczorem bedziesz wiedziała.
          • Gość: Karacz86 Re: EKONOMIA IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.05, 23:04
            Mam nadzieję że nie będe przez to mniej zintegrowany :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka